مقادیر تقریبا" درسته برای تا 1000 وات ولی باید بازم فیکس ترش کنم.
اون مقاومت 2 اهم و سلف و خازن فیلتر سینسویه و اون سلف و مقاومت و خازن که با خازن فیلتر سری شده میشه بار. میدونید که هیچ باری مقاومت خالص یا سلف خالص یا خازنی خالص نیست.
مقاومت 4k هم برای اینه که اگر بار روی فیلتر نبود ولتاژش 2-3 کیلولت نشه همه این اینروتورها دارن یه همچین باری رو که مشکل سینوسی همینه باید یه 10-20 واتی رو تلف کنه همیشه...
سویچ ها هم ضربدری سویچ میشن. با موج SPWM همین. الان شما اطلاعات کافی برای ساخت یه اینورتور سینوسی رو دارید.
اون مقاومت 2 اهم و سلف و خازن فیلتر سینسویه و اون سلف و مقاومت و خازن که با خازن فیلتر سری شده میشه بار. میدونید که هیچ باری مقاومت خالص یا سلف خالص یا خازنی خالص نیست.
مقاومت 4k هم برای اینه که اگر بار روی فیلتر نبود ولتاژش 2-3 کیلولت نشه همه این اینروتورها دارن یه همچین باری رو که مشکل سینوسی همینه باید یه 10-20 واتی رو تلف کنه همیشه...
سویچ ها هم ضربدری سویچ میشن. با موج SPWM همین. الان شما اطلاعات کافی برای ساخت یه اینورتور سینوسی رو دارید.
در قسمتی که میفرمایید درحالت بی باری ولتاژ افزایش پیدا میکنه, نمیشه یک LED قرار داد تا به عنوان مصرف کننده عمل کنه و نزاره بار تو خازن جمع بشه ؟
و سوال دیگه : این نوع فیلترها به چه صورت عمل میکنند؟ خوب هستند ؟ روش کارشون به چه صورتیه؟
http://www.pkc-capacitor.com/tr/filter اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط arvinfx
طرح فیلتر اینه:
آروین خان در زیر یک مقاومت و خارن و صلف عدد ننوشتید و نوشتید لود, منظورتون مصر کننده هست که میتونه مقاومتی -سلفی و خازنی باشه؟؟
شماره ماسفتها را هم بی زحمت بنویسید ؟
اون جا هم که نوشتید V 311v به ولتاژ 12 ولت وصل میشه؟
خروجی PWM به کجا وصل میشه؟
زمین را هم با هم یکی کنیم دیگه (GND مشترک (بین میکرو و باتری 12 ولت...))؟؟؟
ترانس به کجایه مدار وصل میشه؟
اگر زحمتی نیست میتونید این نکات را روی خود شماتیک اضافه کنید و پاسخ بدید؟؟
ممنون
پاسخ : پاسخ : ساخت یک اینورتر سینوسی خالص وات پایین
نوشته اصلی توسط roboreza
پس با همین باید این چیزی که میخوایم رو درست کنیم؟
این شماتیک مداریه که موج SPWM رو به سینوسی دقیق تبدیل میکنه. باید یه مبدل 12 به 311 ولت هم داشته باشیم و خروجیش رو بدیم به این مدار البته قسمت میکرو کنترولر رو حذف کردم.
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
سلام دوستان
شاهرخ خان - رضا جان و آروین عزیز....
در قسمتی که میفرمایید درحالت بی باری ولتاژ افزایش پیدا میکنه, نمیشه یک LED قرار داد تا به عنوان مصرف کننده عمل کنه و نزاره بار تو خازن جمع بشه ؟
LED مصرف کننده خیلی کوچیکیه! فایده داشت توی مدلهای تجاریش میزاشتن اگر دقت کرده باشید همه سینوسی ها جریان یا توان مقدار بی باریشون هم توی کاتالوگشون قید میشه
و سوال دیگه : این نوع فیلترها به چه صورت عمل میکنند؟ خوب هستند ؟ روش کارشون به چه صورتیه؟
برای کارهای صنعتی 50 هرتز خوبن بله ولی ما باید از هسته فریت استفاده کنیم چون موج کریرمون ( SPWM) بالای 30Khz هستش.
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
[b]آروین خان در زیر یک مقاومت و خارن و صلف عدد ننوشتید و نوشتید لود, منظورتون مصر کننده هست که میتونه مقاومتی -سلفی و خازنی باشه؟؟
خازن میتونه از 1 تا 100000000 پیکو باشه بستگی به بار داره شایدم بیشتر
سلف مثلا اگر آدابتور باشه میتونه 4 هانری هم باشه
مقاومت هم اگر بخاری باشه 25 اهم
و همینکه میتونه مخلوطی از همه این مقادیر بالا باشه که خیلی دامنه بزرگی میشه....
شماره ماسفتها را هم بی زحمت بنویسید ؟
هر موسفتی که بتونه جریان و ولتاژ مدار رو در دمای محیطی که مدار قرار داره تامین کنه مناسبه.
الان نمیدونم ولی 500V و 10A خوب باشد باشه
اون جا هم که نوشتید V 311v به ولتاژ 12 ولت وصل میشه؟
311V دیگه! 12 چیه!
خروجی PWM به کجا وصل میشه؟
موسفت 2-3 باهم روشن میشه و 1-4 هم باهم خروجی SPWM هم به این 2 تا میره جوری که وقتی یه جفت روشنه اونیکیا خاموشه...
زمین را هم با هم یکی کنیم دیگه (GND مشترک (بین میکرو و باتری 12 ولت...))؟؟؟
زمین 311 ولته اون نه 12 ولت. بستگی به طراحی مدار داره میشه یکی باشه با 12 میتونه نباشه.
اوکی
من فکر کردم این مدار طرح اولیه هست که قرار بود 12 ولت سینوسی تولید کنیم (50 هرتز ) بدیم به یک ترانس معمولی و 220 سینوسی 50 هرتز بگیریم... اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
اوکی
من فکر کردم این مدار طرح اولیه هست که قرار بود 12 ولت سینوسی تولید کنیم (50 هرتز ) بدیم به یک ترانس معمولی و 220 سینوسی 50 هرتز بگیریم...
این مدار اولیه هم میتونید یک شماتیک براش طراحی کنید؟
http://www.theengineeringprojects.com/2012/11/pure-sine-wave-inter-design-with-code.html اضافه شده در تاریخ : یک سوال دیگه:
اگر تولید سینوسی به این راحتیه و با یک مدار ساده تولید میشه
چرا این شرکتهایه چینی نمیان همه اینورترهاشونو سینوسی کنند و با قیمت ارزون آنها را عرضه کنند و چرا شرکت مینول و کوتک این همه اینورترهایه سینوسی خودشونو گرون میدن... اضافه شده در تاریخ : LC Filter کارش چیه آروین خان؟
نوشته اصلی توسط arvinfx
این شماتیک مداریه که موج SPWM رو به سینوسی دقیق تبدیل میکنه. باید یه مبدل 12 به 311 ولت هم داشته باشیم و خروجیش رو بدیم به این مدار البته قسمت میکرو کنترولر رو حذف کردم.
پس فقط باید درایور ماسفت بذاریم و ولتاژ سوئیچ ماسفت هارو به 310 ولت برسونیم
بدرد میخوره توی پروتئوس ببندمش؟
این مدار اولیه هم میتونید یک شماتیک براش طراحی کنید؟
آهاان! اونم میشه ولی تلفاتش زیاده. و باطری زود خالی میشه.
ولی همین مدار رو برای 12 ولت هم میتونی استفاده کنی مشکلی نیست فقط آمپر موسفت ها باید بره بالا ولتاژ میاد پایین.
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
یک سوال دیگه:
اگر تولید سینوسی به این راحتیه و با یک مدار ساده تولید میشه
چرا این شرکتهایه چینی نمیان همه اینورترهاشونو سینوسی کنند و با قیمت ارزون آنها را عرضه کنند و چرا شرکت مینول و کوتک این همه اینورترهایه سینوسی خودشونو گرون میدن...
سوال خوبیه ولی من جوابشو نمیدونم اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
LC Filter کارش چیه آروین خان؟
تبدیل موج SPWM به سینوسی خالص
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط roboreza
پس فقط باید درایور ماسفت بذاریم و ولتاژ سوئیچ ماسفت هارو به 310 ولت برسونیم
بدرد میخوره توی پروتئوس ببندمش؟
تئوریش و ساختار کلیش اینه من دیدم از 2 تا فیلتر هم استفاده میکنن به جای 1 طبقه.
بله حتما" اگر میتونید اینکارو بکنید و نتیجش رو اینجا برامون بزارید.
نوشته اصلی توسط arvinfx
تئوریش و ساختار کلیش اینه من دیدم از 2 تا فیلتر هم استفاده میکنن به جای 1 طبقه.
بله حتما" اگر میتونید اینکارو بکنید و نتیجش رو اینجا برامون بزارید.
پس لطفا مقادیر خازن ، مقاومت و سلف مصرف کننده رو بگید.
نوشته اصلی توسط roboreza
پس لطفا مقادیر خازن ، مقاومت و سلف مصرف کننده رو بگید.
مثلا 3 آمپر یک ترانس 12 ولت خوبه ؟ (بار سلفی) اضافه شده در تاریخ : میکرو هم به این صورت نصب میشه آروین جان (بابا بزرگ خان :mrgreen؟
OC1A میکرو به 2و 3 ماسفت در پل H
OC1B میکرو به 1و4 ماسفت در پل H اضافه شده در تاریخ : این جوری که من فهمیدم :
کار 4 ماسفت یا همان H پلمون کارش اینه که سیگنال خروجی استاندارد PWM میکرو کنترلر ما را تقویت کنه و بعد با ریختن در LC فیلتر
PWM پانزده کیلو هرتز را تبدیل به سینوسی میکنه (50 هرتز)
دیدگاه