اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار وصل شدن باطری در زمان قطع برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار وصل شدن باطری در زمان قطع برق

با سلام خدمت ذوستان.دنبال یه مداری میگردم که وقتی برق قطع شد سریع رو باطری سوییچ بشه تا بقیه مدار از کار نیفته.کلی گشتم چیزی ذستگیرم نشد بیشتر مدارات ups هستند که در خروجی برق شهر میدن درحالی که من دنبال مداری میگردم که اگه برق قطع شد ولتاژ باطریو به خروجی بده و وقتی برق وصل شد ولتاژ dc ورودیو بده به خروجی بده.اگه بتونه وقتی که برق وصله باتری رو شارژ کنه که خوب میشه. منتظر نظراتون هستم مرسی

پاسخ : مدار وصل شدن باطری در زمان قطع برق

جالبه / اگه دوستان کمک کنن خوبه چون کاربردای زیادی داره
    اگه بشه به یو پی اس هم وصلش کرد که عالیه خودم دارم رو مدار یو پی اس کار می کنم :eek:
    اگه راهنمایی کنید روی برد طراحیش کنیم عالیه :wow:
    اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

البته خودمم یه نظری دارم ولی فک نکنم سرعتش اون قدر زیاد باشه که ترانس وسایل برقی قطع نشه :sad:
      می شه از یه رله استقاده کرد که وقتی برق وصله رله رو کنتاکت باشه و وقتی برق رفت بپره و مدار بره رو حالتی که از باطری استفاده کنه
      برای سرعت کار هم می شه ولتاژ رله را به جای 12v کمتر بدیم مثلا بین 6 تا 8 که رله عمل کنه و سریع هم قطع بشه و مدار بره به حالت استفاده از باطری :question:
      بچه ها بگن می شه این کارا کرد یا نه ؟؟؟؟ :job:
      اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
        با سلام خدمت ذوستان.دنبال یه مداری میگردم که وقتی برق قطع شد سریع رو باطری سوییچ بشه تا بقیه مدار از کار نیفته.کلی گشتم چیزی ذستگیرم نشد بیشتر مدارات ups هستند که در خروجی برق شهر میدن درحالی که من دنبال مداری میگردم که اگه برق قطع شد ولتاژ باطریو به خروجی بده و وقتی برق وصل شد ولتاژ dc ورودیو بده به خروجی بده.اگه بتونه وقتی که برق وصله باتری رو شارژ کنه که خوب میشه. منتظر نظراتون هستم مرسی
        سلام به هر دو دوست عزیز

این کار رو به سادگی با دیود میشه انجام داد ...

زمانی که بخوایم این کار رو بکنیم هر کدوم از ولتاژها رو ، با یه دیود ، به مصرف کننده میدیم .

خروجی پلآ‌دیود که دیگه دیود نمیخواد چون داره ، پس همینجور که پل دیود به مصرف کننده وصله با یه دیود ، مثبتآ‌باتری رو به مثبت پلآ‌دیود وصل میکنیم (آند به مثبت باتری و کاتد به مثبت پل) فقط باید ولتاژ دو سر پلآ‌ کمی بیشتر از ولتاژ باتری باشه.

وقتی ولتاژ در آند دیود سر باتری ، کمتر از کاتد باشه جریان برقرار نمیشه! ( جریان الکتریکی فقط از اختلاف پتانسیل بالاتر به پایین تر منتقل میشه اینجا هم که دیود مانع هست)

دیدگاه

مرسی از پاسختون.ولی من قبلا یه مدار دیده بودم که با چندتا ترانزیستور همین کارو انجام میداد ام الان هرچقدر میگردم گیرش نمیارم. جریانی که نیاز دارم زیاد نیست شاید حداکثر 500 میلی امپر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
            سلام به هر دو دوست عزیز

این کار رو به سادگی با دیود میشه انجام داد ...

طرح اولیه خوبیه ولی اگه بخوایم باتری شارژ هم بشه چه کار باید کرد :question:

دیدگاه

آقا این مدارای چراغ های شارزی برزگ مهتابی هستند از مدار اوناهم میشه استفاده کرد با یکی دو تا ترانزیستوره
              هیچی نشد نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                مرسی از پاسختون.ولی من قبلا یه مدار دیده بودم که با چندتا ترانزیستور همین کارو انجام میداد
                وقتی با یه دیود میشه ، دیگه مدار میخواد چیکار؟!

نوشته اصلی توسط ramez
                طرح اولیه خوبیه ولی اگه بخوایم باتری شارژ هم بشه چه کار باید کرد :question:
                با توجه به گرونی باتریها ، من شارژر اتوماتیک رو پیشنهاد میکنم ...

دیدگاه

وقتی با یه دیود میشه ، دیگه مدار میخواد چیکار؟!
                  با توجه به گرونی باتریها ، من شارژر اتوماتیک رو پیشنهاد میکنم ...
                  خوب نحوه کار با دیود را میشه بیش تر توضیح بدید ؟؟؟
                  شارژر اتوماتیک را هم برای 9.6 ولتی دارم و بلدم ولی واسه 12 وات نه خودتون جیزی پیش نهاد می کنین؟؟؟؟
                  اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
                    خوب نحوه کار با دیود را میشه بیش تر توضیح بدید ؟؟؟
                    نحوه اتصال دیود رو که گفتم ...

شارژر اتوماتیک را هم برای 9.6 ولتی دارم و بلدم ولی واسه 12 وات نه خودتون جیزی پیش نهاد می کنین؟؟؟؟
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63977.msg373988#msg373988

دیدگاه

با تشکر از آقای مشرقی مداری که برای شارژ اتوماتیک طراحی کردید رو توی سایت دیدم می خواستم لطف کنید و کامل شده مدار شارژر اتوماتیک و مدار قبلی رو باهم ادغام کنید و قرار بدید تا همه بتونن استفاده کنن.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                        با تشکر از آقای مشرقی مداری که برای شارژ اتوماتیک طراحی کردید رو توی سایت دیدم می خواستم لطف کنید و کامل شده مدار شارژر اتوماتیک و مدار قبلی رو باهم ادغام کنید و قرار بدید تا همه بتونن استفاده کنن.ممنون

"مدار مفصل" برای تعویض تغذیه از آداپتور به باتری و بالعکس در جریانهای زیاد ، منطقی هست ولی در جریانهای پایین همین روش ساده (با دیود) کافیه.

با سپاس از همه دوستان .

دیدگاه

ممنونم از اقای مشرقی بااین اوصاف میرمم که بسازم.فقط برای مدار شارژر همین مداری که تو لینک زیر هست (پست 56) رو ببندم جواب میده؟
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63977.45

دیدگاه

"مدار مفصل" برای تعویض تغذیه از آداپتور به باتری و بالعکس در جریانهای زیاد ، منطقی هست ولی در جریانهای پایین همین روش ساده (با دیود) کافیه.

با سپاس از همه دوستان .
                            با تشکر از شما یه سوال اگه بخواهیم 15A جریان را روی برد داشته باشیم باید چی کار کرد ؟؟
                            من یو پی اس را که می خوام بسازم برای یخچال - فریزر و کوولر گازی می خوام :eek:
                            به خاطر ایمن مدار هم ممنون
                            اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

البته اینو بگم که اینورتری که دارم طراحی می کنم سوییچینگ نیست و با توان 10000W یا به عبارتی 10KW :job:
                              البته نمی دونم واسه این کار کافی باشه یا نه ؟؟؟؟؟ :question:
                              اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...