اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطعه الکترونیکی به جای رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطعه الکترونیکی به جای رله

نوشته اصلی توسط sami222
    با تغییر توی چند تا قعطه مدار به محض اینکه آرمیچر میخواد وایسه c945 یکم گرم میشه ولی خوب مدار هم خاموش میشه
    خب هر تغییری نمیشه داد داداش ؛ C945 نباید گرم بشه! به قول شما بگذریم ، این از این ... :biggrin:

بازم صمیمانه از آقای مشرقی تشکر میکنم دستتون درد نکنه
    قربانت

ساده ترین ساده ترین ساده ترن مدار تایمری که میشه ساخت چیه حتی با 555 هم نباشه فقط با دو سه تا قطعه ساده باشه! میخوام ببینم اگه مداری باشه که فقط 1 یا 2 ثانیه جریان tip41 رو وصل کنه و بعدش در هرصورتی جریان بیسشو قطع کنه چطوری جواب میده!!!
    اصلاً موتور برای چه کاریه؟! شاید ایده شما مناسب نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
      اصلاً موتور برای چه کاریه؟! شاید ایده شما مناسب نباشه.
      نه این قسمت مکانیکی حتما باید آرمیچر باشه که چون از پمپ دربازکن در پراید استفاده کردم بجای موتور گربکس دار!!!!
      اونم حرکتش بصورت رفت و برگشته که بعد اینکه برگشت باید تغذیه آرمیچر قطع بشه که این کار توی ماشین توسط مدار دزدگیر و ریموت کنترل انجام میشه که بصورت لحظه ای تغذیه رو برای باز و بسته شدن دربها اعمال میکنه!
      کلا بازم از آقای مشرقی و دوستان تشکر میکنم
      یه سوال ساده
      یک رله با ولتاژ dc تحریک میشه که اصولا یک دیودهم با رله برای حفاظت موازی میشه، حالا من تغذیه dc که برای تحریک رله دارم از یک پل دیود گرفتم بازم لازمه دیودی با رله موازی کنم! چون خروجی پل دیود به رله وصله یه جورایی میشه دیودی موازی رله برای حفاظت نذاریم!؟!؟!؟
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        نه این قسمت مکانیکی حتما باید آرمیچر باشه که چون از پمپ دربازکن در پراید استفاده کردم بجای موتور گربکس دار!!!!
        اونم حرکتش بصورت رفت و برگشته که بعد اینکه برگشت باید تغذیه آرمیچر قطع بشه که این کار توی ماشین توسط مدار دزدگیر و ریموت کنترل انجام میشه که بصورت لحظه ای تغذیه رو برای باز و بسته شدن دربها اعمال میکنه!
        خب مگه حرکت رفت و برگشتی نیست؟ نباید موتور چپگرد و راستگرد داشته باشه؟!

کلا بازم از آقای مشرقی و دوستان تشکر میکنم
        خیلی تشکر میکنی ... :biggrin:

یه سوال ساده
        یک رله با ولتاژ dc تحریک میشه که اصولا یک دیودهم با رله برای حفاظت موازی میشه،
        اون دیود مال اینه که وقتی ولتاژ سیمآ‌پیچ رله قطع شد یک ولتاژ بالا که به صورت معکوس هست درست میشه که میتونه به قطعات نیمه هادی آسیب برسونه ؛ دیود رو برای این میذاریم که مسیری دیگه برای جریان پیدا کردن این ولتاژ داشته باشیم و حالتی که دیود استفاده میشه رو اصطلاحاً هرزگرد میگن !

حالا من تغذیه dc که برای تحریک رله دارم از یک پل دیود گرفتم بازم لازمه دیودی با رله موازی کنم! چون خروجی پل دیود به رله وصله یه جورایی میشه دیودی موازی رله برای حفاظت نذاریم!؟!؟!؟
        نیازی به دیود هرزگرد نیست ؛ خازن الکترولیت تغذیه مانع از ایجاد ولتاژ بالا در لحظه قطع بوبین خواهد بود!

دیدگاه

خب مگه حرکت رفت و برگشتی نیست؟ نباید موتور چپگرد و راستگرد داشته باشه؟!
          رفت توسط آرمیچر انجام میشه و برگشت هم توسط دست (اجباریه باید توسط دست باشه)
          نیازی به دیود هرزگرد نیست ؛ خازن الکترولیت تغذیه مانع از ایجاد ولتاژ بالا در لحظه قطع بوبین خواهد بود!
          ممنون پس روی فیبر دیود هرزگرد رو نمیگذارم
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X