اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل نور لامپ کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل نور لامپ کم مصرف

با سلام.

دوستان میخواستم بدونم آیا این امکان وجود داره که کنترل روی نور لامپ کم مصرف داشته باشیم؟، منظورم از همون لحظه استارت و شروع به روشن لامپ هستش که میخوام کم کم نورش زیاد بشه و یک دفعه روشن نشه.

در یکی از سایت های خارجی میخوندم که یک سری لامپ های کم مصرف هستند که روشون نوشته قابل تنظیم( Dimmer) و میشه روی نور اون ها کنترل داشت. میخواستم بدونم آیا همچین لامپ های کم مصرفی هم داخل ایران هستند؟

اصول عملکرد این لامپ های قابل تنظیم هم به صورت زیر هستش (مدار راه انداز یا همون بالاست)

من شنیدم که دیگه تولید لامپ های کم مصرف قدیمی کامل متوقف شده اولا به خاطر گاز سمی داخل حباب و بعدشم به دلیل اثرات بسیار مخرب روی شبکه( به دلیل عدم استفاده از فیلتر EMI) و الان لامپ های LED جایگزین شدن که ظاهرشون کاملا شبیه به همون لامپ های کم مصرف هستش. اگه LED باشه قطعا میشه کنترل روی روشن شدنش داشت. حالا میخواستم بدونم کسی از مدار راه انداز اون ها اطلاعاتی داره؟، نقشه ای...

با تشکر
    راهی خواهم ساخت ...

پاسخ : کنترل نور لامپ کم مصرف

لامپ کم مصرف رو فکر کنم بشه با کم یا زیاد کردن duty cycle کنترولر درخشش رو کم یا زیاد کرد ولی مثل لامپ معمولی نمیشه از خیلی کم شروع کرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
      لامپ کم مصرف رو فکر کنم بشه با کم یا زیاد کردن duty cycle کنترولر درخشش رو کم یا زیاد کرد ولی مثل لامپ معمولی نمیشه از خیلی کم شروع کرد .
      ممنونم از راهنماییت، بله با فیدبکی که با پایه DIM آی سی کنترل کننده داده میشه، میتوان نور را کنترل کرد ولی بحثی که وجود داره من میخوام از همون لحظه استارت نور کم کم زیاد بشه، بقیه دوستان راهی به نظرشون نمیرسه؟

حامد جان نظرت در مورد لامپ های LED که جایگزین لامپ های کم مصرف قدیمی تر شدن چی هستش؟
      راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

راستش یه تبلیغ از لامپ LED از برند AEG دیدم اینطور که یادم میاد گفته بود توان مصرفیش 3 وات هست و به اندازه یه لامپ 60 وات معمولی نور میده. خیلی تعجب کردم اخه قیافش مثل همین لامپ های معمولی بود اگه از پاور LED استفاه کرده باشه باز هم به همچین نور و توانی که داره نمیخوره تازه درایور و کجا جا داده .
        فکر میکنم تکنولوژی جدیدی داره

دیدگاه

این LED ها هم فکر کنم مثل کم مصرفا با سویچینگ کار می کنن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X