با سلام
این مدار ،مدار لچ توسط 555 هستش که به عنوان یه T flip flop کار می کنه .
به این صورت که با هر بار زدن تنها یک کلید حالت خروجی تغییر می کنه .
حالا تو این مدار من اومدم به جای کلید دو تا سنسور IR از او نایی که مدل ال ای دی معمولی و به شکل سیاه هستن گذاشتم . وقتی با ریموت کنترل مادون قرمز می فرستم ، اون دیود ها هردوشون هدایت میکنن و مثل یه کلید عمل میکنه .
مدارم کار میکنه . ولی چند تا مشکل اساسی داره .
1)بردش خیلی کمه . حدود 1 متر . برای اینکه بردشو زیاد کنم باید مقاومت 10 کیلو ها رو بیشتر کنم ومثلا 100 کیلو اون موقع هم دیگه سنسورا فتوسل میشن و به هر تغییرات نوری که بیرون اتفاق میافته حساس میشن .
2) یه مشکل دیگه هم اینه که شما فرض کنین مثلا حداکثر فاصله ای که تونستم راش بندازم 1 متره .
تو این یه متر روشن کردن یه کبریت خیلی موثر تره تا ریموت کنترل
این مدار ،مدار لچ توسط 555 هستش که به عنوان یه T flip flop کار می کنه .
به این صورت که با هر بار زدن تنها یک کلید حالت خروجی تغییر می کنه .
حالا تو این مدار من اومدم به جای کلید دو تا سنسور IR از او نایی که مدل ال ای دی معمولی و به شکل سیاه هستن گذاشتم . وقتی با ریموت کنترل مادون قرمز می فرستم ، اون دیود ها هردوشون هدایت میکنن و مثل یه کلید عمل میکنه .
مدارم کار میکنه . ولی چند تا مشکل اساسی داره .
1)بردش خیلی کمه . حدود 1 متر . برای اینکه بردشو زیاد کنم باید مقاومت 10 کیلو ها رو بیشتر کنم ومثلا 100 کیلو اون موقع هم دیگه سنسورا فتوسل میشن و به هر تغییرات نوری که بیرون اتفاق میافته حساس میشن .
2) یه مشکل دیگه هم اینه که شما فرض کنین مثلا حداکثر فاصله ای که تونستم راش بندازم 1 متره .
تو این یه متر روشن کردن یه کبریت خیلی موثر تره تا ریموت کنترل

دیدگاه