با سلام
من یه مدار میخوام که فقط بتونم جریانو تقویت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
چه جریانی؟ ( AC , DC )
چقد میخوای تقویت شه؟ ( 1 آمپر ، 100 آمپر )
ولتاژ کاری چنده؟!
درست بگو ببینیم میخوای چیکار کنی بتونیم راهنمایی کنیم
آخه این سوالی شما پرسیدی بنظر خودت میشه بش جواب داد؟!
ناسلامتی شما مهندسی این سوالاتو بچه های مهدکودکم نمیپرسن
من میخوای یه کاری کنم حالا چیکار کنم؟!
این شد سوال؟!
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
من میخوام یه شارژر خورشیدی واسه گوشیم بسازم
مشخصات پنل خورشیدیم 5ولت100mAهست و مشخصات باتری گوشیمم 1350mA چجور باید جریان 100maرا به جریانی نزدیک به 800mA یا بیشتربرسونم
با تشکر
من میخوام یه شارژر خورشیدی واسه گوشیم بسازم
مشخصات پنل خورشیدیم 5ولت100mAهست و مشخصات باتری گوشیمم 1350mA چجور باید جریان 100maرا به جریانی نزدیک به 800mA یا بیشتربرسونم
با تشکر
بدون افزایش مقدار پرتوی انرژی دار یا اضافه کردن پنل موازی با این پنلتون راه دیگه ای نداره
دوست عزیز شما رشتت برقه؟!
پ امپ تقویت کننده عملیاتیه
میتونه اختلاف ولتاژ ورودیشو تا چند هزار برابر افزابش بده
ولی نمیشه بگی بش 1 ولت میدم بم 1000 ولت بده که ( چون نهایت میتونه تا تغذیه خودش خروجیشو بالا ببره )
هرچند اگه الکترونیکی نباشی اصلا متوجه نمیشی من چی گفتم
ولی باید بت بگم وقتی پنل خورشیدی 100 میلی آمپر بیشتر جریان نمیده ( نمیتونه که بده ) جریان که از رو هوا نمیاد تقویت شه
اما کمکی که من بت میتونم بکنم اینه که بگو نباید تقویت کنی جریانو برای باتری شما 100 میلی آمپر هم برای شارژش کافیه و اصلا نیازی به 800 میلی آمپر نیست
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
با سلام
از اطلاعاتی که دادید مشخص میشه که شما می خواهید یک بار 2640 میلی وات الی 4455 میلی وات(با فرض ولتاژ باتری برابر با 3.3 ولت) را با یک منبع 500 میلی وات تغذیه کنی البته چون بار شما باطری است به دلیل زیادتر بودن ولتاژ منبع از ولتاژ باتری این کار امکان پذیر است ولی مدت زمان شارژ طولانی است برای آنکه مدت زمان شارژ کم شود باید توان منبع را افزایش دهید و تنها راه این کار زیادتر کردن تعداد باطریهای خورشیدی است به گونه ای که جریان دهی زیادتر شود نه ولتاژ یعنی باید سلولهای خورشیدی را موازی کنید.
البته راههای برای افزایش جریان وجود دارد ولی باید توجه کرد که اگر مثلا جریان از 100 میلی به 200 میلی افزایش یابد ولتاژ هم از 5 ولت به 2.5 ولت کاهش می یابد (به زبان ساده تر توان ثابت می ماند البته در حالت ایده آل) لذا ولتاژ منبع از ولتاژ باتری کمتر شده و دیگر باتری توسط منبع شارژ نمی شود
بنابراین تنها راه شما افزایش توان منبع با استفاده از سلولهای خورشیدی است
موفق باشید
دیدگاه