اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد سنسور جریان acs712-30A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد سنسور جریان acs712-30A

منم برای همچنین کاربردی استفاده کردم
    ابتدا یک موتور سبک استفاده کردم
    اما بعدش ی 5.5 kw اومدم تست کنم
    که مشکل بوجود اوردن
    در هر صورت حتی اتصال کوتاه نباید اینچنین بشه که میکرو رو بسوزونه

در اولین کار که اصلا حس اعتمادی نسبت به این سنسور پیدا نکردم حالا موندم نمونه 100 امپری هم اینچنین اخلاقی دارد یا نمونه دیگه پیدا کنم
    کسی نمونه 100 امپری غیر acs سراغ داره؟
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
      این سنسور بدلیل اینکه بصورت سری در مدار قرار میگیره ؛اگر به هر دلیلی این ای سی بسوزه ؛مصرف کننده هم از کار میافته ؟
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        سلام
        این سنسور بدلیل اینکه بصورت سری در مدار قرار میگیره ؛اگر به هر دلیلی این ای سی بسوزه ؛مصرف کننده هم از کار میافته ؟
        با سوختن آیسی جریان عبوری ازش قطع نمیشه !!! فقط خروجی آی سی رو دیگه نداریم ...
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام
          دکتر جون حالت چطوره؟ خوب و خوش و سلامتی؟! تا حالا اسمِ >>شنت<< به گوش مبارکتون خورده؟! تا حالا شنت جریان 30 آمپری به چشم دیدید؟!!
          می دونید داخلِ این آی سی ها چه چیزی هست که اتصال کوتاه جریان رو می سازه؟ می دونید مقاومتِ این آمپرمترها چقدره؟!!
          بد نیست صفحه اول دیتاشیت ACSها رو یه نگاه بندازید... اینا سنسورهای خیلی خیلی خوب و مطمئن و کارآمدی هستند.
          این سنسورها فقط توسط ضربه با چکش به صورت مستقیم دچار اختلال در سمت شنت جریان می شن. البته ضربه باید اونقدری قوی باشه که بتونه اتصال اون فلز رو بپــکونه...

نمونه کار قبلیِ من:
          جریان 3 فاز، 380 ولت، 50 آمپر RMS، بدون تأخیر و با دقت بهتر از 0.2 درصد در کل بازه اندازه گیری. توسط سه عدد ACS از نوع تپل 50 آمپری.
          بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

دوستان عزیز سلام یکی هم به من کمک کنه الان چند هفته هست دارم روی یه امپرمتر Ac کار میکنم و میخوام وات متر بسازم واسه وات های پایین ولی هررکاری میکنم خروجی درستی بهم نمیده اصلا دقیق نیست وقتی بهش لامپ 100 وات یا 200 وات وصل میکنم و یا هویه 40 وات همش ی عدده و تغییراتی نداره!
            دوستانی که میگین این سنسور خوبه چجوری باید ازش استفده کرد لطفا به ما هم کمک کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry:
            ایا قلق خاصی داره واسه Ac?

دیدگاه

حواستون باشه کخ خروجی آیسی روی جریان ac و بار مقاومتی مثل هویه یک خروجی سینوسی(نه ac) هست. یعنی شمل باید وولتاژ rms خروجی رو بدست بیارید
              AYRIC

دیدگاه

ببینید من میخوام یه امپرمتر Ac بسازم با این سنسور اما خروجی سنسور خیلی متغیر هست . یعنی شکل موج خروجی وقتی جریان ac عبور میکنه سینوسی هست؟!!!
                خوب چجوری میشه جریانشو بدست اورد؟انتگرال گیری؟
                ایا باید یکسو کینم و peak detector بزاریم و بعدش خروجی رو بدیم به adc?
                لطفا راهنمایی کنید ممنون :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
                  ببینید من میخوام یه امپرمتر Ac بسازم با این سنسور اما خروجی سنسور خیلی متغیر هست . یعنی شکل موج خروجی وقتی جریان ac عبور میکنه سینوسی هست؟!!!
                  خوب چجوری میشه جریانشو بدست اورد؟انتگرال گیری؟
                  ایا باید یکسو کینم و peak detector بزاریم و بعدش خروجی رو بدیم به adc?
                  لطفا راهنمایی کنید ممنون :sad:
                  بله
                  به نظر من پیک رو آشکار کن و افکتیوش را محاسبه کن :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X