اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجهیزات مهندسی معکوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تجهیزات مهندسی معکوس

به نام آفریننده نور .
    سلام به تمامی دوستان عزیز .
    دستگاههای مهندسی معکوس با فرستادن سیگنالها ی تضعیف شده در مدار می تونن ماهیت درونی بعضی مدارات رو به صورت شماتیک برای ما ترسیم کنن . می خواستم بدونم کسی از شما اطلاعاتی راجع به این تجهیزات داره .
    با سپاس .
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید
    وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید
    من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی
    یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود

پاسخ : تجهیزات مهندسی معکوس

سلام

دوست عزیز، شما برای اینکه مهندسی معکوس انجام بدهید علاوه بر اینکه بایستی با نحوه ی طراحی تمامی مدارات آشنایی کاملی داشته باشید، بایستی امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری کاملی داشته باشید. این تجهیزات به غیر از تجهیزات معمولی یک مهندس الکترونیک، می تواند شامل یک فانکشن ژنراتورِِ، یک اسپکروم آنالیزر، یک اسیلوسکوپ دیجیتال، یک مولتی متر کامل و پیشرفتهِِ، یک کامپیوتر کامل و سریع و نرم افزار های قوی و به روز الکترونیک و ریاضیات از جمله متلب و... باشد.
    موفق باشید
    http://embeddedelectronics.ir

دیدگاه

پاسخ : تجهیزات مهندسی معکوس

نوشته اصلی توسط حامد مصلح راد - HMR
      سلام

دوست عزیز، شما برای اینکه مهندسی معکوس انجام بدهید علاوه بر اینکه بایستی با نحوه ی طراحی تمامی مدارات آشنایی کاملی داشته باشید، بایستی امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری کاملی داشته باشید. این تجهیزات به غیر از تجهیزات معمولی یک مهندس الکترونیک، می تواند شامل یک فانکشن ژنراتورِِ، یک اسپکروم آنالیزر، یک اسیلوسکوپ دیجیتال، یک مولتی متر کامل و پیشرفتهِِ، یک کامپیوتر کامل و سریع و نرم افزار های قوی و به روز الکترونیک و ریاضیات از جمله متلب و... باشد.
      موفق باشید
      به نام آفریننده نور .
      سلام دوست عزیز .
      با سپاس از بذل توجه جنابعالی ؛ این طور که پیداست توضیحات ناکافی بنده شما رو متوجه عرض من نکرده است . منظور من از تجهیزات مهندسی معکوس ابزاری هستند که در ساختار داخلی خود به صورت ماژولار علاوه بر ابزاری که شما فرمودید ، ابزارهای مختلف دیگری خاص این کار مانند : تستر خازن ، تستر زمانهای وقفه ، خیزش و نزول ، تست overshoot و ... را استفاده می نمایندکه این تجهیزات توسط یک نرم افزار قدرتمند به هم مرتبط و سینکرونایز می شوند . این برنامه با پردازش اطلاعاتی که از تستر های مختلف درون دستگاه به ان می رسد می تواند نقشه مدار اصلی را برای ما بازسازی کند . البته فکر می کنم این تجهیزات اکثرا در صنایع نظامی استفاده می شود . و دقیقا هم نمی دونم که اسم خاصشون چیه .
      با سپاس

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید
      وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید
      من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی
      یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X