اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت محدود کننده جریان 10 آمپر با ولتاژ 12 تا 13.8 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت محدود کننده جریان 10 آمپر با ولتاژ 12 تا 13.8 ولت

نوشته اصلی توسط nimrar
    خوب چرا تنها راه استفاده از سوئیچینگه ؟
    به فرض هم که درست حالا باید از کجا شروع کنم؟
    البته به مدارات باک یه نگاه انداختم اما نمیدونم برای طراحی یه محدود کننده جریان بالا باید
    چیکار کنم و چه مواردی رعایت کنم؟
    برای شما تنها راهه چون نمیخواین تلفات زیادی داشته باشید وگر نه مداری که خودتون گذاشتین هم با حدود 3v افت ولتاژ هم بود.
    مداری که مد نظر دارید بذارید بقیه کار رو کمک میکنیم.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سویچینگ ممکن تره کار توی این جرولن که شما میخاین. البته PWM هم الان به زهنم رسید. که شاید ساده تر باشه از ولتاژ تغذیه ( منهای تلفات قطعه سویچ)تا حدود 0 ولت میتونید به بار منتقل کنید که همین میتونه جریان بار رو هم تامین کنه با یه 555 و یه ولم و یه موسفت و یه فیلتر LC میتونید درستش کنید. تلفاتشم خوبه کمه.

اطلاعاتتون در مورد الکترونیک چقدره؟

دیدگاه

سلام
        اطلاعات دیجیتالم خوبه اما آنالوگم خیلی بد
        جوری که شاید لازم باشه مثل یه معلم یا بهتر بگم استاد بهم درس بدید و منم پا به پاتون بیام
        البته یه سری یه مدار باک طراحی کردم ولی خیلی بهم سخت گذشت تا تمومش کنم

مدار خاصی هم ندارم که بزارم جز همون که تصویرش گذاشتم

دیدگاه

یه مدار لازم داری که دیوتی سایکل رو از 1% تا 100% برات بتونه تنظیم کنه. اگه میکروت خوبه یه دونه با میکرو بساز . اینم قسمت قدرتت.

البته برای موسفت به موسفت داریور بزاری وگرنه مدارت درست کار نمیکنه. فرکانس PWM رو هم حدود 40Khz بگیر.

دیدگاه

سلام
            من که نمیتونم از میکرو استفاده کنم یعنی مداری که از من میخوان سادهترین مدار
            اون هم بدون میکرو هستش

البته اینی که گفتید برام جالب بود و سعی میکنم کاری که گفتید در کنارش انجام بدم
            اما میشه کامل آنالوگ باشه با خلوترین مدار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimrar
              سلام
              من که نمیتونم از میکرو استفاده کنم یعنی مداری که از من میخوان سادهترین مدار
              اون هم بدون میکرو هستش

البته اینی که گفتید برام جالب بود و سعی میکنم کاری که گفتید در کنارش انجام بدم
              اما میشه کامل آنالوگ باشه با خلوترین مدار؟
              بهتر آنالوگتم خوب میشه.

پس با یه 555 اون قسمت دیوتی سایکل رو تولید کن.
              فکر کنم این مدارشه نمیدونما فکر کنم.

http://www.instructables.com/id/555-...de-Duty-Cycle/

افت ولتاژت هم در صورت استفاده از یک موسفت 540 میشه 0.077*10=0.7V روی بار کامل البته روی 2 آمپر 0.077*2=0.154V

دیدگاه

سلام
                مرسی پس من با 555 اون پالسی که گفتید سعی میکنم درست کنم بعدش اگه خدا بخواد ادامش راهنمایی کن

یه سوال ؟ توضیح دومت که در مورد افت ولتاژ گفتی متوجه نشدم و اون اعداد هم نفهمیدم کدوم معلوم بود و کدوم مجهول؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimrar
                  سلام
                  مرسی پس من با 555 اون پالسی که گفتید سعی میکنم درست کنم بعدش اگه خدا بخواد ادامش راهنمایی کن

یه سوال ؟ توضیح دومت که در مورد افت ولتاژ گفتی متوجه نشدم و اون اعداد هم نفهمیدم کدوم معلوم بود و کدوم مجهول؟
                  ببین موسفت ها یه پارامتر دارن به اسم Rds که مقاومت بین Drain - source هستش (مسیری که جریان عبور میکنه موقع روشن بودن)

طبق قانون اهم
                  V=IR
                  طبق دیتاشیت مقاومت این سویچ در بد ترین حالت 0.077 اهمه
                  اگر جریان 10 آمپر از این سویچ عبور کنه

0.077*10=0.7V

ولت مجهول بود دیگه شما میخاستی کمترین افت ولتاژ رو داشته باشی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimrar نمایش پست ها
                    سلام
                    من میخوام یه محدود کننده جریان 10 آمپر با ولتاژ 12 تا 13.8 ولت بسازم یعنی طراحی کنم که روش یه
                    آمپر متر داشته باشه میشه در ساختش کمک کنید .اگه مداری دارید در اختیارم بزارید یا ...
                    ممنون
                    سلام دوستان من میخوام یه موتر فن ماشین که 30 امپر جریان
                    میکشه محدود کنم به 10 امپر با یه مدار محدود کننده جریان یعنی میخوام یه منبع تغذیه 10 امپری بهش وصل کنم و با مدار محدود کننده اون 10 امپر با پتانسیومتر کنترل کنم کم زیاد کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و مدارشو چطوری ببندم از چه ترانزیستوری استفاده کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X