اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

با تشکر از اقای voyoger-توضیحات اصلاح شد--اطلاعات من راجع به لامپ اشعه ایکس مربوط به بیش از 18 سال پیش بود که در ان زمان با انها کار میکردم-و مشمول مرور زمان و فراموشی شده لذا لینک زیر فکر میکنم خیلی مفیدتر باشد.http://tasvirgar13.blogfa.com/post/8...8C%DA%A9%D8%B3و این لینک هم عکسی از لامپ اشعه ایکس که با ان کار میکردم.http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/m...eck&Rand=0 در عکس به دسک دایره شک که اند است و لبه زاویه دار دادرد دقت کنید و در قسمت مقابل این دسیک محفظه فیلامان قرار دارد که یک برامدگی استوانه شکل کوچک مقابل لبه زاویه دار دیسک است که الکترونها از این قسمت به سمت لبه دار برخورد میکنند.و دیسک حالت چرخشی دارد
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

دوستان عزیز...سلام....
      تو خیلی از نوشته ها خوندم در مورد اوزون گفته بودید و بویی که همراه با آرک میاد...
      خیلی خیلی دقت کنید..
      اوزن ( یا همون o3) از شکست یه ملکول o2 به دو اتم مجزا و ترکیب یکی ازون اتمهای منفرد با یک ملکول o2 دیگه،تشکیل میشه و انرژی این شکست و پیوند،توسط اون آرک،صورت میگیره..
      گاز اوزون ،به شدت سمی هستش و در پزشکی،برای درمان عفونتهای جلدی (مثل عفونت پای دیابتی ) مورد استفاده قرار میگیره...
      در اصل میشه گفت، اوزون ،باکتریهای هوازی رو " خفه " میکنه !!!
      و این خفه شدن،برا هر موجود دیگه هم که از اکسیژن استفاده دیکنه،میتونه پیش بیاد...
      یا حتی اگه خفگی هم نباشه،عوارض و آسیبهایی که در کمبود اکسیژن و وجود ازون در جریان خون،اتفاق میوفته...مخصوصا اثری که بر روی سلولهای مغزی میزاره فکه هر صدمه ای ،بدون بازگشته...!!
      پس....
      خیلی ازین آرک های بلند بالا ک تولید میکنید،خوشنود نباشد که دارید ذره ذره ، به خودتون آسیب میزنید...!!
      لا اقل ، زیاد تنفس نکنید هوای اون محدوده رو ...
      ...
      استفاده مفیدی که میشه ازین مدارهای های ولتاژ کرد، ساخت دستگاه ازون تراپی هستش که توضیحشو و مورد مصرفشو براتون گفتم....
      اگه میخواین از کاری که انجام دادین،خیری ببرید،اون هم همیشگی،، با های ولتاژ هایی که راه انداختید ،،دستگاه اوزون تراپی بسازید ( که کاملا قابل استفاده باشه ) و به یه مرکز درمانی ،تو منطقه که هستید،اهدا کنید...
      اینجوری،خیلی ها میتونن ازش خیر ببینن و شما هم یه وسیله کاربردی ساختید که به نظر من ،بزرگترین لذت هستش !

مخلص همه عزیزان .... :rolleyes:

دیدگاه

دوست عزیز صحبت شما درسته ولی در مورد مضراتش تا این حد هم نیست! درسته باکتری های هوازی رو از بین میبره یا ... ولی کلا گلبولهای قرمز بعد از یه چرخه ی 120 روزه از بین میرن! و سلول جدید جایگزین میشه! ازنی هم که تولید میشه در حدی نیست که بخواد انچنان ضرری بزنه که همه ی سلولها رو از بین ببره! که منجر به ضایعه ی مغزی بشه در ضمن یه ضد عفونی هم هم میکنه تازه محل رو! سوراخ ازن هم تنگتر میشه کمی!
        در کل ضرری که ممکنه در ارتفاعات بالای کو یا کوهنوردی یا عواصی به مغز برسه خیلی خیلی بیشتر از 2-3 پی پی ام اوزونی هست برای چند ثانیه تولید میشه
        ضرر 10 دقیقه پیاده روی تو خیابان انقلاب 100 ها برابر این اوزون هست! یا دود لحیم کاری ناشی از یه کیت چشمک زن یا ...
        یا وقتی توی اشپزخونه هود روشن نیست و گاز روشنه به نظرتون منواکسید کربن که این همه میگن خطرناکه تولید نمیشه ؟!!! یا اثر منواکسید کربن کمتر از ازونه؟!! منوکسید کربن باعث غیر فعال شدن جایگاه گیرنده ی اکسیژن در گلبولهای قرمز میشه!
        --
        پس مراقب باشید ولی دیگه وسواسی نشید!
        این کاری که اقای دکترمون گفتن هم انجام ندید! چون این صواب ها همان و کباب شدن ها همان! وسیله ی پزشکی گرید پزشکی میخواد! شما همین ترانس های معمولی رو نمیتونید تو دستگاه پزشکی استفاده کنید-همینطوری که نیست!
        شما این دستگاه رو میسازید و به عنوان کمک اهدا میکنید به فلانجا! حالا به خاطر درست عایق نکردن یا استفاده نا صحیح ارک میزنه و یه بیمار قلبی 80 ساله که دو روز دیگه خودش میمرد ایست قلبی میکنه میندازن گردن دستگاه بدون استاندارد شما و اون بدبختی که اینو از شما گرفته و حالا به قول معروف خر بیار و باقالی بار کن!!

دیدگاه

صحبت در مورد ضرر و ......... بیشتر ازین جایز نیس...
          هرجور صلاح میدونید...

در مورد دتگاه ازن تراپی هم... باید بگم من خودم در یه مرکز تحقیقاتی دولتی، رو این دستگاه ، کار پژوهشی لنجام دادم..
          در صورت علاقه دوستان، مشخصات لازم و ...... میزارم اینجا و بعد از ساخت اون، تایید علمی و کالیبراسیون، دستگاه ، همچنین ، معرفی و ارائه اون به مرکز درمانی، یا .....، هماهنگ میکنم براشون...
          تمام این کمک و ....برا خود شما ، و استفاده از ساخته دست شماست...
          هم یه رزومه کاریه...هم یه خیر....
          بازم هر جور که دوست دارید...

دیدگاه

سلام دوستان
            من نبودم بحثتون گل انداخته مثل اینکه!D:
            آقای نجار زاده من شوکر قبلا ساختم فیلمش روهم میکس کنم
            میگذارم یوتیوب و پارات "برای دوستانی که-ففییلتر-ش-ک-ن ندارند"
            ازن ساز کی میخواست من درست میکنم و احدا میکنم با مسئولیت خودشون :biggrin:
            البته ایمنی که باید در نظر گرفت در نظر میگیریم :nerd:
            -------------------------------
            پویا خوان دادا شما بگو ما هم میسازیم شما بگو چی خوبه من همون و میسازم تصویرو فیلم مگذارم
            این همه قطعه و تجهیزات داره خاک میخوره اینجا ! خوب من هم بخاطر علاقه شخصی هزینه کردم اصراف هست خداییش اگر هیف بشه ای همه علاقه و هزینه و زحمت
            ------------------------------
            من فکر نمیکردم لامپ فسقلی X-RAYانقدر بخواد گرون باشه تو یکی از سایتها ی خارجی دیدم طرف های ولتاژ داده بود به لامپ با یه صافی و دوربین عکاسی تونسته بود عکس اشعه ایکس بگیره ودستگاه X-RAYبسازه بنظرم سخت یا مشکل و پر هزینه آنچنان نیومد "گفتم شاید بشه برای دامداری صنعتی دستگاه عکس برداری بسازم تا از طلفات و "" دام ها جلوگیری بشه"
            -------------------------------
            چه خوب میشود اگر کار مفید تری میشود انجام داد
            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط sina8
              :wow: :wow: :wow:
              هورا ....................
              بالاخره هایولتاژمنم راه افتاد. :applause:
              با این مدار:

اینم جندتا عکس از مدارم: :nice:

داشتم مدار های این پست از انجمن رو از اول میدیدم مدار آقای SINA8 رو دیدم :eek:
              آقا این چیه !!!!!!
              چقدر خفنه!
              بابا تو دیگه کی هستی!
              اینکاره :biggrin:
              -----------
              مقاومت 150اهم پایه هشت آی سی رو 1وات بگذار ولتاژ و آمپر مدارت رو بیشتر کن چند برابر میشه آرک مدارت
              -----------
              حالا جدا از شوخی برای شروع کار ت بدک نبوده ولی با این همه خوشحالی و این آرک کم آبروی هیئت رو بوردی :icon_razz:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط voyager2020
              ببخشید وسط بحثتون-ولی اگر با درایور و فرکانس مدار ترانس هایولتاژ با هسته فریت میخواهید اینو راه بندازید امکان پذیر نیست و اهن تو این فرکانس به اشباع میره و برای هسته اهنی فرکانس های در حد هرتز جواب میده- من ترانس اهنی هایولتاژ دارم که 12 و 50 کیلو وزن دارن و اگه بتونم ازشون براتون عکس میذارم ببینید- یکی هم هست حدود 30 40 کیلو هست-و ولتاژ اونها تا 170 کیلو ولت بالا میره- از سیستم عایق بندیش براتون عکس میذارم ببینید
              جناب voyager2020 ترانس برای چه دستگاهی بوده
              عکس ازش نگذاشتید؟
              عکس از هنگام کار مدار؟
              آیا با ترانزیستور کار میکرده یا احتمالا برق220 50هرترهست؟
              تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

ترانس دستگاه ایکس ری بوده -عکسش رو هم گذاشته بودم! شاید پاک شده- به هر حال الان دیگه ندارمش -فرستادم به یکی از دوستان!
                220 ولت برق شهر بود

دیدگاه

سلام
                  امروز رفتم مغازه اون ترانس رو میخواست :angry:
                  حالا باید یکی بپیچم....
                  جناب voyager2020 میتونید کنم کنید یه ترانسی مثل ترانس شما درست کنم؟؟؟ میشه مشخصات ترانستون رو بدید؟؟؟ با چه سیمی با چه سطح مقطعی پیچیدید؟؟ با چه هسته ای؟؟
                  ممنون میشم کمکم کنید...

دیدگاه

کدوم ترانس ؟! اگه منظورتون اون بزرگه هست- توان خیلی بالایی داره وقیمتش هم فقط قطعات 200 تومن در اومده!
                    --
                    من اون ترانسی که عکسش رو گذاشتید من 2 جفت از هسته هاش رو دارم تو بازار هم هست! دقیقا همون سایز عکستون!
                    سوالی داشتی جواب میدم ولی باید عایق کاریش رو درست انجام بدی! ثانویه میتونی از سیم 0.1 تا 0.2 میلیمتر استفاده کنی! و در هر لایه یه دور عایق بپیچی! بعد هم داخل موم بندازی کویل رو!
                    اولیه رو هم میتونی مثل فلایبک ها تو سمت بیرونی هسته بپیچی! بهتر هم هست!

دیدگاه

کدوم ترانس ؟! اگه منظورتون اون بزرگه هست- توان خیلی بالایی داره وقیمتش هم فقط قطعات 200 تومن در اومده!
                      --
                      من اون ترانسی که عکسش رو گذاشتید من 2 جفت از هسته هاش رو دارم تو بازار هم هست! دقیقا همون سایز عکستون!
                      سوالی داشتی جواب میدم ولی باید عایق کاریش رو درست انجام بدی! ثانویه میتونی از سیم 0.1 تا 0.2 میلیمتر استفاده کنی! و در هر لایه یه دور عایق بپیچی! بعد هم داخل موم بندازی کویل رو!
                      اولیه رو هم میتونی مثل فلایبک ها تو سمت بیرونی هسته بپیچی! بهتر هم هست!
                      ممنونم از پاسختون
                      نه منظورم ترانس ایکس ری نبود.... عکس هاشو دیده بودم... غولی بود واسه خودش...
                      منظورم اون فیلمی بود که گذاشته بودید... با zvs راش انداخته بودید...
                      من یه ترانس میخوام با مشخصات زیر...
                      فرکانس کاری 30 تا 60 کیلو هرتز
                      3~10 کیلو ولت
                      حداقل 0.7 آمپر .....
                      شما چه پیشنهادی میدید؟؟؟

دیدگاه

با همین هسته ی فلابک ها یا هسته ی ترانسی که تصویرش بود! سیم با همون ضخامت و به همون روش بپیچید تا جایی که جا میگیره! در بین هر لایه یه لایه عایق بذارید و دوباره یه دور کامل بپیچید و سعی کنید مثل عکسی که دیده میشه سیم ها از لبه ها فاصله داشته باشند! همین ! اولیه رو هم مثل قبلی ها!
                        --
                        من منظورم ترانس ایکس ری نبود - فیلمی که اپلود کرده بودم با همین ترانسی بود که گفتم 200 تومن فقط پول قطعاتش بود! شایدم بیشتر.

دیدگاه

با همین هسته ی فلابک ها یا هسته ی ترانسی که تصویرش بود! سیم با همون ضخامت و به همون روش بپیچید تا جایی که جا میگیره! در بین هر لایه یه لایه عایق بذارید و دوباره یه دور کامل بپیچید و سعی کنید مثل عکسی که دیده میشه سیم ها از لبه ها فاصله داشته باشند! همین ! اولیه رو هم مثل قبلی ها!
                          --
                          من منظورم ترانس ایکس ری نبود - فیلمی که اپلود کرده بودم با همین ترانسی بود که گفتم 200 تومن فقط پول قطعاتش بود! شایدم بیشتر.
                          مگه چی داشت؟؟؟ دو جفت ماسفت دو جفت دیود مقاومت و خازن :eek: میشه دقیقا بگید؟؟
                          فوقش ماسفت و دیود 50 تومن
                          من برای تست میرم با اتو ترانس 10 کیلو واتی راش میندازم... شاید ترانس 100 تومن دربیاد...
                          منتظر پاسختون هستم :rolleyes:

دیدگاه

فقط پول ترانس شد 200 تومن-قطعات مدار که قیمتی نداشتند! به غیر از خازن ها!
                            نیم کیلو سیم مصرف شده حدود 20 تومن!
                            هسته اون موقع 70 تومن شد فکر میکنم!
                            قرقره ساختش شد 40 تومن! عایق کاریش 40 تومن! هزینه های جانبی ...
                            وقتی که گذاشته شده ...
                            ---
                            این ترانس رو چند قرار بود بهتون بفروشه؟! که نگرفتی!
                            ------
                            بالا هم گفتم چون ولتاژی که میخوای 4 -5 کیلو ولت جواب میده و حالا 0.7 امپر! میتونی همین ترانسی رو که میخواستی بخری رو خودت هسته رو بگیری بسازی!
                            فقط باید درست عایقش کنی! و اگر هسته رو پیدا نکردی رو دو تا هسته ی فلای بک معمولی تلویزیون بپیچی!

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

فقط پول ترانس شد 200 تومن-قطعات مدار که قیمتی نداشتند! به غیر از خازن ها!
                              نیم کیلو سیم مصرف شده حدود 20 تومن!
                              هسته اون موقع 70 تومن شد فکر میکنم!
                              قرقره ساختش شد 40 تومن! عایق کاریش 40 تومن! هزینه های جانبی ...
                              وقتی که گذاشته شده ...
                              ---
                              این ترانس رو چند قرار بود بهتون بفروشه؟! که نگرفتی!
                              اون مال رفیقش بوده... حالا اگه میفهمید که میخوامش ممکن بود تا 100 تومن قیمت بده....
                              شما میگید بیخیاش بشم؟؟ آخه این های ولتاژ رو من حداقل 5 کیلو وات میخواستم ازش بگیرم... ذوب میشد....
                              پ.ن: یک لحظه دیدم نوشتید 200 تومن چشام اینجوری شد :eek:

دیدگاه

تو این فرکانس و این جریان سیمها باید چند لایه باشن! سایزش هم بزرگتر میشه! -گفتم حالا اگه 10-20 تومن میده بگیر باهاش ور برو! 10-20 تومن فقط پول هسته اشه!
                                از هسته ی همین ترانسی که عکسش رو گذاشتید میتونید تا 3-4 کیلو ولت و نیم امپر توان بگیرید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X