اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از خازن به عنوان باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از خازن به عنوان باتری

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
    راس میگین احتمالا جریان زیادی میکشه واسه شارژ ...
    من این مدارم و میخوام بزارم یه جا که سه فاز دارن . میخوام به سه فازشون سه تا ترانس وصل کنم و یکسو کنم و در نهایت موازی کنم که تو مواقعی که یه فاز بشه یا دوفاز کار کنه... حالا اگه سر ورودی هر فاز یه خازن 1 فاراد بزارن میشه 3 تا 1 فاراد موازی پس میشه 3 فاراد ... درسته دیگه؟
    من واسه همین گفتم که قبل از رگولاتورم بزارم که جریانی که میکشه رو مدار تاثیر نزاره... اگه خازنم 25 ولت باشه یعنی تا 25 ولت ذخیره میکنه ؟
    پس راه چاره چیه واسه من ؟ من میخوام بعد ارسال sms هم مدار رو خاموش کنم تا برق بیاد...
    http://roboeq.ir/#/products/detail/خ...?د 25 ولت/
    خوب باید اندازه بگیری که ارسال اس ام اس و جریانی که تو اون لحظه مدارت استفاده می کنه چقدر هست
    مثلا میشه هر فاز رو با ترانس کاهش داد و بعد یکسو کرد و به خازن داد
    البته اینکه بیایم هر سه تا رو یکی کنیم میشه ، با گذاشتن دیود بعد از یکسو ساز و خازن هم اینکار رو کرد یعنی به سه تا دیود هم نیازه و بعد کاتد دیود ها به هم وصل میشه و بعدش خازن ذخیره ساز انرژی قرار می گیره که می تونی هر چقدر خواستی خازن بزاری فقط ولتاژ خازن باید حدود 1.5 برابر ماکزیمم ولتاژ خروجی از دیود ها باشه که نترکه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      خوب باید اندازه بگیری که ارسال اس ام اس و جریانی که تو اون لحظه مدارت استفاده می کنه چقدر هست
      مثلا میشه هر فاز رو با ترانس کاهش داد و بعد یکسو کرد و به خازن داد
      البته اینکه بیایم هر سه تا رو یکی کنیم میشه ، با گذاشتن دیود بعد از یکسو ساز و خازن هم اینکار رو کرد یعنی به سه تا دیود هم نیازه و بعد کاتد دیود ها به هم وصل میشه و بعدش خازن ذخیره ساز انرژی قرار می گیره که می تونی هر چقدر خواستی خازن بزاری فقط ولتاژ خازن باید حدود 1.5 برابر ماکزیمم ولتاژ خروجی از دیود ها باشه که نترکه
      ناصر جان ممنون. ماکسیمم 1 آمپر میکشه چون از 2تا 7805 استفاده میکردم که بیشتر از اینم جریان نمیده...هرکدوم 500 میلی میدن.
      مگه بعد اینکه 220 رو دادم به این 3 تا ترانسم (6 با 9 ولت 1 آمپر) و بعد از ترانس ها یه پل دیودی(به اضایه هر ترانی یه پل) ... الان دقیقا کجا اون دیودی که گفتی رو بزارم ؟ و چرا ؟ in4007 ؟
      میخواستم بعد پل هر 3 تا رو موازی کنم خازن بزارم و بدم به رگولاتور 5 ولت LM2576 . این خازن هارو موازی هم دیگه قبل رگولاتور بزارم حله ؟ خب معمولا مدار تو خاموش شدن ها مکس داره ولی نه در حد 2 ثانیه...ولی من میخوام بتونه 1 آمپر رو بهم بده.
      اول میخواستم باتری لیتیوم شارژی کوچیک بزارم با شارژر ولی گفتم اگه با خازن بشه چه کاریه...خازن بزارم...
      اگه بخوام همین 1 آمپر رو در حد یکی دو ثانیه روشن نگه داره و از 5 ولت کمتر نشه توی این 2 ثانیه چقدر خازن بزارم ؟ :rolleyes:
      آقا شرمنده کردی.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
        ناصر جان ممنون. ماکسیمم 1 آمپر میکشه چون از 2تا 7805 استفاده میکردم که بیشتر از اینم جریان نمیده...هرکدوم 500 میلی میدن.
        مگه بعد اینکه 220 رو دادم به این 3 تا ترانسم (6 با 9 ولت 1 آمپر) و بعد از ترانس ها یه پل دیودی(به اضایه هر ترانی یه پل) ... الان دقیقا کجا اون دیودی که گفتی رو بزارم ؟ و چرا ؟ in4007 ؟
        میخواستم بعد پل هر 3 تا رو موازی کنم خازن بزارم و بدم به رگولاتور 5 ولت LM2576 . این خازن هارو موازی هم دیگه قبل رگولاتور بزارم حله ؟ خب معمولا مدار تو خاموش شدن ها مکس داره ولی نه در حد 2 ثانیه...ولی من میخوام بتونه 1 آمپر رو بهم بده.
        اول میخواستم باتری لیتیوم شارژی کوچیک بزارم با شارژر ولی گفتم اگه با خازن بشه چه کاریه...خازن بزارم...
        اگه بخوام همین 1 آمپر رو در حد یکی دو ثانیه روشن نگه داره و از 5 ولت کمتر نشه توی این 2 ثانیه چقدر خازن بزارم ؟ :rolleyes:
        آقا شرمنده کردی.ممنون
        خوب بعد از هر پل و خازنهایی که قرار دادید به خاطر اینکه ممکنه ولتاژ ترانس ها در ثانویه کمی با هم اختلاف داشته باشه این دیود رو قرار بدید
        یعتی برای هر فاز بعد از ترانس پل دیود و بعد یک خازن صافی و بعد در سیم + یک دیود قرار داده شود.
        بله 1N4007
        بعد این دیود ها میشه کلی خازن گذاشت
        و بعد از کلی خازن رگولاتور 2576 رو بزار
        استفاده از باتری هم کار خوبی دیگه مجبور نمیشی این همه خازن بزاری ولی خوب دیگه خیلی طول میکشه دشارژ بشه

sigpic

دیدگاه

هر کی نحوه محاسبه دقیقشو میخواد،بم ایمیل بده تا برش ارسال کنم.
          چن بار اینجا نوشتم،متنش طولانی شد و سایته هنگید،منم حوصله ندارم بیشتر از این وقت تلف کنم.
          کلیاتش از طریق فرمول زیره
          W=1/2cv^2 هست
          خازنو ب ماژول افزاینده( جهت تثبیت خروجی در هنگام خالی شدن آهسته خازن)متصل کرده
          بعد انرژی خازن رو تو دو نقطه بدست آورده
          اول تو نقطه حد اقل ولتاژ کارکرد ماژول و دوم تو حد اکثرش.
          مثلأ تو ماژول Ltc1877 بین ۲.۷ تا ۳۶ ولته.
          حالا تفاضل دو عدد بالا میشه کل انرژی ذخیره شده در خازن ک توسط ماژول قابل استفاده هس بدون اینکه ولتاژ خروجیمون افت کنه.
          حالا ک انرژی قابل استفاده تقسیم بر زمان شبانه روز بر حسب ثانیه،
          عددی که بدست میاد،توانی هست ک بطور ثابت میتونیم در شبانه روز ازش مصرف کنیم بدون اینکه ولتاژ خروجی کم شه.
          خلاصش همین بود،ریزشو خواستین،ایمیل بدین.
          جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۶:۴۶ ۱۳۹۶/۰۴/۱۵.

دیدگاه

فروش خازن با ظرفیت بسیار بالا

خرید اینترنتی خازن 500 فاراد 2.7 ولت به صورت خرده و عمده و قیمت انواع خازن ثابت در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو
            سید علی لب تر کند جان را فدایش می کنم

دیدگاه

سلم عرض ادب خدمت دوستان. من کارم الکترونی نیست و خیلی کم سر در میارم در مسیر باطری ۱۲ ولت ۹ امپر میخواستم خازنی بذارم که در زمانی که چراغها موتور روشنه یا در زمان استارت بتونه جوابگو باشه حالا اگر قطعه دیگری هم به جای خازن میتونم استفاده کنم بهم معرفی کنید. شیمی جان قربان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid9007 نمایش پست ها
                سلم عرض ادب خدمت دوستان. من کارم الکترونی نیست و خیلی کم سر در میارم در مسیر باطری ۱۲ ولت ۹ امپر میخواستم خازنی بذارم که در زمانی که چراغها موتور روشنه یا در زمان استارت بتونه جوابگو باشه حالا اگر قطعه دیگری هم به جای خازن میتونم استفاده کنم بهم معرفی کنید. شیمی جان قربان
                باید باتری رو قوی تر کنید. چون وفتی چراغ روشنه، بصورت دائمی داره از باتری جریان میکشه و با خازن جبران نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid9007 نمایش پست ها
                  برای موتور سیکلت هوندا 125 یک قطع اماده برای فروش هست البته روی موتور های دیگم جواب میده
                  12 ولت تا 10 امپر و ساپورت میکنه همون ولتاژ و امپری که میگیره و ثبات میده و تحویل میده تا ولتاژ و امپری ذکر کردم
                  اسمش
                  خازن جایگزین باتری موتور سیکلت
                  یا
                  تقویت کننده برق موتور سیکلت
                  یا
                  قطعه جایگزین باتری موتور سیکلت
                  نام داره
                  اگه موتورتون باتری نداره کافیه جای باتری قرارش بدید تا کار باتری و در زمان روشن بودن موتور بکنه برای موتورهای هندلی و غیر استارتی
                  راهنما و بوق و چراغ ها و قوی کنه و کیفیت و افزایش میده

البته روی موتور های استارتی هم کنار باتری میشع کارش گذاشت تا کیفیت استارت و.... را افزایش بده
                  قیمتیش هم ببین 15 تا 20 تومن هست
                  اندازه یه قوطی کبریت یا کمی بزرگتر هست

دقت کنید باید حتما موتور روشن باشه و کمی گاز بدهید تا کار کنه

مغازه هم خیلی کم دیدم دارن
                  تو اینترنت هم یکی دوجا دیدم دارن برای فروش

شاید به کارتون بیاد
                  چون دقیق منظورتون و متوجه نشدم

اگر در مغازه گیرتون نیومد و میخواهید از اینترنت بخرید این و سرچ کنید و بخرید
                  خودم گرفتم و استفاده میکنم در مغازه ها خیلی کم هستش

تقویت کننده برق موتورسیکلت مدل M30
                  جدیدترین ویرایش توسط mehdi gol; ۱۸:۳۷ ۱۳۹۸/۰۴/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi gol نمایش پست ها
                    برای موتور سیکلت هوندا 125 یک قطع اماده برای فروش هست البته روی موتور های دیگم جواب میده
                    12 ولت تا 10 امپر و ساپورت میکنه همون ولتاژ و امپری که میگیره و ثبات میده و تحویل میده تا ولتاژ و امپری ذکر کردم
                    اسمش
                    خازن جایگزین باتری موتور سیکلت
                    یا
                    تقویت کننده برق موتور سیکلت
                    یا
                    قطعه جایگزین باتری موتور سیکلت
                    نام داره
                    اگه موتورتون باتری نداره کافیه جای باتری قرارش بدید تا کار باتری و در زمان روشن بودن موتور بکنه برای موتورهای هندلی و غیر استارتی
                    راهنما و بوق و چراغ ها و قوی کنه و کیفیت و افزایش میده

البته روی موتور های استارتی هم کنار باتری میشع کارش گذاشت تا کیفیت استارت و.... را افزایش بده
                    قیمتیش هم ببین 15 تا 20 تومن هست
                    اندازه یه قوطی کبریت یا کمی بزرگتر هست

دقت کنید باید حتما موتور روشن باشه و کمی گاز بدهید تا کار کنه

مغازه هم خیلی کم دیدم دارن
                    تو اینترنت هم یکی دوجا دیدم دارن برای فروش

شاید به کارتون بیاد
                    چون دقیق منظورتون و متوجه نشدم

اگر در مغازه گیرتون نیومد و میخواهید از اینترنت بخرید این و سرچ کنید و بخرید
                    خودم گرفتم و استفاده میکنم در مغازه ها خیلی کم هستش

تقویت کننده برق موتورسیکلت مدل M30
                    سلام
                    من به جای باتری موتور محل کار از دو خازن 25 ولت 10000 میکرو فاراد را با هم
                    موازی کردم و قرار دادم .... تا شارژر موتور به ولتاژ 14 ولت برسه و بوق و راهنما... راه بیفته...
                    اگر خازن زیادی دارید و گوشه ای بیکار افتاده از آن استفاده کنید...
                    اما برای موتر استارتی باید 6 ابر خازن حدود 100 فاراد را با هم سری کنید (با استفاده از برد
                    6 خازنه بالنس ولتاژ....) و دیگر نیازی به باتری نیست و تا 50 سال ایمن هستید....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام ی خازن دارم نوشته 18500e
                      چجور خازنی هست؟؟ ولتاژشم 3.7 ولته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidortaj نمایش پست ها
                        سلام ی خازن دارم نوشته 18500e
                        چجور خازنی هست؟؟ ولتاژشم 3.7 ولته
                        این خازن نیست .. باتری لیتیوم یون هست..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
                          این خازن نیست .. باتری لیتیوم یون هست..
                          18500e که روش نوشته یعنی چی؟؟ از کجا میتونم مثل اینو گیر بیارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidortaj نمایش پست ها
                            18500e که روش نوشته یعنی چی؟؟ از کجا میتونم مثل اینو گیر بیارم
                            با سلام. معمولا باتری های سیلندری را با چند عددی نام گذاری میکنند.
                            دو رقم اول(18) قطر استوانه باتری به میلی متر است. و دو رقم دوم ارتفاع باتری (50) به میلی متر است.
                            با سرچ کردن عبارت "خرید باتری لیتیوم 18500 " میتوانید آنرا خریداری کنید

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام ی سوال مدار این تقویت کننده برق موتورسیکلت مدل M30 چی هست میشه ساخت اگه میشه راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام اگه مدارمون یه تایمر ۱۲ ولت باشه که فقط یه رله رو ۳۰ ثانیه تایم میده چه خازنی و چه مقاومتی استفاده کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X