من امروز رفتم همین عرفان الکترونیک گفتم قاب خالی ترانس هایولتاژ میخوام اول که ادرس یه led فروشی بهم داد .
دوباره هم که رفتم گفت اصن چی هست ؟ oo: ما که نداریم ~x(
اقای دمیرلو میتونی اینو تست کنی ببینی جواب میده یا نه! و اینکه همراه این سیم پیچ اون فریت داخلش رو هم میده؟! در اونصورت میشه اولیه رو خودمون هم بپیچیم- کار کمی ساده تر میشه-اگه جواب میده بگید منم بگیرم -
بار اول منم تماس گرفتم نرفتم که گفت اصلا کارمون ترانس نیست oo: نمیدونم چرا! ولی بعدش رفتم گرفتم همین قابها رو -حدود 10 تا گرفتم
اقای دمیرلو میتونی اینو تست کنی ببینی جواب میده یا نه! و اینکه همراه این سیم پیچ اون فریت داخلش رو هم میده؟! در اونصورت میشه اولیه رو خودمون هم بپیچیم- کار کمی ساده تر میشه-اگه جواب میده بگید منم بگیرم -
بار اول منم تماس گرفتم نرفتم که گفت اصلا کارمون ترانس نیست oo: نمیدونم چرا! ولی بعدش رفتم گرفتم همین قابها رو -حدود 10 تا گرفتم
خوب شما گفتی چی میخوام که بهت داد؟ دونه ای چند حساب کرد؟ هسته ی توش رو هم داد؟
ببخشید انقد سوال میکنم
نوشته اصلی توسط sina8
خوب شما گفتی چی میخوام که بهت داد؟ دونه ای چند حساب کرد؟ هسته ی توش رو هم داد؟
ببخشید انقد سوال میکنم
من گرفتم 4 هزار تومان به همراه هسته ی توش ! البته این ترانس با عایق محافظت شده و نمیشه هسته رو در آورد ، مگر اینکه عایق شیشه ای بشکنه .
من قرقره و فریت چند طبقه برای 10 کیلو ولت گفتم میخوام- سه چهار نوع داشت که من دو نوعش رو گرفتم- قاب و قرقره و فریت داخلش سایز همین ترانس 1500 دونه ای - و کمی بزرگترش که کلا با این فرقداره 3500- البته من تو فروشگاه یکی از دوستان بودم بهش گفتم اونم کارمندش رو فرستاد برام خرید اورد خودم دم مغازه نرفتم-ولی گفتم عرفان الکترونیکه
شما نباید این ترانس رو بگیرید چون اولیه اش پیچیده شده است همون ترانسی که من پیچیدم قابشو داره دونه ای 2000 تومن با فریت 2 یا 3 سانتی که باید خودتون بپیچید.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
شما نباید این ترانس رو بگیرید چون اولیه اش پیچیده شده است همون ترانسی که من پیچیدم قابشو داره دونه ای 2000 تومن با فریت 2 یا 3 سانتی که باید خودتون بپیچید.
من چند روز پیش امجد بودم اینارو تو ویترین یه مغازه دیدم. به نظرتون به درد شوکر میخوره؟ برد رو میگفت14500 ترانس هم 4500
به نظر من اگه خودمون بپیچیم خییییلی بهتره کاری نداره که فقط عایق بندیش سخط میشه!! در ضمن کسانی که کول موتور 125 دارن میدونن برق وتور خییییلی قویه اون بهترین گزینه وبرای ش.و.ک.ر.است
به نظر من اگه خودمون بپیچیم خییییلی بهتره کاری نداره که فقط عایق بندیش سخط میشه!! در ضمن کسانی که کول موتور 125 دارن میدونن برق وتور خییییلی قویه اون بهترین گزینه وبرای ش.و.ک.ر.است
کول موتور هوندا 125 سی سی.
این کول ها ساختارشون مثل هایولتاژه سه سیم پیچ اولیه و ثانویه داره این کول ها جریانشون به 100 میلی آمپر میرسه و ولتاژشون هم به 10 کیلو ولت!!
دیدگاه