اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دشارژ خازن ولتاژ بالا کمک کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دشارژ خازن ولتاژ بالا کمک کنید

مقدار ظزفیت خازن و ولتاژی که شارژ شده رو دارین
    بات چند تا فرمول شاده می شه مقدار مقاومت و زمان دشارژ رو حساب کرد
    توان مقاومت هم براحیت قابل محاسبه ست

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
      ۵۰۰ اهم خازن های ولتاژ بالا مثل پست اول که ۶۰۰ ولته رو در کسری از ثانیه خالی میکنه و مقاومت اجری احتمالا میسوزه(با توجه به انرژی تخلیه شده که بیشتر از ۱۰ واته)
      بنظر مقاومت های وات بالا بین چند ده کیلو یا چند صد کیلو اهم نسبت به ظرفیت و ولتاژ خازن، مناسبه
      بله حرف شما درسته خواسم به وات مقاومت نبود. نشستم حساب کردم به این صورت شد:
      اول به دلیل کمبود مقاومت 20 ولت در بازار ما اصل رو گذاشتیم بر مبنای مقاومت 10 وات.من فرض کردم حداکثر ولتاژی که روی خازن ها قرار می گیره 500 ولت هست و خازن ها دارای ظرفیت 1000 میکروفاراد هستند با این حساب داریم:
      در صورتی که مقدار مقاومتی که می خواهیم موازی خازن کنیم برابر 27 کیلو اهم در نظر بگیریم مقدار توان مقاومت به این صورت بدست میاد:
      P=V2/R =5002/27000=9.25w
      خب بریم سراغ مقدار زمانی که نیازه تا خازن دشارژ کنه: همون طوری که میدونیم یک خازن وقتی به 5 برابر ثابت زمانیش (T) میرسه دشارژ شده حساب میشه. برای یک مدار RC مقدار ثابت زمانی برابر میشه با:
      T=R*C=27000*1000*10-6= 27
      خب حالا گفتیم وقتی برسه به 5 برابر ثابت زمانی، خازن دشارژ شده پس عدد بدست اومده رو ضربدر 5 می کنیم.
      5*27=135

یعنی خازن تو 135 ثانیه دشارژ میشه. دوستان اگر من اشتباه کردم بفرمایید.
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

محاسبات دشارژ درسته
        ولی توان با کاهش ولتاژ و دشارژ شدن خازن در حال کم شدنه
        مگر اینکه مقامومت هم دایما با خازن موازی باشه و در حال استفاده شدن باشه

یک نکته کوچیک
        مفهوم مقاومت 10 وات این نیست که دایما از اون مقدار می تونی استفاده کنی به صورت لحظه ای بهتر جواب می ده و دایم کار خیلی زود مقاومت رو می سوزونه
        ضمناا توی توان بالا هم همچین مقاومتی نداریم منظورم 10 وات 27 کیلو اهمه ( حداقل تا الان من ندیدم )

بهتره با موازی کردن چند تا مقاومت به اون مقدار مورد نظر بتونی برسونی

توی خازن های صنعتی مثلا 20 کیلو وار و ... از مقامت 27 کیلو اهم با توان حدود 3 وات استفاده می کنن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام.من برای تعمیر یک مایکروفر باید مثلا یک خازن 1000 ولتی رو تخلیه کنم. ایا با یک لامپ 60 وات رشته ای میشه این خازن را مستقیم به لامپ وصل کرد تا تخلیه بشه؟ لامپ منفجر نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arko010 نمایش پست ها
            سلام.من برای تعمیر یک مایکروفر باید مثلا یک خازن 1000 ولتی رو تخلیه کنم. ایا با یک لامپ 60 وات رشته ای میشه این خازن را مستقیم به لامپ وصل کرد تا تخلیه بشه؟ لامپ منفجر نمیشه؟
            لامپ هیچوقت در هیچ شرایطی منفجر نمیشه فیلمای تخیلی رو ول کن نهایتش فیلامان داخل لامپ میسوزه
            بنظر من از المنت استفاده کن مثلا المنت بخاری برقی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X