اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 10 میلی ولت به 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 10 میلی ولت به 5 ولت

این چند میلی ولت از کجا میاد؟

در ضمن اینکار رو فکر کرنم کسی تا حالا نکرده باشه چون خیلی بعدی میدونم توی این رنج ولتاژی بشه قطعات غیر خطی رو فعال کرد و ازشون بهره برد.

در ضمن حدود 8 آمپر براید بتونیم از اون 150 میلی ولت بگیریم تا بشه 200 میلی آمپر 5 ولت داشته باشیم :eek:

دیدگاه

فعلا آمپر اصن برام مهم نیس...هرچقد میخواد باشه باشه....این چند میلی ولت از یه منبعی میاد که نمیخوام اسمشو ببرم ...
      میخوام که تبدیل به 5 ولت بشه....اگه سه ولت هم بشه خوبه....

دیدگاه

از نظر من بعیده یه همچین چیزی. از آقای جبرئیلی و Ebi smps بپرسید ببینید نظر اونا چیه

دیدگاه

من چندا سوال ازشون پرسیدم اما جوابی ندادن....

دیدگاه

سلام
            اختمالا می خواین از ترموکوپل برای تغذیه مدارتون استفاده کنین
            حداقل چند تا رو با هم سری کنین تا ولتاژش به حد قابل قبولی برسه

دیدگاه

انطوری به نتیجه نمیرسی باید یه مقداری از پروژه بیشتر توضیح بدی که این منبع از کجا میاد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
                با سلام

من در یک پروژه سیگنال خروجی سنسور دور سنج خودرو را با این میخوندم

با سلام

دوست من قبلا که مدارش را دادم امتحان کند عملا دامنه پالس خروجی سنسور دورسنج خودرو هم در حد چند میلی ولت است من خودم عملی درست کردم الان هم داره در یک پروژه کنترل سرعت کار میکند lm358 دوتا پ امپ دارد اگه ولتاژ بیشتر هم خواستی میتوانی یک طبقه دیگر هم تقویت بکنید

دیدگاه

قطعه ای که با 150 میلی روشن بشه نداریم بابا!!!. مگر اینکه باشه و ما بیخبران!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    قطعه ای که با 150 میلی روشن بشه نداریم بابا!!!. مگر اینکه باشه و ما بیخبران!!!!
                    لطفا به مقادیر اسیلوسکوب دقت نمایید

گفتم شاید بخواهید خودتان امتحان کنید این هم فایل پروتئوس

http://s3.picofile.com/file/7950447525/LM358.dsn.html

دیدگاه

با سلام

دوست من قبلا که مدارش را دادم امتحان کند عملا دامنه پالس خروجی سنسور دورسنج خودرو هم در حد چند میلی ولت است من خودم عملی درست کردم الان هم داره در یک پروژه کنترل سرعت کار میکند lm358 دوتا پ امپ دارد اگه ولتاژ بیشتر هم خواستی میتوانی یک طبقه دیگر هم تقویت بکنید
                      ایشون میخان یه ولتاژ چند 10 میلی ولت رو تبدیل به 3 ولت کنن برای تغذیه مدارشون این پروژه منبع تغذیس ته تقویت سیگنال.

دیدگاه

لطفا به مقادیر اسیلوسکوب دقت نمایید

گفتم شاید بخواهید خودتان امتحان کنید این هم فایل پروتئوس

http://s3.picofile.com/file/7950447525/LM358.dsn.html
                        دوست عزیز این چیزی که شما گفتید چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟
                        استارتر تاپیک میخوان بدون استفاده از تغذیه دیگه ای 150 میلی رو به 5 تبدیل بکنن. برای اینکار نیازه قطعاتی رو با 150 میلی ولت به نقطه کاری مورد نظر رسوند که در عمل نمیشه این کار رو کرد.

تو مداری که شما ارائه دادید قطعات توسط ولتاژ دیگه ای بایاس شدن. شما که با اون چند میلی ولت قطعات رو روشن نکردید.

دیدگاه

شما میگین با پ امپ تبدیل کن...مثلا چند 10 میلی ولت با آمپ داره تبدیل به 5 ولت میشه که خودش برای انجام این کار نیاز به 5 تا 9 ولت داره....در حقیقت این چند10 میلی ولت داره کار یه هول دهنده رو انجام میده که پ امپ اون 5 تا 9 ولت رو تبدیل به 5 ولت کنه بده بیرون....میخوام مداری باشه که بدون تغذیه ی خارجی اینکار رو واسم انجام بده.منم نگفتم که این وسیله وجود داره....احتمالا باید به وجود بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b2km
                            شما میگین با پ امپ تبدیل کن...مثلا چند 10 میلی ولت با آمپ داره تبدیل به 5 ولت میشه که خودش برای انجام این کار نیاز به 5 تا 9 ولت داره....در حقیقت این چند10 میلی ولت داره کار یه هول دهنده رو انجام میده که پ امپ اون 5 تا 9 ولت رو تبدیل به 5 ولت کنه بده بیرون....میخوام مداری باشه که بدون تغذیه ی خارجی اینکار رو واسم انجام بده.منم نگفتم که این وسیله وجود داره....احتمالا باید به وجود بیاد
                            بعید می دونم همچین چیزی وجود داشته باشه، خلاصه به عناصر فعال نیاز داری اون ها هم به تغذیه.
                            شما بدون صرف هزینه می خواهید 10 میلی را به 5 ولت تبدیل کنید. :eek:

دیدگاه

تا منظورت از هزینه چی باشه؟؟؟
                              اگه من بخوام برای تبدیل چند میلی ولت به 5 ولت از باتری 9 ولتی استفاده کنم ...خب از اول از همون باتری استفاده میکنم...من نمیخوام این مدار از تغذیه ی خارجی استفاده کنه...میخوام بدون صرف هیچ تغذیه ی خارجی ای چند میلی ولت تبدیل به 5 ولت بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b2km
                                تا منظورت از هزینه چی باشه؟؟؟
                                اگه من بخوام برای تبدیل چند میلی ولت به 5 ولت از باتری 9 ولتی استفاده کنم ...خب از اول از همون باتری استفاده میکنم...من نمیخوام این مدار از تغذیه ی خارجی استفاده کنه...میخوام بدون صرف هیچ تغذیه ی خارجی ای چند میلی ولت تبدیل به 5 ولت بشه.
                                به نظر من امکان پذیر نیست. اصلا منطقی نیست، یه بار دیگه به چیزی که می خواهی فکر کن، به چه دلیل چند میلی ولت باید به چند ولت تبدیل بشه، آخه از کجا!!!!!!
                                این قانون که دیگه ربطی به فیزیک هم نداره و ضربالمثل شده: تا چیزی از دست ندی(هزینه، وقت، تلاش) چیزی بدست نمی آری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X