اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در طراحی مدار

سلام دوستان
    در تصویر زیر:
    http://www.uploadtak.com/images/b4636_Untitled.png
    میخام به جای X مداری بزارم که وقتی ولتاژ پایین مثلا 3 ولت اعمال شد،ولتاژ 220 ولت به لامپ وصل بشه و لامپ رو روشن کنه.البته بعد از اینکه ولتاژ 3ولت اعمال شد و لامپ روشن شد،دیگه لامپ خاموش نشه حتی اگر 3 ولت قطع شد.
    سپاس

پاسخ : راهنمایی در طراحی مدار

سلام
    با استفاده از فلیپ فلاپ و ... هم میتونید ولی اگه طبق فرض مصرف کننده لامپ باشه به نظر من بهترین کار یکسو کردن ولتاژ و استفاده از تریستور هست و فقط کافیه ولتاژ تحریک رو با یه مقاومت مناسب به گیت بدید
    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      سلام
      با استفاده از فلیپ فلاپ و ... هم میتونید ولی اگه طبق فرض مصرف کننده لامپ باشه به نظر من بهترین کار یکسو کردن ولتاژ و استفاده از تریستور هست و فقط کافیه ولتاژ تحریک رو با یه مقاومت مناسب به گیت بدید
      با سپاس
      ممنون دوست عزیز فقط اگه امکان داره مدارشو بزارید تا من از روی اون بسازم چون من الکترونیک بلد نیستم :rolleyes:

دیدگاه

بنظر من از اشمیت تریگر استفاده کن و بعد خروجی اون رو به یک ترایاک بده تا لامپ رو برات روشن کنه
        وقت شد مدارشو میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
          بنظر من از اشمیت تریگر استفاده کن و بعد خروجی اون رو به یک ترایاک بده تا لامپ رو برات روشن کنه
          وقت شد مدارشو میزارم
          ممنون کاش وقت داشتین مدارشو میزاشتین :rolleyes:

دیدگاه

واسه ی قطع لامپ چیکار میخواین بکنین؟ فقط روشن شدن نیست! باید خاموش بشه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
              واسه ی قطع لامپ چیکار میخواین بکنین؟ فقط روشن شدن نیست! باید خاموش بشه یا نه؟
              حق با شماست باید خاموش هم بشه :agree:که باید با یک کلید خاموش بشه،یعنی بعد از اینکه روشن شد ما خودمون باید خاموشش کنیم.
              متاسفانه کسی نیست کمکم کنه :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidmy
                حق با شماست باید خاموش هم بشه :agree:که باید با یک کلید خاموش بشه،یعنی بعد از اینکه روشن شد ما خودمون باید خاموشش کنیم.
                متاسفانه کسی نیست کمکم کنه :cry2:

ببین این مدار به دردت میخوره؟ با همون 5 ولت یا 3.3 ولت هم روشن میشه، هم خاموش.البته بعد روشن شدن باید اون سیگنال 5 یا 3.3 ولت وجود داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ

ببین این مدار به دردت میخوره؟ با همون 5 ولت یا 3.3 ولت هم روشن میشه، هم خاموش.البته بعد روشن شدن باید اون سیگنال 5 یا 3.3 ولت وجود داشته باشه.
                  ممنون شاهرخ جان
                  تقریبا همونه که میخام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X