اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار آژیر یا آی سی 555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار آژیر یا آی سی 555

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    http://www.circuitdiagram.org/siren-circuit.html

این مدار هم بدک نیست .. فقط 2 تا ترانزیستور داره (بدون 555) و چنتا قطعه دیگه
    فقط باید حتما در ورودی یک مقاومت مناسب استفاده کنید چون ترانزیستور ها داغ میکنن
    این مدار خوبه اما ورودیه 9 ولت زیاده من میخوام با 3 کار کنه و صدای قابل قبولی داشته باشه
    در هرصورت مرسی از راهنماییتون :redface:
    تعمیرات پاور
    تعمیرات لپ تاپ
    تعمیرات موبایل
    تعمیرات مانیتور

دیدگاه

جای اون 2n2907 میشه 2n2222 گذاشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        جای اون 2n2907 میشه 2n2222 گذاشت؟
        2n2907 مثبته .. اگه ترانزیستور مثبت دیگه ای دارید میتونید استفاده کنید
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

برای داشتن صدای قابل قبول شما حتما باید تقویت کنید سیگنال رو توان خروجی 555 کافی نیست
          می تونی از این ترانسهایی که تو بازار باسم چوک می گن خیلیها استفتده کنی و باهاش تقویت جریان انجام بدی و خروجی رو بدی به بلندگو
          اگر اینکارها رو کردی بگو تا برای تقویت با استفاده از علم فقط فیزیک یه روش جالب که خودم هم قبلا انجام دادم و 1000 تایی از اون آزیر فروختم رو بهت بگم
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
            برای داشتن صدای قابل قبول شما حتما باید تقویت کنید سیگنال رو توان خروجی 555 کافی نیست
            می تونی از این ترانسهایی که تو بازار باسم چوک می گن خیلیها استفتده کنی و باهاش تقویت جریان انجام بدی و خروجی رو بدی به بلندگو
            اگر اینکارها رو کردی بگو تا برای تقویت با استفاده از علم فقط فیزیک یه روش جالب که خودم هم قبلا انجام دادم و 1000 تایی از اون آزیر فروختم رو بهت بگم
            چه چوکی باید استفاده بشه؟
            محاسبات خاصی داره؟
            تعمیرات پاور
            تعمیرات لپ تاپ
            تعمیرات موبایل
            تعمیرات مانیتور

دیدگاه

والا اگر راستش رو بخواهی من که محاسبات خاصی انجام ندادم
              البته من از بازر استفتده کردم و ولتاژ زیاد می خواستم برای همین طرف اولیه دور کم و ضخیم و طرف ثانویه دور بیشتر
              یه مدل تو بازار بود اون موقع به اسم چوک بلندگو و زرد رنگ بود اونم خوب بود اگر می خواهی درگیر ساختش نشی
              چون تعداد می خواستم اون صرف نمیکرد اون زمان چوک بلندگو 60 تومن بود ولی با روش خودم حدود 20 تومن شد
              بازر را به فیلم رادیولوژی اگر بچسبونی صداش به طور بی نظیری زیاد میشه اون موقع من اون رو برای موتورسیکلت درست کردم اما باید فیلم رادیولوژی تو یه فریم(قاب باشه که کیپ باشه توش) و گرنه فایده ای نداره زیاد
              موفق باشی
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی مدار آژیر یا آی سی 555

نوشته اصلی توسط EAMASTER
                من عملا تست کردم راه اندازی میشه اما صدا ضعیف میشه
                من خیلی گشتم که شماتیک یک مدار آلارم با 555 و حداقل قطعات رو پیدا کنم اما پیدا نشد
                آی سی جایگزین پیدا کردم UM66 مخصوص مدار ملودیه !
                یه چیزی براتون پیدا کردم :biggrin:

http://bargh91-92.mihanblog.com/post/53

دیدگاه

جناب afceaglee2013 ،شما که به کار این و اون ایراد میگیری حداقل خودت اطلاعات غلط نده
                  اولا 2n2907 ترانزیستور مثبته ...اما تو شماتیک یه ترانزیستور منفیه.......حالا
                  یا ترانزیستور منفیه و شماره توی شماتیک رو اشتباه نوشته.....که در اینصورت ترانزیستور بدلیل ولتاز منفی بیس فعال نخواهد شد!!!!
                  و یا شماره درسته و مثبته اما شماتیک اشتباه....که در اینصورت هم بدلیل مثبت تر بودن پایه ی کلکتور ترانزیستور فعال نمی شود!!!!
                  در هر حال سرکاریه(به هرچی تو سایتها هست استناد نکنید)
                  ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

جناب بینوایان منم این مدار رو ساختم خیلی هم خوب کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره

اون2907 هم فقط فلش امیترش برعکسه همین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                      جناب بینوایان منم این مدار رو ساختم خیلی هم خوب کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره

اون2907 هم فقط فلش امیترش برعکسه همین
                      هم جهتش اشتباست هم سمتش
                      امیترش باید به مثبت باشه
                      ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
                        هم جهتش اشتباست هم سمتش
                        امیترش باید به مثبت باشه
                        بله درست میگن اینجوری درسته :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X