اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

با سلام به همه ی دوستان . کسی مداری برای آزار مغز و ایجاد سرگیجه و سردرد و فراری دادن انسان با امواج را ندارد؟
    یه چیزی تو مایه های فراری دهنده ی حیوانات و حشرات ولی برای انسان.
    هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

پاسخ : مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

یک مورد بود که خودم روش کار کردم و واقعا آزار دهنده بود،مدار ی ساختم که فرکانس مربعی خروجیش در حد 20 تا 30 کیلوهرتز تنظیم میشد و خروجیش هم به یک پیزوی تخت و یا تویتر وصل میشد و صدایی ایجاد میکرد که توی اعماق مغز سوت میکشید و حتی با گرفتن گوشها هم نمیشد ازش فرار کرد.حتی نمیشد محل فرستنده رو هم پیدا کرد.بیشترین زمانی که میشد در مقابلش طاقت آورد 5 دقیقه هم نمیشد.زجری کشیدم با تستش که الان هم یادم میاد سرم سوت میکشه.اگر زیاد مقابلش مقاومت میکردی تا ساعتها بعد صدای سوتش رو میشنیدی.جون میداد واسه شکنجه!!!!؟

دیدگاه

:mrgreen: بیا یه لامپ مایکروویو داخل اجاق مایکروویو رو در بیار خروجیش رو وصل کن به یه هلیکس ( نمیدونم اصلا خروجیش چه شکلی هست این لامپای داخل اجاق) (اصلا تطبیق میخاد؟؟ :mrgreen بعد اون هلیکس رو رو هرکی باهاش مشکل و دوشواری داری تنظیم کن :mrgreen:

---
      ساخت یه اوسیلاتور مربعی رو 30-40 کیلو دوشواری نداره ... فقط باید تقویت توانش رو خوب انجام بدی .. خدا بده برکت آی سی های TD هستن با رنج فرکانسی خوب ..
      ---
      راستی صدای خیلی بم با توان خیلی زیاد اولا اصلا شنیده نمیشه .. دوما باعث تحوع میشه :twisted:

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم یک جا خوندم که فرکانس حدود 16 هرتز برای کارت مناسبه.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

فرکانس زیر 20 هرتز از نظر من مناسبه چون به قول دوستمون شنیده نمیشه .
          روند کار به این صورته که باید یه موج سینوسی با فرکانس کمتر از شنوایی بسازی و با یک امپلی پر قدرت به ووفر یا ساب های قوی وصل کنی و در جایی پنهان کنی و اگر کسی در اون محیط وارد بشه طپش قلب و تهوع میگره و بدون اینکه بدونه مشکلش چیه حالش بد میشه و میذاره میره
          خیلی وقت پیش (سال ها پیش) ساخته بودم ولی مشکلاتی داشت و زیاد روش کار نکردم وگذاشتم کنار

دیدگاه

فرکانس زیر 20 هرتز از نظر من مناسبه چون به قول دوستمون شنیده نمیشه .
            روند کار به این صورته که باید یه موج سینوسی با فرکانس کمتر از شنوایی بسازی و با یک امپلی پر قدرت به ووفر یا ساب های قوی وصل کنی و در جایی پنهان کنی و اگر کسی در اون محیط وارد بشه طپش قلب و تهوع میگره و بدون اینکه بدونه مشکلش چیه حالش بد میشه و میذاره میره
            خیلی وقت پیش (سال ها پیش) ساخته بودم ولی مشکلاتی داشت و زیاد روش کار نکردم وگذاشتم کنار
            خب مثلا ما 10 هرتز سینوسی درست کردیم با چی پخش کنیم ؟
            اکثر بلند گو ها بالای 20 هرتز رو پخش میکنن
            ضمنا وقتی خودمون نمیشنویم چجوری بفهمیم داره در بهترین حالت و خوب کار میکنه ؟
            آخرش هم نفهمیدیم زیر 20 هرتز بهتره یا بالای 20 کیلو هرتز؟
            [glow=red,2,300]مربعی باشه یا سینوسی؟[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
              خب مثلا ما 10 هرتز سینوسی درست کردیم با چی پخش کنیم ؟
              ضمنا وقتی خودمون نمیشنویم چجوری بفهمیم داره در بهترین حالت و خوب کار میکنه ؟
              آخرش هم نفهمیدیم زیر 20 هرتز بهتره یا بالای 20 کیلو هرتز؟
              [glow=red,2,300]مربعی باشه یا سینوسی؟[/glow]
              زیر 20 هرتز بهتره. بابلندگو پخش کن. هر وقت احساس دلهره و اضطراب پیدا کردی داره خوب کار می کنه. سینوسی باید باشه.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

این تهوع ساز ه رو از تو مجله الکترونیک قدیمیای بابام خوندم ... کاغذاش فسیلن .. فک کنم مال سال 56 اینا بوده... :mrgreen:
                آفرین ... حالا یادم انداختی که از کجا ساخته بودم . مدارش هم ترانزیستوری بود .

بلندگو میتونه پخش کنه به چیزای بی مورد گیر ندید .
                راهنمایی که میتونم کنم اینه که باید سینوسی و پر قدرت باشه و سابی باشه که وقتی با دست دیافراگم رو فشار دادی یک سانت حداقل بازی داشته باشه
                و در زمان کار کردن صحیح بدون شنیدن صدا کاغذ دیافراگم بالا و پایین خواهد شد

دیدگاه

20 کیلو و بالاتر گوش درد میگیره بابا ...
                  باید زیر محدوده شنوایی باشه ...
                  طبق چه اصلی به این نتیجه رسیدید؟ اگر محدوده شنوایی از 20 هرتز تا 20 کیلو هرتزه پس هم زیر این محدوده و هم بالاش ربطی به گوش نداره.ضمنا اشکال کار با فرکانسهای کم بزرگی بلندگو و توان مصرفی بالا هست که باعث میشه هم دستگاه ابعاد بزرگی داشته باشه و هم نتونه با باطری مدت زیادی کار کنه.

دیدگاه

پاسخ : مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(ف

for test

دیدگاه

یه سوال داشتم,
                      این مدار آنی کار میکنه یا بعد از مدتی باعث تغییر حال طرف و دور شدن او از محل میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                        طبق چه اصلی به این نتیجه رسیدید؟ اگر محدوده شنوایی زیر 20 هرتز تا بالای 20 کیلو هرتزه پس هم زیر این محدوده و هم بالاش ربطی به گوش نداره.ضمنا اشکال کار با فرکانسهای کم بزرگی بلندگو و توان مصرفی بالا هست که باعث میشه هم دستگاه ابعاد بزرگی داشته باشه و هم نتونه با باطری مدت زیادی کار کنه.
                        بهروز خان محدوده شنوایی بین 20 هرتزه تا 20 کیلو ...
                        شما با 35 کیلو هرتز هم میتونید یه صدایی رو به گوش برسونید! چطوری؟ به علت این که صدا توی فرکانس های بالا تر رو میشه با دایرکتیویتی خاص منتشر کرد شما میتونید صدا با فرکانس معمولی رو روی فرکانس کریر بالاتر مدوله کنید و بعد توی یه زاویه خاص بفرستید! عملیش هم ساخته شده ، یه سرچ توی گوگل

اصولا از تقویت کننده توان استفاده کنی مصرف میره بالا خود ب خود ... وگرنه میشه یه هدفون وصل کرد به خروجی!

باید دید چرا فرکانس کم تهوع درست میکنه ! شاید روی مایع هلزونی گوش اثر میزاره ! ولی من خودم این حالت رو تجربه کردم .. نمیدونم رو چی اثر میزاره!

---
                        یه مدار اوسیلاتور که انقد دردسر نداره که .. یه سرچ بزن تو نت .. خروجیش رو هم به یه تقویت توان وصل کن ... یه کم کتاب خوندن میخاد و دیتا شیت خوندن + یه مقدار سرچ!

دیدگاه

بهروز خان محدوده شنوایی بین 20 هرتزه تا 20 کیلو ...
                          بله درسته و من هم منظورم همین بود منتهی اشتباه در تایپ بود که اصلاح شد.
                          اینطور که شما گفتید در صورت پخش صوتی با فرکانس بالاتر از محدوده شنوایی گوش سوت میکشه؟!
                          20 کیلو و بالاتر گوش درد میگیره بابا
                          پس یعنی بالای این محدوده بصورت صدای سوت آزار دهنده توسط گوش دریافت میشه؟اما من میگم اینطور نیست اگر این محدوده رو تعیین کردند بخاطر فیزیک پرده گوشه که مسلما اولین عضویه که باید توسط امواج صوتی مرتعش بشه و ابعاد و شرایط این پرده بصورتیه که نمیتونه در فرکانسهای بالاتر از 20 کیلو نوسان داشته باشه.ضمنا اینجا بحث بر سر امواج صوتیه که ماهیتش با امواج رادیویی متفاوته وگرنه هر فرکانسی رو میشه روی فرکانس بالاتر کریر مدوله کرد همون کاری که در فرستنده ها انجام میشه.البته فکر کنم منظور شما از این قسمت اون سیستمی هست که اخیرا در آمریکا ساخته شده و تحت نام اسلحه صوتی (Long Range Acoustic Device (LRAD برای مصارف نظامی و امنیتی کاربرد داره و در المپیک لندن هم توسط نیروهای امنیتی بکار گرفته شد،اگر منظورتون اینه که تا جایی که من درباره اش تحقیق کردم از سیستمی استفاده کرده که مثل لیزر در مبحث نور از افتراق و پراکندگی امواج صوتی کم میکنه و به اونها جهت میده تا انرژی صوتی رو بشه روی یک هدف متمرکز کرد البته نه با استفاده از پارابولیک بلکه با استفاده از چندین منبع صوتی قدرتمند که خروجیشون همفاز شده و در این حالت قدرت این منابع جمع شده و با امواج صوتی منتقل میشه.چند وقت پیش شبکه من و تو یک برنامه مفصل درمورد این سلاح پخش کرد که البته به جزئیاتش نپرداخت چون هنوز جزو سلاحهای سری ارتش آمریکاست. http://science.howstuffworks.com/lrad.htm
                          بنظر من علت احساس سوت کشیدن در اعماق مغز که همونطوری که قبلا هم اشاره کردم خودم تجربه اش کردم و اصلا از طریق گوشها حس نمیشه ارتعاش سلولهای مغزی در یک فرکانس خاصه که در این فرکانس هم عبور از جمجمه مقدوره و هم برای سلولهای پوسته مغز یک جور فرکانس رزونانسه که اونها رو به ارتعاش وامیداره.این قسمتش رو تقریبا همگی بصورت عبور یک ماشین سنگین و ارتعاش پنجره های خانه تجربه کردند و جالبه که پنجره هایی که با اون صدا مرتعش شده اند با صداهای بمراتب بلندتر هیچ ارتعاشی ندارند چون در بحث رزونانس فرکانس مهمه نه دامنه.

دیدگاه

فرکانسش بین 14 تا 16 که گفتن باید باشه...ولی یه دستگاه بلندگو مانند هم ساختن که می تونه به صدا جهت directivity بده مثل مایکرویو...اولش امواج ماورا صوت ارسال میشه و توی هوا در نقاطی به فرکانس پایین تر شکسته می شه . توی فیلم آخر ماموریت غیرممکن هم نشون میده .
                            می تونی تنظیم کنی صدا بیخ گوش طرف مقابل شنیده بشه و سرگیجه بگیره :دی
                            اینم توضیحاتش:
                            http://www.gizmag.com/directed-audio-with-klang-ultrasonic-speaker-concept/17737/

دیدگاه

اینم مدار و توضیحاتی که لازم دارید ساده و کاربردی در ضمن با فرکانس بالا و بصورت پالسهای 5 ثانیه ای که پیدا کردن مکان اختفا رو سخت میکنه.اگر صداش کافی نبود براحتی با یه آمپلی مشکل حل میشه.
                              http://makeprojects.com/Project/Evasive+Beeping+Thing/2149/1

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X