اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق از آب های لوله کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق از آب های لوله کشی

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
    چون با چرخش پره ها آب را با فشار بیشتری در آن طرف پره ها می فرسته و باعث سرعت بخشیدن به آب داخل لوله ها هم می شود. icon_wink
    سلام
    یعنی پره هایی که خودشون دارن با انرژِی آب می چرخن ، آب رو پمپاژ می کنن؟
    اتفاقاً چند روز پیش یه نفر رو تلویزون نشون داد که این کارو کرده بود! ولی خوب پر واضحه که کار بیهوده ایه! چون هم فشار آب رو می گیره و هم اینکه مدت زمان باز بودن شیر های آب منزل خیلی کمتر از اینه که بشه باهاش برق تولید کرد!
    اون بابایی هم که اون کارو کرده ، یا نمی دونسته که کارش بی فایده ست و یا می دونسته و اهداف دیگه ای داشته حد اقلش این بوده که تلویزیون نشونش داده :biggrin:
    با سلام
    به قول معروف میآ‌گن اگه برای ما آب نشد برای اون یارو که نون شده. این تلویزیون هم باید یکم از حماقتش برای نشان دادن نوآوری مسخره و به اصطلاح اختراع کم کنه!
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
      چون با چرخش پره ها آب را با فشار بیشتری در آن طرف پره ها می فرسته و باعث سرعت بخشیدن به آب داخل لوله ها هم می شود. icon_wink
      سلام
      یعنی پره هایی که خودشون دارن با انرژِی آب می چرخن ، آب رو پمپاژ می کنن؟
      اتفاقاً چند روز پیش یه نفر رو تلویزون نشون داد که این کارو کرده بود! ولی خوب پر واضحه که کار بیهوده ایه! چون هم فشار آب رو می گیره و هم اینکه مدت زمان باز بودن شیر های آب منزل خیلی کمتر از اینه که بشه باهاش برق تولید کرد!
      اون بابایی هم که اون کارو کرده ، یا نمی دونسته که کارش بی فایده ست و یا می دونسته و اهداف دیگه ای داشته حد اقلش این بوده که تلویزیون نشونش داده :biggrin:
      مطمئنی که ساخته بودند :cry:
      یعنی همنجوری که منگفته بودم :cry2:
      حالا شما ها باز هم میگید بیهودست :sad:
      اگه بیهوده بود چه جوری ثبتش کرده :evil:
      یا این که یکی فکر من ..... :eek:
      در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رزازیان
        سلام
        آقایون کاملآ دارید اشتباه می کنید
        چون با چرخش پره ها آب را با فشار بیشتری در آن طرف پره ها می فرسته و باعث سرعت بخشیدن به آب داخل لوله ها هم می شود.
        فشار آب باعث چرخش پره ها میشه و نیرو از دست میده ، بعدش فشار آب زیاد میشه!!!
        یعنی مجموع نیروهای وارده بیشتر از صفر میشه oo:

پیشنهاد میکنم قبل از انجام پروژه یه کم هیدرولیک هم مطالعه بفرمایید.

ضمنا اون آقایی که این کار رو کرده بعد از شیر آب قرارش داده. یعنی اونجایی آب از لوله خارج میشه و دیگه به فشار آب نیازی نداریم (مثلا برای جلوگیری از هدر رفتن فشار اضافی پمپهای شرکت آب)
        البته بدلیل کم بودن مدت باز بودن شیر فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه. شاید بشه زمان ظرف شستن موسیقی هم گوش داد :rolleyes:
        استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
        http://rapidbaz.com/from/26877

دیدگاه

این کار انجام شده اینم لینکش . حتما ببینید

http://www.medesign.ir/articles/view/articleid/89/lang/fa

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رزازیان
            با سلام

خدمت شریفتون عرض کنم ، بدلایل زیر ، اجرای این طرح عملی بنظر نمیرسد !!
            1 - بدلیل اینکه تمامی مسولیت مسیر آب قبل از کنتور ، به عهده سازمان آب میباشد و این سازمان در انجام بموقع وظایف خود نیز لنگ میزند!!!! ، صدور مجوز چنین کاری از طرف این سازمان ، بعید بنظر میرسد .
            2- بفرض اینکه ، سازمان مذکور مجوز انجام این مورد را نیز صادر نماید . اصولا چه قبل از کنتور و چه بعد از آن ، جریان آب ورودی فقط در زمان باز شدن حد اقل یک شیر آب در بعد از کنتور ، برقرار میگردد . یعنی اینکه بفرض نصب یک ژنراتور آبی در مسیر ، در صورتی برق خواهید داشت که حتما ، آب مصرف نمایید . که در این صورت توجیه اقتصادی ندارد.
            3- ژنراتوری که از نظر سایز و توان بتواند بصورت بهینه در این مسیر ( حد اقل ، نیم متر زیر خاک ) قرار گرفته و با این فشار های بسیار کم در لوله های اصلی آب ، بتواند برق مطلوب تولید نماید و به سرویس و تعمیر نیز نیاز نداشته باشد ( چون در دسترس نیست) ، حد اقل ، بنده تا بحال ندیدم .
            در هر صورت ، امیدوارم با بررسی بیشتر روی زوایای مختلف طرحتون ، شیوه بهینه تری را پیدا نمایید .
            موید باشید.

سلام
            باید خدمت شما عرض کنم که
            ممکن است در هفته یک روز برق قطع بشود
            ولی با ساخت این دستگاه میتوانیم در دراز مدت
            برق مورد نیاز را در زمان قطع برق بدست بیاوریم
            در مود مشکل بعدی باید بگویم که خواب میتوان
            مثلآ پره ای که در لوله است فقط در زیر زمین
            باشد و بقیه دستگاه در روی زمین باشد
            سلام.
            باید بگم این کار واین دستگاه توسط یک دانش آموز ژاپنی درست شده و در حال آزمایش است. اسم این دانش آموز جسو ریان است.به هر حال امیدوارم در طرح های بعدی کمکتون کنم.

دیدگاه

با سلام : این ایده عملی هست اما یه شرط داره و اون اینکه فشار ورودی به منزل در حد ایده آل و بالا باشه

ولی اگر بخواهیم در مورد فشار خانه های خودمان صحبت کنیم به نظر به درد این کار نمیخوره

چون مثلا اگر یک خانه سه طبقه باشه همیشه مشکل فشار آب داره برای همین باید یه منبع آب روی پشت بام نصب بشه

در مورد این ایده اگر ژنراتور مون کوچک باشه که مشکل ورود آب پیش نیاره و اگر این سیستم برای تمامی خانه های یک شهر به کار بره میشه روی انرژی که به وجود میاد حساب باز کرد

ولی همه ما قانون بقای انرژی را میدونیم : در این طرح باید مثلا یک انرژی به پمپ آب شرکت آب بدیم تا فشار را در حد ایده آل بالا ببره و همون مقدار انرژی اضافی که منجر شده به فشار ایده آل به وجود بیاد توسط این سیستم احیا میشه

خوب چرا لقمه را دور گردن بچرخونیم : اون مقدار انرژی که قرار فشار را بالا ببره را نمیدیم و فشار را در همین حد نگاه میداریم

مثله شرکت آب خودمون که فشارش همیشه کم هست

ولی اگر پرتی انرژی در شرکت آب به دلایلی اجتناب پذیر باشه بله این طرح را میشه توجیح کرد

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

این توربینی که شما نیاز دارید اسمش کاپلان هست
                همون جوری که گفتند این کار نه توجیه اقتصادی و نه توجیه عقلانی داره در واقع شما برق تولید نمی کنید چون در واقع دارید نیروی پمپ اب شرکت اب رو به شکل الکتریکی در میارید
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                  این توربینی که شما نیاز دارید اسمش کاپلان هست
                  همون جوری که گفتند این کار نه توجیه اقتصادی و نه توجیه عقلانی داره در واقع شما برق تولید نمی کنید چون در واقع دارید نیروی پمپ اب شرکت اب رو به شکل الکتریکی در میارید
                  داخل بعضی از مناطق مثل محله خود ما نه تنها از پمپ استفاده نمیشه بلکه چون در مجاورت مخزن اصلی آبه مردم از فشار شکن هم استفاده می کنند در این منطق نه تنها این کار بد نیست بلکه بسیار مفیده و قابل بحثه
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

داخل بعضی از مناطق مثل محله خود ما نه تنها از پمپ استفاده نمیشه بلکه چون در مجاورت مخزن اصلی آبه مردم از فشار شکن هم استفاده می کنند در این منطق نه تنها این کار بد نیست بلکه بسیار مفیده و قابل بحثه
                    باید دید مقدار انرژی که بدست میاد با هزینه اولیه تناسب داره یا نه تا گفتن فلان جا انرژی مفت وجود داره که نباید هول کرد :biggrin:
                    یکی بگه چرا همه نمیرن از انرژی خورشید استفاده کنن با طری خورشیدی که دم دسته.
                    خب معلومه هزینه اولیه سنگینی داره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      باید دید مقدار انرژی که بدست میاد با هزینه اولیه تناسب داره یا نه تا گفتن فلان جا انرژی مفت وجود داره که نباید هول کرد :biggrin:
                      یکی بگه چرا همه نمیرن از انرژی خورشید استفاده کنن با طری خورشیدی که دم دسته.
                      خب معلومه هزینه اولیه سنگینی داره.
                      حرف شما متینه اما اینجا که ما طرح کار آفرینی نمی نویسیم .اینجا انجمن بحث علمیه و جوانب کار را داریم بررسی می کنیم .مثلا از این سیستم میشه تو کنتورهای دیجیتال استفاده کرد و برقش را خودش تامین کنه .سیستم های خورشیدی هم در جای خودش ارزش داره و استفاده میشه و خیلی جا ها ارزان ترین روشه . همین کنتور آب دیجیتال را شما حساب بکنید بهترین راه اینه که یدونه سیم برق ببریم زیر زمین و داخل جعبه های کنتور فعلی یا اینکه سیستم برقش را خودش تامین کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      ولتر

دیدگاه

پس کنتور آب دیجیتال هم داریم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          پس کنتور آب دیجیتال هم داریم .
                          من که ندیدم اما تو تلویزیون می گفت ساخته شده
                          ولتر

دیدگاه

همین کنتور آب دیجیتال را شما حساب بکنید بهترین راه اینه که یدونه سیم برق ببریم زیر زمین و داخل جعبه های کنتور فعلی یا اینکه سیستم برقش را خودش تامین کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            کنتور آب دیجیتالی که نمی شه در نهایت قسمت نشاندهنده بجای کنتور مکانیکی مثلآ با سون سگمنت ساخته میشه
                            که درب کنتور که باز شد روشن بشه و نمای بهتری داشته باشه که بنظر من همون مکانیکی احتمال خرابیش کمتره.

دیدگاه

نه داریم من باهاش کار کردم خوروجیش هم پالس هست
                              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نه داریم من باهاش کار کردم خوروجیش هم پالس هست
                                منظورتون اولتراسونیکه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X