اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلول خورشیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سلول خورشیدی

با سلام من که مشکلی ندارم با برق رشت هستم ولی اون بنده خدا تو روستای کچا نمی دونم بلدی یا نه اخر روستا زندگی می کنه شاید یه موتور یاماها 100 رو بهش پیشنهاد دادم هم باطری رو شارژ کنه هم برای روشنایی بعد از یک ساعت از باطری استفاده کنه این روش خوبی هست که دوستان پیشنهاد دادند سلول خورشیدی رو پرسیدم دو ماه پیش از اصفهان 18 ولت حدود 150 میلی امپر 50 تا 60 تومان بود.از شماها ممنونم که کمک می کنید. مرسی.

دیدگاه

اگه ماشین داره میتونه یه باطری ماشین بخره و اونو استفاده کنه بعد چند روز جای باطریها رو عوض کنه و بزاره تو ماشینش شارژ بشه.100%عملی هستش
      500تومان هم خرج کنی میتونی با یه رگلاتور ،5 ولت رو درست کنی

دیدگاه

دو ماه پیش از اصفهان 18 ولت حدود 150 میلی امپر 50 تا 60 تومان بود.از شماها ممنونم که کمک می کنید. مرسی.
        فکر کنم گرون گفتن . من قبل عید 5 ولت 75 میلی آمپرشو از امجد گرفتم 4500 تومن . زیر زمین .
        دقیقا یادم نمیاد . ولی باطریهایی که حدود 50 تومن بودن ،کمیتهای خیلی بهتری از اونی که گفتین داشتن

دیدگاه

دوست عزیز نیازی به موتور برق یا چندتا سلول نیست برای داشتن وات بالا سایز صفحه خورشیدی مهمه نه تعداد

سلولهای راهنمایی رانندگی هم با اینکه یک صفحه هستند اما چون ابعاد بزرگی دارند توانشون بالاست :cry2:

فرمول : توان برابر است با ولتاژ ضربدر جریان
          p=v.i

خب من پیش نهاد میکنم یک پنل خورشیدی 9 ولت با جریان حدود یک آمپر تهیه کنید برای شارژ موبایل و غیره آمپر بسیار اهمیت دارد

شما میتونی یک پنل با ولتاژ 9 و جریان 1 آمپر بگیری در صورت موجود نبودن از معادش استفاده کنی یعنی 2 تا پنل 9 ولتی با جریان 0.5 آمپر رو با هم موازی کنی یا ......

خوب طبق فرمول حساب کنیم توان میشه 9 وات

به این سایت هم سر بزن تو قسمت باتری برو :bye www.roboeq.ir

دیدگاه

سلام.ببخشید تنوع تاپیک زیاده...
            من دوستم یه سلول خورشدی داره تقریبا 80*40 سانته
            پشتش هیپی ننوشته فقط ولتاژ خروجیش رو گرفتم 20 ولته
            چطور میتونم حداکثر جریانش رو بدشت بیارم تا بعد به توانش برسم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tahasadi1395 نمایش پست ها
              سلام.ببخشید تنوع تاپیک زیاده...
              من دوستم یه سلول خورشدی داره تقریبا 80*40 سانته
              پشتش هیپی ننوشته فقط ولتاژ خروجیش رو گرفتم 20 ولته
              چطور میتونم حداکثر جریانش رو بدشت بیارم تا بعد به توانش برسم؟

حداکثر جریان که اندازه گرفتنش برای سلول خیلی ساده است ، بین دو تا ترمینال آمپر متر بزار (یعنی در حقیقت اتصال کوتاهشون کن و دیگر هیچ) و زیر نور قرارش بده.

ولی اینکه حداکثر جریان رو داشته باشی ، ضرب در حداکثر ولتاژ کنی( ولتاژ اتصال باز ترمینال ها ) به توان دستگاه نمی رسی.
              ولتاژ و جریان نقطه کار سلول با ولتاژ و جریان حداکثر فرق میکنن و با توجه به اینکه میگی سلولت هیچ مشخصاتی نداره، بایستی زیر بار اندازه بگیری که کار نسبتا سختیه.

بطور میانگین ( اینو الان سرچ کردم ) توان بیشینه یک سلول 64 % مقداریه که از حاصل ضرب جریان بیشینه در ولتاژ بیشینه( جریان اتصال کوتاه و ولتاژ مدار باز ) بدست میاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dark star نمایش پست ها
                حداکثر جریان که اندازه گرفتنش برای سلول خیلی ساده است ، بین دو تا ترمینال آمپر متر بزار (یعنی در حقیقت اتصال کوتاهشون کن و دیگر هیچ) و زیر نور قرارش بده.

نه همینو می خواستم منتهی حواسم نبود.

برای کنترل شارژ یه باتری ماشین از چه کنترلری استفاده کنم؟این خوبه آیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tahasadi1395 نمایش پست ها

نه همینو می خواستم منتهی حواسم نبود.

برای کنترل شارژ یه باتری ماشین از چه کنترلری استفاده کنم؟این خوبه آیا
                  http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...B%8C&results=1
                  اول اینکه راست و پوس کنده بگم تجریه این ماژول ها رو ندارم.
                  دوم اینکه: این ماژول که گذاشتید مشخصاتش خیلی خوب به نظر میاد از هر نظر و به نظر برای شارژ باتری مناسبه، اما آیا سلول شما برای این باتری مناسبه؟؟
                  من فکر نمیکنم جریان دهی سلولتون اصلا در حدی باشه که به چنین ماژولی احتیاج داشته باشید و این ماژول با این همه مدار حفاظت و ... شاید اصلا همه ی توان سلولتونو تلف کنه .

قبل از اینکه 62000 تومن پول برای این ( یا در کل هر چیزی که تصمیمتون بود بخرید ) بدید، حتما حتما چک کنید ببینید سلولتون زیر بار ( تو همون ولتاژ ها ی تنظیم نشده ) چطور جواب میده؟
                  معمولا بخاطر نشتی داخلی و رشد مقاومت موازی داخل سلول، جریان اتصال کوتاه ( و به تبع اون جریان سلول در هر نقطه کاری) خیلی کم میشه . سلول شما هم ظاهرا قبلا استفاده شده درسته؟ خلاصه که از سلامتش مطمئن بشید و بعد ببینید ریت جریانش در چه حدیه.

دیدگاه

آره بنظر میاد برای سلول های زیاد ساخته شده. سلول من 2.4 آمپر روی 20 ولت خروجی میده

دیدگاه

یدونه سلول خریدم با تست و محاسباتی که انجام دادیم زیاد جالب نبود.و فقط هوا باید افتابی باشه تا جواب بده که انم سلول باید دقیق تنظیم و رو به افتاب باشه. تو هوای ابری اصلا هیچ جریانی نمیده(البته فقط در حد چند میلی ولت میده)
                      جدیدترین ویرایش توسط sadof; ۲۲:۴۶ ۱۳۹۶/۰۵/۲۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X