اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد اجزای مدار اینورتر(ac-dc-ac)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد اجزای مدار اینورتر(ac-dc-ac)

سلام دوستان
    تو این مدار ورودی ولتاژ متناوب تکفاز 549 ولتی هست که اول یکسو میشه و بعد ولتاژش به 950 VDC می رسه

می خواستم بدونم کدوم قسمت مدار این افزایش ولتاژ رو باعث میشه ؟ بانک خازنی؟یا چاپر؟

اگه میشه یه توضیح کلی در مورد این مدار لطف کنید و در ضمن 950 ولت هم در نهایت به 630 ولت 3 فاز Ac تبدیل میشه

پاسخ : کمک در مورد اجزای مدار اینورتر(ac-dc-ac)

سلف ورودی و سوئیچ اول و خازن و مقاومت تشکیله یه مبدله بوست میدن که کارش افزایش سطحه ولتاژه دی سی هست ،کاش عکسش رو کامل میذاشتی و میگفتی توانش چقدر هست و برایه راه اندازیه چی هست .
    خوده مبدله بوست نیاز به مطالعه داره ولی به طوره سرانگشتی معاده ی ولتاژه دی سی ورودی و خروجی Vo=Vi/1-D
    D = دیوتی سیکل هست که با آی سی کنترل میشه ولی به طوره کلی معادلات پیچیده تر از این هست بسته به باری داری که روش قرار میگیره .

اضافه شده در تاریخ :
    تو مبدله بوست یه دیود هست ویه سوئیچه قدرته دیگه اینجا به جایه دیود هم یه سوئیچ قدرت دیگه گذاشته .

اضافه شده در تاریخ :
    که کاره متداولی هست .

دیدگاه

ممنون دوست عزیز اما اینجا ورودی تکفاز 549 ولت متناوب داریم سوال من اینه که مگه ورودی مدار بوست نباید dc باشه ؟
      مدارش تقریبا کامله تو عکس فقط ترانس کاهنده که 549 ولت تحویل میده نیوفتاده و خروجی اینورتر که میره واسه راه اندازی موتور 3 فاز.توان اینورتر 300 کیلوواته

تا اونجا که میدونم 549 ولت به حدود 950 ولت dc تبدیل میشه و این ولتاژ بعد از پل 3 فاز igbt به 630 ولت 3 فاز متناوب تبدیل میشه و بعد با یه ترانس کاهنده که تو شکل نیست به 380 ولت تبدبل میشه

دلیل این تبدیلات چیه ؟ چرا باید تا 960 ولت بالا بره که تو 2 مرحله به 630 و 380 برسه .

من فکر میکنم سلف ورودی برای از بین بردن ضربان های جریان ورودی ناشی از سویچینگ هست که اجبارا اثرشارژ و دشارژش رو روی بالا بردن سطح ولتاژ dc میزاره .درسته ایا؟

دیدگاه

با عرضه پوزش ازین که دیر شد
        تو مدار چاپر نیاز نیست ورودی دی سی خالص باشه فقط یک مقداره دی سی باید داشته باشه اونوقت با کنترلر میتونه خروجی تثبیت شده بده اینجا هم اینطور که من دارم میبینم با استفاده از خوده سوئیچ ها یکسوسازی رو انجام داده دیگه از پل دیودی استفاده نکرده .(فکر میکنم اینجوری باشه حدسه من اینه باید بررسی بشه که خوده سوئیچ ها دارن یکسوسازی رو انجام میدن .)اینکه چرا تا 950 بالا میبرن و بعد پایین میارن حدسه من اینه که وقتی فرکانس رو بالا میبرن ولتاژ هم بالا میره که اینا بعد پایین میارن عذر میخوام که علمی و با مدرک صحبت نکردم .اگر وقت بود رو این مدرا کار میکنم و بهتون میگم .با عرض معذرت .

دیدگاه

چاپر ورودی در حقیقت رکتی فایره - یک سوسازه -
          چاپر اصلی همون چاپر خروجی 3 فاز است
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X