دوستانی که دوست دارند در این پروژه شرکت کنند
در همین تاپیک اعلام همکاری کنند
هدف : گرفتن خروجی اینورترهایه شبه سینوسی چینی (220 ولت 50 هرتز) و تبدیل موج اون به موج سینوسی خالص با THD کمتر از 5 درصد (220 ولت 50 هرتز)
دلیل: مشکلاتی که طراحی و ساخت یک اینورتر سوئیچینک شبه سینوسی دارد را بیشتر دوستان خبر دارند (مثل تثبیت ولتاژ خروجی....) چه برسه بخواهیم آن را سینوسی خالص بسازیم
خیلی از این مشکلات در این مقاله بیان شده است:
http://s4.picofile.com/file/7863179351/Pure_Sin_Wave_Inverter_Project.pdf.html
حالا ما زحمت این کار را گردن چینیها میندازیم و فقط باید موج خروجی اینورتر را به آن صورت که میخواهیم در بیاوریم
پس باید فقط فکر خودمونو برای اصلاح موج خروجی بکنیم
به نظر دوستان از کجا باید شروع کرد
باید اول برق 220 ولت خروجی را DC کنیم و دباره به AC سینوسی 50 هرتز تبدیل کنیم؟ اضافه شده در تاریخ : رضا جان اینها مهم نیست
مشخصه که یک اینورتر سینوسی خالص آماده تو بازار , بهترین بازده را داره و وقتی مینویسه 700 , حتما 700 وات خروجی داره
اما کی پول داره چنین اینورتری بخره (چیزی حدود یک میلیونو نیم قیمت داره)
حالا مثلا شما یک اینورتر 700 وات را میخرید حدود 80 هزار تومان
با اصلاح موج خروجی , شما در کمترین حالت اگر مثلا 350 وات خروجی داشته باشید و ماکزیمم مثلا 150 هزار تومان خرج کردید
باز قابل مقایسه با اینورتر سینوسی در حدود 900 هزار تومان نیست (مینول 400 وات حدود 900 هزار تومان است)
من پایه ام ولی از منبع تغذیه و اینا سر در نمیارم باید دوستان لطف کنند و مدارهای مناسب رو معرفی کنند
من پایه ام ولی از منبع تغذیه و اینا سر در نمیارم باید دوستان لطف کنند و مدارهای مناسب رو معرفی کنند
انشا...
رضا جان تولید موج سینوسی با AVR خیلی راحت است و اگر به مشکل خوردیم , میتونیم از آقا وحید نصیری کمک بگیریم...
فقط باید سطح ولتاژ را به 220 تبدیل کنیم
نظر من این هست که ابتدا برق 220 خروجی اینورتر را DC کنیم تا راحت تر بتوانیم آن را با AVR تبدیل کنیم....
آروین خان چه خبر
چی کار کردی؟
بررسی کردید باید چی کار کرد؟
قیمت تقریبی اونو در آوردید؟
قابل اجرا هست؟
والا هنوز ایده ای برای صاف کردن موج شبه سینوسی ندارم که دیود و خازن نخاد! آخه آخرش باید یه جوری صاف بشه و به موج SPWM تبدیل بشه، شاید روی یه فیلتر Active کار کنم نمیدونم ! دارم فکر میکنم...
خوب رضا خان , آروین جان هم گفتند که باید با SPWM این کار را بکنیم
مشکل این هست که خروجی اینورتر چینی خودش موج شبه سینوسی هست و برایه DC کردن اون نیاز به دیود داریم
بعد موج شبه سینوسی (با اون هارمونیک هایه بالاش) خودش قاتل دیود و خازن هست و دیود پل ما را در مدتی کوتاه , نابود میکنه (اگر آروین خان اشتباه نکنم , درست گفتم؟)
حالا وقتی 220V DC داشتیم , با AVR یک موج SPWM تولید کرده و آن را کمی فیلتر میکنیم تا 220 ولت سینوسی خالص داشته باشیم...
[b]خوب رضا خان , آروین جان هم گفتند که باید با SPWM این کار را بکنیم
مشکل این هست که خروجی اینورتر چینی خودش موج شبه سینوسی هست و برایه DC کردن اون نیاز به دیود داریم
بعد موج شبه سینوسی (با اون هارمونیک هایه بالاش) خودش قاتل دیود و خازن هست و دیود پل ما را در مدتی کوتاه , نابود میکنه (اگر آروین خان اشتباه نکنم , درست گفتم؟)
اشتباه گفتی من خان نیستم البته اگر بخای درستشو بدونی پدر بزرگم بود :mrgreen:
آره در مورد قاتل دیود درست گفتی ، هرچند که نمیدونم چقدر دوام میارن...
حالا وقتی 220V DC داشتیم , با AVR یک موج SPWM تولید کرده و آن را کمی فیلتر میکنیم تا 220 ولت سینوسی خالص داشته باشیم...
باید 310V باشه پیک تا پیک .
یه کاری میتونی بکنی؟ من میدونم که برای اینکه موج سینوسی مودیفای درست کنن ولتاژ رو کمتر میگیرن که 310 نیست. حدود 270 بود فکر کنم میتونی یه تست بگیری ببینی خروجی مقدار سویچینگ یه اینورتور چینی چند ولته؟ آخه اینم محدودیت دوم میشه...
آروین خان با هزار مشکل اون اینورتر کوچیکرو باز کردم :mrgreen: (به دلیل این که پیچش از نوع خورشیدی بود و من پیچ گوشتی اونو نداشتم و مجبور شدم شب برم از یکی از دوستان بگیرم )
این عکس داخلش , حالا باید چی کار کنم , کجاشو و به چه صورت اندازه گیری کنم....
اشتباه گفتی من خان نیستم البته اگر بخای درستشو بدونی پدر بزرگم بود :mrgreen:
آره در مورد قاتل دیود درست گفتی ، هرچند که نمیدونم چقدر دوام میارن...
باید 310V باشه پیک تا پیک .
یه کاری میتونی بکنی؟ من میدونم که برای اینکه موج سینوسی مودیفای درست کنن ولتاژ رو کمتر میگیرن که 310 نیست. حدود 270 بود فکر کنم میتونی یه تست بگیری ببینی خروجی مقدار سویچینگ یه اینورتور چینی چند ولته؟ آخه اینم محدودیت دوم میشه...
مولتی مترو به خروجی دستگاه وصل کردم و در حالت بی باری 250 ولت بود
به خروجی ترانسش وصل کردم بالاتر از 750 ولت بود , چون مولتیمتر ارور داد و نتونست ولتاژ را نشون بده و ماکزیمم ولتاژ مولتیمترم 750 ولت هست... حالا این چرا براتون مهمه؟
مگر نمیشه 220 ولت خروجی دستگاه را DC و بعد از اون به سینوسی تبدیل کنیم؟
دیگه به داخل مدار سوئیچینگ داخل اینورتر چه نیازی داریم؟
حالا به اینورتر یک منبع مصرفی وصل کردم (لامپ کم مصرف)
و به برق متصل کردم و در خروجی اینورتر 230 ولت داشتیم
و خروجی ترانس هم 0 نشون میداد
حالا نمیدونم خروجی ترانسو درست پیدا کردم یا نه
اما اشکال فکر کنم از یک خازن 400 ولت بود...
دیدگاه