اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام آروین خان
    با گیتهای اند راحت میشه این کارو کرد و دو خروجی H و L برای درایوهای سوئیچ درست کرد
    اگر خواستید بگید شماتیکشو همراه با فایل پروتوس براتون بفرستم...
    مطمعنی؟ خروجی اوپ آمپ رو میگم پلاریتم نداره فقط یا 0 یا 5 ولت با دیوتی سایکلی که هی کش میاد و جمع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      مطمعنی؟ خروجی اوپ آمپ رو میگم پلاریتم نداره فقط یا 0 یا 5 ولت با دیوتی سایکلی که هی کش میاد و جمع میشه
      ببینید آروین خان , یک موج مربعی مثلا 16 کیلو هرتز با ولتاژ 0 تا 5 ولت (مثبت خودمون) را که به گفته شما دیوتی سایکل آن متغییر و بر اساس
      دیتای شکل موج سینوسی باشه دیگه؟ حالا با میکرو یا هر مدار آنالوگ دیگه تولید بشه ....
      باید به گیت اند بدهید و خروجی دو تای به صورت پ - دان (معکوس هم) یا همان های و لو دریافت کنید و بعد به فول بریج (درایوها) به صورت ضربدری دهید تا مدار کامل بشه
      فرمولش هم همینه و دیگه نیاز به مدارهای اضافه نیست....
      حالا میشه این امواج مربعی را با هر آسیلاتوری حتی مثل آی سی های ژنراتور تولید کرد
      این آی سی را معرفی کردید؟
      کمی در موردش توضیح میدهید؟ مداری پیشنهادی برای تولید SPWM برای آن دارید؟
      چه فرکانسی را میتواند تولید کند؟
      http://iran-micro.com/%D8%A2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-icl8038-p-1327.html

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        ببینید آروین خان , یک موج مربعی مثلا 16 کیلو هرتز با ولتاژ 0 تا 5 ولت (مثبت خودمون) را که به گفته شما دیوتی سایکل آن متغییر و بر اساس
        دیتای شکل موج سینوسی باشه دیگه؟ حالا با میکرو یا هر مدار آنالوگ دیگه تولید بشه ....
        باید به گیت اند بدهید و خروجی دو تای به صورت پ - دان (معکوس هم) یا همان های و لو دریافت کنید و بعد به فول بریج (درایوها) به صورت ضربدری دهید تا مدار کامل بشه
        فرمولش هم همینه و دیگه نیاز به مدارهای اضافه نیست....
        حالا میشه این امواج مربعی را با هر آسیلاتوری حتی مثل آی سی های ژنراتور تولید کرد
        این آی سی را معرفی کردید؟
        کمی در موردش توضیح میدهید؟ مداری پیشنهادی برای تولید SPWM برای آن دارید؟
        چه فرکانسی را میتواند تولید کند؟
        http://iran-micro.com/%D8%A2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-icl8038-p-1327.html

خوب اگر به این راحتی میشه جداش کرد که خیلی خوبه!
        دیتا شیت این آی سی خیلی خوبه حتی مداری که من بستم فکر کنم یادم نیست از همین دیتاشیتش بود.
        اینم بگم با یه ای سی فقط میتونید یک موج تولید کنید یعنی دو تا ای سی لازمه یکی موج سینوسی 50 هرتزی و اونیکی باید موج مثلثی 30-40 کیلوهرتزی تولید کنه.
        نکته: توی درست کردن موج سینوسی دقت کنید چون کله موجش تیز میشه باید با یه مولتی ترن درستش کنید و با اسکپ بگاهش کنید پس اسکپ هم میخاین...

دیدگاه

سلام
          حتما تابه حال این تاپیک رو دیدید خیل از سولات شما تو این تاپیک هست و با یه مگا64 تمام سیگنالهای مورد نیاز برای سینوسی سه فاز تولید میشن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52367.0

دیدگاه

پوشپول بوست 620 وات را علی آقا زحمت کشیدند و طراحی کردند
            همینجا از ایشون برای طراحی و به اشتراک گذاشتن این مدار با ارزش و دقیق
            تشکر میکنم (کاش بقیه هم مثل ایشون بودند... oo

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105704.msg693072#msg693072
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقایون برای چی خودتونو اذیت میکنید؟
              یک عدد میکرو mega8 باقیمت 2500 تومن با حداکثر کارایی موردنظر موج pwm موردنظر اینورتر رو تولید میکنه.
              من خودم با mega64 یک موتور 3فاز روتا حداکثر فرکانس 800Hz کنترل کردم. اصلا هم کم نمیاره. یکجور کنترل سرعت شبیه pid.
              فقط باید کدتونو تا جای ممکن خلاصه کنید.البته با mega88 یا mega16 هم می شد. موج pwm هم 32kHz بود.
              تولید موج اینورتر با مدارات آنالوگ اصلا توجیح اقتصادی نداره.
              مصرف زمان و پول بیشتر برای دقت کمتر.
              شما بیشتر روی مدار گیت درایور و کاهش تلفات سویچ و محافظت مدار وقابلیت های کنترلی یا فیلتر خروجی در صورت نیاز کار کنین.
              اگرگیت درایور رو خودتون با ترانزیستورای جریان بالا بسازین بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                آقایون برای چی خودتونو اذیت میکنید؟
                یک عدد میکرو mega8 باقیمت 2500 تومن با حداکثر کارایی موردنظر موج pwm موردنظر اینورتر رو تولید میکنه.
                من خودم با mega64 یک موتور 3فاز روتا حداکثر فرکانس 800Hz کنترل کردم. اصلا هم کم نمیاره. یکجور کنترل سرعت شبیه pid.
                فقط باید کدتونو تا جای ممکن خلاصه کنید.البته با mega88 یا mega16 هم می شد. موج pwm هم 32kHz بود.
                تولید موج اینورتر با مدارات آنالوگ اصلا توجیح اقتصادی نداره.
                مصرف زمان و پول بیشتر برای دقت کمتر.
                شما بیشتر روی مدار گیت درایور و کاهش تلفات سویچ و محافظت مدار وقابلیت های کنترلی یا فیلتر خروجی در صورت نیاز کار کنین.
                اگرگیت درایور رو خودتون با ترانزیستورای جریان بالا بسازین بهتره.
                میشه در مورد نحوه ی نوشتن کد شکل موج pwm بشتر راهنمایی کنید؟ مثلا ما می خواهیم فرکانس خروجی اینورتر ما 50HZ بشه باید چطوری بنویسیم راستی اگر اموزش یا حالا پست مرتبط می دونید برامون بگذارید تا بریم یاد بگیریم اگر نمونه برنامه مشابه دارید زحمت اپلودش رو بکشید :job:
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                  میشه در مورد نحوه ی نوشتن کد شکل موج pwm بشتر راهنمایی کنید؟ مثلا ما می خواهیم فرکانس خروجی اینورتر ما 50HZ بشه باید چطوری بنویسیم راستی اگر اموزش یا حالا پست مرتبط می دونید برامون بگذارید تا بریم یاد بگیریم اگر نمونه برنامه مشابه دارید زحمت اپلودش رو بکشید :job:
                  سلام
                  اون لینکی رو که تو پست بال تر گذاشتم رو کامل مطالعه کنید تمام سوالاتی که ممکنه براتون پیش بیاد رو توضیح دادن

دیدگاه

دو سه صفحه قبل آقای سینا توضیح دادن.
                    شما یک lookup table لازم داری که مقادیر sin [x] رو داشته باشه.
                    برای نوشتن این جدول من یک کد ساده با visual studio C console نوشتم.
                    excel هم راه دیگشه.
                    حالا این جدول می تونه طول و رزولوشن مختلف داشته باشه ولی برای avr طول 256 و رزولوشن 8 بیت مناسبه.
                    بعد تایمر رو تنظیم می کنی. من از phase correct استفاده کردم که duty حداقل 0 داشته باشم. error هم کمتر میشه.
                    برای 3 فاز 6 تا سویچ داریم. سویچ های پولاپ خیلی راحت کافیه not سویچ های پولداون باشن.
                    شما یک متغیر شمارنده هم تعریف کن و در قسمت timer overflow بنویس که مثلا هر 100 تا که شمرد ocr ها یا همون duty sycle یک عدد sinuse بره جلو.
                    ریزه کاری هم ززیاد داره.
                    خیلی بد توضیح دادم.
                    الان در سفر به کد ها دسترسی ندارم برات بزارم.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                      والا مهندس سینا جان صفحه ای رو که گفتید خوندم ممنون
                      بجای این همه دنگ و فنگ بهتر نیست از یه میکرو با DAC داخلی یا خود adc خارجی مثلا مثلا da0800 که هشت بیتی هست که حتی دامنه تا +15 و -15 رو هم با جریان قابل قبول برای تحریم گیت ماسفت ها میده استفاده کرد؟؟؟
                      این قسمت تولید موج سینوسی 50 هرتز با دامنه منفیش برای من مشکل ساز شده مگرنه من خودمو درگیر قسمت قدرتش نمیکنم چونکه دوستم با قسمت قدرتش آشنایی خوبی داره :rolleyes:
                      اگه راه مناسبی سراغ دارید بفرمایید
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        سلام به همه دوستان
                        والا مهندس سینا جان صفحه ای رو که گفتید خوندم ممنون
                        بجای این همه دنگ و فنگ بهتر نیست از یه میکرو با DAC داخلی یا خود adc خارجی مثلا مثلا da0800 که هشت بیتی هست که حتی دامنه تا +15 و -15 رو هم با جریان قابل قبول برای تحریم گیت ماسفت ها میده استفاده کرد؟؟؟
                        این قسمت تولید موج سینوسی 50 هرتز با دامنه منفیش برای من مشکل ساز شده مگرنه من خودمو درگیر قسمت قدرتش نمیکنم چونکه دوستم با قسمت قدرتش آشنایی خوبی داره :rolleyes:
                        اگه راه مناسبی سراغ دارید بفرمایید
                        سلام آقا سام , خوب هستید دوست عزیز...
                        استفاده از آی سی های دیجیتال تو آنالوگ؟ نمیدونم جواب این کار را میدهد؟
                        راحت ترین کار و غلط ترین کار استفاده از میکرو است به خصوص AVR ....
                        من بارها و بارها روی برنامه SPWM کار کردم و هر بار یک مشکل در سر راهم به وجود اومد...
                        به نظر من استفاده از ماژول امداده SPWM بهترین فکر باشد
                        فکر کنم حدود 7تا 10 دلاری بیشتر قیمت ندارد....
                        البته باید با هم جمع شویم و سفارش دهیم تا برایمان مثلا همین سایت وارد کند...

دیدگاه

چرا این smart sine تو سیستم من اجرا نمیشه! آیا نرم افزار کمکی خاصی داره؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sami222
                            چرا این smart sine تو سیستم من اجرا نمیشه! آیا نرم افزار کمکی خاصی داره؟
                            سلام سام عزیز
                            من چند روزی با اجازتون رفتم شمشک خونه یکی از دوستان
                            اینترنت در اینجا خیلی لاکپشتیه :mrgreen: ببخشید اگر نمیتونم مطلب بدم...
                            سام جان اون برنامه بدرد نمیخوره و کدهای حاصل خیلی باگ داره....
                            همون کدهای محاسباتی که قرار دادم کایت میکنه
                            فقط باید دو نیمش کنی دیگه , روشهای آنالوگ بهترین روش برای این کار هستند....

پ.ن: سام جان قسمتی که خیلی فکرمو مشغول کرده , فیلتر پایینگذر LC هست
                            یک فرمول دراز داره که من سر در نمیارم.... :mrgreen:
                            شما میتونید نحوه محاسبه این نوع فیلتر ها را بدست بیارید؟ تا بتوان عدد دقیق خازن و سلف مورد نظر را محاسبه کرد...؟؟؟

دیدگاه

تولید موج سینوسی با میکرو با روش r-2r دیجیتال به آنالوگ
                              هنوز سورسش خیلی کار داره باید چیزهایی بهش اضافه کنم ولی ببینید فعلا چطوره؟
                              http://s6.picofile.com/file/8178716584/New_folder_2_.zip.html

دیدگاه

دوستان اینجارو یه سر بزنید
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=107137.msg694091#msg694091

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X