اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تلویزیون crt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تلویزیون crt

سلام دوستان و اساتید
    من می خواستم ببینم که اگه بخواهیم با میکرو به تلویزیون قدیمی ها یه چیزی منتقل کنیم تا نشون بده
    ایا ما باید برای نحوه پیمایشش سیگنال بدیم یا خودش می فهمه و ما فقط باید 0و1 بودنشو مشخص کنیم؟
    ممنون :nerd:

پاسخ : تلویزیون crt

باید سیگنال ویدتو رو بسازی دیگه / قدیمی و جدید هم نداره فقط سیاه و سفید بودنش دیگه سیستم رنگ نمیخواد
    تو ویدئو به غیر از سیگنالی که نقاط روشن و تاریک رو میسازن در هر خط پالس همزمانی هم فرستاده میشه .پالس های همزمانی افقی و عمودی در اخر هر خط قرار گرفته که وقتی مثلا اشعه کاتد پیکسل به پیکسل یک خط رو طی میکنه در اخر میگه نقطه سر خط
    که اشعه به اول خط و یک خط پایین میاد و .... ادامه پیدا میکنه تا یک عکس یا صفحه کامل ساخته بشه . و 25 تا از این عکس ها در ثانیه عوض میشه تا تصویر یکنواخت و بدون چشمک زدن باشه
    اخر هر صفحه هم فکر کنم یک پالس میخواد . اگر همزمانی افقی نباشه یا قطع بشه تصویر به بغل کج میشه و احتمالا خط های افقی رو صفحه میفته و اگر عمودی قطع بشه تصویر از بالا به پایین یا برعکس حرکت میکنه . سرچ بزن تا سیگنال ویدئو با اسکوپ رو ببینی متوجه میشی

دیدگاه

برای تولید سیگنال ویدئو با میکروکنترلر، پروژه های مختلفی در اینترنت وجود دارد که می توانید از جزئیات آنها استفاده کنید. مثلا:

http://www.serasidis.gr/circuits/AVR_VGA/avr_vga.htm

http://sourceforge.net/projects/avrtv/

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام ممنون از جواب هاتو
        یه سوال:
        من قراره این کارو با8051 انجام بدم
        می خواستم ببینم که سیم اتصال باید چه جوری باشه؟
        اخه چندین نوعه و اگه قراره از اون سیم سه تایی سه رنگاست چه جوری باید بفهمم کدوم همگام سازی افقی کدوم همگام سازی عمودی و کدوم سیم مربوط به اطلاعاته؟
        ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X