اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت مبدل های Delta - Sigma و SAR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت مبدل های Delta - Sigma و SAR

با سلام
    کسی از دوستان می تونه تفاوت مبدل هایی که به روش Delta - Sigma کار می کنند و مبدل هایی که به روش SAR کار می کنند را توضیح بده؟
    از نظر قیمت ، سرعت ، دقت ، مصرف انرژی و محدودیت ها و مزیت هاشونو توضیح بده؟
    لطفا به مجله نویز ارجاع ندین. اونا را خوندم ولی خیلی کامل نبود و به صورت بسیار کلی بحث شده.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

پاسخ : تفاوت مبدل های Delta - Sigma و SAR

سلام
    این فایل رو تو کامپیوترم پیدا کردم. شاید بدردتون بخوره.

http://uplod.ir/l2a7jboamnss/AD.pdf.htm

دیدگاه

سلام و تشکر از بابت زحمتتون
      ولی تو اون فایل من جایگاه دلتا سیگما را پیدا نکردم
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

سلام
        از صفحه 23 به بعد که عنوان شکل دهی به نویز داره مربوط به مبدل های سیگما - دلتا است.

دیدگاه

یک سئوال دیگه هم داشتم.
          راستشو بخواین من رشتم کامپیوتر هست ( نرم افزار ) و خیلی از این مسائل سر در نمی یارم. شاید برای الکترونیکی ها راحت باشه ولی من اصلا هیچی ازشون نمی فهمم.
          می خوام به شکل ساده از نظر قیمت ، سرعت ، دقت ، مصرف انرژی و محدودیت ها و مزیت های هر کدومشون به صورت تیتر وار یک توضیحاتی بدین. خیلی خیلی ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X