پاسخ : تقویت ولتاژ دو سر یک مقاومت
خواهش میکنم.منم دارم یاد میگیرم.
قبل از هرچیزی، آنالوگ واسه خودش یه عالمی داره بسیار جالب! که وقتی واردش بشین میبینین که گاهی بسیار راحت تر از سیستمهای دیجیتالی کار میکنه، و البته به خاطر منتفی بودن هنگ کردن و ... بعضی جاها همواره آنالوگ قابلیت اطمینان بالاتری داره.به هر حال، بگذریم.
چی چی داره؟؟
oo: اصلا متوجه نشدم!
ببینین روناک خانم، توی همون دیتاشیت اگه دقت بکنین، حداقل جریان ورودی پ امپ هم نوشته شده، پس طراح باید در نظر داشته باشه که نمیتونه مقاومت های فیدبک رو زیاد انتخاب کنه.درسته که جریان نکشیدن ورودی اپ امپ ایده آل هست و این هم با زیاد انتخاب کردن مقاومت ها میسره، اما نه هرقدر دلمون خواست!
بین این دوحالت از انتخاب مقاومتها که فرمودین، من حالت اول رو ترجیح میدم.
نهایتا پیشنهاد میکنم که اون مقاومت رو بین سنسور و زمین قرار بدین(یه سر مقاومت زمین باشه در صورت امکان) تا بحث حالت تفاضلی با یه طبقه تقویت کننده ی وارونگر حل بشه.
خواهش میکنم.منم دارم یاد میگیرم.
قبل از هرچیزی، آنالوگ واسه خودش یه عالمی داره بسیار جالب! که وقتی واردش بشین میبینین که گاهی بسیار راحت تر از سیستمهای دیجیتالی کار میکنه، و البته به خاطر منتفی بودن هنگ کردن و ... بعضی جاها همواره آنالوگ قابلیت اطمینان بالاتری داره.به هر حال، بگذریم.
نوشته اصلی توسط روناک

نوشته اصلی توسط روناک
بین این دوحالت از انتخاب مقاومتها که فرمودین، من حالت اول رو ترجیح میدم.
نهایتا پیشنهاد میکنم که اون مقاومت رو بین سنسور و زمین قرار بدین(یه سر مقاومت زمین باشه در صورت امکان) تا بحث حالت تفاضلی با یه طبقه تقویت کننده ی وارونگر حل بشه.

دیدگاه