سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و عزیزان و اساتید ...
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه میخوام شوکر بسازم . همین اول خاطر نشان کنم رشتم الکترونیک نیست ولی علاقه دارم ... پس اگه چیزی گفتم که ناشیانه بود به بزرگی خودتون ببخشید و راهنماییم کنید . ممنون
خب و اما ابتدا شماتیک مداری که میخوام بسازم :

و اما مداری که من تا حالا بستم :

لیست قطعات استفاده شده در مدار به شرح زیر میباشد : (به ترتیب شماره گذاری در عکس)
1-خازن 0.01 میکروفاراد 400ولت (103)
2-دیود 4007
3-ترانزیستور BD677 (ترانزیستور BD679 نبود توی بازار ) ( اشکالی ایجاد میکنه آیا ؟؟؟ )
4-مقاومت 1 کیلواهم
5-مقاومت 3.3 کیلواهم
6-آی سی تایمر (NE555N)
7-خازن 0.1 میکروفاراد (103)
8-جای چوکی که قراره با راهنمایی دوستان بپیچم ...
9-پایه های خروجی ولتاژ بالا ...
خب این تا اینجا ...
و اما بریم سر چوک ...
چوک از بازار تهیه کردم اما متاسفانه جواب نداد چرا رو هم دقیقا نمیدونم ولی با توجه به راهنمایی های دوست عزیز HI VOLTAGE اون چوک واسه این کار نبود ... بگذریم . حالا خودم رفتم هسته فریت گرفتم :

میخوام خودم بپیچم با این سیم ها :

از سیم شماره 1 تصویر جهت سیم پیچ ثانویه و از سیم 2 تصویر جهت سیم پیچ اولیه ...
اما سوال :
1- اولیه رو چند دور بپیچم ؟
2- ثانویه رو چند دور بپیچم ؟
3- کلاف سیم ثانویه کم به نظر میاد ! اگه وسط راه تموم شد سیم چطوری باید کلاف بعدی رو در ادامه بپیچم ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟ یا باید حتما سیم پیچ تا آخر سیمش یک تکه باشه ؟
فعلا همین سوالا ...
منتظر راهنمایی هاتون هستم ...
از لطف و راهنمایی های دوستان و اساتید تشکر میکنم
@};- @};- @};-
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه میخوام شوکر بسازم . همین اول خاطر نشان کنم رشتم الکترونیک نیست ولی علاقه دارم ... پس اگه چیزی گفتم که ناشیانه بود به بزرگی خودتون ببخشید و راهنماییم کنید . ممنون
خب و اما ابتدا شماتیک مداری که میخوام بسازم :

و اما مداری که من تا حالا بستم :

لیست قطعات استفاده شده در مدار به شرح زیر میباشد : (به ترتیب شماره گذاری در عکس)
1-خازن 0.01 میکروفاراد 400ولت (103)
2-دیود 4007
3-ترانزیستور BD677 (ترانزیستور BD679 نبود توی بازار ) ( اشکالی ایجاد میکنه آیا ؟؟؟ )
4-مقاومت 1 کیلواهم
5-مقاومت 3.3 کیلواهم
6-آی سی تایمر (NE555N)
7-خازن 0.1 میکروفاراد (103)
8-جای چوکی که قراره با راهنمایی دوستان بپیچم ...
9-پایه های خروجی ولتاژ بالا ...
خب این تا اینجا ...
و اما بریم سر چوک ...
چوک از بازار تهیه کردم اما متاسفانه جواب نداد چرا رو هم دقیقا نمیدونم ولی با توجه به راهنمایی های دوست عزیز HI VOLTAGE اون چوک واسه این کار نبود ... بگذریم . حالا خودم رفتم هسته فریت گرفتم :

میخوام خودم بپیچم با این سیم ها :

از سیم شماره 1 تصویر جهت سیم پیچ ثانویه و از سیم 2 تصویر جهت سیم پیچ اولیه ...
اما سوال :
1- اولیه رو چند دور بپیچم ؟
2- ثانویه رو چند دور بپیچم ؟
3- کلاف سیم ثانویه کم به نظر میاد ! اگه وسط راه تموم شد سیم چطوری باید کلاف بعدی رو در ادامه بپیچم ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟ یا باید حتما سیم پیچ تا آخر سیمش یک تکه باشه ؟
فعلا همین سوالا ...
منتظر راهنمایی هاتون هستم ...
از لطف و راهنمایی های دوستان و اساتید تشکر میکنم
@};- @};- @};-
دیدگاه