اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه یک محافظ خانگی به جای تمام محافظ های در منزل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه یک محافظ خانگی به جای تمام محافظ های در منزل

نوشته اصلی توسط paradise_6671 نمایش پست ها
    سلام-من یه پروژه دارم اما نمی دونم از جا شروع کنم اونم اینه که میخوام یه دستگاه بسازم به جای محافظ لوازم خانگی که بعد کنتور قرار بگیره یعنی به جای تمام محافظ های در منزل فقط یکی داشته باشیم اونم بعد کنتور که بیشتر از 240 و 180 ولت رو قطع کنه و این جریان بیشتر از مجاز رو رد نکنه - از کجا باید شروع کنم
    خیلی ساده میری یه محافظ معمولی بر میداری بردش رو
    در میاری یه خرده تغییرات روش ایجاد میکنی
    :خازن پلیستر رو یه ذره تقویت میکنی مثلا اگه470نانو هست
    به جاش560نانو میزاری
    2-رله رو تقویت میکنی و به جاش رله30آمپری میزاری.
    3-مقدار خازن یا مقاومت تایمر رو کم میکنی مثلا اگه2.2مگا اهم
    باشه به جاش 820کیلو میزاری یا اگه100میکرو هست به جاش47
    میکرو میزاری تمام.

دیدگاه

معمولا وقتی همچین کاری میکنن البته من تخصصی ندارم ولی طبق دیده هام محافظ دیگه نمیزارن یدونه ترانس میزارن که اگه اضافه ولتاژ یا کمبود ولتاژی شد اون خودش میاد نوسان رو میگیره و درستش میکنه و یه خروجی پایدار میده و برق رو قطع نمیکنه فکر کنم اصولش اینجوری باشه هم منطقی تره هم به صرفه تره

دیدگاه

بهش استابلیزر میگن، من 4 سال پیش یه مدل رله ای 2 کیلو واتش رو 500 گرفتم، برای کامپیوتر و بقیه وسایل تو اتاقم، خیلی مفیده مخصوصا تو تابستان که افت ولتاژ زیاده.
        توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
        همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
        https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X