اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر ولتاژ رفرنس 0 تا 5 ولت به 0 تا 10 ولت (حل شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر ولتاژ رفرنس 0 تا 5 ولت به 0 تا 10 ولت (حل شد)

من یه مدار دارم که خروجیش بین تا 5 ولت متغیر، من می خوام اونو به یه مدار وصل کنم که ورودی تا 10 ولت میگیره. حالا باید یه مدار ببندم که ولتاژ ورودی رو دو برابر کنه. خوب من از یه741 استفاده کردم ولی در حالتی که ورودی صفر ولته خروجی پ امپ 3 ولت هست و تغییری هم نمی کنه من تغذیه 741 رو از یه منبع 24 ولت گرفتم پایه اینورت رو با دو تا مقاومت 2 کیلو به خروجی و گراند وصل کردم. اگه کسی میدونه که کجای کار اشتباهه ممنون میشم راهنماییم کنه.

پاسخ : دو برابر کننده ولتاژ

طبق قانون پایستگی انرژی فیزیک هیچ وقت هیچ جا هیچ موقع نمیشه انرژی رو با هیچ دو برابر کرد . انرژی یا باید تبدیل بشه یا با یه انرژی دیگه اضافه بشه بنابر این
    مثلا اگه 5 ولت ، 1 آمپر رو به دو برابر کننده بدید از اون ور 10 ولت 0/5 آمپر می گیرید . یه مثال دیگه اش هم اینه که مثلا با دو تا باتری قلمی شما دو تا لامپو موازی
    می بندید و نورشم هر دو برابر و زیاده ولی در عوض باتری زود تموم میشه چون این جا یه عامل دیگه غیر از آمپر و ولتاژ وجود داره که همون انرژیه که همیشه ثابته

بازم اگه نیازه بفرمایید با 555
    http://www.555-timer-circuits.com/voltage-doubler.html

دیدگاه

مثل اینکه درست منظورم رو بیان نکردم. من یه اینورتر دارم که برای کنترل فرکانس یک موتور یه ولتاژ ۰ تا ۱۰ ولت میگیره. یعنی این ولتاژ رفرنس هستش. جریانی در حد میکرو آمپر میکشه. تو ولتاژ صفر فرکانس موتور صفره و به صورت خطی با افزایش فرکانس خروجی افزایش پیدا میکنه تا ولتاژ ۱۰ ولت که خروجی ۵۰ هرتز میشه.برد قبلی که به این اینورتر فرمان میداد ۰ تا ۱۰ ولت بود که سوخته و قابل تعمیر نیست. برد جدیدی که پیدا کردم خروجییش ۰تا ۵ ولت هست یعنی فرکانس رو تا ۲۵ هرتز بالاتر نمی بره. حالا میخوام با یه پ امپ یه ولتاٰ ۰ تا ۵ رو بهش بدم و اونور ۰ تا ۱۰ بگیرم. بهترین پ امپی که بتونه اینکار رو بکنه و نویز هم روش تاثیر نداشته باشه چیه؟

دیدگاه

آهان ببخشید من اصلا متن رو نخوندم فقط عنوان رو دیدم :mrgreen:

ولی من فکر نکنم دوبرابر کننده گزینه مناسبی باشه اگه عین همون مدار رو گیر بیارید بهتره

یه چند تا مقاله انگلیسی درباره اپ امپ ها و اینورتر ها دیدم با هم ادغام کنید یه چیزی میشه

https://www.circuitlab.com/circuit/bkg2qg/op-amp-inverting-amplifier/

http://www.facstaff.bucknell.edu/mastascu/elessonsHTML/OpAmps/OpAmp2.html

http://www.dummies.com/how-to/content/analyze-inverting-op-amp-circuits.html

http://www.electronics.dit.ie/staff/mtully/741%20tutorial/741%20Op-Amp%20Tutorial.htm

بهتره عنوان رو هم عوض کنید

راستی یه سوال اینورتر به جه دردی می خوره ؟

دیدگاه

پاسخ : تغییر ولتاژ رفرنس 0 تا 5 ولت به 0 تا 10 ولت (ویرایش شد)

ممنون. اینورتر یا درایو در عمل میاد ولتاژ AC رو تبدیل به DC میکنه بعد دوبار توسط IGBT اون رو به AC تبدیل میکنه و حسنش اینه که پارامتر های یک الکتروموتور آسنکرون رو میتونه کنترل کنه. مهمترینش کنترل فرکانس هست که با تغییر فرکانس دور موتور هم تغییر پیدا میکنه

دیدگاه

سلام
            من اطلاعات دقیقی ندارم اما میدونم چی میخوای
            چرا ذهنتو فقط مشغول اپ امپ کردی //هر چند من خودم اشنایی خوبی با اپ امپ ها ندارم
            اما برای این کار بنظرم باید خودت با میکرو مدارتو بسازی و از d/a دیجیتال به انالوگ استفاده کنی برادر
            که ولتاز رفرنس توی d/a (دیجیتال به انالوگ ) 10 ولت باشه
            نه عزیز؟
            به همین راحتی / به همین خشمزگی
            فقط باید دنبال این d/a باشی که راحت رفرنس 10 ولت بخوره و که فکر کنم هست // اما دقیق نمیتونم اسم ببرم
            اگه مدارتو تکمیل کردی و دوست داشتی به ما هم بده
            موفق باشی

دیدگاه

فکر نمی کنید استفاده از پ امپ 300 400 تومنی بهتر از یه میکروی 5000 تومنی و کلی تشکیلات دیگه است. تازه برنامه نویسی و نویز و ...
              فکر کنم پ امپ ساده تره فقط مشکل من اینه که تغذیه مدار من تک ولتاژه

دیدگاه

من به فکر کنترولشم بودم
                اما خب شما هم درست میگید
                من خودم متاسفانه با اپ امپ ها هیچ کاری نکردم و اطلاعات زیادی ندارم راجبشون
                روی این با اپ امپ ها کار کن

و به این کار میگن ترانسمیتر و به احتمال اماده ش توی بازار هست
                که ولتاز یا جریان های سنسور ها رو تغییر میدن

اما بهتره خودت بسازیش
                اگه اینجا جواب نداد یه تاپیک دیگه بزن و بگوو راهنمایی راجب انتخاب اپ امپ ؟
                جوینده یابنده ست

دیدگاه

تو نت دنبال مدار تقویت کننده غیر معکوس کننده بگردید. مداری با دو مقاومت پیدا میکنید. یک مقاومت از خروجی به ویودی منفی و یکی مقاومت از ورودی منفی به زمین. ورودی ولتاژ هم میشه ورودی مثبت اپ امپ. به مقاومت اولی rf میگن و به دومی ri.
                  در این نوع تقویت کننده رابطه گین به این شکل هست.

vo = (rf/ri)+1

طبق این رابطه اگه هر دو مقاومت یک اندازه باشن گین برابر با 2 میشه که راست کار شماس.
                  از اپ امپ به شماره tlc272 استفاده بکنید که نیازی به تغذیه دوبل نداره و میتونه خروجی رو تا صد میکرو ولت هم پایین بیاره. فقط دقت بکنید که ولتاژ تغذیه اپ امپ باید حداقل دو سه ولت بیشتر از 10 ولت باشه. 15 بدی حل حله.

دیدگاه

ترانسمیتر تو بازار هست. مولتی رنجه و قیمتش هم ۴۵۰ هزار تومان ناقابل با مارک اشنایدر.فکر میکنم یه کم نامعقول باشه واسه یه کار به این سادگی...
                    آقای وزیری مرسی از پاسختون. من هم دقیقا همین کار رو کردم با ۷۴۱ نمی دونم کجای کارم اشتباهه.
                    tlc272 تو بازار پیدا میشه؟ من چند تا پ امپ دیگه هم دارم با اونا تست میکنم.
                    این ترانسمیتر های موجود توی بازار خروجی صفر تا ۵ یا صفر تا ۱۰ یا ۴ تا ۲۰ میلی میگیرن و تبدیلش میکنن به یکی از همین سه تا ، چند تا دیپ سوییچ هم روشه که ورودی و خروجیش رو ست میکنه. کسی مداری ازش نداره فکر کنم بشه با پ امپ ساخت.

دیدگاه

ریخته تو بازار)
                      این اپ امپ با وجود مزایای زیادی که نسبت به 741 داره کاربرد ساده تری داره.

دیدگاه

پاسخ : تغییر ولتاژ رفرنس 0 تا 5 ولت به 0 تا 10 ولت (حل شد)

تشکر از راهنمایی همه دوستان. با پ امپ LM385 و دو تا مقاومت ۴.۷ کیلو اهم حل شد. الیته پتانسیومتر گذاشتم که بشه گین رو تنظیم کرد.
                        این ۷۴۱ قلق خاصی داره؟ کسی می دونه دو تا پایه آفستش مال چیه؟

دیدگاه

سلام . شما از این مدار که با آپ امپ ساختید جواب گرفتید ؟ نهایتش از چه نوع آپ امپی استفاده کردید ؟ البته اگه هنوز یادتون باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus نمایش پست ها
                            تشکر از راهنمایی همه دوستان. با پ امپ LM385 و دو تا مقاومت ۴.۷ کیلو اهم حل شد. الیته پتانسیومتر گذاشتم که بشه گین رو تنظیم کرد.
                            این ۷۴۱ قلق خاصی داره؟ کسی می دونه دو تا پایه آفستش مال چیه؟
                            وقت بخیر
                            این دو پایه برای اتصال یک پتانسیومتر و تنظیم صفر افست وقتی به ورودی صفر میدهید ، هست ! البته lm324 یا lm358 نیازی به این تنظیم افست ندارند و خروجیشون تنظیم شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus نمایش پست ها
                              ممنون. اینورتر یا درایو در عمل میاد ولتاژ AC رو تبدیل به DC میکنه بعد دوبار توسط IGBT اون رو به AC تبدیل میکنه و حسنش اینه که پارامتر های یک الکتروموتور آسنکرون رو میتونه کنترل کنه. مهمترینش کنترل فرکانس هست که با تغییر فرکانس دور موتور هم تغییر پیدا میکنه
                              سلام میشه یه کم بیشتر در مورد مدار الکترونیکی درایو توضیح بدید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X