اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت نورافکن با LED های میلی واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت نورافکن با LED های میلی واتی

سلام
    دوستان لطفا در مورد محاسبه ی ولتاژ و جریان led ها توضیح بدید.
    راستی در مورد مقاومتی که باید سر راه led ها قرار بدیم هم توضیح بدید. ممنون
    چقدر باید باشه تا از حداکثر نور led ها استفاده کنیم؟

یکی از سوال هایی که همیشه ذهن منو مشغول کرده همینه. :read: با تشکر
    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

یعنی چی ؟ بیشتر توضیح بدید
      منظورم استقاده از یه کاسه چراغ (آینه مقعر) پشت LED هاست.اینجوری نور تو یه سمت پخش میشه و تمام نور تولید شده به سمتی که میخواید میرسه. تو تمام پروژکتور های آماده هم ببینید این رفلکتور وجود داره...
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
        لطفا در مورد محاسبه ی ولتاژ و جریان led ها توضیح بدید.
        راستی در مورد مقاومتی که باید سر راه led ها قرار بدیم هم توضیح بدید.چقدر باید باشه تا از حداکثر نور led ها استفاده کنیم؟
        یکی از سوال هایی که همیشه ذهن منو مشغول کرده همینه. :read: با تشکر
        شما مثلا منبع تغذیت 12 ولته باید یه تعداد ال ای دی رو با یه مقاومت سری کنی و طبق قانون تقسیم ولتاژ باید روی هر ال ای دی ولتاژی که توی دیتاشیتش نوشته بیفته و مقدار اضافی ولتاژ روی مقاومت افت کنه. مثلا سه تا ال ای دی داری که تغذیه هرکدوم 3.2 ولته حساب کن میتونی 3 تا ال ای دی باهم سری کنی که میشه 9.6 ولت که از 12 ولت 2.4 ولت کمتره که باید مقاومتی باهاشون سری کنی که این 2.4 ولت درست روی مقاومت افت کنه! به همین راحتی! جریان پیش فرض برای بدست آوردن مقدار مقاومت رو 20 میلی آمپر میگیرند که در مثال بالا باید مقاومتی بذاری که 2.4 ولت اضافی با جریان 20 میلی رو نگهداره که میشه 120 اهم!!!! این روش کلی در سری کردن ال ای دی هاست
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
          میشه از این نور افکن به جای فلاشر خیلی سریع (مثل آونهایی که تو سالنهای جشن و....)هستن استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ram90
            میشه از این نور افکن به جای فلاشر خیلی سریع (مثل آونهایی که تو سالنهای جشن و....)هستن استفاده کرد؟
            چرا که نه! چون این ها ال ای دی هستند و نیازی به گرم شدن وسر شدن (مثل لامپها که نمیشه فلسر خیلی سریع باهاشون ساخت زمان برای گرم شدن و سرد شدن لازم دارن) ندارن میتونید با یه مدار فلشر که تغذیه ال ای دی ها رو متناسب به سلیقه شما قطع و وصل کنه این کارو انجام بدین

دیدگاه

سلام
              ممنون از جوابت من مدار فلاشر دارم ولی واسه 1 یا 2 لامپ هستش حالا برای این که این ledها رو بش وصل کنم باید چه جیزی بین کیت و lediها باشه (یعنی به جای رله باید از جی استفاده کتم)
              من رشتم الکترونیک نیست لطفا خیلی ساده توضیح بدین

دیدگاه

برای ایین کار میتونید از ترانزیستور tip41 استفاده کنید درایورشم که خیلی راحته

دیدگاه

سلام
                  دوستان ساختید
                  منم میخوام بسازم
                  فقط یه سوالی مگه با ال ای دی مادون قرمز هم نورافکن می سازند ؟
                  یه سوال دیگه آیا تغذیه اش رو هم خودتون ساختید ؟ تغذیه ی 24 ولت آیا بهتر از 12 نیست ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت نورافکن با LED های میلی واتی

نوشته اصلی توسط کارجو
                    فقط یه سوالی مگه با ال ای دی مادون قرمز هم نورافکن می سازند ؟
                    سلام مهندس
                    بله با ال ای دی مادون قرمز هم میشه نورافکن ساخت ولی کاربرد خاص خودشو داره چون با چشم دیده نمیشه مثلا شما یه محوطه داری شبها تاریک هست و و دوربین هم گذاشتی ولی کمه با ساخت این پروژکتور میتونی دید در شب بهتری داشته باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                      سلام مهندس
                      بله با ال ای دی مادون قرمز هم میشه نورافکن ساخت ولی کاربرد خاص خودشو داره چون با چشم دیده نمیشه مثلا شما یه محوطه داری شبها تاریک هست و و دوربین هم گذاشتی ولی کمه با ساخت این پروژکتور میتونی دید در شب بهتری داشته باشی
                      سلام ببخشید متوجه نشدم
                      شما خودتون میگید نورش دیده نمیشه چه طوری باعث میشه توی شب دید بهتری داشته باشی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                        سلام ببخشید متوجه نشدم
                        شما خودتون میگید نورش دیده نمیشه چه طوری باعث میشه توی شب دید بهتری داشته باشی ؟
                        مهندس چشم آدم که نمیتونه ببینه ولی دوربین ها که میتونند :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                          سلام ببخشید متوجه نشدم
                          بهتره وقتی کلیدی از کنترل تلویزیونتون رو میزنید با چشم به LED اون نگاه کنید چیزی دیده نمیشه اما بیاید با یک دوربین مثل دوربین گوشی به اون نگاه کنید میبینید که نور داره

حالا همین رو در اندازه بزرگ در نظر بگیرید مثل یک پروژکتور خیلی باحال میشه

من قصد داشتم درستش کنم اما یه سری خرج مالی پیش اومد که نشد دیگه.
                          دلم بود از LED معمولی و مادون قرمز با هم استفاده کنم تا یک زمانی از شب معمولی ها روشن باشند و بعد از اون مادون قرمز وارد عمل بشه.

راستی LED مادون قرمز در فروشگاه موجوده ؟؟
                          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام
                            در مورد الیدی های مادون قرمز فک نکنم نور خیلی زیادی بده.البته نظر بنده هستش.شاید هم دوربین بنده نورشو نشون نمیداد.به هر حال ایده جالبیه.اما کاربرد خاص خودشو داره.
                            برای استفاده از الیدی های معمولی که ازش به عنوان فلاشر استفاده بشه > مدار تغدیه مناسبه.اما اگه بخواهید از این الیدی ها برای پرزکتور استفاده کنید(در صورتی که در محیط بسته باشه) چشم رو اذیت میکنه.پس اگه ممکنه دوستان براش یه مدار سوئیچینگ بزارن.
                            درضمن اگه از الیدی کلاهی استفاده کنید نورش پخش میشه..اما اگه از هایبرات استفاده کنید نورش مستقیم میتابه.
                            دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                              سلام

درضمن اگه از الیدی کلاهی استفاده کنید نورش پخش میشه..اما اگه از هایبرات استفاده کنید نورش مستقیم میتابه.
                              در مورد اذیت نور چشم مگه قراره ما به منبع نور نگاه کنیم که اذیبت بشه ؟ ما اگه به لامپ هم نگاه کنیم چشمامون اذیت میشه نمیشه ؟
                              به نظرتون لیزری یا همون هایبرایت واسه ساخت پروژکتور بهتر از کلاهی نیست آیا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                                در مورد اذیت نور چشم مگه قراره ما به منبع نور نگاه کنیم که اذیبت بشه ؟ ما اگه به لامپ هم نگاه کنیم چشمامون اذیت میشه نمیشه ؟
                                به نظرتون لیزری یا همون هایبرایت واسه ساخت پروژکتور بهتر از کلاهی نیست آیا ؟
                                دوست خوبم من گفتم که چشمو اذیت میکنه؟؟ :sad:
                                من گفتم که اگه نور رو میخوایم رو یه جا پخش کنیم بهتره از الیدی هایبرات استفاده کنی.نه!!!!!
                                [hr]
                                یه خاطره عبرت امیز:
                                راستش من درست قبل عید امسال تصمیم گرفتم که طول عمر چند نمونه الیدی کلاهی رو امتحان کنم.بعد فک کردم یکی از همین پرزکتور ها امتحانی بسازم.تا دکور خونه هم بهتر بشه.از 120 عدد الیدی کلاهی استفاده کردم و با یک درایور پاور الیدی روشنش کردم.چیز بسیار زیبایی شد.
                                چون اولش به صورت عمودی و کنار میز تلوزیون قرارش دادم> هرکی از در وارد میشد به نورش خیره میشد.وفتی هم که مینشست باز هم به نورش خیره میشد.تا اینکه چشماش درد میگرفت و میگفت این چیه اخه تو درست کردی؟اصلا به چه دردی میخوره؟
                                oo:
                                oo: oo:
                                من هم ناراحت :cry: با اینکه میدونستم ته دلشون چیز دیگه ایه اما خرابش کردم. :mrgreen:
                                خلاصه.......
                                راستی از تلفیق نور سفید و ابی (ابی در وسط و سفید در کناره ها) استفاده کردم که خیلی خیلی جذاب بود طوری که بجز روزای خاص دلم نمیومد روشنش کنم.خیلی نور شاد و ارام بخشی داشت.شما هم حتما امتحان کنید.
                                اگه وقت داشته باشم یه طرح های جدیدی (روی ام دی اف و چوب ) دارم که اگه انشائ ا... ساختم عکساشو تو انجمن میزارم.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X