اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال میکرو به usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال میکرو به usb

سلام به همه دوستان
    من یه مدار عملی می خوام که میکرو رو به USB وصل کنم که بشه به کامپوتر متصلش کرد.
    با استفاده از IC ft232rl میشه این کار رو کرد ولی این IC تقریبا گرونه و برای تولید تعداد زیاد به صرفه نیست.کسی IC دیگه ای سراغ داره؟
    یا کسی درباره IC avr4907 اطلاعی داره؟ این IC میکرو مخصوص همین کاره و خودش مستقیم به USB متصل میشه ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
    ممنون میشم کمکم کنید
    آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار همانند کاری که خدا در حق تو انجام میدهد...

پاسخ : اتصال میکرو به usb

هیچکس نیست کمکم کنه؟! :cry2: :cry2: :cry2:
    آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار همانند کاری که خدا در حق تو انجام میدهد...

دیدگاه

این هست:
      http://eshop.eca.ir/سایر-تراشه-ها/17...to-serial.html
      ولی هنوز نیازم نشده برم سمتش
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
        این هست:
        http://eshop.eca.ir/سایر-تراشه-ها/17...to-serial.html
        ولی هنوز نیازم نشده برم سمتش
        مرسی بابت راهنماییت دوست عزیز
        IC رو دیدم و IC خوبی بود ولی نظرم عوض شد و از همون FT232rl استفاده میکنم ولی الان چند تا سوال دارم.
        IC FT232rl چجوری باید به میکرو متصل بشه؟باید پایه RXD آی سی به RXDمیکرو وصل بشه؟ و پایه TXD هم همینجوره؟
        دیگه چه پایه هایی رو باید به میکرو متصل کنم؟ چقدر سوال شد :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

تو دیتا شیت کامل توضیح داده، فقط همون 2تا پایه باید به میکرو متصل بشه.
          ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ولی فکر کنم این آخریش باشه :rolleyes:
            من مدار مورد نظرم رو از دیتاشیت پیدا کردم فقط مشکلم الان اینجاست که پایه های RTS و CTS که به پایه های RTS و CTS میکرو وصل شدن رو نمیدونم چیکار کنم. میکرو همچین پایه هایی نداره!!! :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X