اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
    سلام

دوستان میشه یه اینورتر ساده به من پیشنهاد کنید ( صرفا برای نمره گرفتن )
    هر چه ساده تر و ارزون تر و عملی تر ، بهتر
    سلام
    ساده ترین اینورتر اینورتر پوش پول موج مربعی هست که با یک 4047 آی سی ...........و دو عدد ماسفت قابل ساختن هست که نقشه در نت موجود هست.....
    اگر موج سینوسی می خواهید مراحل ذیل باید انجام شود..........
    ابتدا لازم هست با مدار پوش پول فرکانس بالا ولتاژ 310 ولت از ولتاژ باطری ساخته شود...........و بعد
    به این تاپیک مراجعه کن
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17965.0
    هگز برنامه تولید موج pswm که برای مگا 8 هست میتونه بسیار راحت شما رو برای ساخت یک اینورتر سینوسی راهنمایی کنه............
    خروجی oc1a یا oc1b رو به یک مدار هالف بریدج که از درایور ماسفت ir2104 استفاده کرده بدید از دو ماسفت 16n50 استفاده کنید....
    از یک ترانس هسته آهنی 100 وات 110 به 220 استفاده کنید ورودی 110 ولت یکی به خروجی هالف بریدج و دیگری مابین دو خازن 47 میکرو 400 ولت
    که با هم سری شده و به منبع تغذیه 310 ولت وصل هستن متصل میشود ....... خروجی 220 ولت ترانس بایک خازن 1 میکرو 400
    ولت موازی شده به بار متصل میشود.........از خروجی سینوسی مدار لذت ببرید................
    در این روش ترانس هسته آهنی لازم هست برای حذف ترانس داستان کلآ تغییر میکنه........................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      سلام
      ساده ترین اینورتر اینورتر پوش پول موج مربعی هست که با یک 4047 آی سی ...........و دو عدد ماسفت قابل ساختن هست که نقشه در نت موجود هست.....
      اگر موج سینوسی می خواهید مراحل ذیل باید انجام شود..........
      ابتدا لازم هست با مدار پوش پول فرکانس بالا ولتاژ 310 ولت از ولتاژ باطری ساخته شود...........و بعد
      به این تاپیک مراجعه کن
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17965.0
      هگز برنامه تولید موج pswm که برای مگا 8 هست میتونه بسیار راحت شما رو برای ساخت یک اینورتر سینوسی راهنمایی کنه............
      خروجی oc1a یا oc1b رو به یک مدار هالف بریدج که از درایور ماسفت ir2104 استفاده کرده بدید از دو ماسفت 16n50 استفاده کنید....
      از یک ترانس هسته آهنی 100 وات 110 به 220 استفاده کنید ورودی 110 ولت یکی به خروجی هالف بریدج و دیگری مابین دو خازن 47 میکرو 400 ولت
      که با هم سری شده و به منبع تغذیه 310 ولت وصل هستن متصل میشود ....... خروجی 220 ولت ترانس بایک خازن 1 میکرو 400
      ولت موازی شده به بار متصل میشود.........از خروجی سینوسی مدار لذت ببرید................
      در این روش ترانس هسته آهنی لازم هست برای حذف ترانس داستان کلآ تغییر میکنه........................
      سلام دوست گلم
      خوب هستید؟...

انگار اطلاعات شما در این زمینه بالا هست دیگه ول کنتون نیستم :mrgreen:

میتونید یک مدار پوش پول 310 ولت برای دوست بیسوادتون طراحی کنید (حدود 6 ماهی هست درگیر این پروژه هستم و به جایی هم نرسیدم , دوستان دیگه هم همکاری نمیکنند...)
      همچنین اون لینکی که معرفی کردید به زبان C است و من با زبان بیسیک کار کردم , اگر زحمتی نیست میتونید فایل HEX یا همان کامپایل شده آن را قرار دهید؟ فکر نکنم لازم باشه که در کدها دست ببرم؟
      درخواست سوم :biggrin:, اگر امکانش هست , یک شماتیک از قسمت H بریج و فیلترها و درایو ها و... هم قرار بدید :mrgreen: که خیلی ممنونتون میشم
      خیلی علاقه دارم یک اینورتر سینوسی خودم طراحی کنم ولی مطلب در این باره خیلی خیلی کم و ناقص است
      با تشکر
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        سلام دوست گلم
        خوب هستید؟...

انگار اطلاعات شما در این زمینه بالا هست دیگه ول کنتون نیستم :mrgreen:

میتونید یک مدار پوش پول 310 ولت برای دوست بیسوادتون طراحی کنید (حدود 6 ماهی هست درگیر این پروژه هستم و به جایی هم نرسیدم , دوستان دیگه هم همکاری نمیکنند...)
        همچنین اون لینکی که معرفی کردید به زبان C است و من با زبان بیسیک کار کردم , اگر زحمتی نیست میتونید فایل HEX یا همان کامپایل شده آن را قرار دهید؟ فکر نکنم لازم باشه که در کدها دست ببرم؟
        درخواست سوم :biggrin:, اگر امکانش هست , یک شماتیک از قسمت H بریج و فیلترها و درایو ها و... هم قرار بدید :mrgreen: که خیلی ممنونتون میشم
        خیلی علاقه دارم یک اینورتر سینوسی خودم طراحی کنم ولی مطلب در این باره خیلی خیلی کم و ناقص است
        با تشکر
        سلام
        اختیار دارین بنده هم خیلی با سواد نیستم..........
        در مورد پوش پول هم مدار عملی در نت زیاده چیز خاصی نداره در انجمن هم قبلآ در موردش بحث شده.............
        فایل هگز هم براتون قرار میدم............
        خروجی هم H بریدج نیست ........هالف بریدج هست ....فیلتر خاصی نداره سیم پیچ های ترانس و خازن یک میکرو نقش فیلتر رو به عهده دارن..........
        میتونید قسمت خروجی رو بسازین و با ولتاژ یکسو شده برق شهری که با لامپ سری شده مدار رو تست کنید بعد پوش پول رو بسازید..........
        در فرصتی مناسب شماتیک رو قرار میدم .........

دیدگاه

آقایون کار بلد میشه یه مدار اینورتر بزارید بتونه فقط یه لامپ 100 وات رو روشن کنه؟ واسه نمره میخوام شرمنده !!!
          آخه من خودم کلا باش مشکل دارم
          هزینه اش هم بگید پرداخت میشه

دیدگاه

سلام
            خودم 2 سال پیش با این شماتیک تست کردم..........
            http://upcity.ir/images2/17639000278280400246.jpg

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط mr623122
            آقایون کار بلد میشه یه مدار اینورتر بزارید بتونه فقط یه لامپ 100 وات رو روشن کنه؟ واسه نمره میخوام شرمنده !!!
            آخه من خودم کلا باش مشکل دارم
            هزینه اش هم بگید پرداخت میشه
            http://www.xum.ir/images/2014/03/02/simple-100W-inverter-circuit.png

اضافه شده در تاریخ :
            http://uplod.ir/2l22i1x74wri/push_pull.gif.htm

دیدگاه

سلام
              سلام
              آقا ممنون ^^
              فقط یه سوال
              اون مقاومت هایی که با 1 و 2 و 3 معلوم کردم مقدارش چقدره

دیدگاه

اون مقاومت هایی که با 1 و 2 و 3 معلوم کردم مقدارش چقدره
                سلام
                1-10R
                2-10R
                3-10k

دیدگاه

[quote author=sina1359 link=topic=80278.msg486711#msg486711 date=1374814418]
                  سلام مدار اینورتر سینوسی

دیدگاه

این سینوسی نیستا

دیدگاه

سلام
                      1-10R
                      2-10R
                      3-10k
                      سلام
                      مقاومت ها چند وات باشن؟ :question: :question:
                      بعد اون جایی که نوشتین به micro وصل شه باید موج spwm بدیم دیگه درسته ؟
                      اگه spwm بباید بدیم ، فرکانسش باید چقدر باشه ؟
                      اگه لطف کنین برنامه spwm رو با بیسیک لطف کنین منمون میشم !! :rolleyes:
                      چون حقیقتش من تا حالا نه برنامه pwm نوشتم و نه spwm ، ( بلد نیستم ) :redface:
                      یه سوال دیگه ، اگه gate ها رو ttl بزام مشکلی که نیست ؟ :question: :question:
                      تویه این شیراز لعنتی که بهش میگن شهر الکترونیک ، cmos پیدا نکردم. :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                        سلام
                        مقاومت ها چند وات باشن؟ :question: :question:
                        بعد اون جایی که نوشتین به micro وصل شه باید موج spwm بدیم دیگه درسته ؟
                        اگه spwm بباید بدیم ، فرکانسش باید چقدر باشه ؟
                        اگه لطف کنین برنامه spwm رو با بیسیک لطف کنین منمون میشم !! :rolleyes:
                        چون حقیقتش من تا حالا نه برنامه pwm نوشتم و نه spwm ، ( بلد نیستم ) :redface:
                        یه سوال دیگه ، اگه gate ها رو ttl بزام مشکلی که نیست ؟ :question: :question:
                        تویه این شیراز لعنتی که بهش میگن شهر الکترونیک ، cmos پیدا نکردم. :angry:
                        مقاومت ها 1/2یا 1/4 وات.........
                        هگز برنامه رو براتون قرار میدم .......بزودی
                        ttl بزارید اشکالی نداره...........

دیدگاه

سلام
                          سلام افشین خان دستتون درد نکنه
                          زحمت کشیدید

پ.ن: اون قسمت از مدار که با خط بنفش مشخص شده , باید به خروجی مدار پوش پول که در پست بعدی قرار دادید وصل بشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام افشین خان
                          میتونید کمی در مورد چوک داخل مدار پوش پول توضیح دهید؟
                          به صورت آماده در بازار موجود است یا باید خودمان بپیچیم؟
                          اگر آماده آن موجود است , چه شماره یا کدی را از فروشنده درخواست کنیم ؟
                          اگر دستیست , بی زحمت میفرمایید که به چه صورت (چه هسته فریتی - چند دور و چه قطر سیم پیجی باید
                          به کار بگیریم) باید پیچید و روش پیچیدن این چوکها به چه صورت است؟
                          ببخشید سوال ها ابتدایی است , ولی من با این قسمت از اون اول مشکل داشتم
                          مثلا داخل شماتی نوشته , 3T و یا 50 T
                          منظور 50 دور باید سیمپیچ دور هسته پیچید...
                          با تشکر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          یک سوال دیگه افشین خان:
                          اون قسمت از شماتیک که با دایره قرمز دورش خط کشیدم , داخل میکرو است که دو خروجی PWM از آن خارج شده است و یا من اشتباه متوجه شدم
                          همچنین میتونید یک نمونه دیود فست 1000 ولت که شما (در قسمتی که با قرمز دور دیود خط کشیدم) در شماتیک به آن اشاره کردید , به ما معرفی کنید؟

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام افشین خان
                            میتونید کمی در مورد چوک داخل مدار پوش پول توضیح دهید؟
                            به صورت آماده در بازار موجود است یا باید خودمان بپیچیم؟
                            اگر آماده آن موجود است , چه شماره یا کدی را از فروشنده درخواست کنیم ؟
                            اگر دستیست , بی زحمت میفرمایید که به چه صورت (چه هسته فریتی - چند دور و چه قطر سیم پیجی باید
                            به کار بگیریم) باید پیچید و روش پیچیدن این چوکها به چه صورت است؟
                            ببخشید سوال ها ابتدایی است , ولی من با این قسمت از اون اول مشکل داشتم
                            مثلا داخل شماتی نوشته , 3T و یا 50 T
                            منظور 50 دور باید سیمپیچ دور هسته پیچید...
                            با تشکر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            یک سوال دیگه افشین خان:
                            اون قسمت از شماتیک که با دایره قرمز دورش خط کشیدم , داخل میکرو است که دو خروجی PWM از آن خارج شده است و یا من اشتباه متوجه شدم
                            همچنین میتونید یک نمونه دیود فست 1000 ولت که شما (در قسمتی که با قرمز دور دیود خط کشیدم) در شماتیک به آن اشاره کردید , به ما معرفی کنید؟

سلام
                            ترانس مدار پوش پول EI35 اولیه سه سر هست و از دو سیم پیچ 3 دور ........ هر سیم پیچ از 3 لا سیم 1 تشکیل شده.....
                            ثانویه 70 دور سیم 0.5 پیچیده شده ..........
                            طرز پیچیدن ثانویه که ساده هست .....اول ثانویه 70 دور رو روی قرقره به ترتیب و کنار هم میپیچید بعد از عایق کاری با چسب.....
                            اولیه سه سر رو میپیچید...........برای آشنا شدن با پیچیدن اولیه تصویری قرار میدم که مربوط به ولتاژ 24 هست با تعداد دور 6 دور دو لا
                            برای 12 هم ترتیب پیچیدن همینه فقط تعداد 3 دور سه لا........
                            http://s5.picofile.com/file/8172390018/New_folder.rar.html
                            خیر اون قسمت داخل میکرو نیست گیتهای داخل IC های CMOS هستن.............
                            دیود فست 1 آمپر UF4007
                            اگر از 3 آمپر استفاده کنید بهتره UF5408 یا BYW172
                            پ.ن: اون قسمت از مدار که با خط بنفش مشخص شده , باید به خروجی مدار پوش پول که در پست بعدی قرار دادید وصل بشه؟
                            اول اینکه چرا شما قسمت زمین رو توی نقشه پاک کردین بجاش 310- قرار دادین در مدار که ولتاژ منفی نداریم در نگاه اول ممکن اشخاص فکر کنن تغذیه
                            مدار 620 ولت هست................ولتاژ خروجی مدار پوش پول 0 و 310 + ولت هست که به مدار دوم اعمال میشه........

دیدگاه

اول اینکه چرا شما قسمت زمین رو توی نقشه پاک کردین بجاش 310- قرار دادین در مدار که ولتاژ منفی نداریم در نگاه اول ممکن اشخاص فکر کنن تغذیه
                              مدار 620 ولت هست................ولتاژ خروجی مدار پوش پول 0 و 310 + ولت هست که به مدار دوم اعمال میشه........
                              بله حق با شماست , :mrgreen:

ممنون افشین خان, زحمت کشیدید....

پ.ن: افشین خان چرا از CMOS استفاده می کنیم؟
                              جفت خروجی های میکرو را مگر نمیتوان مستقیم به مدار وصل کرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                بله حق با شماست , :mrgreen:

ممنون افشین خان, زحمت کشیدید....

پ.ن: افشین خان چرا از CMOS استفاده می کنیم؟
                                جفت خروجی های میکرو را مگر نمیتوان مستقیم به مدار وصل کرد...
                                اگر از ir2104 استفاده کنید نیازی به CMOS نیست یک خروجی میکرو هم کفایت میکنه.............
                                بنده چون مدار آماده داشتم از IR2113 استفاده کردم ........نقشه هم موجود بود که قرار دادم........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X