اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط MKB
    اینایی که گفتی نمیدونم چیه ولی جهت احتیات خودتی oo:
    سینوسی باشه ولی نه خیلی دقیق .بارم هم کامپیوتر و لپتاپ هست
    توان هم 500 خوبه .بعدا که تجربه و دانشم بالا رفت خودم یه تکونی بهش میدم.
    :biggrin: :mrgreen:
    کامپیوتر و لپتاپ که سینوسی نمیخواد
    همین پاور اینورتر های شبه سینوسی بازار , کفایت میکنه

منابع تغذیه سویئچینگ مثل آداپتور لپتاب و پاور کامپیوتر , فقط با پیک موج اینورتر کار دارند
    دامنه موج برایشان مهم نیست , پس سبنوسی و غیر سبنوسی براشون مهم نیست
    اینورتر های مودیفای سین ویو یا همان شبه سینوسی موجود در بازار برای همین کار (که همان منابع تغذیه
    سویچینگ است , ساخته شدند)
    اگر خودتان بخواهید یک اینورتر سینوسی 100 وات بسازید یا حتی یک اینورتر شبه سینوسی 100 وات بسازید
    بالای 100 هزار تومان هزینه بر میدارد
    اما اینورتر های شبه سینوسی آماده 700 تا 500 وات , حدود 50 تا 80 هزار تومان هست
    اگر بحث اینورتر سینوسیس مطرح است :
    قیمت اینورتر های سینوسی از 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان میباشد (البته چینی حدود 300 تومان)
    و برای بعضی از دستگاه های حساس پزشکی و موتورهای دور بالای متناوب و یا ترانسهای قدیمی کاربرد دارد
    در غیر این صورت فقط شبه سینوسی باید تهیه کرد (مخصوصا منابع تغذیه سوئیچینگ که خود بر روی اینورتر های
    سینوسی اختلال ایجاد کرده و شکل موج را به شدت آسیب میزنند که به سوئیچهای اینورتر بد جوری فشار وارد میکنند)
    تمام یو پی اس های کامپیوتر هم اگر دیده باشید , شبه سینوسی هستند (مگر یو پی اس های آزمایشگاه و دستگاه های پزشکی
    که به یو پی اس آنلاین معروفند...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

اگه ما تعدادی مصرف کننده داشتباشیم که داخلشون پاور سوئیچینگ داره و تجهیزات هم شامل سوئیچ شبکه ، کامپیوتر ، لینک رادیویی و دوربین تحت شبکه باشه
      با چه اینورتری میشه اینارو راه انداخت؟
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
        اگه ما تعدادی مصرف کننده داشتباشیم که داخلشون پاور سوئیچینگ داره و تجهیزات هم شامل سوئیچ شبکه ، کامپیوتر ، لینک رادیویی و دوربین تحت شبکه باشه
        با چه اینورتری میشه اینارو راه انداخت؟
        برای چه مدت میخواهبد با اینورتر کار کنید
        به عنوان برق داعم و یا برق اضطراری؟
        فقط تغذیه هاتون سوئیچینگه؟
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

تغذیه که دائم هست
          همه تغدیه ها سوئیچینگ هست .همه هم تجهیزات الکترونیکی هستن.
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
            تغذیه که دائم هست
            همه تغدیه ها سوئیچینگ هست .همه هم تجهیزات الکترونیکی هستن.
            قراره مگه این تجهیزات کجا قرار بگیره؟ :eek: :mrgreen:
            ببینید من میگم شبه سینوسی کافیه و مشکلی نداره
            در پست قبلی عرض کردم که منابع سوئیچینگ فقط با پیک موج سرو کار دارند
            دامنه موج برایشان مهم نیست
            اما گروهی از دوستان میگن به دلیل این که داخل منابع تغذیه چند دیود وجود دارد
            و اینرترهای شبه سینوسی چینی که ممکنه خوب طراحی نشده باشند و موج اصلاحیشون
            درست باشد , در بلند مدت ممکنه به این دیودها صدمه بخوره که به نظر من وسواس زیادیه
            اما گر بخواهید بهترین موج را به منابعتون بدهید که همان سینوسی باید باشه
            البته چون منبعتون سوئیچینگه و غیر خطی , این اینورتر های که قراره طراحی بشه یک اسباب بازی
            بیش نخواهد بود و حتما در منابع تغذیه غیر خطی مشکل پیدا میکنه
            مگر اینورتر سینوسی آماده حرفه ای از کمپانی های معروف دنیا خریداری کنید که سالها تحقیق و بررسی
            به وسیله محققینشون و ساعتها برنامه نویسی تونستن این اینورترها را طراحی کنند
            مثلا من یک اینورتر کوتک 200 وات دارم , این اینورتر یک چیپ ARM داخلش دارد که هر نوع مصرف کننده که
            به اینورتر وصل میشود, به سرعت تشخیص داده که از چه گروهی است وبه سرعت موج را بر اسای نیاز
            مصرف کننده , اصلاح میکند (با تغییر فرکانس بر روی سوئیچها خودش را با شرایط وفق میدهد)
            تازه اگر کاتالوگهای آن را نگاه کنید , نوشته که مثلا در بار خطی میزان هارمونیکها زیر 3 درصد و در
            غیر خطی زیر 5 درصد است , البته دست پیدا کردن به 5 تا 3 درصد بسیار مشکل است , برای مثال
            مدلهای چینی نتونستن در بهترین حالت میزان هارمونیک را زیر 8 درصد برسونن...

دیدگاه

ختم کلام
              میرم یکی میخرم oo: oo:
              حیف شد ساختش بیشتر کیف میداد
              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                ختم کلام
                میرم یکی میخرم oo: oo:
                حیف شد ساختش بیشتر کیف میداد
                پیشنهاد من اینورتر شبه سینوسی مارکدار هست
                مثل مینول , درسته کمی گرونتر از برندهای بی نام و نشان چینی هست
                ولی حدعقل خیالتان راحت است که به تجهیزات گرانقیمتتون صدمه وارد نمیکند
                راستی نگفتید تجهیزاتتون حدود چه قیمتی دارند و برای کجا قرار است استفاده شود
                دکل اینترنت که نیست؟

-----------------------------------------------------------------------
                این متن را استاد جراییلی حدود یک سال پیش نوشتند
                بی زحمت یک بار آن را بخوانید تا متوجه عرایض بنده شوید:

قسمت قرمز رنگ را با دقت بیشتر بخوانید....

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                سالها پیش یعنی حدود 18 سال پیش در فکر ساخت یو پی اس با استفاده از هسته فریت بودم و در این زمینه هیچ مطلبی وجود نداشت زیرا اینترنتی نبود تا بتوان مطلبی در این زمینه پیدا کرده و مطالعه نمود پس از جستجو های بسیار مطلبی در مقاله ای که از خارج امده بود یافتم و هنوز علم انقدر پیشرفت نکرده بود که با فول بریج نیز بشودولی با استفاده از اس پی دبیلیو ام و با توپولوژی تک سوییچ رزونانسی شکل موج سینوسی ساخته بود و من با یکی از دوستانم روش گفته شده در ان مقاله را ساختیم و به اشکالات بسیار زیادی مواجه شدیم که یکی از انها ساخت یک ولتاژ حدود 600 ولت دی سی و سوییچ کردن ان با اس پی دبیلیو ام تک سوییچ بود به هر حال ان زمان چنین کاری کردیم و شکل موج سینوسی تمیزی گرفتیم و نتیجه اش ان بود که برای توان بالاتر از 500 وات ساخت ان در عمل مقرون به صرفه و اقتصادی و جمع و جور نمیباشد و کنار گذاشته شد و بعد ها یعنی چند سال بعد روشهای زیادی اختراع شد که در ان زمان ما هم در این زمینه کار نمیکردیم.ساخت اینورتر صرفنظر از توپولوژی و نحوه اتصال شارژر دارای روشهای بسیار متنووعی میباشد که هر یک ایرادهای خاص خودش را دارد در این جا به جهار نمونه اشاره میکنم-1-روش شکل موج مربعی همانطور که از نامش پیداست خروجی به صورت موج مربعی میباشد و برای کاربردهای حساس ببه نویز و فرکانس مناسب نمیباشد زیرا هارمونیکهای ولتاژ وجریان به شدت بالا میباشد محاسن ان هم سادگی در ساخت و ارزان بودن2-روش شبه سینوسی-که در ان خروجی دارای چند سطح ولتاژ میباشد و هار مونیکهای فرکانس نسبت اولی کمتر بوده ولی همان اشکالات را دارد-3-سینوسی شکل موج خروجی سینوسی بوده ولی در بار های خازنی پیک سینوسی دچار افت شده و از حالت سینوسی خارج میشود و جریان زیادی از سوییچها عبور میکند و ممکن است به انها صدمه بزند.و نمیتوان از ان در همه جا استفاده کرد.4-خروجی به شکل سینوسی بوده و تغاوت ا ن با نوع قبلی این است که مشکل صاف شدن پیک ولتاژ سینوسی در ان رفع شده ولی ساخت ان در قسمت مدار کنترل کمی تا قسمتی :rolleyes:پیچیده میباشد.همه انواعی که نام بردیم در قسمت پاور تا حدود زیادی دارای اجزای مشترک میباشند و فقط قسمت مدار کنترلشان تفاوت دارند.در روش اول یک ولتاژ دی سی توسط پل ترانزیستوری (اعم از ماسفت-ترانزیستور-ای جی بی تی) با فرکانس 50 هرتز و گاهی از اوقات با یک زمان مرده جهت کاهش هارمونیک سوییچ میشود-در نوع دوم که به نام پله ای نامیده میشود چند لول دی سی ساخته شده و سپس قسمتی از هر کدام سوییچ شده و با هم جمع میشوند-در نوع سوم با استفاده از اس پی دبیلیو ام این کار انجام میشود-در نوع اخر با استفاده از یک ولتاژ دی سی متغییر بیش از 10 لول دی سی ی یا پله یک جا ساخته شده و توسط پل ترانزیستوری با فرکانس 50 سوییچ میشود و پس از عبور از فیلتر به بار میرود.(البته ان نوع اخری را نمیدانم استفاده شده و یا خیر و خودم فکر میکنم که بتوان چنین چیزی ساخت.) زیرا مشکلات خاص خودش را دارد مثلا فیدبکی که بتواند همه سطوح را در زمان خودشان ثابت نگه دارد که البته این کار را انجام داده ام و مشکلی نداشته.و فقط از ان در اینورتر استفاده نکرده ام برای کم حجم شدن مدار مخصوصا در قسمت کنترل باید به سراغ روش های دیجیتال رفت و متاسفانه در این زمینه تا انجاییکه اطلاع دارم در کشور ما کار چندانی نشده و مشکل به برنامه نویسی و استفاده از میکرو کنترلرهای بسیار سریع مثل خانواده dscpic30 dspic32fg و کار با چندین کانال خروجی انها ,یا اسفاده و کار با ای سی های FPGA باز میگردد. در مورد طراحی و ساخت هم متاسفانه فرصت انرا ندارم ولی اگر کسی مشتاق باشد میتوانم راهنمایی کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  پیشنهاد من اینورتر شبه سینوسی مارکدار هست
                  مثل مینول , درسته کمی گرونتر از برندهای بی نام و نشان چینی هست
                  ولی حدعقل خیالتان راحت است که به تجهیزات گرانقیمتتون صدمه وارد نمیکند
                  راستی نگفتید تجهیزاتتون حدود چه قیمتی دارند و برای کجا قرار است استفاده شود
                  دکل اینترنت که نیست؟
                  دوربینه گرونه حدود 25 تومن پولشه باقیش سرجم4 تومنه
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                    دوربینه گرونه حدود 25 تومن پولشه باقیش سرجم4 تومنه
                    همون شبه سینوسی چینی کافیه
                    اگر وسواس دارید , یک شبه سینوسی مینول بخرید (حدود 100 هزار تومان از چینی ها گرانتر است)
                    سینوسی 400 وات مینول هم هست که 590 هزار تومان قیمت دارد (که یکی از بهترین ابنورترهاست)

پ.ن: فکر کنم میخواهید با سولار و باتری
                    برق دوربینها را تامین کنید....

اضافه شده در تاریخ :
                    راستی , دوست عزیز
                    صفحه قبل را بخوانید , دو پست جدید زدم

من اینورتری که بهتون پیشنهاد میکنم نوع دوم است که استاد جبراییلی به آن اشاره کرده
                    (البته شبه سینوسی مینول کجا , مدل چینی اون کجا)
                    اینورتر های سینوسی آماده در بازار نوع چهارم و اونی که ما قرار است درست کنیم از نوع سوم است
                    البته قرار است بعد از این نمونه 100 واتی آزمایشی
                    یک نمونه حرفه ای با کمک و طراحی ناصر خان در همین سایت درست کنیم که به صورت VIP خواهد بود
                    (البته به پیشنهاد من)
                    این نمونه میتواند با برندهای غربی , رقابت کند

اضافه شده در تاریخ :
                    مشکلی که اینورتر های سینوسی نوع سوم دارند :
                    بعد از اتصال به منابع تغذیه سوئیچینگ (حالا فعلا به فشاری که یه سوئیچهای اینورتر سینوسی
                    وارد میشود کاری اگر نداشته باشیم) , شکل پیک موج به شدت تخریب میشود
                    همان قسمتی که منابع سوئیچینگ به آن احتیاج دارند , حدود 90 درصد دستگاه های موجود در بازار
                    منابع تغذیه اشان سوئیچینگ است , پس به همین دلیل اینورتر ها و یو پی اس های شبه سینوسی
                    وارد بازار شدند که نیاز منابع تغذیه سوئیچینگ را رفع کنند , و به دلیل ارزان بودن و راحتی در طراحیشان
                    به سرعت تولیدشان افزایش پیدا کرد
                    و اینورتر های نوع سوم برای منابع تغذیه خطی (غیر سوئیچینگ) و موتورهای AC مورد استفاده قرار گرفتند
                    اما اینجا یک مشکل بود که یک سری تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی بودند که داخل خود منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده شده بود
                    و یا به فرکانسهای نویز برقی خیلی حساس بودند که جزو دو گروه 2 و 3 جناب جبراییلی قرار نمیگرفتند
                    پس اینجا اینورترهای هوشمند سینوسی وارد بازار شدند (با قیمت نصبتا گران)
                    با THD زیر 5 درصد (بر اساس استاندارد برق اروپا) برای مدار سوئیچینگ و THD زیر 3 درصد برای مدارهای خطی حساس
                    بعد باز یک سری دستگاه های بسیار حساس هم باز به 5 درصد حساس بودند که اینورتر های خیلی گران قیمت زیر 2 درصد
                    برای خطی و زیر 3 درصد برای غیر خطی , طراحی شدند
                    این اینورترهای سینوسی که از نوع اینورتر های نوع چهارم درجه بندی جناب جبراییلی هستند
                    در بیشتر آزمایشگاه های تحقیقاتی و پاتوبیولوژی ها به صورت UPS موجود است و برق دستگاه به صورت 24 ساعت از
                    آنها تامین میشود....
                    امیدوارم متوجه شده باشید
                    در مورد دوربین هم باید خدمتتون عرض کنم که من در محل کارم که در خیابان خاوران تهران است , به دلیل نوسان بالای برق
                    در آن مناطق , داعما پاور های دوربین (آداپتورشون) و کامپیوتر , به دلیل نوسان بالا میسوزند
                    به نظر من برق شبه سینوسی خیلی بهتر از برق پر هارمونیک ایران هست و نیاز سوئیچینگ که پیک موج هست را به راحتی تامین میکند
                    در مورد آسیب دیدن دیود منابع تغذیه سوئیچین با موج مربعی هم فقط یک سری نظر دوستان در این تاپیک بوده است و در جایی من مطلب علمی
                    در موردش پیدا نکردم (اگر هم باشد , موج اینورتر های موجود , شبه سینوسی است نه مربعی و تا حد زیادی اصلاح شده است مخصوصا شبه سینوسی مارکهای معروف..)
                    باز هم خودتون یک تحقیق بکنید و اگر وسواس زیاد دارید یک اینورتر تورو سین ویو 400 وات مینول (از نوع چهارم جناب جبراییلی است) خریداری کنید

اضافه شده در تاریخ :
                    این عکس را بد ندیدم در تاپیک قرار بدم
                    دو روش تولید SPWM است
                    در مورد عملکرد هر یک از روشها , جناب ناصر خان باید نظر بدهند

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    خوب در روش اول 3 لول هست و روش دوم 2 لول
                    روش 3 لول مقدار نویز کمتر میشه و کیفیت بالا میره اما چون میزان دامنه هارمونیک 50 هرتز بالا تر هست ممکنه ترانس زود تر به اشباع بره و همون طور که افشین خان فرمودند برای استفاده در توان های بالا مناسب نیست اما به نظر من میشه با قرار دادن فاصله هوایی مناسب در ترانس و استفاده از هسته بزرگتر این عیب را بر طرف کرد.
                    در روش اول کیفیت بسیار بالاست و اگر مدار معادل رسم شود خواهیم دید که دو منبع نویز به وجود می آید که دقیقا عکس یکدیگر هستند و میزان نویز به صفر می رسد.
                    و در روش دوم نویز کمی وجود دارد و مدار حتما به دید تایم مناسب نیاز دارد تا سوئیچ های های سوید و لو ساید با تاخیر زمانی مناسبی قطع و وصل شوند. اما در 3 لول مقدار دید تایم می تواند بسیار کمتر باشد به دلیل شکل موج ها و همچنین در روش تری لول ماسفت ها کمتر از 2 لول داغ می کنند پس راندمان هم عملا بالاتر می رود.
                    توجه: پست ویرایش شد و نقل قول ناصر خان به آن اضافه شد

اضافه شده در تاریخ :
                    ناصر خان اگر در حال نوشتن برنامه هستید
                    این لینک ممکن است بتونه بدردتون بخوره:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2767677.html

پ.ن: راستی ناصر خان کاربر فعال شدید , تبریک میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      این عکس را بد ندیدم در تاپیک قرار بدم
                      دو روش تولید SPWM است
                      در مورد عملکرد هر یک از روشها , جناب ناصر خان باید نظر بدهند
                      خوب در روش اول 3 لول هست و روش دوم 2 لول
                      روش 3 لول مقدار نویز کمتر میشه و کیفیت بالا میره اما چون میزان دامنه هارمونیک 50 هرتز بالا تر هست ممکنه ترانس زود تر به اشباع بره و همون طور که افشین خان فرمودند برای استفاده در توان های بالا مناسب نیست اما به نظر من میشه با قرار دادن فاصله هوایی مناسب در ترانس و استفاده از هسته بزرگتر این عیب را بر طرف کرد.
                      در روش اول کیفیت بسیار بالاست و اگر مدار معادل رسم شود خواهیم دید که دو منبع نویز به وجود می آید که دقیقا عکس یکدیگر هستند و میزان نویز به صفر می رسد.
                      و در روش دوم نویز کمی وجود دارد و مدار حتما به دید تایم مناسب نیاز دارد تا سوئیچ های های سوید و لو ساید با تاخیر زمانی مناسبی قطع و وصل شوند. اما در 3 لول مقدار دید تایم می تواند بسیار کمتر باشد به دلیل شکل موج ها و همچنین در روش تری لول ماسفت ها کمتر از 2 لول داغ می کنند پس راندمان هم عملا بالاتر می رود.

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط sina1359
                      ناصر خان اگر در حال نوشتن برنامه هستید
                      این لینک ممکن است بتونه بدردتون بخوره:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2767677.html

پ.ن: راستی ناصر خان کاربر فعال شدید , تبریک میگم
                      بله جالب بود
                      ممنون و متشکرم . همزمان هم متاهل شدم هم کاربر فعال :mrgreen: :redface:
                      من روشی رو که برای تولید موج سینوسی پیشنهاد می کنم استفاده از محاسبات رایضی هست و این روش های معمول همه با تکنیک جدول و دیتای جدولی نوشته شده.
                      البته خودم قبلا یک برنامه در مطلب وشتم که این کدها رو به صورت بسیار دقیق برام محاسبه کرد:
                      این برنامه مطلب هست :
                      کد:
                      clc
                      clear
                      for t = linspace (0,0.02,256) ;
                        V = (2.5*sin(100*pi*t)+2.5)*51.2;
                        V = fix (V);
                        disp ',', disp(V);
                      end
                      و این هم کد های تولید شده و بسیار دقیق تر از سایر کد ها : :mrgreen:
                      کد:
                      &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H99 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE
                       &HB1 , &HB4 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC2 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCF , &HD1 , &HD3 , &HD6 , &HD8
                       &HDA , &HDC , &HDF , &HE1 , &HE3 , &HE5 , &HE7 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HEE , &HEF , &HF1 , &HF2 , &HF3 , &HF5
                       &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFD , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF
                       &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFD , &HFC , &HFB , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7
                       &HF5 , &HF4 , &HF3 , &HF1 , &HF0 , &HEE , &HED , &HEB , &HE9 , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDB
                       &HD9 , &HD7 , &HD5 , &HD2 , &HD0 , &HCD , &HCB , &HC8 , &HC6 , &HC3 , &HC0 , &HBD , &HBB , &HB8 , &HB5 , &HB2
                       &HAF , &HAC , &HA9 , &HA6 , &HA3 , &HA0 , &H9D , &H9A , &H97 , &H94 , &H91 , &H8E , &H8B , &H87 , &H84 , &H81
                       &H7E , &H7B , &H78 , &H74 , &H71 , &H6E , &H6B , &H68 , &H65 , &H62 , &H5F , &H5C , &H59 , &H56 , &H53 , &H50
                       &H4D , &H4A , &H47 , &H44 , &H42 , &H3F , &H3C , &H39 , &H37 , &H34 , &H32 , &H2F , &H2D , &H2A , &H28 , &H26
                       &H24 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H16 , &H14 , &H12 , &H11 , &H0F , &H0E , &H0C , &H0B , &H0A
                       &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H04 , &H03 , &H02 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
                       &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H02 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08 , &H09
                       &H0A , &H0C , &H0D , &H0E , &H10 , &H11 , &H13 , &H15 , &H17 , &H18 , &H1A , &H1C , &H1E , &H20 , &H23 , &H25
                       &H27 , &H29 , &H2C , &H2E , &H30 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3D , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4B , &H4E
                       &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H66 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C , &H7F
                      و این بخشی از روش فوق العاده و جدید ابتکاری :biggrin: :
                      کد:
                      Main5:
                        H = G
                        G = G - 14
                        G = G * 3                        'damne tabdil be hex
                        F = F / B                        'mohasebe T *500
                        D = F * C                        'mohasebe takhire 1
                        E = 100 - C
                        E = F * E                        'mohasebe takhire 2
                        D = D / 10
                        E = E / 10
                        Cls
                        Lcd "WAVE F DC AMP"
                        Lowerline
                        If A = 1 Then
                        Goto Main6
                        Elseif A = 2 Then
                        Goto Main7
                        Else
                        Goto Main8
                        End If
                      Main6:
                        Lcd "SIN. " ; B ; " " ; "50 " ; H
                        G = G / 2
                        Do
                        For I = 0 To 360 Step 3
                        J = I
                        J = Deg2rad(j)
                        J = Sin(j)
                        J = J * G
                        J = Int(j)
                        J = J + 128
                        Portd = J
                        For L = 1 To D
                        nop
                        Next L
                        Next I
                        Loop

sigpic

دیدگاه

بله جالب بود
                        باز هم تبریک میگم
                        انشا... خوشبخت بشید

پ.ن: اگر در چند ماه آینده دنبال یک زیرپل خوب برای خوابیدن گشتید و پیدا نکردید
                        به من خبر بدید , تجربه من در این زمینه بالاست و دوستو آشنای زیادی دارم :mrgreen:
                        یکم زمستوناش سخته ولی دور همی حال میده , تا صبح هم در مورد اینورتر سینوسی صحبت میکنیم

اضافه شده در تاریخ :
                        بله جالب بود
                        من روشی رو که برای تولید موج سینوسی پیشنهاد می کنم استفاده از محاسبات رایضی هست و این روش های معمول همه با تکنیک جدول و دیتای جدولی نوشته شده.
                        البته خودم قبلا یک برنامه در مطلب وشتم که این کدها رو به صورت بسیار دقیق برام محاسبه کرد:
                        این برنامه مطلب هست :
                        کد:
                        clc
                        clear
                        for t = linspace (0,0.02,256) ;
                          V = (2.5*sin(100*pi*t)+2.5)*51.2;
                          V = fix (V);
                          disp ',', disp(V);
                        end
                        و این هم کد های تولید شده و بسیار دقیق تر از سایر کد ها : :mrgreen:
                        کد:
                        &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H99 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE
                         &HB1 , &HB4 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC2 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCF , &HD1 , &HD3 , &HD6 , &HD8
                         &HDA , &HDC , &HDF , &HE1 , &HE3 , &HE5 , &HE7 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HEE , &HEF , &HF1 , &HF2 , &HF3 , &HF5
                         &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFD , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF
                         &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFD , &HFC , &HFB , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7
                         &HF5 , &HF4 , &HF3 , &HF1 , &HF0 , &HEE , &HED , &HEB , &HE9 , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDB
                         &HD9 , &HD7 , &HD5 , &HD2 , &HD0 , &HCD , &HCB , &HC8 , &HC6 , &HC3 , &HC0 , &HBD , &HBB , &HB8 , &HB5 , &HB2
                         &HAF , &HAC , &HA9 , &HA6 , &HA3 , &HA0 , &H9D , &H9A , &H97 , &H94 , &H91 , &H8E , &H8B , &H87 , &H84 , &H81
                         &H7E , &H7B , &H78 , &H74 , &H71 , &H6E , &H6B , &H68 , &H65 , &H62 , &H5F , &H5C , &H59 , &H56 , &H53 , &H50
                         &H4D , &H4A , &H47 , &H44 , &H42 , &H3F , &H3C , &H39 , &H37 , &H34 , &H32 , &H2F , &H2D , &H2A , &H28 , &H26
                         &H24 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H16 , &H14 , &H12 , &H11 , &H0F , &H0E , &H0C , &H0B , &H0A
                         &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H04 , &H03 , &H02 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
                         &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H02 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08 , &H09
                         &H0A , &H0C , &H0D , &H0E , &H10 , &H11 , &H13 , &H15 , &H17 , &H18 , &H1A , &H1C , &H1E , &H20 , &H23 , &H25
                         &H27 , &H29 , &H2C , &H2E , &H30 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3D , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4B , &H4E
                         &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H66 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C , &H7F
                        و این بخشی از روش فوق العاده و جدید ابتکاری :biggrin: :
                        کد:
                        Main5:
                          H = G
                          G = G - 14
                          G = G * 3                        'damne tabdil be hex
                          F = F / B                        'mohasebe T *500
                          D = F * C                        'mohasebe takhire 1
                          E = 100 - C
                          E = F * E                        'mohasebe takhire 2
                          D = D / 10
                          E = E / 10
                          Cls
                          Lcd "WAVE F DC AMP"
                          Lowerline
                          If A = 1 Then
                          Goto Main6
                          Elseif A = 2 Then
                          Goto Main7
                          Else
                          Goto Main8
                          End If
                        Main6:
                          Lcd "SIN. " ; B ; " " ; "50 " ; H
                          G = G / 2
                          Do
                          For I = 0 To 360 Step 3
                          J = I
                          J = Deg2rad(j)
                          J = Sin(j)
                          J = J * G
                          J = Int(j)
                          J = J + 128
                          Portd = J
                          For L = 1 To D
                          nop
                          Next L
                          Next I
                          Loop
                        این برنامه ای که شما زحمت کشیدید و نوشتید مگر روش جدولی نسیت؟
                        اون که من قرار دادم فکر میکردم روش محاصباتی هست و این روشها که یک سری کدهای هگزاد سیمال دارد
                        روش جدولی هست؟
                        به هر حال من یکی که گیج شدم :mrgreen: , خودتون بهتر میدونید که دارید چه کاری انجام میدید و در این کار حرفه ای هستید
                        من دخالت نکنم بهتر هست

دیدگاه

خواهش می کنم اون روش که در انتها کد قرار می گیره و به صورت لوک پ تیبل :mrgreen: استفاده میشه خوب معلومه که روش جدولی هست .
                          و اون روش جدید که محاسبه ای هست این محاسبات ریاضی توسط خود میکرو کنترلر AVR انجام می شه و به راحتی در این روش میشه فرکانس و دامنه و نوع شکل موج خورجی رو تغییر داد و مقدار حجم برنامه هم کاهش پیدا می کنه.

sigpic

دیدگاه

خواهش می کنم اون روش که در انتها کد قرار می گیره و به صورت لوک پ تیبل :mrgreen: استفاده میشه خوب معلومه که روش جدولی هست .
                            و اون روش جدید که محاسبه ای هست این محاسبات ریاضی توسط خود میکرو کنترلر AVR انجام می شه و به راحتی در این روش میشه فرکانس و دامنه و نوع شکل موج خورجی رو تغییر داد و مقدار حجم برنامه هم کاهش پیدا می کنه.

پس به این صورته
                            ممنون

راستی ناصر خان برنامه ای که من قرار دادم دولول بود یا سه لول؟
                            پس باید روش جدولی هم باشه , درسته؟

-----------------------------------------------------------------------------
                            یک سوال از میکرو کنترلر و نصب کریستال در این پروژه:
                            به نظر شما باید حتما از کریستال خارجی برای این روش استفاده بشه و یا میشه از کریستال داخلی خود میکرو بهره گرفت؟
                            چه شماره میکرو کنترولری را پیشنهاد میکنید؟ مگا 8 بهتر هست یا مگا 16 - 32 ویا خانواده دیگر از AVR ...؟
                            بهترین فرکانس کلاک میکرو برای این روش را چه میزان پیشنهاد میکنید ؟ 1 - 4 - 8 - 16 مگا هرتز....؟
                            خروجی پایه های PWM چه فرکانسی خواهند داشت (SPWM چه فرکانسی دارد)؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

پس به این صورته
                              ممنون

راستی ناصر خان برنامه ای که من قرار دادم دولول بود یا سه لول؟
                              پس باید روش جدولی هم باشه , درسته؟
                              فکر کنم دو لول باشه چون از دو پایه خروجی گرفته شده نه چهار پایه
                              البته دو لول حتما دید تایم لازم داره و باید در برنامه لحاظ بشه و بهتره با نرم افزار پروتئوس هم تست کنی.
                              من در روش خودم دیگه هیچ جدولی به کار نمی برم و فقط محاسبات ریاضی وجود داره

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط sina1359
                              یک سوال از میکرو کنترلر و نصب کریستال در این پروژه:
                              به نظر شما باید حتما از کریستال خارجی برای این روش استفاده بشه و یا میشه از کریستال داخلی خود میکرو بهره گرفت؟
                              چه شماره میکرو کنترولری را پیشنهاد میکنید؟ مگا 8 بهتر هست یا مگا 16 - 32 ویا خانواده دیگر از AVR ...؟
                              بهترین فرکانس کلاک میکرو برای این روش را چه میزان پیشنهاد میکنید ؟ 1 - 4 - 8 - 16 مگا هرتز....؟
                              خروجی پایه های PWM چه فرکانسی خواهند داشت (SPWM چه فرکانسی دارد)؟
                              کلا خوشم میاد مهلت نمی دی آدم بره آب بخوره :mrgreen: بی خود نبود پیشنهاد پل مناسب رو دادیا :mrgreen:
                              خوب به نظرم کرییستال خارجی 16 مگا با میکروی مگا 16 خیلی بهتر هست و خروجی فرکانس بالای 20 کیلو باید داشته باشه دیگه که در برنامه مد نظرم میشه به راحتی تغییرش داد حتی دامنه رو :biggrin:

sigpic

دیدگاه

:mrgreen:
                                شرمنده , دیگه چیزی نمیپرسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X