اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد رگولاتور ۷۸۰۵

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد رگولاتور 7805

نوشته اصلی توسط arvinfx

البته یه کار کن موبایلتو خالی خالی کن باطریشو بعد بزن به شارژ ببین چقدر جریان میکشه! معمولا کمتر از 1 آمپره . بعد برای همونقدر جریان محاسبه کن .

خازن هم 2 برابر بیشتر از ولتاژ خروجی بگیری کافیه یعنی 10 ولت
    چطور باىد جرىانشو اندازه بگیرم؟ ولتمتر دارم ولى تاحالا نتونستم جرىان را اندازه بگیرم اخرىن بار سیم ها ش نزدیک بو بسوزه! بى سوادیه دیگه.
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

ای هیچ تر از هیچ تو بر هیچ مپیچ!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط itman.jam
      چطور باىد جرىانشو اندازه بگیرم؟ ولتمتر دارم ولى تاحالا نتونستم جرىان را اندازه بگیرم اخرىن بار سیم ها ش نزدیک بو بسوزه! بى سوادیه دیگه.
      با مولتی متر میشه یا آمپر متر. ولت متر مال چیز دیگه ایه که بهش میگن اختلاف پتانسیل الکتریکی.

بر خلاف ولت متر آمپر متر به صورت سری در مدار قرار میگیره. یعنی باید [glow=red,2,300]یکی [/glow]از سیمهایی که از شارژ به موبایل میره رو قطع کنید و آمپر متر رو سر راهش بزارین یا دقیق تر بگم باید یه سرشو به سیمی که از ترانس اومده بزنی یه سرشم به سیمی که میره به موبایل . توجه کن که یکی از سیمها دست نخورده باقی میمونه!

عکس آمپر مترتم بزار اگر بلد نیستی اندازه بگیری تا بگم روی چه مقداری تنظیمش کنی
      اینم یه مقاله درمورد آمپر متر.

http://www.hupaa.com/20000000000002621/%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1%D9%85%D8%AA%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد رگولاتور ۷۸۰۵

سلام . منظور من همون مولتی متر بود که اشتباها ولتمتر گفتم .
        خب من جریان را در هنگامی که باطری ۴۰ درصد بود اندازه گرفتم (در حالت شاٰرژ ) که مولتی متر مقدار ۱۲۰۰ میلی آمپر را نشون میداد .
        نظرتون چیه ؟

دیدگاه

سلام
          از مدار زیر میتونید استفاده کنید و به خروجی مدار اولی که ساختید ببندید

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            سلام

با سپاس
            سلام استاد. اقا دمتون گرم شرمنده میکنید.
            فقط ىه سوال: میشه اىن مدار را مستقیم به باطرى 12 2.5 امپرى وصل کرد?
            خروجى به 1 آمپر میرسه?

دیدگاه

سلام
              با وجود اساتید گرانقدری که در این سایت فعالیت میکنن و من حتی در حد شاگردشون هم نیستم درست نیست من رو استاد خطاب میکنید ، علی خطابم کنید راحترم .
              جریان خروجی حداکثر 1.5 امپره
              نه ، این مدار واسه همون مدار 30 ولت طراحی شده
              چون اگه قرار باشه خروجی 5 ولت رو هم با یه مبدل از خروجی 16 بسازی تلفات زیاد میشه و اصولی هم نیست .
              اگه میخوای مستقیم به خروجی مدار 16 یا باتری که شارژ کردی وصل کنی باید یه خازن 470 میکرو دیگه با C3 موازی کنی و همچنین خازن C2 رو 1 نانو فاراد بزاری
              با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راهنمایی در مورد رگولاتور 7805

سلام
                با وجود اساتید گرانقدری که در این سایت فعالیت میکنن و من حتی در حد شاگردشون هم نیستم درست نیست من رو استاد خطاب میکنید ، علی خطابم کنید راحترم .
                نه ، این مدار واسه همون مدار 30 ولت طراحی شده
                چون اگه قرار باشه خروجی 5 ولت رو هم با یه مبدل از خروجی 16 بسازی تلفات زیاد میشه و اصولی هم نیست .
                اگه میخوای مستقیم به خروجی مدار 16 یا باتری که شارژ کردی وصل کنی باید یه خازن 470 میکرو دیگه با C3 موازی کنی و همچنین خازن C2 رو 1 نانو فاراد بزاری
                با سپاس
                جناب علیپور عزیز من توى این چند روز چیزاى زیادى از شما و دوستان عزیز یاد گرفتم. پس حق استادى به گردن ما دارید.

دیدگاه

سلام میتونید از رگولاتور های سوییچینگ LM2576 هم استفاده کنید که تا 3 امپر رو تظمینی مداوم میده دیتاشیتش رو نگاه کنید... بازدهی بالاتری نسبت به رگولاتور های 3 پایه (7805) داره و خیلی کم تر نسبت به اونها داغ میکنه مدار مشلوغی هم نداره
                  شما به فروشنده بگید 5 ولت ثابتش رو میخوام من از این خیلی نسبت به 7805 و... راضیم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط itman.jam
                    سلام . منظور من همون مولتی متر بود که اشتباها ولتمتر گفتم .
                    خب من جریان را در هنگامی که باطری ۴۰ درصد بود اندازه گرفتم (در حالت شاٰرژ ) که مولتی متر مقدار ۱۲۰۰ میلی آمپر را نشون میداد .
                    نظرتون چیه ؟
                    پس بیخیال این mc34063 بشو . فکر کنم LM2576 بهتره قطعاتشم کم تره

دیدگاه

سلام

با سپاس
                      جناب علیپور خازن های c1,2,3 چند ولت هستن ؟
                      مقاومت r1 یک دهم اهم هست ؟
                      اون سلف اگه نبود خودم با سیم نازک تر از سیم ۱ ببندم مشکلی نداره ؟
                      امکانش هست که مدار بیشتر از ۵ در خروجی بده ؟ مثلا یکی از قطعات بسوزه یا ... . چون اگه بیشتر از ۵ بشه ممکنه گوشی بسوزه ! :redface: اگه امکان خروجی بیشتر از ۵ به هر دلیلی باشه چطور میتونیم مهارش کنیم ؟

ببخشید اگه سوالات زیاد شد .

بازم ممنون که حوصله میکنید و جواب میدید .

دیدگاه

سلام
                        خازن ورودی 50 ولت و خازن خروجی هم 10 یا 16 ولت میتونی بزاری ، خازن تایمینگ هم همین عدسی های معمولی هست
                        بله
                        مشکلی نیست
                        میتونید یه فیوز 1.5 امپر در خروجی بزارید و چند تا دیود 1n5408 با خروجی موازی کنید(به تعدادی که vf کلشون کمی بیشتر از 5 ولت بشه)
                        همونطور که دوستان گفتند میتونید از lm2576 هم استفاده کنید
                        با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد.
                          جناب علیپور من اىن مدار را مونتاژ کردم و به خروجى مدار قبلى وصل کردم.اما بجاى 5 ولت. 4.5 ولت میده.
                          البته من مقاومت r1 را متوجه نشدم چقدرهست. ىک دهم کىلو اهم ىا ىک دهم اهم! ؟
                          بجاش من مقاومت 20 اهم گذاشتم ىکبار هم بدون مقاومت اما هر دوبار ولتاژ 4.5 بود.
                          به نظرتون مشکل کجاست؟
                          صداى ویز ویز هم میده ولى متوجه نشدم از کجاست!!

دیدگاه

r1 یک دهم اهمه .. 20 اهم براش خیلی زیاده ..
                            r4 رو هر چقدر گذاشتید r5 رو 3 برابر انتخاب کنید تاخروجی 5 ولت باشه
                            زندگی پر ز وجود است ولی ..
                            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
                              مقاومت R1 رو اصلاح کن
                              یه مقاومت 3.3 کیلو هم با R5 سری کن (باید سعی کنیم مقاومت های مسیر فیدبک رو از نوع دقیق بگیری)
                              اگه دیدی ولتاژ بالاست مقاومت 3.3 کیلو رو کمتر بزار مثلا 2.7 اگه دیدی کمه یه مقدار بیشترش کن تا به مقدار دقیق 5 ولت برسی ... همچنین زیر بار 5 اهم تست بگیر ولتاژ زیر 5 نباشه چون ولتاژ بیاد زیر 5 موبایل به جای شارژ شدن شارژ خالی میکنه ...
                              و اما در مورد صدا سلف رو چک کن محکم پیچپیده شده باشه ، خازن تایمینگ رو همون 270 پیکو گذاشتی دیگه؟
                              با سپاس

دیدگاه

با سلام.
                                اقاى علیپور مدار اول هم خروجى 27 ولت داره . مشکل از مقاومتهاىیه که گرفتم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X