اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با AMS1117-5V

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با AMS1117-5V

سلام خدمت دوستان
    تو انجمن سرچ کردم چیزی در مورد کار با AMS1117-5V پیدا نکردم در مورد AMS1117 ADJ هم تو دیتا شیتش هست هم تو انجمن ولی در مورد AMS1117-5V چیزی نیست
    حالا از دوستان اگه کسی با این رگولاتور کار کرده لطفا طریق کار را به ما هم بگه
    ممنون
    اگه خدا بخواهد می شه

پاسخ : کار با AMS1117-5V

ببخشید منظورتون از کارکرد چیه ؟؟
    خب یه خازن 10 میکرو و 100 نانو تو ورودی بزار و تو خروجی هم دوتا از همون رو قرار بده و استفاده کن.
    من موقع استفاده از این رگلاتور از این دوتا خازن استفاده کردم و مشکلی نبوده!!
    اگه منظورتون چیز خاصی هم از این رگلاتور هست بفرمایین تا در حد توان کمکتون کنم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پاسخ : کار با AMS1117-5V

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
      ببخشید منظورتون از کارکرد چیه ؟؟
      خب یه خازن 10 میکرو و 100 نانو تو ورودی بزار و تو خروجی هم دوتا از همون رو قرار بده و استفاده کن.
      من موقع استفاده از این رگلاتور از این دوتا خازن استفاده کردم و مشکلی نبوده!!
      اگه منظورتون چیز خاصی هم از این رگلاتور هست بفرمایین تا در حد توان کمکتون کنم.
      ممنون نه همین را می خواستم بدونم که چه خازنی باید استفاده کنم
      اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...