اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم جریان رو تا 120 آمپر اندازه گیری کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم جریان رو تا 120 آمپر اندازه گیری کنم؟

یه آهن ربا 2*2 توی فاصله 6 ،7 سانتی من یه بار اندازه میگیرم ببینم چقدر خروجی سنسور تغییر میکنه خبرشو میدم
    AYRIC

دیدگاه

آزمایش کردم یه آهنربای 2*3 رو تا فاصله 2 سانتی نزدیک سلف که دورش رو سیم پیچ گرفته بود کردم کلا 0.04 تغییر میکنه که خیلی خوبه :wow: :wow: من فکر میکردم خیلی بیشتر از اینا تغییر کنه. دیگه نیازی به طرفند خاصی نداره چون عمرا آهنربا توی محیط واقعی اینقدر به سنسور نزدیک بشه.
      ولی این سلفی که من پیچیدم یکم تغغیراتش زیاده چون با هر 1 آمپر افزایش جریان خروجی سنسور 0.6 ولت تغییر میکنه که توی 120 آمپر میشه 72 ولت :eek:
      باید یه سلف با تعداد دور کمتر بپیچم و دوباره آزمایش کنم.
      خبرشو میدم
      AYRIC

دیدگاه

سلام
        ببخشید یکم دیر خبر دادم
        من یه دور یه دور سیم هارو از هسته واز کردم تا جاییکه سیم فقط یک دور دور هسته چرخیده بود اما باز هم تغغیرات ولتاژ زیاد بود مجبور شدم همون یه دور رو هم باز کنم (چقدر دور ، دور کردم :mrgreen: :icon_razzو سیم رو فقط از داخل هسته رد کنم تا اون چیزی که من میخوام شد.
        حالا سوالم اینه که چطوری داره کار میده؟
        مگه جریان dc نیست پس چطور داره میدان رو از اطراف سیم اندازه میگیره؟
        AYRIC

دیدگاه

تبریک!

هر نوع جریانی از بار های الکتریکی دور و برش میدان مغناطیسی ایجاد میکنه مثلا برای یک سیم راست از رابطه زیر بدست میاد
          http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/magnetic/magcur.html

حالا هسته برای چی هست؟
          میدان مغناطیسی رو اگر همینجوری بخوایم اندازه بگیریم با سنسور هال میدان تو کل فضا پخش میشه و یک جا جمع نمیشه که سنسور بتونه سنس کنه
          میدان وقتی هسته رو میبینه چون مقاومت مغناطیسیه کمی رو میبینه از هسته عبور میکنه و روی سنسور جایی میشه که بیشترین اندازه میدان ازش عبور میکنه

head<=
          ...تشکر خدا...
          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
            میدان وقتی هسته رو میبینه چون مقاومت مغناطیسیه کمی رو میبینه از هسته عبور میکنه و روی سنسور جایی میشه که بیشترین اندازه میدان ازش عبور میکنه
            ممنون
            منظورتون رو از این جمله آخر نفهمیدم میشه یکم بیشتر توضیح بدید :redface:
            AYRIC

دیدگاه

پاسخ : چطور میتونم جریان رو تا 120 آمپر اندازه گ&#1

ببخشید اگه عکس خوب نیست با paint کشیدم دیگه... مثلا میخواستم تو فریت 10 تا خط میدان باشه بیرونش 3 تا. نشد دیگه خودتون فرض کنید
              اول یه چیزی بگم
              در مواد مقاومت الکتریکی به چه شکلی هست ؟ رسانا اگه یک اهم باشه نارسانا 10 به توان 16 اهمه مقاومتش ( مثلا ) الکترونی که از مقاومت عبور میخواد بکنه دوتا راه داره : از هوا(قبل از رسیدن به مقاومت از یک پایه تا پایه دیگر) بره یا از مقاومت که یک دفعه میبینه 10 به توانه خیلی برابر مقاومت هوا بیشتره پس از مقاومت رد میشه...
              در مواد مغناطیسی با ضریب گذر دهی مغناطیسی مواجهیم که مثلا یک ماده معمولی(B) با فریت(A) مثلا 2000 برابر فرق دارن ... جریان مغناطیسی میبینه که زیاد هم وضعیت بحرانی نیست و میتونه رد شه پس یک مقداریش مثلا تو شکل ما از هوا رد میشه یه مقدار زیاد تریش ازفریت(هدفه ما) ایده این بود که ما میخواستیم میدان رو متمرکز کنیم که سنسورمون بتونه یک مقدار خوبی از میدان رو دریافت کنه که اینم با برشی که تو فریت دادین در فریت به اصطلاح شکفتگی میدان ایجاد کردید و میدان هایی که در اون جمع شده بودن رو منتقل کردید یه اون

head<=
              ...تشکر خدا...
              [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

:applause:
                حالا فهمیدم
                پس میشه یه کلمپ dc رو هم همینجوری درست کنیم.
                AYRIC

دیدگاه

درست کن منتظریم! :biggrin:
                  الان یه سوال این سیمی که گذاشتین تو120 آمپر چیزیش نمیشه؟ فکر کنم یکم قطرش کم باشه نیست؟

head<=
                  ...تشکر خدا...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
                    فکر کنم یکم قطرش کم باشه نیست؟
                    نه یه سیم با قطر تقریبا نیم سانت گذاشتم چون فقط از وسط هسته ردش کردم محدودیتی برای قطر سیم وجود نداره
                    AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X