اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای مدار محافظ ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای مدار محافظ ولتاژ

سلام

شما قصد اندازه گیری ولتاژ دی سی را دارید یا Ac ؟

از آی سی های مبدل ولتاژ به فرکانس نمی تونید استفاده کنید؟ مثلا از آی سی NE566 که هم ارزونه و هم فراوون. دیتا شیتش را بگیرید شاید به دردتون بخوره.

اندازه گیری فرکانس با میکرو کار راحتیه.

در ضمن فقط محض یاد آوری , مقاومت ورودی ولت متر بینهایت باید باشه...
    از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
    گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman.abtahi
      سلام

شما قصد اندازه گیری ولتاژ دی سی را دارید یا Ac ؟

از آی سی های مبدل ولتاژ به فرکانس نمی تونید استفاده کنید؟ مثلا از آی سی NE566 که هم ارزونه و هم فراوون. دیتا شیتش را بگیرید شاید به دردتون بخوره.

اندازه گیری فرکانس با میکرو کار راحتیه.

در ضمن فقط محض یاد آوری , مقاومت ورودی ولت متر بینهایت باید باشه...
      سلام
      ولتاژ AC مدنظره برای اندازه گیری
      از پیشنهادتون ممنونم حتما بررسیش می کنم... ولتاژ رو به فرکانس تبدیل کنیم بعد دوباره باید در خروجی ولتاژ داشته باشیما چه جوری می شه ؟
      بازم توی خروجی باید آی سی مبدل فرکانس به ولتاژ رو بذاریم؟ اصلا وجود داره ؟
      مقاومت ورودی ولتمتر باید بی نهایت باشه .... یعنی می گین باید چی کارش کنیم ؟؟؟ :question:
      من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

از پیشنهادتون ممنونم حتما بررسیش می کنم... ولتاژ رو به فرکانس تبدیل کنیم بعد دوباره باید در خروجی ولتاژ داشته باشیما چه جوری می شه ؟
        سلام.

نه دیگه. واسه چی دوباره توی خروجی ولتاژ داشته باشی؟ این آی سی ولتاژ را می کنه فرکانس. این فرکانس را بده به میکرو و اندازه بگیرش. بعد بین ولتاز ورودی به آی سی و فرکانس خروجیش یک رابطه خطی وجود داره که با داشتن فرکانس می تونی با میکرو ولتاژ را محاسبه کنی و نمایش بدی یا حالا هر چی ...

مقاومت ورودی ولتمتر باید بی نهایت باشه .... یعنی می گین باید چی کارش کنیم ؟؟؟
        اگر مقاومت ورودی بینهایت نباشه , جریان می کشه و افت ولتاژ داریم. اون وقت دیگه ولت مترت دقیق نیست.

دیدگاه

سلام :agree: :agree:

ممنون از راهنماییتون :nerd:
          هدف ما از این پروژه ساخت یک ولتمتر با رنج های 0-250 و0-50 و0-5 و0-1 ولت هست .اندازه گیری فرکانس ایده جالبیه ولی فکر نمی کنم باهاش بشه رنج ها رو جدا داد.
          تو مدار قبلی ما رنج ها رو اومدیم با سوئیچ هایی جدا کردیم که به ازای ولتاژی که دریافت می کنه تو برنامه میکرو گین مناسبش مشخص شه و اون رو درست تقویت کنه و خطا هم کمتر بشه
          گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
          نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

سلام

خواهش می کنم. کاری نکردم , همش وظیفست.

اما توی این آی سی هم شما فکر نکنید هر ولتاژی را می شه به ورودیش اعمال کرد. شما باید همین رنج بندی را اون جا هم اعمال کنید... به هر حال از ما گفتن بود. خواه پند گیر و خواه ملال :mrgreen:

دیدگاه

سلام

خواهش می کنم. کاری نکردم , همش وظیفست.

اما توی این آی سی هم شما فکر نکنید هر ولتاژی را می شه به ورودیش اعمال کرد. شما باید همین رنج بندی را اون جا هم اعمال کنید... به هر حال از ما گفتن بود. خواه پند گیر و خواه ملال :mrgreen:
              پس چه کاریه ؟ از لحاظ دقیق تر بودن اندازه گیری می گین ؟
              برای این کار قراره ما از یه آی سی ابزار دقیق که همینجا بهمون معرفی شد استفاده کنیم که اندازه گیری دقیق در بیاد
              برای رنج ها هم از مولتی ترن استفاده می کنیم که دیگه End دقیق بشه :mrgreen:
              بهرحال خیلی ممنونم از نظرتون خیلی جالب بود

دیدگاه

سلام

خوب اگه می خوایید خیلی دیگه دقیق بشه از آی سی ICL7106 یا ICL 7107 ساخت شرکت اینترسیل استفاده کنید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ICL7106 به LCD وصل میشه.

ICL7107 به LED وصل میشه.

قیمتش هم فکر کنم حدود 4000 تومن باشه . البته اگه همونی باشه که تو ذهنمه...

مدارش را اگه خواستید تا براتون بذارم

دیدگاه

سلام

خوب اگه می خوایید خیلی دیگه دقیق بشه از آی سی ICL7106 یا ICL 7107 ساخت شرکت اینترسیل استفاده کنید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ICL7106 به LCD وصل میشه.

ICL7107 به LED وصل میشه.

قیمتش هم فکر کنم حدود 4000 تومن باشه . البته اگه همونی باشه که تو ذهنمه...

مدارش را اگه خواستید تا براتون بذارم
                  سلام
                  این آی سی ها که گفتین چی کار می کنن؟
                  ما روی LCD یا LED نمی خوایم نمایش بدیم
                  در واقع باید ارسال به کامپیوتر داشته باشیم و اونجا ولتاژ های اندازه گیری شده رو ببینیم
                  ممنون از راهنمایی هاتون

دیدگاه

سلام

یادتون گفتم مدارتون اشکال داره، ازم خواستن توضیح بدم. از حوصلم خارج دلایلو به تفضیل توضیح بدهم منتها برای توضیحات بیشتر بهتر برید سراغ کتاب تحلیل و طراحی مداراهای تکنیک پالس نوشته ی دیود بل انتشارات مصباح صفحه ی432.
                    اما این دو تا آی سی رو که دوستمون معرفی کردن، آی سی های خوبی هستند منتها بدرد پروژه دانشجویی نمی خورند، چرا که تو این آی سی ها همه کار انجام شده و هدف متعالی پروژه دانشجویی که هما نا تحقیق و مطالعه است رو بکل زیر سئوال می برند.
                    موفق باشید
                    http://embeddedelectronics.ir

دیدگاه

... هدف متعالی پروژه دانشجویی که هما نا تحقیق و مطالعه است رو بکل زیر سئوال می برند.
                      oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مصلح راد - HMR
                        سلام

یادتون گفتم مدارتون اشکال داره، ازم خواستن توضیح بدم. از حوصلم خارج دلایلو به تفضیل توضیح بدهم منتها برای توضیحات بیشتر بهتر برید سراغ کتاب تحلیل و طراحی مداراهای تکنیک پالس نوشته ی دیود بل انتشارات مصباح صفحه ی432.
                        اما این دو تا آی سی رو که دوستمون معرفی کردن، آی سی های خوبی هستند منتها بدرد پروژه دانشجویی نمی خورند، چرا که تو این آی سی ها همه کار انجام شده و هدف متعالی پروژه دانشجویی که هما نا تحقیق و مطالعه است رو بکل زیر سئوال می برند.
                        موفق باشید
                        سلام
                        یعنی منظورتون اینه که از مدار ولتمتر دیجیتال کتاب تکنیک استفاده کنیم ؟
                        خوب طبیعتا توجه دارین که طراحی مدار همیشه یک نتیجه یکتا رو به دست نمی ده ... :eek:
                        ممکن بتونیم با طراحی ساده تر و با تعداد المان های کمتر به نتیجه مطلوب برسیم
                        شما نیاز نیست به تفصیل راجع به اشکالات مدار ما صحبت کنید که حوصلتون سر بره (البته اگر واقعا اونقدر که شما می گین مشکل داره!!!!!) به صورت خلاصه هم فقط اشکالاتش رو نام ببرین من ممنون می شم
                        یا اگه اینم از حوصلتون خارجه فقط یکی دو تا از اشکالاتش رو نام ببرین
                        ما منتظز هستیم :bye

دیدگاه

سلام به همه دوستان

این نوشته صرفا نظر شخصی من است و در حد سواد خودم

طرح پ آمپی تقریبا آسون ترین و بهترین طرح از نظر من هستش طرح شما هم خیلی خوبه ضریب گین خوبی هم داره محاسباتشم خوبه
                          فکر کنم اگه از سریLF پ امپها که از سری ساختمان فتی هستند و دقیق ترند استفاده کنید یا TL ها که هم ارزونن هم خیلی حساس مثل TL072 جواب بهتر بگیرید یه نکته دیگه اگه ولتاژ پ امپ دوم رو از +10 -10 به +5 -5 تغیر بدین میشه مستقیم اون رو به ADC بدین نتیجرو محاسبه کنید ( محاسبات با یه جدول مختصات ساده ) و نکته سوم اگه ورودی AC هستش یه دیود و خازن سره راهش بزارید یا پل دیود و خازن تا DC شه چون اگه AC رو مستقیم به ورودی این مدار بدین خروجی هم از حالت DC خارج میشه البته اینا همه یه نظر هستش امیدوارم دوستان منو ببخشن اگه نکات اشتباه زیادی درش هست ولی کلن پ امپ طرح قابل اطمینان هستش (با توجه به قیمت تمام شدش) این رو هم بگم اگه بشه در ورودی با اون مقاومت سری نسبت به زمین یه پتانسیومتر هم وزن به صورت موازی قرار داد میشه یه کم طرح رو تنظیم کرد اگه نتیجه محاسباتش متغیر بود و خیلی ثابت رفتار نمیکر د کمک به ثابت بودنش میکنه شبیحه اینو دیدم کار میکنه و بسیار استفاده میشه .......
                          همیشه موفق باشید........

دیدگاه

این رو هم فراموش کردم بگم

که این مدار ایزوله نیست مراقب باشید چون کوچکترین اشکالی مستقیما روی میکرو و نهایتا روی کامپیوتر منتقل میشه و اگه ولتاژ ورودی خیلی بالاست
                            حتما مقاومت اول را با ظرفیت بالا انتخاب کنید مثلا 1m

موفق باشید ..............

دیدگاه

با سلام
                              میشه با 2 تا قطعه از وسایل هم در برابر ولتاژ و هم جریان محافظت کرد (دیاک و فیوز ) فیوز که سرجای خودشه و از اضافه جریان محافظت میکنه درست بعد از فیوز یک دیاک با ولتاژ شکست ((اگه شبکه 220 ولت باشه ))240ولت بین فاز و نول قرار میگیره (( اگه جریان دیاک های موجد کم باشه با یک مقاومت کم اهم پر وات سری کنید و اگه خواستین چنتا دیاکوو با هم موازی کنید (( با مقاومت سری برای هر کدوم)) حا لا اگه اضافه ولتاژ تو شبکه داشته باشیم و ولتاژ از 240بالاتر بره دیاک روشن میشه و از دیاک جریان میگذره که باعث عمل کردن فیوز شده و فیوز مدار رو از شبکه جدا می کنه این مدار محافظ اکثر لوازم برقیهه مثل تلوزیون (( باید جریان دیاک بیشتر از جریان قطع فیوز باشه))

دیدگاه

ممنون از راهنمایی های خوبتون عزیزان :nerd:
                                گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                                نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X