اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کاربردی رسوب زدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کاربردی رسوب زدا

باتوجه به اینکه دو سیم پیچ روی لوله فلزی پیچیده شده امپدانسی بوجود میاد که متناسب با اون به لوله القا میشه و لوله هم به املاح اب القا میکنه.
    نوع صنعتی اش با کوپلاژ خازنی دو سیم پیچ عمل میکنه ولی بجای لوله فولادی تو قسمتی ازمسیر لوله پلاستیکی قرار داره.البته توانش بیشتره.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
      باتوجه به اینکه دو سیم پیچ روی لوله فلزی پیچیده شده امپدانسی بوجود میاد که متناسب با اون به لوله القا میشه و لوله هم به املاح اب القا میکنه.
      نوع صنعتی اش با کوپلاژ خازنی دو سیم پیچ عمل میکنه ولی بجای لوله فولادی تو قسمتی ازمسیر لوله پلاستیکی قرار داره.البته توانش بیشتره.

ببخشید من باز متوجه نشدم ! مابین سیم پیچ ها فاصلست ؟ سیم های ۲ تا سیم پیچ به هم وصل نیست ؟
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        سلام دوستان
        این مدار کاملا عملیه و همه جای دنیا و حتی صنعت هم کاربرد داره. تو یه مقاله ای خوندم که اگر قدرت مدار کافی باشه میتونه تمام املاح موجود در اب رو بصورت کریستالی دربیاره و املاح کریستالی دیگر نمیتونن به جایی جذب بشن بخصوص داخل بدن.
        سیم پیچ مدار هم درسته و به جایی اتصال ندارن.
        موفق باشید.
        تاپیک رو بپر بپر خوندم و اطمینان 100 درصد نداشتم که اینها حقیقت داشته باشه و تقریبا داشتم تفریح میکردم که دیدم استاد گرامی جناب Ebi SMPS مهر تأیید زدن رو مدار و هیچی دیگه! نیشم که تا بناگوش باز بود( )رو بستم ( :-$ ) و گفتم که تشکر بکنم ازتون!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار کاربردی رسوب زدا

نوشته اصلی توسط بینوایان
          ساده تر میگم:
          آب آشامیدنی دارای املاحیست که یکیش کلسیمه.....بگو خُب
          این کلسیمه خیلی حال میکنه به اینور و اونور بچسبه ،مثله تو کلیه یا مثانه(که بعد میشه سنگ)یا تو لوله آب (که بعد میشه جرم)....خُب قبلیا گفتی ،بازم بگو خب
          این امواج باعث میشه که این کلسیم دیگه با چسبیدن حال نکنه(یعنی ته نشین یا رسوب نشه) ....دیگه نگو خب :mrgreen:
          اوکی!!!
          در اولین پست این تاپیک گفته بودید:
          مداری رو که در شکل زیر می بینید با ایجاد یک میدان مغناطیسی قادر به برطرف سازی سختی آب و بسیار مفید برای رسوب زدایی است

ولی اینطور که مشخصه سختی آب رو نمیآ‌تونه بگیره و فقط یه سری تاثیر گذاریآ‌هایی در تبلور باعث میشه رسوبات بصورت محلول باقی بمونه. در نهایت چون رسوبات از آب خارج نشده و همچنان در آب محلول هست پس سختی آب هم به قوت خودش باقی میآ‌مونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            خواهش میکنم، چون بنظرم یا بقول شما خیلی مسخره میومد خوب!! :redface:
            خب حتما مسخره است دیگه ..هان :biggrin:
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            این قانون رو من زیر سوال نبردم لطفا" درست بخونید متن منو ، من گفتم آب بخار میشه و وارد جو میشه در واقع و املاح که دمای تبخیرشون بشتر از آب هست بخار نمیشن و توی ظرف انباشه میشن و ما چی داریم آب سنگین. چرا توی سماور ته نشین یا رسوب میشن؟ بخاطر اینکه به اشباع رسیده.
            حالا خوبه هنوز کامنتتون اون بالا هست :biggrin:
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            آره من فارسیم زیاد خوب نیست ممنون از بابت این تصحیح کردنتون جفتشون یکین :icon_razz: نمیدونستم!
            ندانستن عیب نیست
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            این 2.5 گوس رو برامون بیشتر بازش میکنی؟ تا اونجایی که من از این لینک فهمیدم 50 گئوس نیروی یه آهنربای که روی یخجال قرار میدن برای نوت هایی که خانواده برای هم میزارن حالا 2.5 گوس خیلی کم نمیشه؟
            ولی خوب نمیدونم شاید 2.5 گوس روی املاح آب تاثیر بزاره اینو نمیتونم بگم حرف من درسه یا شما! شاید شما درست میگید ...
            گئوس خدا بیامرز تا حالا هفتا کفن پوسونده ..چه جوری بازش کنم :mrgreen:
            در ضمن ما که چیزی از لینکتون متوجه نشدیم.....نامرئی نوشته :mrgreen:
            ببیند یکی از قدرتمند ترین نیروهای موجود در طبیعت مغناطیسه.....این مدار با توجه به کاری که انجام میده خوبه مثلا با طوفان مغناطیسی که نباید مقایسه بشه :mrgreen:
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            پس توی ترکیپ شمییاییش تغییر ایجاد میکنه و تبدیل به نوع دیگری از CaCO3 میشه ؟ دنبال عکس آرگونیت گشتم اینو آورد ! :eek:
            ترکیباتش تغییر نمیکنه بلکه سیستم تبلورش(به انجمنهای شیمی مراجعه کنید!!!!) تغییر میکنه که دیگه چسبنده نیست
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            بعدشم مگه توی املا آب فقط ترکیبات کلسیم هست؟ با بقیه ترکیبات مثل مس آرسنیک سرب روی کادمیوم سلونیوم کروم منیزوم نیترات آمونیوم رو چه عکسلعملی نشون میده
            بیشترین مشکلات سختی آب به کلسیم بر میگرده(بعنوان مثال کلسیم در لوله های مسی به رسوبات جامد سبز رنگ تبدیل میشوند.)
            نوشته اصلی توسط arvinfx
            بله دیدم تبلیقشو و از اینکه این مدار رو گزاشتید متشکر. فقط یه چیزی، خودتون این مدار رو بستید؟ 555 نسوخت؟ خروجی 555 فیکس شدس؟ چون بنظر میاد مستقیم به زمین وصل شده و امپدانس اون سیمپیچ هم مشخص نیست
            ممنون
            این دو سیم پیچ نسبت به هم عایق میباشند و هیچ گوه ارتباط فیزیکی ندارند

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            در اولین پست این تاپیک گفته بودید:
            مداری رو که در شکل زیر می بینید با ایجاد یک میدان مغناطیسی قادر به برطرف سازی سختی آب و بسیار مفید برای رسوب زدایی است

ولی اینطور که مشخصه سختی آب رو نمیآ‌تونه بگیره و فقط یه سری تاثیر گذاریآ‌هایی در تبلور باعث میشه رسوبات بصورت محلول باقی بمونه. در نهایت چون رسوبات از آب خارج نشده و همچنان در آب محلول هست پس سختی آب هم به قوت خودش باقی میآ‌مونه.
            سختی آب نوعی ماده ی محلول در آب نیست
            مواد تشکیل دهنده آب بالخصوص کلسیم با حرکت آب مخالفت میکند و از خود سر سختی نشان می دهد بدین جهت به چنین آبی ،آب سخت گفته می شود
            مدار فوق این حالت چسندگی را از املاح آب میگرید و آب به همراه املاحش در برابر جریان یافتن هیچگونه مقاومتی نشان نمی دهند لذا چنین آبی را آب نرم می نامند
            ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان

حالا خوبه هنوز کامنتتون اون بالا هست :biggrin:
              خوب من بیشتر براتون اینجا توضیح دادم نظرمو ولی مثل اینکه اصلا نخوندینش:

این قانون رو من زیر سوال نبردم لطفا" درست بخونید متن منو ، من گفتم آب بخار میشه و وارد جو میشه در واقع و املاح که دمای تبخیرشون بشتر از آب هست بخار نمیشن و توی ظرف انباشه میشن و ما چی داریم آب سنگین. چرا توی سماور ته نشین یا رسوب میشن؟ بخاطر اینکه به اشباع رسیده.
              میشه بگید این کجای قانون پایستگی انرژی رو پایمال میکنه؟

گئوس خدا بیامرز تا حالا هفتا کفن پوسونده ..چه جوری بازش کنم :mrgreen:
              لطفا" نپیچونید مگه نگفتید ندانستن عیب نیست؟ چطوری 2.5 گئوس رو محاسبه کردید توی این مدار؟ فرمولش چیه؟

در ضمن ما که چیزی از لینکتون متوجه نشدیم.....نامرئی نوشته :mrgreen:
              بله شرمنده لینک مشکل داشت این درستشه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gauss_%28unit%29

ببیند یکی از قدرتمند ترین نیروهای موجود در طبیعت مغناطیسه.....این مدار با توجه به کاری که انجام میده خوبه مثلا با طوفان مغناطیسی که نباید مقایسه بشه :mrgreen:
              ترکیباتش تغییر نمیکنه بلکه سیستم تبلورش(به انجمنهای شیمی مراجعه کنید!!!!) تغییر میکنه که دیگه چسبنده نیست
              بله چیز عجیبیه و پر کاربرد . من که انجمن شیمی نمیشنایم راستش شما سراغ دارید؟ بله این موضوع رو که چسبندگی کلسید با آرگونیت رو دقیقا" درست میفرمایید ولی اثبات اینکه با نیروی مغناتطیسی 2.5 گوس این تغییر چینش مولکولی اتفاغ میافته رو جایی پیدا نکردم.

بیشترین مشکلات سختی آب به کلسیم بر میگرده(بعنوان مثال کلسیم در لوله های مسی به رسوبات جامد سبز رنگ تبدیل میشوند.)
              منیزیم و کلسیم باعث سختی آب میشن بقیه املاه این خاصیت رو ندارن کاملا درست میفرمایید.

این دو سیم پیچ نسبت به هم عایق میباشند و هیچ گوه ارتباط فیزیکی ندارند
              یعنی این 2 سیم پیچ به هم وصل نیستن؟ :eek: و خروجی 555 رو هوا وله اونورش؟

در ضمن این مرجع رو دارید؟

تئوری این مدار در سال 1930 ابدا شده است و در مقاله ای در نشریه scientist در سال 1988 دانشمندان به این نکته توجه کرده اند!!

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط بینوایان
              سختی آب نوعی ماده ی محلول در آب نیست
              این اطلاعات کاملا غلطه ! سختی آب دقیقا" محلول نمک های کلسیم و منیزیم رو میگن!

مواد تشکیل دهنده آب بالخصوص کلسیم با حرکت آب مخالفت میکند و از خود سر سختی نشان می دهد بدین جهت به چنین آبی ،آب سخت گفته می شود
              مدار فوق این حالت چسندگی را از املاح آب میگرید و آب به همراه املاحش در برابر جریان یافتن هیچگونه مقاومتی نشان نمی دهند لذا چنین آبی را آب نرم می نامند
              یه تحقیق کردم دیدم این گفتتون هم صحت نداره! از کجا اینارو پیدا کردید؟

سختی آب عاملی هست که به کف نکردن صابون میگن باعث میشه صابون و ماده شوینده بیشتری استفاده بشه برای ایجاد کف و سخت میکنه کار شویندگی رو!

در ضمن تو نت بگردی اطلاعات خوبی داره ، مثلا سختی آب نه تنها موجب سنگ کلیه نمیشه بلکه برای استخوان ها مفید هم هست ولی سختی زیاد مضرات خودشو داره. این لینکو مطالعه کنید:

http://www.wikipg.com/%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C+%D8%A2%D8%A8

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                خوب من بیشتر براتون اینجا توضیح دادم نظرمو ولی مثل اینکه اصلا نخوندینش:

میشه بگید این کجای قانون پایستگی انرژی رو پایمال میکنه؟
                شما تو کامنت اول این قانون رو زیر پا گذاشتید.و در کامنت بعدی اصلاح کردید که ما هم قبول کردیم
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                لطفا" نپیچونید مگه نگفتید ندانستن عیب نیست؟ چطوری 2.5 گئوس رو محاسبه کردید توی این مدار؟ فرمولش چیه؟
                بله ندانستن عیب نیست...اما راجب قدرت مدار و محاسبه ی قدرت مغناطیسی مدار باید عرض کنم:
                که نه طراح این مدار منم و نه این پارامترها را من اندازه گرفتم
                بلکله همانطور که در منابع ذکر کردم این مدار در مجله معتبر الکتور عنوان شده و به قدری این مجله در نزد اهالی الکترونیک اعتبار دارد(شاید در ایران نه)،که بی شک امار و ارقام
                بی پایه و اساس در این مجله نیست
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                بله شرمنده لینک مشکل داشت این درستشه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gauss_%28unit%29
                خواهش میکنم

نوشته اصلی توسط arvinfx
                بله چیز عجیبیه و پر کاربرد . من که انجمن شیمی نمیشنایم راستش شما سراغ دارید؟
                شما می توانید کلمه"انجمن شیمی"یا کلمات مرتبط را در گوگل سرچ کنید.
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                بله این موضوع رو که چسبندگی کلسید با آرگونیت رو دقیقا" درست میفرمایید ولی اثبات اینکه با نیروی مغناتطیسی 2.5 گوس این تغییر چینش مولکولی اتفاغ میافته رو جایی پیدا نکردم.
                اینکه امواج مغناطیسی می تواند سختی آب را برطرف کند.به کرات در اینترنت موجود است
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                منیزیم و کلسیم باعث سختی آب میشن بقیه املاه این خاصیت رو ندارن کاملا درست میفرمایید.
                نه که بقیه املاح نداشته باشند،بلکه درصد سختیشون ناچیز و قابل چشم پوشی است
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                یعنی این 2 سیم پیچ به هم وصل نیستن؟ :eek: و خروجی 555 رو هوا وله اونورش؟
                اگه اطلاع داشته باشید ،کسانی که در نزدیکی دکلهای برق زندگی می کنند،در معرض سرطان قرار دارند...چرا:
                به خاطر امواج مغناطیس دکلها ، و این به خاطر ولتاژ موجود در سیمهای برق دکل است..خروجی 555 هم دارای 15 ولت برق با فرکانس 15 کیلو هرتزه که این ولتاژ قادر به ایجاد میدان مغناطیسی است.
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                در ضمن این مرجع رو دارید؟
                نه متاسفانه.

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                این اطلاعات کاملا غلطه ! سختی آب دقیقا" محلول نمک های کلسیم و منیزیم رو میگن!
                اولا کلسیم و منیزیم فلزند که با مخلوط شدن در آب نمک تولید می کنند..
                ثانیا درصدشون در اب میزان سختی را تعیین مکنه
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                یه تحقیق کردم دیدم این گفتتون هم صحت نداره! از کجا اینارو پیدا کردید؟

سختی آب عاملی هست که به کف نکردن صابون میگن باعث میشه صابون و ماده شوینده بیشتری استفاده بشه برای ایجاد کف و سخت میکنه کار شویندگی رو!

در ضمن تو نت بگردی اطلاعات خوبی داره ، مثلا سختی آب نه تنها موجب سنگ کلیه نمیشه بلکه برای استخوان ها مفید هم هست ولی سختی زیاد مضرات خودشو داره. این لینکو مطالعه کنید:

http://www.wikipg.com/%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C+%D8%A2%D8%A8
                خب اینکه خیلی واضحه
                اب سخت برای کسانی که استخوانشان شکسته خوبه....چرا:
                دلیل اصلیش اون کلسیمه که در آب سخت زیاده ...اما این دلیل نمیشه همه آب سخت بخورند(مثل استامینوفن که مسکنه ،ولی همه که نباید بخورند)،اگه کسی خدایی نکرده استخوانش شکست ،باید بیشتر از بقیه کلسیم بخوره...
                در ثانی من در کامنتهای قبلی گفتم که سختی مناسب آب نه تنها ضرر نداره ..بلکه لازم و حیاتی(لازمه زنده بودن) است.
                کامنتهای قبلی رو دقیقا مطالعه بفرمایید
                ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

اقای بینوایان عزیز عالی بود دمت گرم راستی اطلاعاتی در مورد تصفیه ی اب برقی داری

دیدگاه

با سلام
                    یک موضوعی فکر منو مشغول میکنه اینکه میگید رسوبات کلسیمی کریستاله میشه و تو لوله جمع نمیشه وارد گردش خون میشه اساسا کبد و کلیه مراکز متابولیزاسیون بدن هستند که تمامی فرایند متابولیزه توسط اینا انجام میشه حالا این کریستال کلسیم که تو خون هستش مجددا توسط کبد متابولیزه میشه به کلسید و وارد خون میشه که کلیه باید اونو تصفیه کنه که دوباره روز از نو روزی از نو. جهت حذف این رسوبات بهتره به فکر این باشید قبل از ورود به بدن متوقف بشه

دیدگاه

سلام
                      کریستالها حلالیت بسیار کمتری دارن نسبت به حالتی که املاح هستند ودر اب هیدروکسید تشکیل نمیدن وخیلی زود ته نشین میشن.
                      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
                        جالبه
                        پس اگر من بیام یه دونه سطل آب بزارم و دورش یه سیم پیچ بپیچم ( حتما باید B مقدار خاصی باشه؟ ) و این 15 کیلوهرتز رو اعمال کنم , نهایتا بعد از یه مدت یه رسوب خاصی ته سطل به وجود بیاد؟؟؟
                        وای وای وای وای

آقایون محترم اگر من جای صاحب این تاپیک بودم بعد از رسیدن به این قسمتها از دست همتون خودکشی میکردم.

آقا ایشون میگن بعد از این عمل در آب و املاح اون تغییراتی ایجاد میشه که دیگه به جایی نمیچسبن و رسوب نمیکنن پس چطور ته ظرف ته نشین میشن اگه شما تو

سطل این کار رو کنی اصلا املاح با پیوستن به هم رسوب میکنن و وقتی نچسبن به جایی چطوری میچسبن به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                        آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TRANS BARGH
                          اقای بینوایان عزیز عالی بود دمت گرم راستی اطلاعاتی در مورد تصفیه ی اب برقی داری
                          ممنونم جناب یاوری زاده عزیز
                          اطلاعاتم در مورد تصفیه آب برقی اونقدری نیست که بشه باهاش کاری کرد...ببخشید

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط lemon_toxine
                          با سلام
                          یک موضوعی فکر منو مشغول میکنه اینکه میگید رسوبات کلسیمی کریستاله میشه و تو لوله جمع نمیشه وارد گردش خون میشه اساسا کبد و کلیه مراکز متابولیزاسیون بدن هستند که تمامی فرایند متابولیزه توسط اینا انجام میشه حالا این کریستال کلسیم که تو خون هستش مجددا توسط کبد متابولیزه میشه به کلسید و وارد خون میشه که کلیه باید اونو تصفیه کنه که دوباره روز از نو روزی از نو. جهت حذف این رسوبات بهتره به فکر این باشید قبل از ورود به بدن متوقف بشه
                          سلام من نگفتم چیزی کریستاله میشه یا نمیشه ...اما در مورد این چیزی فرمودید باید عرض کنم
                          ما اصلا کاری به متابولیسم بدن نداریم (هرچند کلیه عمل متابولیسم رو انجام نمیده)....ساده تر میگم
                          فرضا شما یه لیوان آب میخورید ...پس از اینکه عمل متابولیسم روی آبی که خوردید اتفاق افتاد..اون آب به کلیه ها و در نهایت مثانه میره...حالا اگه این اب سخت باشه املاحش رسوب میکنه و اگه نباشه املاح خارج میشه

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          کریستالها حلالیت بسیار کمتری دارن نسبت به حالتی که املاح هستند ودر اب هیدروکسید تشکیل نمیدن وخیلی زود ته نشین میشن.
                          جواب شما در کامنتی که قبلا خودتون نوشتید!!!!!!! :NO:
                          (لازم به ذکره که کلمه کریستال رو اولین بار شما گفتید!!!!)

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                          سلام دوستان
                          این مدار کاملا عملیه و همه جای دنیا و حتی صنعت هم کاربرد داره. تو یه مقاله ای خوندم که اگر قدرت مدار کافی باشه میتونه تمام املاح موجود در اب رو بصورت کریستالی دربیاره و املاح کریستالی دیگر نمیتونن به جایی جذب بشن بخصوص داخل بدن.
                          سیم پیچ مدار هم درسته و به جایی اتصال ندارن.
                          موفق باشید.

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط m.damirloo
                          وای وای وای وای

آقایون محترم اگر من جای صاحب این تاپیک بودم بعد از رسیدن به این قسمتها از دست همتون خودکشی میکردم.

آقا ایشون میگن بعد از این عمل در آب و املاح اون تغییراتی ایجاد میشه که دیگه به جایی نمیچسبن و رسوب نمیکنن پس چطور ته ظرف ته نشین میشن اگه شما تو

سطل این کار رو کنی اصلا املاح با پیوستن به هم رسوب میکنن و وقتی نچسبن به جایی چطوری میچسبن به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          اینم ایده ای :mrgreen:

دیدگاه

منم سال 88 یه همچین مقاله ای رو جایی خوندم البته اون از مدار الکترونیکی استفاده نشده بود اومده بود خیلی راحت از آهنربای قوی استفاده کرده بود که روی لوله ها قرار می گرفت.
                            بعد شروع کردم به تحقیق کردن در مورد اون
                            دیدم یه عده تو ایران همچین سیستمی رو راه انداختن میفروشن به مرغداریها و این جور جاها وقتی تو ویکی پدیا گشتم دیدم که کلی منبع وجود داره که اومده مفید بودن این سیستم رو تایید کردن و در نقطه مقابل کلی منبع دیگه هم گفته بودن که این سیستم یه چیز بیخوده.
                            گفتم خب حالا خودم یه تست خرکی انجام بدم ببینم موضوع از چه قراره الان که به آزمایشی که انجام داده فکر می کنم میبینم چه آزمایش مضحکی کردم ولی خب در نهایت نتیجه آزمایش این بود که این سیستم رسوب زدا چیز الکی هستش.
                            حالا شما هم هر طور که به ذهنتون میرسه تستش کنید ببینید راسته یا نه

ویرایش: یادم رفت لینک ویکی پدیا رو بدم.البته بگم که من الان مقاله رو نخوندم شاید نسبت به 4 سال پیش تغییراتی کرده باشه.خودتون بخونید ببینید الان اوضاع از چه قراره :agree:
                            http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_water_treatment

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
                              جواب شما در کامنتی که قبلا خودتون نوشتید!!!!!!! :NO:
                              (لازم به ذکره که کلمه کریستال رو اولین بار شما گفتید!!!!)
                              سلام
                              کاملا درسته. هردو یک مطلب رو تایید میکنن که این مدار کاملا عملیه و دلیل عملی بودنش هم تشکیل کریستاله که دیگه خاصیت املاح رو نداره.
                              نکته مهم اینجاست که سیم پیچ باید روی لوله اهنی پیچیده بشه و اگر لوله غیر اهنی بود سیم پیچها با کوپلاژ خازنی باشه و یا تعداد دور خیلی بیشتر باشه.

دیدگاه

سلام
                                اگر امکان داره فیبر چاپی و نقشه شماتیک بهمراه لیست قطعات مورد نیاز رو بنویسید
                                مرسی :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X