سلام من میخوام یه MP3 Player بسازم. اگه برای مموری کارت مدارم که یه MMC هست یه دیود زنر 3.3 ولتی بزارم اشکالی ایجاد نمیشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ایا میشه برای تغذیه مموری کارت از دیود زنر استفاده کرد؟
Collapse
X
-
پاسخ : ایا میشه برای تغذیه مموری کارت از دیود زنر استفاده کرد؟
نوشته اصلی توسط hossein_tomari007من تجربه دارم
کار نمیکنه :eek:
بهترین حالت 2 تا دیود سری هستش
:nice: :nice:
نوشته اصلی توسط arvinfxمثل این میمونه که بگی اشکالی داره با موتور تک چرخ زد. جواب: بله ممکنه بشه ولی کار خطر ناکیه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شازدهاین برای ولتاژ ورودی چند ولته؟ تغذیه مدار من یه باتری موبایله که وقتی شارژ کامل باشه 4 ولته و تا 3.6 هم کم میشه. چیکار باید کرد؟
کجاش خطرناکه؟ من تو مدارات میکروکنترلری که مستقیم به ولتاژ 220 ولت وصله دیدم ولتاژ میکروکنترلر رو با یه خازن 1 میکروفاراد 400 ولت و یه دیود زنر 4.7 ولتی تامین میکنن و خیلی خوب کار میکنه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxرگولاتور های ولتاژ محافظ جریان بیش از حد - گرما - اتصال کوتاه دارن و خیلی ثابت ترند. زنر چی؟ منم نگفتم نمیشه گفتم عین این میمونه که با موتور تکچرخ بزنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شازده
کجاش خطرناکه؟ من تو مدارات میکروکنترلری که مستقیم به ولتاژ 220 ولت وصله دیدم ولتاژ میکروکنترلر رو با یه خازن 1 میکروفاراد 400 ولت و یه دیود زنر 4.7 ولتی تامین میکنن و خیلی خوب کار میکنه.اگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط montaghedچطور میشه این کارو کرد؟ چند میلی آمپر میشه ازش جریان کشید؟ تاپیکی که راجب به کاهنده های خازنی توش بحث شده لطفا بهم معرفی کنید....
دیدگاه
-
بیخود ترین قطعه ای که تو زندگی الکترونیکیم باهاش سر و کار داشتم!!!!!...زنره!!!!!!!!!
توصیه میکنم تو هیچ مداری ازش استفاده نکنی.......آمار خرابیش بسیار زیاده(غیر قابل اعتماد ترین قطعه)♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥
دیدگاه
دیدگاه