اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

ورودی های ترانس ها با هم تفاوت دارن و خودتون باید اونهارو پیدا کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
      ورودی های ترانس ها با هم تفاوت دارن و خودتون باید اونهارو پیدا کنید
      ممنون از جوابتون.
      چه جوری میتونم پایه ها رو پیدا کنم. باید دونه دونه تست کنم یا راه دیگه های هم داره؟
      ولتاژ ورودی مشکلی نداره؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط orginal2008
        چه جوری میتونم پایه ها رو پیدا کنم. باید دونه دونه تست کنم یا راه دیگه های هم داره؟
        با روشی که تو سایت زیر گفته شده خیلی راحت میتونی پایه های سیم پیچ های اولیه و ثانویه ترانست و جهت اون هارو پیدا کنی.
        http://lifters.online.fr/lifters/labhvps/tht.htm

دیدگاه

دوستان سلام منم یه های ولتازازیه تلویزیون دراوردم که روش زدهfcm-14a025 samsung fliکه 10پایه داره +یه پایه دیگه حالاترتیب پایه هاشونمی دونم مداری هم اگه واسه این داریدممنون میشم بزارید.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

همه ی ترانس ها با یک مدار جواب میدن
            معمولا ورودی هایی که از هم فاصله دارن رو باید استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              با روشی که تو سایت زیر گفته شده خیلی راحت میتونی پایه های سیم پیچ های اولیه و ثانویه ترانست و جهت اون هارو پیدا کنی.
              http://lifters.online.fr/lifters/labhvps/tht.htm
              خیلی ممنون از سایتی که معرفی کردید :nice:
              اما بازم مدار جواب نداد :angry:
              پایه 4 با روش اون لینک پین 0 ثانویه بود اما مقاومت 1 تا 1.5 اهم بین چندتا پایه برقرار بود بعضی ها شو امتحان کردم جواب نداد!!!!!!!!!!!

حالا از دوستان سه تا سوال دارم:
              اول اینکه برای پیدا کردن اولیه چیکار کنم؟؟؟؟ oo:
              دوم اینکه ولتاژ ورودی حتما باید dc ثابت باشه؟
              و اینکه برای داشتن آرک در خروجی باید حتما دیود بزاریم یا همین جوریم میشه؟

آقا اگه کسی میدونه جواب بده گیرم!! :cry:

دیدگاه

حالا از دوستان سه تا سوال دارم:
                اول اینکه برای پیدا کردن اولیه چیکار کنم؟؟؟؟ oo:
                دوم اینکه ولتاژ ورودی حتما باید dc ثابت باشه؟
                و اینکه برای داشتن آرک در خروجی باید حتما دیود بزاریم یا همین جوریم میشه؟
                1.سیم های ثانویه رو نزدیک هم و دور از خودت و ترانس نگهدار و خروجی مدار رو به تک تک پایه های باقی مانده که مقاومتشون 1تا1.5اهم بود وصل کن پایه هایی که جرقه ی قویتری تو ثانویه تحویل داد اولیه است.
                2.اگه ورودی مدارمنظورته اره 12تا16ولت dc ثابت.
                3.نه نیازی به دیود نیست .

دیدگاه

سلام دوستان
                  اگه بخواین حتی میتونین خودتون اولیه رو بپیچید. من همیشه از این روش استفاده میکنم.
                  برای این کار کافیه چند دور(سعی کنید بیشتر از ده دور باشه) سیم مفتولی مثل سیم تلفن رو روی هسته ی فریت ترانس بپیچین.
                  مدارات قوی مثل ZVS هم از این روش استفاده میکنن. ZVS یک مدار خیلی قویه که آرکش مثل آتیش میشه چون جریانش خیلی بالاس. البته پیشنهاد میکنم اول از این مدارات ساده شروع کنید چند بار که برق گرفتتون برین سراغ مدارات قوی :mrgreen: چون مسلما با اولین تماس با آرک مداراتی مثل ZVS عوارض جبران ناپذیر به وجود میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                    1.سیم های ثانویه رو نزدیک هم و دور از خودت و ترانس نگهدار و خروجی مدار رو به تک تک پایه های باقی مانده که مقاومتشون 1تا1.5اهم بود وصل کن پایه هایی که جرقه ی قویتری تو ثانویه تحویل داد اولیه است.
                    2.اگه ورودی مدارمنظورته اره 12تا16ولت dc ثابت.
                    3.نه نیازی به دیود نیست .
                    خیلی ممنون از جوابتون :biggrin:

بعد ترانس من یه پل دیود گذاشتم برای dc کردن. ولتاژ رو با مولتی متر اندازه گرفتم dc بود ولی یکم نوسان داره. درسته یا باید ولتاژ رو تثبیت کنیم؟ :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                      همه ی ترانس ها با یک مدار جواب میدن
                      معمولا ورودی هایی که از هم فاصله دارن رو باید استفاده کنید.
                      مدارخاصی مدنظرتون هست؟
                      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

خیر.منظورم همه ى مدارات بود.

دیدگاه

بعد ترانس من یه پل دیود گذاشتم برای dc کردن. ولتاژ رو با مولتی متر اندازه گرفتم dc بود ولی یکم نوسان داره. درسته یا باید ولتاژ رو تثبیت کنیم؟ :smile:
                          یک خازن 1000میکرو بعد از پل دیود بذار تا نوسان رو بگیره

دیدگاه

دوستان یک مدار قوی به ذهنم رسید که میخوام فردا ببندمش.
                            اکه جواب داد حتما اینجا قرار میدمش + فیلم و عکس
                            طرز کارش هم به این صورته که ما اول حدود 200 ولت رو تولید میکنیم و بعد اونو به هایولتاز میدیم
                            (به خاطر غلطا معذرت میخوام کیبردم عربیه )

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ول

با سلام خدمت دوستان
                              من مدار های ولتاژ آقای ir02x6 رو ساختم با وجود اینکه در پایه 2، IRF840 حدود 14.5 ولت ولتاژ داریم اما جواب نمیده. oo:
                              کسی از دوستام میتونه بگه اشکال کار من کجاست. خودم فکر می کنم یا ورودی خوب نیست یا پایه ها رو اشتباه وصل کردم . :rolleyes: ترانسه 2تا خروجی 17 ولت و 35 ولت داره که برای همون تلوزیونه سیاه و سفیدیه که ترانس های ولتاژ رو ازش برداشتم. توی ترانس هم پایه 2 ترانزیستور رو به پایه 8 ترانس و پایه 1 رو هم به ولتاژ dc ورودی وصل کردم.

مدار اول آقای hi voltage رو هم امتحان کردم اما جواب نداد! ممنون میشم کمک کنید. :rolleyes:

اینم سایز بزرگتر عکس
                              http://upload7.ir/images/42790710432900200103.jpg
                              مهندس این طوری مدارتون میسوزه!!!!!
                              از یه ای سی 8712 استفاده کن دیگه!!!

اضافه شده در تاریخ :
                              توجه

اگه برای اولین باریه که این مدار رو درست میکنین از این یکی شروع کنید

جواب گرفتن از این مدار بسسسسسیار آسونه تغریبا جواب نگرفتن از این مدار غیر ممکنه!!!!!!!!
                              فقط سر راه مقاومت 33 کیلو یه پتانسیومتر 10 کیلو قرار بدید تا بتونید فرکانس مدار رو کنترل کنید.
                              و یه چیز دیگه اصولا های ولتاژ نمیسوزه فقط نیم سوز میشه (اصولا تعمیر کار ها میگن ترانزیستور میسوزونه) پس دیگه سوال نکنید.
                              در رابطه با پیدا کردن پایه ها باید بگم با ولت متر ببینید کدوم یکی از پایه ها به هم راه داره و امتحان کنید تا جواب بگیرید(لازم نیست هر وقت مدار رو روشن کنید اون سیم های ولتاژ رو با ترس و لرز به پایه ها نزدیک کنید یه لامپ نعون یا فاز متر رو به سیم خروجی اصلی وصل کنید اگه اون لامپ روشن شد بدونید که خروجی دارید)
                              وسلام نامه تمام.

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان واساتید
                                من مدار قبلی که آقای های ولتاژ قرار داده بودند رو ساختم ولی قدرت آنچنانی ازش نمتونم بگیرم میخواستم بدونم چه تغییری تو مدار اعمال کنم که قدرتش بره بالا
                                مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X