اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت فلاشر برای تابلو 600 led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ساخت فلاشر برای تابلو 600 led

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    ببین دوست عزیز چون تغذیه شما ولتاژش کمه تلفات مدارت میره بالا ولی شما 4 تا LED رو با هم سری کن که میشه 8.8 ولت که از 12 کم کنی 3.2 ولت داری
    برای جربان 40 میلی آمپر اگه بدست بیاری مقاومتت میشه 80 اهم که استاندارد نیست و باید از مقاومت 75 اهم استفاده کنی که جریان 42.6 آمپری بت میده
    بهتره از مقاومت های 0.5 وات استفاده کنی هرچند مقاومت فقط باید 140 میلی وات رو تحمل کنه وای 500میلی وات باشه بهتره و مشکلی نخواهی داشت
    حالا برای 600 تا LED باید 150 شاخه از 4 تا LED و یه مقاومت داشته باشی که با این حساب 150 * 42.7 میشه 6405 میلی آمپر که حدود 6.5A جریان نیاز داری تحت 12 ولت که معادل 78 وات هست
    این از روش بستن LED ها و مقدار مقاومت و محاسبات جریان
    شما باید منبعت حتما 12 ولت باشه و جریانش بیش از 6.5 آمپر
    اگر ولتاژ بیشتر باشه ممکنه LED ها بسوزن یا عمرشون کم شه ولی اگر جریان بالاتر باشه هیچی نمیشه و بهتر هم هست
    جریان بر اساس نیاز مدارت از تغذیه کشیده میشه و مثلا اگر تغذیه شما 20 آمپر هم باشه تابلوی LED شما فقط 6.5 آمپری که میخوادو میکشه و مشکلی پیش نمیاد
    بهتره تغذیه 1 آمپر بیشتر از نیاز مدارت باشه تا فشار به تغذیه نیاد پس هر تغذیه 12 ولت بالا تر از 7 آمپر مناسبه

برای مدار فلشر هم باید از یه ترانزیستور قدرت استفاده کنی تا بتونه این جریان بالا رو سویچ کنه و مدار کنترلرش هم باید با NE555 باشه
    باید برات طراحی کنم مقدار خازن و مقاومتشو ولی فعلا شما این تابلو رو ببند ، کارای اولیه شو بکن راش بنداز تست کن اگر مشکلی نداشت چشم
    مدار کاملی برای فلاشر هم برات قرار میدم
    نگران نباش برو وسایلشو بخر و شروع کن ما هم نمیذاریم کارت زمین بمونه
    فقط آدرس بده بیایم ساندویچ بخوریم :biggrin:
    ببخشید دوستان البته جسارت نباشه این مشخصات مربوط به چه نوع ال ای دی و چا مارکی هست
    راستشو بخواید من با ال ای دی که 40میلی امپر :eek:جریان بکشه و البته حتی 30میلی باشه و ما بخوایم رو 40میلی براش حساب کنیم کار نکردم
    من نمیدونم شما چه نوری از این ال ای دی میخواید بگیریداما من با yy12اچ جی با جریان 20میلی حداکثر حداکثر که واقعا تا بحالم از اون بالاتر نگرفتم ، نوری در اوردم که ال ای دی توی روز کاملا روشن و مشخصه و حتی برای بعضی از مشتریام ساختم که مغازه های روبروشون شکایت کردن بابت نور شدید ال ای دی ها و اورده براش چشمک زنشو بردارن و کاملا ثابتش کنم دلیل اثبات حرفم www.*******.ir ->محصولات->تابلو ثابت->عکسی با عنوان دوربین مدار بسته هست که شماره طرف روشه زنگ بزنید بهش و بپرسید ضمنا روی هر پاکت نوشته مقدار جریان و ولتاژ مورد نیاز هر ال ای دی رو شما نمیتونید برای هر نوع ال ای دی این مقدار40میلی رو د رنظر بگیرید اول نوع ال ای دی رو مشخص کنید و بعد جریان بدید با همون 15-20میلی امپر از yy14-16 استفاده کنید نورش واقعا زیاد که اصلا بنظر من احتیاجی نیست
    من کارامو که الان به سراسر کشور صادر میکنم که داخل همون سایت خودم نوشتم میتونید ببینید روشون2سال گارانتی میدمو 5سال خدمات پس از فروش شما تضمین میکنید که هرنوع ال ای دی بااین جریان 40میلی 2سال گارانتی داشته باشه؟ oo:همیشه مهم نور نیست
    ضمنا با اون ولتاژ3.2ولت میتونید یک ال ای دی دیگه روشن کنید احتیاجی نیست که روی یه مقاومت افت بدید و توان تلفاتی رو افزایش بدید.
    پیشنهاد من اینه که شما 5تا ال ای دی رو از نوع yy12 که تقریبا در تمام ایران به وفور یافت میشه و از هر نظر چه نور و چه کیفیت و چه طول عمر تضمین شدست و امتحانشم پس داده رو باهم سری کنیدیا به مقامت22اهم که کمترین توان تلف شده رو داشته باشید با نور مناسب مقاومت نیم وات برای هر سری=100*نیم وات که میشه 50وات تلفات فقط روی مقاومت غیر بقیه مدار :eek:اینچه تابلوی فوق کم مصرفیه
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

والا دوستان تجربشوم خیلی بیشتر از ماست تو این زمینه
      من در حد LED برای میکرو اینا کار کردم که با محاسبات خودم 40ma گرفتم طوری نشده :biggrin:
      ولی هیچ وقت تابلو درست نکرد در این حد
      سعید خان هرچی دوستان میگن همون کارو کن
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام
        ببخشید دوباره مزاحم شدم، تابلو من الان که سوراخ کاریش رو کردم به تعداد زیر LED مصرف کرد
        LED قرمز= 218 عدد {کلمه ساندویچ}
        LED آبی= 151 عدد {کلمه هما}
        LED سبز= 44 عدد {حاشیه اطراف}

برای قرمز 5 تا5 تا سری کردم با مقاومت 100 اهم

ولی نمیدونم برای آبی و سبز چند تا چند تا سری کنم و با چه مقاومتی و اضافه هر شاخه رو با چه مقاومتی ببندم

لطفا راهنماییم کنید
        برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

سلام خصوصیو بخون نوشتم برات سوالی بود درخدمتم
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
            سلام
            ببخشید دوباره مزاحم شدم، تابلو من الان که سوراخ کاریش رو کردم به تعداد زیر LED مصرف کرد
            LED قرمز= 118 عدد {کلمه ساندویچ}
            LED آبی= 151 عدد {کلمه هما}
            LED سبز= 40 عدد {حاشیه اطراف}

برای قرمز 5 تا5 تا سری میکنم با مقاومت 100 اهم

ولی نمیدونم برای آبی و سبز چند تا چند تا سری کنم و با چه مقاومتی و اضافه هر شاخه رو با چه مقاومتی ببندم

لطفا راهنماییم کنید
            خب بذارید یکمم ما درس پس بدیم پیش اساتید LED
            من اینا رو از سایت http://ledhg.ir/category/products پیدا کردم

LED HG آبی

رنگ :آبی

مدل : کلاهی (HG-CM5B2SCA)

WLD:460-462.5 NM

IV:800-1000mcd

VF:3.0-3.2 V

IF:15-20mA

LED HG سبز

رنگ : سبز

مدل : کلاهی (HG-CM5SG2SCA)

WLD:520-522.5 NM

IV:1200-1400mcd

VF:3.0-3.2 V

LED HG قرمز

LED HG

رنگ : قرمز

مدل : کلاهی (HG-CM5R2UCYY12)

WLD:620-625

IV:500*600mcd

VF:2.1-2.3

البته من دلیل این 2/3 ام رو نفهمیدم ، یعنی میدونم برای چیه ولی نمیدونم از کجا آمده و با اون فرمول میشه 3 تا LED قرمز ولی دوستان گفتن 5 تا
            اگه اینطوری باشه برای LED قرمز 5 * 2.2 میشه 11 که 1 ولت میوفته روی مقاومت
            برای جریان 15 میلی آمپر میشه 66 اهم که از استاندارد 68R Blue, gray, black, gold 64.6Ω - 71.4Ω استفاده میکنیم
            حالا برای این حالت مشه 14.705 میلی آمپر که فک نمیکنم بد باشه
            برای 118 LED داریم 23 شاخه 5 LED و یک 3 LED که برای 3 LED مقدار مقاومت میشه 367.22 اهم که از 360R Orange, blue, brown, gold 342Ω - 378Ω استفاده میکنیم
            حالا برای تعداد 23 شاخه موازی 5 LED و یک شاخه 3 LED جریانی معادل 353.215 میلی آمپر نیازه

برای سبز و آبی هم باید 3 تا LED رو سری کنی با یه مقاومت 180R Brown, gray, brown, gold 171Ω - 189Ω
            که میشه 63 شاخه موازی با 3 LED و یک شاخه با 2 تا LED
            برای شاخه 2 LED هم باید از مقاومت 390R Orange, white, brown, gold 370.5Ω - 409.5Ω استفاده کرد
            که در مجموع جریان 960 میلی آمپر میکشه

پس باید تغذیه شما 12 ولت و از 1.5 آمپر بیشتر باشه و اینطوری که محاسبه کردم پیاده سازی کنید
            باز اگر ایرادی داره اساتید مطرح کنن ممنون میشم

درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:احسند جالا شد البته اگر 4تا سبزو سری کنی و با یه مقاومت 22اهم بدی نورش بازم کور کنندس حتی 100اهمم میشه زود با 4تا سری امتحانش ضرر نداره 3سالم گارانتی کن کارتو
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                :applause: :applause: :applause:احسند جالا شد البته اگر 4تا سبزو سری کنی و با یه مقاومت 22اهم بدی نورش بازم کور کنندس حتی 100اهمم میشه زود با 4تا سری امتحانش ضرر نداره 3سالم گارانتی کن کارتو
                فقط در مورد این 2/3 ام و فرق بین YY12 با YY14 یا کلا مدلایی که تو بازار هست هم توضیح بدید ممنون میشم
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

استادان عزیز،من الان LED های تابلو رو تکمیل کردم نیاز شدیدی به فلاشر ساده برای تابلو دارم ،لطفا نقشه ساده{پیچیده نباشه} با لیست قطعات مورد نیاز برای ساختن فلاشر رو در اختیارم بزارید

از تمامی شما دوستان که راهنماییم میکنید و بهم کمک میکنید ممنون و تشکر میکنم
                  برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

فقط در مورد این 2/3 ام و فرق بین YY12 با YY14 یا کلا مدلایی که تو بازار هست هم توضیح بدید ممنون میشم
                    سلام ببخشید من منظورتونو از 2/3متوجه نمیشم
                    12و 14 تو شدت نورشون باهم فرق دارن
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                      سلام ببخشید من منظورتونو از 2/3متوجه نمیشم
                      12و 14 تو شدت نورشون باهم فرق دارن
                      توی فایل PDF که آقای مشرقی گذاشتن نوشنه برای جاهایی که تغذیه ریگوله شده نیست و ممکنه تغییر داشته باشه باید داشته باشیم

( ولتاژ تغذیه ) 2/3 > ( تعداد LED ها * ولتاژ Vf )

نمیدونم این 2/3 از کجا آمده
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
                        استادان عزیز،من الان LED های تابلو رو تکمیل کردم نیاز شدیدی به فلاشر ساده برای تابلو دارم ،لطفا نقشه ساده{پیچیده نباشه} با لیست قطعات مورد نیاز برای ساختن فلاشر رو در اختیارم بزارید

از تمامی شما دوستان که راهنماییم میکنید و بهم کمک میکنید ممنون و تشکر میکنم
                        میخوای فلشر کل LED ها رو خاموش روشن کنه؟!
                        سرعتشم قابل تنظیم باشه؟!
                        از مدار NE555

با کمی تغییر و اضافه کردن یه ماسفت قدرت میتونی راش بندازی و سرعتشم کمو زیاد کنی
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

توی فایل PDF که آقای مشرقی گذاشتن نوشنه برای جاهایی که تغذیه ریگوله شده نیست و ممکنه تغییر داشته باشه باید داشته باشیم

( ولتاژ تغذیه ) 2/3 > ( تعداد LED ها * ولتاژ Vf )

نمیدونم این 2/3 از کجا آمده
                          مسئله تغییرات برق شهر هست که گاهی بیش از 20 درصده و تاثیراتش خیلی زیاده ؛ البته این فرمول تغییرات Vf با تغییر دما رو هم پوشش میده!

برای Vf =2.2 مثال میزنم ...5 تا LED با جریان 15 میلی آمپر ببینیم چه مقاومتی میخواد ؛ با همون 12 ولت!

5 تا 2.2 که میشه 11 ولت ؛ این ولتاژی هست که روی LED ها خواهد بود ، بنابراین ولتاژ روی مقاومت یک ولت هستش!

خب ؛ با این حساب :

حالا فرض بگیر ؛ با تغییرات برق شهر ولتاژمون بشه 13 ولت ؛ همونطور که خودتون هم میدونید ولتاژ روی LED ها تغییر چندانی نمیکنه و بیشتر ولتاژ اضافه شده به تغذیه روی مقاومت میفته ؛ خب با این حساب حداکثر ولتاژ روی مقاومت 66.6 اهم ، میشه دو ولت ؛ ببینیم جریانش چه تغییری کرد؟

حالا فرض کن ولتاژ تغذیه به خاطر افزایش ولتاژ برق شهر بشه 14 ولت ؛

میبینید که تغییرات جریان کشی مدارمون چقدر زیاده !!!

حالا ما یه قرارداد برای خودمون میذاریم و اون اینه که ؛ حداقل ولتاژ روی مقاومت سری با LED ها ، باید یک سوم ولتاژ تغذیه باشه تا مثلا اگه تغذیه 1 ولت اضافه شد تغییرات جریان باعث سوختن LED نشه ؛ این عدد 2/3 هم از همینجا میاد ؛ حالا خودتون یه مقایسه عددی بکنید.

این یه قرارداد محکم و غیر قابل تغییر نیست ، شما میتونی برای محکم کاری بیشتر ولتاژی که روی مقاومت میفته رو بیشتر بگیری ...

اگه سوالی پیش اومد من در خدمتم ...

دیدگاه

اقای مشرقی میشه مگه اداپتور خروجیش این همه تغیر کنه؟2 ولت؟
                            من دیدم ولی تا حد 0.2 یا نهایت 0.5 نه دو ولت
                            اگه شما تست کردید و شده بگید ؟
                            ممنون
                            **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                              اقای مشرقی میشه مگه اداپتور خروجیش این همه تغیر کنه؟2 ولت؟
                              من دیدم ولی تا حد 0.2 یا نهایت 0.5 نه دو ولت
                              اگه شما تست کردید و شده بگید ؟
                              ممنون
                              تغییراتی که میگم در فواصل زمانی بلند مدته و زیاد شدن ولتاژ ، میتونه لحظه ای هم باشه! مثلا یه لحظه در یک روز!!!

برق شهر در زمانهای پر مصرف ( بسته به مکانی که هستید و ظرفیت شبکه ) افت ولتاژ بالایی داره و گاهی اوقات به 180 ولت هم میرسه و بر عکس هم هست که در زمانهای کم مصرف یه دفعه میبینی که 220 ولت شده 240 ؛ این تغییرات در شهرهای مختلف فرق میکنه! میتونید از کسانی که خبره ترن سوال کنید تا مطمئن بشید!

حالا که بحث ولتاژ شد بذارید یه مسئله دیگه که ربطی به تغییرات برق شهر نداره رو هم بگم که به محاسبات مربوط به ترانس ربط پیدا میکنه ؛

طرف یه ترانس با ثانویه 12 ولت AC میخره و خروجیش رو DC میکنه ؛ غافل از اینکه ولتاژ DC شده بیشتر از 12 ولت AC هست و محاسباتش رو بر اساس همون 12 ولت انجام میده که دیگه نور علی نور میشه :biggrin:

دیدگاه

کم پیش بیاد که بشه 240
                                همیشه کمتره
                                ولی یه سوال مگه اداپتور سویچینگ رو بر پایه 220 میزنن؟یه کم بالا یا پاین رو در نظر نمیگیرن که خروجیشون نواسان نداشته باشه؟
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X