اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الارم سرقت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الارم سرقت

دوستان سلام
    من به یک مدار الارم نیاز دارم از همینایی که توی مغازه ها استفاده می کنن
    فقط همونی که صدا تولید می کنه با صدای بلند
    گشتم نبود
    گفتم یه دونه کوچیکشو به555 طراحی کنم بعد خروجیشو بدم به یه امپلیفایر پرقدرت بعد بدم به بوق
    میشه همچین چیزی؟؟؟
    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

پاسخ : الارم سرقت

اون آژیر هاکه نیازی به 555 ندارن همون 12 ولت روبدی به دوسرش خودش صدامیکنه صداش هم خوبه واسه این که کسی روبترسونی

دیدگاه

مرسی که بلاخره یکی جواب داد ولی من به همون مداری که بیو :smile:بیو رو تولید می کنه دارم مرسی
      "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
      ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
      ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

راستی می خوام برا یک سییستم امنیتی ببندم(خیلی بزرگ نیس)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X