اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط mohamad-h
    زیر اون عایق سیلیکونی خاکستری رنگها است به جای اینکه پرق سیلیکون پشتش بگذارند کل سویچ داخل اون پوششه
    سلام محمد خان
    خوب هستید دوست عزیز
    بله دقیقا , یک کاور لاستیک مانند روی ماسفتها کشیده شده
    یکیشو خواستم بکشم بیرون , انگار داخلش چسب زده بودن
    نتونستم خارج کنم...

سینا جان یک مقدار حجم عکسها را کم می کردید بهتر بود من با نت 512کلی طول میکشه صفحه کامل لود بشه دیگه با سرعت کمتر فکر کنم اصلا بالا نمیاد
    راستش محمد خام میخواستم کیفیت عکسهابالا باشه تا دوستان بتونن زوم کنند و قطعات را از نزدیک ببینند...
    میخواهید حالت کد عکس را بردارم و فقط لینک عکس قرار بگیره تا دوستان هر عکسی را که خواستند کلیک کرده و در صفحه جدید نگاه کنند...

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

امیدوارم به ربط نباشه

ولی اون خمیر یا چسب ی که پایه خازن میزنن (یا میریزن) چیه و برای چی ؟

باز آمده ای کو که به ما گوید راز
      هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
      چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meerkat
        امیدوارم به ربط نباشه

به خاطر لرزش و یا نویز حاصل از ترانس سوییچینگ قطعان لرزش پیدا میکنن و ممکنه یه قطعه پایش قطع بشه که اون چسب از لرزش جلوگیری میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meerkat
          امیدوارم به ربط نباشه

دقیقا دوستمون درست گفتند , نوعش هم چسب سیلیکونی سفید هست

همین نکات ریز هستند که فرق بین یک برند نامدار و یک برند چینی بی کیفیت را مشخص میکنند
          و نشان میدهند که در طراحییش وقت و زمان زیادی گذاشته شده و محصول یک ساله نیست و تجربه پشتش خوابیده...
          پریز به کار رفته در این اینورتر بر خلاف مدلهای چینی
          از جنس سرامیکی است که فنرهای داخل پریز از جنس
          مس آلیاژی تولید شده که دو شاخه به نرمی (بر خلاف مدلهای چینی) و راحتی وارد و خارج میشه و اصلا هم گشاد نمیکنه
          و فنریتشو از دست نمیده (بر خلاف مدلهای چینی اول وقتی نو هستند , دو شاخه سخت توشون فرو میره و بعد از مدتی , گشاد میکنه و دو شاخه لقو لوق میشه....)
          زیر برد یک تلق قرار داده بود که دقیقا با سوراخهای پیچ هماهنگ بود و هیتسینک سوئیچها به وسیله
          دو پیچ , محکم و به صورت کشویی (مثل تله کابین مانند) , به سویچه پیچ میشد و دقیقا با هم هماهنگ و هم شکل بودند و با هم چفتو جور میشدند...
          پ.ن: کلا کوتک بهترین برند اینورتر در بازار ایرانه و از همتای تایوانی خودش مینول (Meanwell) در ساخت اینورتر, یک سرو گردن جلوتره
          چند وقت پیشا میخوندم که تکنولوژیشم از یک برند آمریکایی هست که تولید صنعتی اینورتر و یو پی اس میکنه...
          اسم برند آمریکایی را یادم نیست ولی انگار تولید اینورتر های تک فاز غیر صنعتیشو فروخته به شرکت کوتک تایوان....
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

در تاپیک زیر علی آقا قبول زحمت کردند و در حال آموزش ساخت مدار بوست پوش پول 12 به 310 ولت هستند
            دوستان علاقه مند میتوانند در تاپیک زیر , موضوع را پیگیری کنند:
            همینجا از علی آقا برای آموزش خوبشون تشکر میکنم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105704.msg683115#msg683115

دیدگاه

سینا جان این اینورتوری که عکس گذاشتید چند واته و چند خریدید ؟؟؟؟؟؟؟
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

سینا جان این اینورتوری که عکس گذاشتید چند واته و چند خریدید ؟؟؟؟؟؟؟
                سلام محمد خان
                اینورتر کوتک مدل cotek sk200 هست (200 وات)
                حدود یک سال پیش , فکر کنم 585000 تومن خریدم
                البته من میخواستم 350 واتشو بخرم (کتک مدل بعد از 200 واتش - 350 وات است اما مینول رقیبش بعد از 200 وات 400 وات تولید میکنه...)
                که فقط 50000 تومان قیمتش با مدل 200 وات فرق داشت , اما اون روز که من رفتم مدل 350 واتش تمام شده بود و دیگه چون وقت نداشم
                همون 200 وات را خریدم....
                قیمت 700 واتش پارسال 1400000 تومان بود که حدود یک هفته پیش تماس گرفتم گفت شده 900000 تومان (چون نمایندگی رسمیشو گرفته
                و قیمتش کاهش پیدا کرده..)
                حالا نمیدونم 350 واتش چند هست
                تمام اینترنت تبلیغ شرکتشون هست و در گوگل لازمه سرچ کنید , اینورتر سینوسی تا تبلیغشون بیاد (فکر کنم اینورتر گروپ نامی اسمشون بود)

دیدگاه

دورود به سروران
                  متاسفانه تو این تاپیک قرار بود (((ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter)))
                  باشه ولی ظاهرا بنده از اول تا اینجا که مشاهده کردم مدار خوبی ارائه نشد و دوستان بیشتر به گفتگو مشغول شدن

شاید کلام بنده رو بعضی از دوستان قبول نداشته باشن که نظرشون محترم هست
                  اگر هم به فرض مداراتی که گذاشتید کار کنه و شکل موج سینوسی باشه برای بی باری هست زیر بار
                  شکا موج خروجی چطور هست مهمه. بله درسته در اصول طراحی و منطق اینو میگه مدار شما شکل موج خروجیش سینوسی کامل هست و در عمل اینطور نیست البته دروغ چرا نساختم نمیدونم :redface:
                  بنده هم اینجا صحبت کنم جایز نیست بهتره نقشه علمی و عملی اینجا بزاریم با گذشت 34 صفحه تا حداقل دوستان به اخر داستان یا کتاب ما رسیدند یه اینورتر ساخته باشن :read:
                  من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliebi1
                    دورود به سروران
                    متاسفانه تو این تاپیک قرار بود (((ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter)))
                    باشه ولی ظاهرا بنده از اول تا اینجا که مشاهده کردم مدار خوبی ارائه نشد و دوستان بیشتر به گفتگو مشغول شدن

شاید کلام بنده رو بعضی از دوستان قبول نداشته باشن که نظرشون محترم هست
                    اگر هم به فرض مداراتی که گذاشتید کار کنه و شکل موج سینوسی باشه برای بی باری هست زیر بار
                    شکا موج خروجی چطور هست مهمه. بله درسته در اصول طراحی و منطق اینو میگه مدار شما شکل موج خروجیش سینوسی کامل هست و در عمل اینطور نیست
                    بنده هم اینجا صحبت کنم جایز نیست بهتره نقشه علمی و عملی اینجا بزاریم با گذشت 34 صفحه تا حداقل دوستان به اخر داستان یا کتاب ما رسیدند یه اینورتر ساخته باشن :read:
                    سلام
                    دوست عزیز نظر شما محترمه........اما آیا کل این تاپیک رو درست مطالعه کردید!!!!! oo:
                    مداری که بنده برای دوستان قرار دادم کاملآ عملی هست و شکل موج زیر بار به هیچ عنوان به هم نمیریزه.......
                    چرا که از این مدار برای دستگاهی استفاده کردم که فقط با شکل موج سینوسی کار میکرد و هوشمندانه از کارکرد دستگاه
                    با شکل موجهای دیگه جلوگیری میکرد و کد خطا میداد......

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      سلام
                      دوست عزیز نظر شما محترمه........اما آیا کل این تاپیک رو درست مطالعه کردید!!!!! oo:
                      مداری که بنده برای دوستان قرار دادم کاملآ عملی هست و شکل موج زیر بار به هیچ عنوان به هم نمیریزه.......
                      چرا که از این مدار برای دستگاهی استفاده کردم که فقط با شکل موج سینوسی کار میکرد و هوشمندانه از کارکرد دستگاه
                      با شکل موجهای دیگه جلوگیری میکرد و کد خطا میداد......
                      سلام افشین خان
                      علی آقا درست میفرمایند
                      بجز شماتیک شما که زحمت کشیدید قرار دادید و قبلا روی کولر گازی تست کرده بودید
                      بقیه سی و اندی صفحه , مطلب علمی زیادی ندارد
                      فقط جناب جبراییلی و ناصر خان , یک سری راهنمایی های خوبی کرده بودند که مفید و قابل توجه بودند
                      به نظرم باید این دفعه با کمک علی آقا و دوستان به جوابی که درخور این تاپیک و سایت است برسیم
                      و انشا.. یک اینورتر سینوسی خوب طراحی کنیم...

دیدگاه

سلام دوست عزیز بنده قصد بی احترامی به شما و سایر اساتید رو نداشتم
                        فقط ذکر کردم مدار جالبی ندیدم. یعنی قرار بود تو این تاپیک اینورتر سینوسی خالص ساخته بشه

بنده خودم رو مبتدی میدونم با مراجعه به این تاپیک ببخشید ولی چیزی دست گیرم نشد
                        بله شما مدار علمی و منطقی گذاشتی اما در مورد ساختش بصورت پله پله بحث کردید
                        شکل موج خروجی رو با اسکوپ واقعی نشون بدید و گرنه تو نرم افزاری مثله پروتوس خیلی چیزا ممکنه
                        شاید شما مثله بنده اسکوپ نداشته باشید و به شکل موج در نرم افزار بسنده کنید که کافی نیست

و کلا فرض کنید بنده نمیخام از این مدل مداری که شما گذاشتی استفاده کنم چون ضعف هایی داره که مهم نیست

نمونه ایی که توسط خودتون ساختید توان خروجی چند وات بود یه عکس بزارید حداقل

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام افشین خان
                          علی آقا درست میفرمایند
                          بجز شماتیک شما که زحمت کشیدید قرار دادید و قبلا روی کولر گازی تست کرده بودید
                          بقیه سی و اندی صفحه , مطلب علمی زیادی ندارد
                          فقط جناب جبراییلی و ناصر خان , یک سری راهنمایی های خوبی کرده بودند که مفید و قابل توجه بودند
                          به نظرم باید این دفعه با کمک علی آقا و دوستان به جوابی که درخور این تاپیک و سایت است برسیم
                          و انشا.. یک اینورتر سینوسی خوب طراحی کنیم...
                          سلام
                          آیا شما همون مداری که بنده قرار دادم رو ساختید؟ ..............بسیار هم بصورت خصوصی سئوالات شما رو پاسخ دادم..... :redface:
                          چند نفر همون مدار رو ساختن :question:
                          همین جناب ناصر خان همه توضیحات رو برای ساخت ارائه دادن...........و چیزی باقی نمونده
                          زمانی شما میتونی از این توضیحات استفاده مطلوب رو ببری که با جدیت شروع به تست و آزمایش کنی.....
                          اگر شما همون مدار بنده رو ساخته بودی این همه مطلب مفید دوستان رو زیر سئوال نمی بردی ...........
                          سلام دوست عزیز بنده قصد بی احترامی به شما و سایر اساتید رو نداشتم
                          فقط ذکر کردم مدار جالبی ندیدم. یعنی قرار بود تو این تاپیک اینورتر سینوسی خالص ساخته بشه
                          بنده خودم رو مبتدی میدونم با مراجعه به این تاپیک ببخشید ولی چیزی دست گیرم نشد
                          حرف شما منطقی نیست اول میگید من مبتدی هستم ..بعد میگید از این تاپیک چیزی دستگیرم نشد ......... :redface:
                          دوست عزیز این مطالب که برای مبتدی ها نیست...... :biggrin:
                          بله شما مدار علمی و منطقی گذاشتی اما در مورد ساختش بصورت پله پله بحث کردید
                          پس باید چکار میکردیم.......نقشه که گذاشتیم ......برنامه که گذاشتیم ....توضیح هم دادیم........خودمون عملی ساختیم......
                          چطوره برای همه دوستان یک نمونه هم بفرستیم......نظر شما چیه
                          شکل موج خروجی رو با اسکوپ واقعی نشون بدید و گرنه تو نرم افزاری مثله پروتوس خیلی چیزا ممکنه
                          شاید شما مثله بنده اسکوپ نداشته باشید و به شکل موج در نرم افزار بسنده کنید که کافی نیست
                          دوست عزیز کجای توضیحاتم گفتم من از پروتوس استفاده میکنم.........
                          این مدار رو بنده خیلی قبلتر از این تاپیک ساختم الان باید به شما نشون بدم رو اسکوپ که سینوسی هست oo:.......قسم بخورم باور میکنی
                          و کلا فرض کنید بنده نمیخام از این مدل مداری که شما گذاشتی استفاده کنم چون ضعف هایی داره که مهم نیست

نمونه ایی که توسط خودتون ساختید توان خروجی چند وات بود یه عکس بزارید حداقل
                          همونجا توضیحات لازم داده شده...........شما که نمی خوای استفاده کنی .............
                          در هر صورت بنده مخالف انتقاد نیستم .....اما انتقاد سازنده
                          شما میتونی نمونه خودت رو ارائه بدی تا روش بحث بشه ...........نه اینکه قبل ارائه نمونه شروع کنی به انتقادات کلی ...که تا الان کاری انجام نشده...
                          خوب شما انجام بده چه اشکالی داره........ما هم یاد میگیریم.....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

دوست عزیز ببخشید سوء تفاهم شده (من معذرت میخام از شما؛از دست ما ناراحت نشو ) :cry2:
                            اگه من گفتم مبتدی هستم منظور از دیدگاه مبتدی هست و گرنه که قصد ادعا و به رخ کشیدن دانش به همدیگه نداریم

اما شما اینجا رو زیاده روی کردی الله وکیلی من قصدم زیر سوال بردن نظرات دوستان نبود
                            و نه گفتم برای کسی بسازید ارسال کنید از این دسته کارا

و من بطور مثال گفتم تو نرم افزار پروتوس (گفتم ایا شما از پروتوس استفاده کردی؟؟؟)
                            مطلب بعدی اینکه گفتم شما چون ساختی لم کار رو بما بگی نه اینه همدیگه رو بکوبیم و زیر سوال ببریم همدیگه رو :agree:
                            قسم هم نمیخوردی میدونستم شکل موجش خروجی هست در 2 یا 3 روز آینده مثله همین مداری که شما گذاشتی رو با تغییر تحول فراوان و با پیش پا ترین قطعات میگذارم تا شما و دوستان نظر شون رو اعلام کنن

شما اخرشم به نظر من بی انصافی کردی؛بنده میگم شما که کارکردی و ساختی 1% اگه من نخوام از این مدار استفاده کنم مدار دیگه دارید یا نه
                            برادر بزرگوار از دست بنده ناراحت نشدی که انشالله (چطوری جبران کنم )
                            ما میخواهیم در کنار هم چیز یاد بگیریم :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliebi1
                              دوست عزیز ببخشید سوء تفاهم شده (من معذرت میخام از شما؛از دست ما ناراحت نشو ) :cry2:
                              اگه من گفتم مبتدی هستم منظور از دیدگاه مبتدی هست و گرنه که قصد ادعا و به رخ کشیدن دانش به همدیگه نداریم

اما شما اینجا رو زیاده روی کردی الله وکیلی من قصدم زیر سوال بردن نظرات دوستان نبود
                              و نه گفتم برای کسی بسازید ارسال کنید از این دسته کارا

و من بطور مثال گفتم تو نرم افزار پروتوس (گفتم ایا شما از پروتوس استفاده کردی؟؟؟)
                              مطلب بعدی اینکه گفتم شما چون ساختی لم کار رو بما بگی نه اینه همدیگه رو بکوبیم و زیر سوال ببریم همدیگه رو :agree:
                              قسم هم نمیخوردی میدونستم شکل موجش خروجی هست در 2 یا 3 روز آینده مثله همین مداری که شما گذاشتی رو با تغییر تحول فراوان و با پیش پا ترین قطعات میگذارم تا شما و دوستان نظر شون رو اعلام کنن

شما اخرشم به نظر من بی انصافی کردی؛بنده میگم شما که کارکردی و ساختی 1% اگه من نخوام از این مدار استفاده کنم مدار دیگه دارید یا نه
                              برادر بزرگوار از دست بنده ناراحت نشدی که انشالله (چطوری جبران کنم )
                              ما میخواهیم در کنار هم چیز یاد بگیریم :wow:
                              شما داری اشتباه میکنی دوست عزیز بنده ناراحت نیستم.... :smile:
                              ورود شما رو به انجمن خوشامد میگم موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                                سلام
                                آیا شما همون مداری که بنده قرار دادم رو ساختید؟ ..............بسیار هم بصورت خصوصی سئوالات شما رو پاسخ دادم..... :redface:
                                چند نفر همون مدار رو ساختن :question:
                                همین جناب ناصر خان همه توضیحات رو برای ساخت ارائه دادن...........و چیزی باقی نمونده
                                زمانی شما میتونی از این توضیحات استفاده مطلوب رو ببری که با جدیت شروع به تست و آزمایش کنی.....
                                اگر شما همون مدار بنده رو ساخته بودی این همه مطلب مفید دوستان رو زیر سئوال نمی بردی ...........
                                آخ آخ آخ
                                من به شما جسارت نکردم
                                من کی گفتم مدار شما بدرد نمیخورد
                                بحثی که با علی آقا و شما به وجود اومده بود , گفتم میانجیگری کنم و بحث را خاتمه بدم ...
                                من هم عرض کردم که ناصر عزیز و جناب جبراییلی و آروین که اسمش را یادم رفت بگم
                                خیلی خیلی برای پیشبرد این تاپیک زحمت کشیدند
                                اگر تاپیک از نظر خوانندگان بار علمی ندارد , مربوط به پستهای پی در پی و زیادی است که من در این تاپیک زدم و فقط دلیلش این است
                                شما دوست من هستید و من افتخار میکنم که دوستی مثل شما دارم و در باسوادی شما هم کوچکترین شکی نیست

پ.ن: در مورد سوال شما که آیا مدار شما را ساختم یا خیر و این که بارها در پست خصوصی مزاحم شما شدم , باید عرض کنم , خیر (به دلایل زیر):
                                اولا یکی از دوستان قرار بود PCB را درست کند و در تاپیک قرار دهد و چون های ولتاژ بود و من خودم از ساخت PCB های ولتاژ میترسم...
                                هر چی منتظر موندم (چند ماه) اما ایشون پاسخی ندادند , در پیغام خصوصی (یا PM) بارها از ایشون سوال کردم و هر دفعه ایشون دلایلی میاوردند که
                                دلایلشان هم منطقی بود...
                                بعد خودم شروع به ساختن کردم که به قسمت ترانس هسته فریت رسیدم و هر کجا تلاش کردم آموزش پیچیدن آن را بیاموزم , نتوانستم یاد بگیرم
                                آخر سر با یک سری عکسهای که از این طرفو آن طرف جمع کردم , ترانس را بسم و مدار شما را پیاده کردم که بعد از اتصال به 12 ولت , اتش گرفت که
                                حالا با توضیحات علی آقا فهمیدم اولیه و ثانویه را اشتباه بسته بودم و بین دو هسته یک مقوا گذاشته بودم (مثلا گپ داده بودم :mrgreen
                                پی سی بی هم مشکل زیاد داشت و نمیدونستم که باید زمین مدار بعد ترانس را به زمین باتری وصل کنم (میگفتم ممکنه برق 310 به باتری نشت کنه و بترکه )
                                خلاصه دیدم من این کاره نیستم ....

به هر حال ببخشید با پستم موجب رنجش شما شدم , انشا... از دست من که ناراحت نشده اید :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X