اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جمع کردن سیگنالی با برق شهر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جمع کردن سیگنالی با برق شهر؟

سلام به همگی.
    همون طور که میدونید در پروتکل X10 در لحظه عبور از صفر سیگنالی با فرکانس 120 کیلو هرتز باید با ولتاژ برق شهر جمع بشه.
    حالا به نظر شما بهترین روش برای این کار چیه؟ :question:
    از روشی که در مجله نویز 6 بود استفاده کردم اما سیگنال با دامنه خیلی ضعیفی روی خط برق ایجاد شد.در حد 0.08 ولت.
    اما برای انتقال این سیگنال به فاصله های طولانی تر به دامنه ای در حد 20 ولت نیازه.
    ممنون از وقتی که میگذارید.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

پاسخ : جمع کردن سیگنالی با برق شهر؟

مقدار مقاومت کلکتور رو کمتر کن و یا ولتاژ رو افزایش بده تا دامنه خروجی به مقدار مورد نظرت برسه ولی به فکر توان تلفاتی روی مقاومت و ترانزیستور باش تا نسوزه یک وقتی ... شاید فکر میکنی با دامنه 20 ولت بتونی فاصله بیشتری رو جواب بگیری ولی این افزایش ولتاژ زیاد روی برد مدار تاثیر نمیذاره و بهتره به فکر تقویت جریان باشی !! موفق باشی
    دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

مصرف کننده هایی که توی مدار هستن خوب مشکل سازن دیگه!

دیدگاه

سلام.
        حالا اگر هم مشکل فرستنده حل بشه مشکل بزرگتر یعنی آشکارسازئ سیگنال ارسالئ می مونه.من چند تا pcb طراحئ کردم ولی هنوز موفق نشدم که سیگنال ارسالئ را با مدار گیرنده که در مجله نویز بود آشکارسازئ کنم.شما چه پیشنهادئ می کنید؟ به نظر من باید از آیسی lm567 استفاده کنیم یعنئ این آیسی را در فرکانس 120 کیلو تنظیم کنیم که با این کار آیسی با دریافت سیگنال 120 کیلو پایه خروجئ خود رو تغییر وضعیت مئ ده و در فرکانس هائ دیگر بدون تغییر باقئ می مونه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X