اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کاربردی رسوب زدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کاربردی رسوب زدا

سلام
    نمی دونم این بحث چه پتانسیل بالایی داره که همچنان به کوبیدن هم ادامه می دهیم.
    از اینجا طرف صحبت ام فقط pojhan عزیز است.
    عملکرد این دو دستگاه رسوب زدا تقریبا مشابه هم می باشد با دو تفاوت : 1. نوع التراسونیک برای لوله های پلاستیکی مناسب تر می باشد. 2. عمق اثر التراسونیک بیشتر است(برای لوله های بزرگتر یا درست ترش کلفت تر)
    یه نگاهی هم به این سایت ها بنداز :
    http://www.tamadonariya.com/InfoProducts/5/%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%BA%D 9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DA%AF%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C

http://rosob.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lemon_toxine
      سلام دانشمند
      متن نوشته شده رو بخون بعد اظهار نظر بنمای
      نوشتم اگر شرکتی میگه رسوبات رو حذف کامل میکنه اینکار خطرناکه دانشمند من راجع به حذف کامل رسوبات صحبت کردم آقای دانشمند و شیمیدان معروف تمام ادوار راجع به دستگاههایی که مانع رسوب میشن نگفتم اولا خوب دقت کن اگه مشکلی دیدی انتقاد کن نه اینکه حرفی که خودم زدم رو برام تفسیر کنی
      در اینکه دانشمند بزرگی هستی شکی نیست دانششششششششششششششششمند
      اتفاقا من متن شما رو کامل خوندم ...اما انگار شما درست متن منو نخوندی
      مضمون نوشتهء شما اینه که: با حذف رسوبات اب خالص میشه و بسیار خطرناکه و موجب ایجاد رادیکال ازاد و...میشه(یا این رو هم منکر میشید!!!)
      و من در جواب شما نوشتم:
      با حذف رسوبات اب خالص نمیشه(چون رسوبات از بین میره نه املاح اب)

در ضمن من جایی نگفتم دانشمندم بلکه فقط با دانشمندان هم عقیده ام این به نظر شما اشکالی داره:mrgreen:
      ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
        اتفاقا من متن شما رو کامل خوندم ...اما انگار شما درست متن منو نخوندی
        مضمون نوشتهء شما اینه که: با حذف رسوبات اب خالص میشه و بسیار خطرناکه و موجب ایجاد رادیکال ازاد و...میشه(یا این رو هم منکر میشید!!!)
        و من در جواب شما نوشتم:
        با حذف رسوبات اب خالص نمیشه(چون رسوبات از بین میره نه املاح اب)

در ضمن من جایی نگفتم دانشمندم بلکه فقط با دانشمندان هم عقیده ام این به نظر شما اشکالی داره:mrgreen:
        اونوقت رسوبات و املاح یعنی چی؟
        املاح موجود در آب وقتی ته نشین میشن اسمشون میذارن رسوبات پس نتیجه اخلاقی میگیریم که املاح موجود در آب تشکیل رسوبات میدن

دیدگاه

ببین دوست عزیز...نمیدونم چه اسراری دارید یه جوری حرف ما رو رد کنید
          قبول کنید بعضی وقتها آدما اشتباه میکنند..اما چیزی که به اون ها ارزش میده اینه که اشتباه خودشون رو قبول می کنند
          من معتقدم ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودشو بخواب میزنه هرگز

نوشته اصلی توسط lemon_toxine
          اونوقت رسوبات و املاح یعنی چی؟
          املاح موجود در آب وقتی ته نشین میشن اسمشون میذارن رسوبات پس نتیجه اخلاقی میگیریم که املاح موجود در آب تشکیل رسوبات میدن
          جانا سخن از زبان ما میگویی

بله ته نشین شدن املاح اب،همون رسوبه...ولی با این تکنولوژی میشه کاری کرد که املاح آب ته نشین نشه
          ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

مکانیسم عملکرد این نوع رسوبگیر ها مشابه رسوبگیرهای مغناطیسی بوده با این تفاوت که منبع تامین انرژی آنها مگنت نیست بلکه از برق استفاده می شود. دوم اینکه حتما باید دور لوله بسته شوند و با خود آب در تماس نباشند. سوم آن که به دلیل نداشتن مگنت قیمت آنها یک سوم رسوبگیرهای مغناطیسی یا مگنتی است.

اضافه شده در تاریخ :
            کسی مدار حرفه ای تری سراغ داره ؟
            یا همین خوبه ؟

دیدگاه

سلام
              دوستان من از شیمی همون اطلاعات دبیرستان را دارم پس قبول میکنم که اگه به آب یه میدان مغناطیسی بدیم اتفاقات خوبی در اون اتفاق میافته :biggrin:
              اما مسئله ای که هست اینه:

شما این شماتیک را قرار دادی و میگی که این مدار باعث ایجاد میدان مغناطیسی میشه. حتی اگه لوله هم پلاستیکی باشه. سیم پیچ 1 که یه سرش به زمین وصله و سر دیگش وله.
              سیم پیچ 2 هم یه سرش به فرکانس 15 کیلو با دامنه 15 ولت وصله و سر دیگش وله. درست!
              خوب از اون جایی که فرکانس مدار 15کیلو هست پس طول موج سیگنال ما میشه 20 کیلومتر. حالا هرچقدر هم که طول سیم های 1 و2 زیاد باشن، مدار فشرده حساب میشه و نه انتشاری در طول سیم ها داریم و نه میدان مغناطیسی

برای اثبات بهتر شما میتونید یه مقاومت 10اهم را با سیم 2 سری کنید(سیم 2 را به مقاومت 10اهم و سر دیگه مقاومت را بدین به 555). اگه دو سر مقاومت را بدین به اسکوپ، میبینید که هر دو یکسانه و هیچ جریانی از اون رد نمیشه.
              یعنی این مدار هیچ کاری نمیکنه و شاید شما جایی از اون(مخصوصا سیم ها) را اشتبا در نظر گرفتین.
              و حالا اینکه یه شرکت میاد و دقیقا این مدار را به عنوان محصول عرضه میکنه دلیل کار کردن اون نمیشه (فیلم سیم پیچی را میگم)
              Weakness of attitude becomes weakness of character
              Albert Einstein

دیدگاه

منم هر چی گفتم بیا مدارتو بساز بزار آزمایشش کن کسی اینکارو نکرد :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ;(While(1
                  سلام
                  دوستان من از شیمی همون اطلاعات دبیرستان را دارم پس قبول میکنم که اگه به آب یه میدان مغناطیسی بدیم اتفاقات خوبی در اون اتفاق میافته :biggrin:
                  اما مسئله ای که هست اینه:

شما این شماتیک را قرار دادی و میگی که این مدار باعث ایجاد میدان مغناطیسی میشه. حتی اگه لوله هم پلاستیکی باشه. سیم پیچ 1 که یه سرش به زمین وصله و سر دیگش وله.
                  سیم پیچ 2 هم یه سرش به فرکانس 15 کیلو با دامنه 15 ولت وصله و سر دیگش وله. درست!
                  خوب از اون جایی که فرکانس مدار 15کیلو هست پس طول موج سیگنال ما میشه 20 کیلومتر. حالا هرچقدر هم که طول سیم های 1 و2 زیاد باشن، مدار فشرده حساب میشه و نه انتشاری در طول سیم ها داریم و نه میدان مغناطیسی

برای اثبات بهتر شما میتونید یه مقاومت 10اهم را با سیم 2 سری کنید(سیم 2 را به مقاومت 10اهم و سر دیگه مقاومت را بدین به 555). اگه دو سر مقاومت را بدین به اسکوپ، میبینید که هر دو یکسانه و هیچ جریانی از اون رد نمیشه.
                  یعنی این مدار هیچ کاری نمیکنه و شاید شما جایی از اون(مخصوصا سیم ها) را اشتبا در نظر گرفتین.
                  و حالا اینکه یه شرکت میاد و دقیقا این مدار را به عنوان محصول عرضه میکنه دلیل کار کردن اون نمیشه (فیلم سیم پیچی را میگم)
                  سلام
                  این مدار با این سیم پیچ روی لوله اهنی درست کار میکنه.درصورتیکه لوله مسی یا پلاستیکی باشه باید از کوپلاژ خازنی استفاده بشه.
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

قابل توجه دوستان، این مدار با اینکه عجیب به نظر می رسد، روی لوله آهنی(شکل گذاشته شده) به خوبی کار رسوب زدایی را انجام می دهد. هر کی شک داره امتحان کنه، هزینه ای هم نداره و تمامی قطعات در دسترس هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e-arash
                      قابل توجه دوستان، این مدار با اینکه عجیب به نظر می رسد، روی لوله آهنی(شکل گذاشته شده) به خوبی کار رسوب زدایی را انجام می دهد. هر کی شک داره امتحان کنه، هزینه ای هم نداره و تمامی قطعات در دسترس هستند.
                      لوله آهنی منطقی تر به نظر میاد ولی آقای بینوایان جایی گفته بودند که روی لوله غیر آهنی هم کار میکنه و اشاره ای به کوپلاژ خازنی هم نشده بود. فیلم نصب هم روی لوله پلاستیکی بود بدون کوپلاژ.
                      این شک آدما بر میانگیزه!!!
                      Weakness of attitude becomes weakness of character
                      Albert Einstein

دیدگاه

کاملا موافق هستم. برای لوله پلاستیکی از نوع التراسونیک، استفاده می شود، نوع مغناطیسی برای لوله های فلزی.
                        در ضمن من کوپلاژ خازنی رو امتحان نکردم، ولی به نظر من با کوپلاژ خازنی باز هم از اثر این مدار برای لوله های پلاستیکی و مخصوصا قطور کاسته می شود.

دیدگاه

سلام
                          دوستان من این مدار رو خیلی نیاز دارم و مدار پاک شده
                          میشه مدارش رو دوباره لطف کنید ؟
                          با تشکر

فقط من این مدار رو روی لوله پلاستیکی باید بسازم
                          میشه کوپلاژ خازنی رو هم توضیح بدین تا اون رو هم روی مدار لحاظ کنم ؟

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز من مدار دیگری در وب پیدا کردم اینجا را ببینید :
                            http://www.eeweb.com/blog/extreme_circuits/pipe-descaler

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
                              سلام
                              دوستان من این مدار رو خیلی نیاز دارم و مدار پاک شده
                              میشه مدارش رو دوباره لطف کنید ؟
                              با تشکر

فقط من این مدار رو روی لوله پلاستیکی باید بسازم
                              میشه کوپلاژ خازنی رو هم توضیح بدین تا اون رو هم روی مدار لحاظ کنم ؟
                              میتوانید از این مدار یا هر مدار دیگری که ولتاژی با فرکانس 15 کیلو هرتز و پیک 15 ولت ایجاد کند..

شما محدودیت استفاده فقط برای لوله فلزی خواهید داشت..
                              به هر خازنی که در خروجی مدارات AC قرا بگیرد خازن کوپلاژ گفته می شود
                              این خازن ها با عث می شود که ولتاژهای AC عبور کرده و از عبور ولتاژ DC ممانعت میکند...

دیدگاه

یک ایرانی متخصص به تنهائی در برابر یک فرد متخصص خارجی از ضریب و پتانسیل بالائی برخورداره ..اما تنها یک نقطه ضعف باعث میشه تا یک گروه ایرانی در کارش موفق نباشه ...حس همکاری ..
                                وقتی تمام برایندهای نیرو در یک جهت باشه امکان موفقیت 100 در 100 ...نیروی متخصص ژاپنی از این روش ساده استفاده می کنند و در انجام یک پروژه با دقت هر چه تمامتر سعی در ارئه یک کار گروهی مناسب دارند.
                                ما اینجا در مورد مسائل و مشکلات نهادهای اموزشی در مورد ایجاد یک فرهنگ و همدلی گروهی بحث نمی کنیم...اما امیدوارم دوستان در اظهار نظرهاشون کمی با دقت و وسواس بیشتری..........

[shadow=red,left][glow=red,2,300]SCALE WATCHER[/glow][/shadow]
                                http://www.vapstechnologies.com/prod...leWatcher.html
                                و
                                http://www.aerocareinternational.aer...n207gen38-001/
                                لطفا لینکهای زیر را مشاهده کنید و در صورت امکان ترجمه ای از مطالب و یا جمع بندی کلی ارئه نمائید
                                با تشکر از همکاری شما

[glow=red,2,300]The Operating Principle of Electronic Descaling (ED) Technology[/glow]
                                http://www.ed2000.net/york/goodway/chiller_paper.htm

[glow=red,2,300]Water Conditioning Technology[/glow]
                                http://www.clearwater-tec.com/gb/sca...r_fouling.html

[glow=red,2,300]DESCALER HE 15, HE 20 INSTALLATION
                                INSTRUCTIONS[/glow]
                                http://www.powel-water-treatment.com...tion-he15.html

[glow=red,2,300]How does electronic scale protection work?[/glow]
                                http://www.vulcan-bunbury.com/vulcan...echnology.html

[glow=red,2,300]SCALE REMOVAL, LIMESCALE PREVENTION, ELECTRONIC DESCALING, ELECTRONIC WATER SOFTENERS[/glow]
                                http://biophysica.com/scale_removal.html

[glow=red,2,300]water pipe descaler[/glow]
                                http://structured-water-filter.rocki...-descaler.html

و بخش تجاری و فروش محصولات:
                                [glow=red,2,300]http://www.ebay.com/bhp/water-descaler[/glow]

بخش صنعتی :
                                [glow=red,2,300]Horizontal Electronic Water Descaler for Agricultural Water[/glow]

....
                                کلمات کلیدی برای سرچ در اینترنت:
                                https://www.google.com/search?q=Elec...66&bih=623

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X