اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام آقا سام
    شما اصلا نباید خروجی فیلتر شده از میکرو داشته باشید , به سوئیچها که نباید موج سینوسی داد...
    باید SPWM را مستقیم به پل ماسفتها بدهید
    بعد از خروجی از ماسفت با فیلتر پایینگذر سلفی - خارنی باید موج را بسازید (البته گاهی وقتها یک مقاومت حدود 1 تا 2 اهم هم به سلف سری میکنند)...
    الان من بین صحبت های شما و دوستم بهزاد گیر کردم!
    این دوستم میگه سینوسی 50 هرتز میخوام که بدیم به ماسفتی و درایوری که به یه ترانس سه سر وصل هست.

شما میفرمایید نباید خروجی فیلتر شده از میکرو داشته باشیم. به سوئیچها که نباید موج سینوسی داد. باید SPWM را مستقیم به پل ماسفتها بدهیم!!!
    بنظرم شما دارید روی ترانس فریت با فرکانس 30 کیلو کار میکنید دوستم داره روی ترانس هسته آهنی 220 به 12 ولت سه سر معمولی! درست فهمیدم؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      این دوستم میگه سینوسی 50 هرتز میخوام که بدیم به ماسفتی و درایوری که به یه ترانس سه سر وصل هست.
      شما میفرمایید نباید خروجی فیلتر شده از میکرو داشته باشیم. به سوئیچها که نباید موج سینوسی داد. باید SPWM را مستقیم به پل ماسفتها بدهیم!!!
      بنظرم شما دارید روی ترانس فریت با فرکانس 30 کیلو کار میکنید دوستم داره روی ترانس هسته آهنی 220 به 12 ولت سه سر معمولی! درست فهمیدم؟
      روشی که دوستتون دارن انجام میدن تلفات بسیار بالایی داره و زیاد به صرفه نیست
      در اون روش سیگنال 50 هرتز ایجاد شده و مستقیم به مبدل (ترانس هسته فلز) با یک واسطه اعمال میشه و در خروجی هم ...
      در این روش پیک ولتاژ دی سی توسط یه منبع سوئیچینگ(توپولوژی مورد استفاده در بازده تاثیر بالایی داره) ایجاد شده و شما باید توسط یه سیستم و پل H اون رو به AC تبدیل کنید. در مبدل های سطح پایین میان بصورت مربعی و یا فوقش پله ای این کار رو انجام میدن که نتیجه کار چندان مطلوب نیست و هارمونیکهای ناخواسته بسیاری در خروجی داریم که اگر قرار باشه در سیستم های مخابراتی و یا ابزار دقیق و یا هر سیستم حساسی استفاده بشه مشکل ساز خواهد بود
      در مبدل های درست و حسابی از یکسری شیوه ها خود سیگنال سینوسی رو ایجاد میکنن و ...
      روشی که ما در حال حاظر راجع بهش بحث میکنیم همین سینوسی هست :biggrin:

دیدگاه

و اما بعد!!!! :biggrin:
        نتایج ماجرا! :

سیگنالهای کنترل:

سیگنال موج pwm :

زوج سیگنال در حالت کلی:

و این هم نتیجه پس از یک طبقه فیلتر :

فرکانس کار 31.25 کیلو شد و فعلا خوبه.
        روشی که تا ظهر داشتم روش کار میکردم متاسفانه کمی وقت گیر بود و ممکن بود شرمنده دوستان بشم برای همین سیستم رو عوض کردم و مستقیم از خود میکرو استفاده کردم. در روش قبلی مزیت این بود که میشد فرکانس رو تا بالاتر از 100 کیلو رسوند منتها کمی در قسمت OP به مشکل برخوردم و بدلیل نبود قطعات و خونه گیر شدن در حال حاضر قیدش رو زدم و این یکی رو شروع کردم
        دوستان ببینید اگر مشکلی داشت تا حلش کنم :biggrin:

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
          نه دیگه نشد دایی، دبه نداشتیم :biggrin:
          فکر کنم اشتباه برداشت شد، همش با میکرو نیست. سینوسی و کنترل سیگنال با میکرو هست و مثلثی با یه اسیلاتور دیگه(فشار نباید زیاد رو میکرو بیاریم)
          از لحاظ فرکانس مانعی نداره ، نمونش:
          از این بیشتر هم راه داشت منتها دردسر داره
          من فعلا سر یک سری مشکلات دیگه گیر کردم :mrgreen:

پی نوشت:
          والا من هنوز به این اسکوپه اعتماد ندارم و حداقل باید 6 ماه باهاش کار کنم
          از لحاظ کارایی خوبه و کلی امکانات داره که تازه یکی یکی دارم کشفشون میکنم
          پول بیخودی بالای منبع نده. ال سی دیش برات کاری نمیکنه که بخوای پول اضافه بدی. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم3004 بود همین مگاتک. ما خریدیمش 300 تومن الان شده حدود 700. خدایی منبع عالی ایه و کم نمیاره
          تو معیارهات چیزای دیگه ای باید باشه(استابیلیته ، درصد نویز ، دقت جریان و ...) نه ال سی دی!
          سلام دوست عزیز امروز که شاهکار بود و اصلا اینترنت نداشتم (کامل قطع بود...)
          بله دقیقا من هم از این پولها ندارم و هیچوقت هم برای یک ال سی دی نمیدم... فقط عرض کردم که طراحیش خیلی خوب و کیفیت LCD اون
          بالا بود....

بی زحمت تا اردیبهشت که پولم تکمیل میشود , به من بفرمایید که از نظرتون خوب هست یا خیر
          نوشته اصلی توسط sami222

سلام سام عزیز
          ببخشید اینترنتم قطع بود نتونستم جوابتونو بدم
          فرق نداره چه روشی باشه : چه روش خطی و چه روش سوئیچینگ
          هر دو باید به همین روش عمل کنید...
          این را هم فراموش نکنید که در دل همین SPWM سی کیلو هرتز , یک موج 50 هرتز نهفتس...

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

[
            نوشته اصلی توسط -Alone-
            و اما بعد!!!! :biggrin:
            نتایج ماجرا! :

سیگنالهای کنترل:

سیگنال موج pwm :

زوج سیگنال در حالت کلی:

و این هم نتیجه پس از یک طبقه فیلتر :

فرکانس کار 31.25 کیلو شد و فعلا خوبه.
            روشی که تا ظهر داشتم روش کار میکردم متاسفانه کمی وقت گیر بود و ممکن بود شرمنده دوستان بشم برای همین سیستم رو عوض کردم و مستقیم از خود میکرو استفاده کردم. در روش قبلی مزیت این بود که میشد فرکانس رو تا بالاتر از 100 کیلو رسوند منتها کمی در قسمت OP به مشکل برخوردم و بدلیل نبود قطعات و خونه گیر شدن در حال حاضر قیدش رو زدم و این یکی رو شروع کردم
            دوستان ببینید اگر مشکلی داشت تا حلش کنم :biggrin:

موفق باشید
            سلام دوست عزیز
            دستتون درد نکنه , به نظر من که مشکلی نداره - زحمت کشیدید....
            پ.ن: شما دوست عزیز فیلتر را با چه فرمولی حساب کردید ؟ به چه صورت تونستید موج SPWM را فیلتر کنید که هیچ
            نوسانی یا باقی مونده ای از موج SPWM باقی نمونده....

باز هم میگم , کیفیت ال سیدیش خیلی بالاست.... خوب شد نرفتم 1200 پول کارت اسکوپ TNM بدم...

پ.ن: یک نکته دیگه دوست عزیز : اگر مثلا میکر نوسان ساز هنگ کند (که میتواند به سوئیچهای ماسفت آسیب برساند...)
            یا مثلا اینورتر را به یک بار غیر خطی وصل کنیم که معمولا بار خازنی دارد ....
            موج ممکنه در پیکهاش کمی شکستگی پیدا کند .... اینورتر های صنعتی در این زمان با تشخیص شکستگی موج (در بخش کنترلی خودشون)
            آن را شناسایی کرده و با افزایش ولتاژ پیک و یا افزایش فرکانس آن را اصلاح میکنند...
            حالا سوال اینجاست که به چه صورت این کار را انجام میدهند... ؟
            با شمارش موجهای SPWM در هر نیم سیکل این کار را میکنند و با تغییر در تعداد و شکل آنها , متوجه مشکل میشوند و یا بعد از فیلتر
            با سیستم ساده ای پیک تو پیک موج سینوسی را همانند اسکوپ اندازه میگیرند و با کمترین تغییر در پیک موج , آن را تشخیص میدهد...
            نظر شما چیست , فکری در این باره دارید؟

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              [سلام دوست عزیز
              دستتون درد نکنه , به نظر من که مشکلی نداره - زحمت کشیدید....
              پ.ن: شما دوست عزیز فیلتر را با چه فرمولی حساب کردید ؟ به چه صورت تونستید موج SPWM را فیلتر کنید که هیچ
              نوسانی یا باقی مونده ای از موج SPWM باقی نمونده....

باز هم میگم , کیفیت ال سیدیش خیلی بالاست.... خوب شد نرفتم 1200 پول کارت اسکوپ TNM بدم...

پ.ن: یک نکته دیگه دوست عزیز : اگر مثلا میکر نوسان ساز هنگ کند (که میتواند به سوئیچهای ماسفت آسیب برساند...)
              یا مثلا اینورتر را به یک بار غیر خطی وصل کنیم که معمولا بار خازنی دارد ....
              موج ممکنه در پیکهاش کمی شکستگی پیدا کند .... اینورتر های صنعتی در این زمان با تشخیص شکستگی موج (در بخش کنترلی خودشون)
              آن را شناسایی کرده و با افزایش ولتاژ پیک و یا افزایش فرکانس آن را اصلاح میکنند...
              حالا سوال اینجاست که به چه صورت این کار را انجام میدهند... ؟
              با شمارش موجهای SPWM در هر نیم سیکل این کار را میکنند و با تغییر در تعداد و شکل آنها , متوجه مشکل میشوند و یا بعد از فیلتر
              با سیستم ساده ای پیک تو پیک موج سینوسی را همانند اسکوپ اندازه میگیرند و با کمترین تغییر در پیک موج , آن را تشخیص میدهد...
              نظر شما چیست , فکری در این باره دارید؟
              برادر سینا شما یه مشکلی داری که میخوای بدون اینکه پله های نردبون رو طی کنی ، مستقیما از پله دوم بپری بالای پشت بوم :biggrin:
              دایی جان بزار اول از همین جواب بگیری تا اصول کار دستت بیاد بعد بفکر ایده آل کردنش و مشابه سازی با محصولات های تک باش :biggrin:
              البته شرمنده اینو به این صورت رک میگم، منتها این عجول بودن بغیر از صرف هزینه های اضافی و گمراهی و زده شدن از کار هیچ حاصلی نداره!

همون طور که من قبلا هم عرض کردم خود سیگنال SPWM رو نمیشناسم و با توجه به گفتهای خودت و با برداشتی که از ااون داشتم تا اینجا کار رو پیش بردم و هنوز هم فکر میکنم که راجع به SPWM اشتباه برداشت کردم
              در کل راجع به سیگنال شما با یه RC ساده میتونی فیلترش کنی و بفهمی درست پیش رفتی یا نه

خب حالا ما تا اینجای کار سیگنال رو ساختیم و فهمیدیم که در عمل هم بصورت سینوسی موج رو ارائه میده

و اما بعد!!!!

در این شکل سوئیچهای a باید با هم کار کنند و b هم باهم، و هیچ هم زمانی ای هم نباید وجود داشته باشه وگرنه سوئیچ آسیب میبینه
              سوئیچ های A1 , B2 تنها قراره عملیات روشن و یا خاموش رو در سیکل مربوط به خودشون داشته باشن و چیز خاصی نیست

و اما سوال من: سوئیچهای B1 , A2 چه نوع سیگنالی باید دریافت کنند؟
              1- نیم سیکل مثبت ایجاد شده با PWM
              2- کل موج سینوسی PWM
              3- نیم سیکل منفی؟

پی نوشت:
              1- انقدر به من نگو دوست عزیز :mrgreen:
              2- کارت اسکوپ قابل قیاس با خود اسکوپ نیست و خوشحالم که نخریدیش! این تصاویری هم که میبینی میزارم خود اسکوپ از صفحه اش میگیره و تو فلش ذخیره میکنه(نوع ال سی دی رو از کجا فهمیدی! ؟؟؟ )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
                برادر سینا شما یه مشکلی داری که میخوای بدون اینکه پله های نردبون رو طی کنی ، مستقیما از پله دوم بپری بالای پشت بوم :biggrin:
                دایی جان بزار اول از همین جواب بگیری تا اصول کار دستت بیاد بعد بفکر ایده آل کردنش و مشابه سازی با محصولات های تک باش :biggrin:
                البته شرمنده اینو به این صورت رک میگم، منتها این عجول بودن بغیر از صرف هزینه های اضافی و گمراهی و زده شدن از کار هیچ حاصلی نداره!
                سلام (چی بگم اگر دوست عزیز نگم :mrgreen:....)
                سلام مهندس , خوب هستید؟
                راستش را بخواهید بله شما درست میفرمایید , کمال گرایی یک شاخه از وسواس فکریست ... البته من به اینصورت فکر نمیکنم و
                فقط از نظر تکمیل گفته های دوستان در این تاپیک بوده است.......

نوشته اصلی توسط -Alone-
                همون طور که من قبلا هم عرض کردم خود سیگنال SPWM رو نمیشناسم و با توجه به گفتهای خودت و با برداشتی که از ااون داشتم تا اینجا کار رو پیش بردم و هنوز هم فکر میکنم که راجع به SPWM اشتباه برداشت کردم
                در کل راجع به سیگنال شما با یه RC ساده میتونی فیلترش کنی و بفهمی درست پیش رفتی یا نه

خب حالا ما تا اینجای کار سیگنال رو ساختیم و فهمیدیم که در عمل هم بصورت سینوسی موج رو ارائه میده

و اما بعد!!!!

در این شکل سوئیچهای a باید با هم کار کنند و b هم باهم، و هیچ هم زمانی ای هم نباید وجود داشته باشه وگرنه سوئیچ آسیب میبینه
                سوئیچ های A1 , B2 تنها قراره عملیات روشن و یا خاموش رو در سیکل مربوط به خودشون داشته باشن و چیز خاصی نیست

و اما سوال من: سوئیچهای B1 , A2 چه نوع سیگنالی باید دریافت کنند؟
                2- کل موج سینوسی PWM
                3- نیم سیکل منفی؟
                جناب مهندس عزیز (اسمتونو بهم بگید خیلی راحت تر میتونم اشاره کنم.... :mrgreen

روشهای زیادی برای این کار است ولی اون روشی که من مد نظرم بود روش آقای تحمید
                بود که شما در اون تاپیک فرمودید که کار بی فایده ای هست و من بی خیال اون روش شدم....
                ببینید شما میتوانید موج را به صورتهای زیر داشته باشید (چون میکرو قسمت منفی ندارد....):
                1- نیم سیکل اول از نقطه 127 (همان 2.5 ولت) شروع و به 255 که قله نیم موج است (5 ولت) میرسه و از اونجا شروع به پایین آمدن کرده و در نقطه 127
                نیم سیکل بعدی شروع شده و تا نقطه 0 پیش میره (0 ولت ) و قله قسمت منفی یا نیم سیکل دوم شکل گرفته (شبیه سازی قسمت منفی موج ) و بعد دباره بالا میاد تا به 127 برسه و سیکل کامل میشه.....
                پس در این روش ولتاژ 5 ولت به دو قسمت 2.5 ولت تقسیم تا دو نیم سیکل و قسمت مثبت و منفی با ولتاژ 2.5 داشته باشیم...

2- در روش دوم دو نیم سیکل جداگانه که هر کدام از 0 تا 255 و بازه 5 ولت بالا میره و با دو خروجی یک تایمر کانتر ایجاد و هر کدام نیم سیکل موج را شبیه سازی می کنه... (دو SPWM باید معکوس هم باشه و در بیسیک باید با دستورات UP و DOWN در معرفی تایمر کانتر یک یا دو... معرفی بشه....)
                اتصال به ماسفتها هم به صورت ضربدری هست همانند عکس زیر :
                این روش فکر کنم بهترین روش باشه و به 3 مرحله ای یا 3LEVEL معروفه....
                فقط نکته ای که هست وقتی پایه A تایمر کانتر یک در حال تولید SPWM هست - باید B صفر باشه و در نیم سیکل دوم
                وقتی B در حال تولید SPWM هست باید A صفر باشه.....

3- اما روش آقا تحمید که یک موج SPWM در یک نیم سیکل از 0 تا 255 روی یک پایه تایمر کانتر تولید میشه و روی 4 پایه دیگه میکرو
                4 موج مربعی 50 هرتز تولید شده و با دو گیت اند روی هم میفته ...... همانند عکس زیر به ماسفتها وصل میشه...

دیدگاه

oo:
                  :-O

دایی من منظورم چیز دیگه ای بود:

سوئیچهای B1 , A2 چه نوع سیگنالی باید دریافت کنند؟
                  2- کل موج سینوسی PWM
                  3- نیم سیکل منفی؟

کاری به نوع درایو کردن و شیوه هاش ندارم(سیستمی که خودم برای کنترل موتورها میسازم تقریبا مشابه همون سیستم تحمید عزیزتون هست )

اضافه شده در تاریخ :
                  بطور مثال این یه درایوره برای 8 موتور که هر موتور رو با 1 کانال pwm کنترل میکنه و از همون سیستم گیت and استفاده کردم(به قول شما شیوه آقای تحمید!!!)

نوع سیگنال سوئیچ هارو من میخوام دایی نه چیز دیگه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
                    oo:
                    :-O

دایی من منظورم چیز دیگه ای بود:

سوئیچهای B1 , A2 چه نوع سیگنالی باید دریافت کنند؟
                    2- کل موج سینوسی PWM
                    3- نیم سیکل منفی؟

کاری به نوع درایو کردن و شیوه هاش ندارم(سیستمی که خودم برای کنترل موتورها میسازم تقریبا مشابه همون سیستم تحمید عزیزتون هست )

اضافه شده در تاریخ :
                    بطور مثال این یه درایوره برای 8 موتور که هر موتور رو با 1 کانال pwm کنترل میکنه و از همون سیستم گیت and استفاده کردم(به قول شما شیوه آقای تحمید!!!)

نوع سیگنال سوئیچ هارو من میخوام دایی نه چیز دیگه :biggrin:
                    عجب چیزی ساختید :eek: :applause: چه تمیز در آوردید .....

بله تازه فهمیدم چی میفرمایید:
                    در نیم سیکل اول A شماتیک باید باز باشه و B بسته و C بسته و D باز و تولید SPWM....
                    در نیم سیکل دوم A بسته و B باز و تولید SPWM و ِ C باز و D بسته.....
                    همانند شماتیک هم باید به ماسفتها وصل بشه....

دیدگاه

:smile:
                      قبلا هم عرض کردم سوئیچ های پایین :biggrin:
                      بگذارید اینطور بگم:
                      هر دو سوئیچ پایین باید بصورت غیر همزمان پیک مثبت توشون ایجاد شه؟

اضافه شده در تاریخ :
                      اصلا بزار نمونه عملیشو نشون بدم
                      تا چند دقیقه دیگه آماده اس

دیدگاه

یه چنین چیزی؟

اضافه شده در تاریخ :

اضافه شده در تاریخ :
                        و این هم شمای ساده کار:

کلا دو خط کنترل و دو خط سیگنال
                        مدار تحمید یه جورایی اضافه کاری هست و نیازی به 4 خط کنترل نیست. من خودم همیشه یه کانال PWM دارم و دو خط کنترل. از طریق گیت هم سیگنال رو دوبل میکنم و هم سوئیچ هارو فعال میکنم. خوبی این کار اینه که پایه کمتری استفاده میشه و همچنین استفاده از عنصر خارجی نسبت به کنترلر کمی درصد اطمینان رو بالا میبره(در اینجا چون میکرو تنها وظیفه ساخت سیگنال رو داره نیازی نیست و هر چی قطعه کمتر، بهتر!)

حله؟ :biggrin:

پی نوشت:
                        اساتید نمیخوان نظری بدن؟ :redface:
                        اگر اشتباهی ، سوتی ای ، چیزی هست بگید تا سریع رفعش کنیم. :biggrin:

دیدگاه

سلام مجدد
                          نه مشکلی نیست و دقیقا به همین صورت است
                          فقط به نظرم نیازی دیگه به اون 4 موج مربعی آقای تحمید نیست و
                          چیز بی فایده ای است و فقط باید روی دو پایه تایمر کانتر یک میکرو (OC1A -OC1B)
                          موج SPWM به صورت روشی که شما تولید میکنید تولید بشه و به صورت ضربدری همانند شماتیک
                          زیر به سوائیچها وصل بشه...(ماسفت A با D و ماسفت B با C)

دیدگاه

نه دیگه نشد دایی!
                            شماتیک برات گذاشتم که اینو نگی oo:
                            یه دور دیگه نوشته های قبلی+ شماتیک منو ببین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
                              نه دیگه نشد دایی!
                              شماتیک برات گذاشتم که اینو نگی oo:
                              یه دور دیگه نوشته های قبلی+ شماتیک منو ببین
                              شما اشتباه نکردید؟
                              سوئیچ بالا سمت چپ با سوئیچ پایین سمت راست با هم...
                              و سوئیچ پایین سمت چپ با سوئیچ بالای سمت راست با هم....
                              بعد یک سوال دیگه جناب مهندس :
                              دلیل این که آقای تحمید یک موج 50 هرتز مربعی را با یک SPWM بر روی هم میاندازد چیست (به وسیله گیت اند..)؟
                              و آیا این کار باید انجام شود یا خیر و کاری بی هوده است؟
                              آیا دلیلش فیکس کردن موج SPWM در یک بازه 50 هرتز است؟ یا دلیل دیگری دارد...

پ.ن: یادش به خیر جناب استاد , آقای دایی جان یا همان ahmadmn عزیز
                              جاشون خیلی در سایت خالیه (نمیدونم شما ایشونو میشناسید یا خیر)
                              ایشون یکی دو باری من را راهنمایی کردند و هر بار هم به بهترین شکل این کار را انجام دادند
                              ایشون استادی برای خودشون بودند و نمیدونم چرا از سایت تشریف بردند...
                              شما نوشتید دایی جان یاد ایشون افتادم....

دیدگاه

چه اشتباهی؟
                                سوئیچ ها باید بصورت ضربدری باشند(یک اصل در پل H)

هیچ موجی روی هم نمیفته و ربطی به اون سیگنال هم نداره :biggrin:
                                شما مختار هستید که سیگنال رو به همه ماسفت ها بدید و یا فقط به قسمت پایین پل! در حالت کلی ماسفت های قسمت بالا نقشی ندارند و قسمت پایین تعیین کننده هستن(شماتیک من)
                                من خودم همیشه ترجیح میدم که اگر ممکن باهشه از قطعه کار کمتری بکشم

پی نوشت:
                                بله :biggrin:
                                ایشون رو خیلی خیلی خوب هم میشناسم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X