با 1600 ولت هم آدم ممکنه نمیره (بیشترش هم ممکنه ولی تجربه شخصی)و کشته شدن شخص بستگی به زمانش داره در ضمن 160 ولت الزاما باعث عبور 70 میلی آمپر جریان از بدن ما نمیشه مثلا وقتی میشه انقدر که از زبونتون رد کنید(با اهمتر اندازه بگیرید)
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%88%DA%A9_%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1% DB%8C%DA%A9%DB%8C
ببینید مثلا ما شوکر داریم 50000 ولت اما 20 میلی امپر یا 35000ولت و 29 میلی امپر بالاترین امپری هم که توی شوکر های پلیس هست 29 میلی امپر هست برای انسان 160 ولت متناوب و یا 120 ولت مستقیم با 70 میلی امپر کافی هست که به دیدار خداوند بشتابیم نمی دونم مزاح کردید :redface:گفتید بزنید به زبونتون یا نه چون بالای 20 ولت اگه به زبون بزنید حس چشاییتون را برای مدت طولانی یا برای همیشه از دست میدید
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
ببینید مثلا ما شوکر داریم 50000 ولت اما 20 میلی امپر یا 35000ولت و 29 میلی امپر بالاترین امپری هم که توی شوکر های پلیس هست 29 میلی امپر هست برای انسان 160 ولت متناوب و یا 120 ولت مستقیم با 70 میلی امپر کافی هست که به دیدار خداوند بشتابیم نمی دونم مزاح کردید :redface:گفتید بزنید به زبونتون یا نه چون بالای 20 ولت اگه به زبون بزنید حس چشاییتون را برای مدت طولانی یا برای همیشه از دست میدید
زبون رو بله خواستم بگم یه جایی که مقاومتش کم باشه ولی فرمودید 50000 ولت 20 میلی درست
توان خروجیه این شکر میشه 50.000 * 0.02 درسته؟
یعنی میشه1000 وات
فرض کنیم 100 درصد ورودی میره تو خروجی و این شکر یک باتری 12 ولی میخوره خب؟
پس جریانش میشه چیزی در حدود 83 آمپر
آیا این بندگان خدا باتری ماشین در جیبشون میزارن ؟! که 83 آمپر میده؟!
البته من فرض Dc کردم شاید AC یکم کمتر بشه ولی خازن 50.000 ولتی رو کجای دلم جا بدم آخه ؟
زبون رو بله خواستم بگم یه جایی که مقاومتش کم باشه ولی فرمودید 50000 ولت 20 میلی درست
یعنی میشه1000 وات
البته من فرض Dc کردم شاید AC یکم کمتر بشه ولی خازن 50.000 ولتی رو کجای دلم جا بدم آخه ؟
البته من مدار داخلی شوکر پلیس رو ندیدم ولی نمی دونم چرا برای منبع تغذیه فرمودید 12 ولت و 83 امپر ! خیلی راحت می گیم 83 ولت و 12 امپر :redface: (مبدل DC-DC استفاده کنیم ) در مورد 12 امپرش هم از باتری هایی مثل باتری دزدگیر ماشین استفاده میشه (14v , 12 A) خب حالا می تونیم از 2 یا 4 تا باتری دزدگیر ماشین استفاده کنیم
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
ببخشید من دخالت میکنم اما
شما که ارشد قدرت هستید چرا؟؟؟؟
50000 ولت و 20 میلی آمپر یعنی : 1000 وات یعنی باید باطری اون شوکر رو با فرقون حمل کنند و ولتاژ باطری رو اگه 12 ولت بگیریم میشه 12 ولت 84 آمپر تازه اگه
اتلاف توان رو در تبدیل ولتاژ کم به زیاد در مدار اوسیلاتور پاور حساب نکنیم و با یه فرمول ساده حساب کنیم:
P=U*I
شوکری که من ساخته بودم و دوستان شاید فیلمش رو دیده باشند 10 تا 15 کیلو ولت بود و باطری اون 3.7 ولت 1600 میلی آمپر بود و طبق فرمول توان جریان خروجی
اون میشد 490 تا 740 میکرو آمپر
یعنی 7.4 وات این بلا رو سر افراد میاره حالا به نظر شما 1000 وات با انسان چه میکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: oo: oo: :eek: :eek: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط m4hd1r
یعنی میشه1000 وات
OK منم همینو میگم. :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط amin20107
البته من مدار داخلی شوکر پلیس رو ندیدم ولی نمی دونم چرا برای منبع تغذیه فرمودید 12 ولت و 83 امپر ! خیلی راحت می گیم 83 ولت و 12 امپر :redface: (مبدل DC-DC استفاده کنیم ) در مورد 12 امپرش هم از باتری هایی مثل باتری دزدگیر ماشین استفاده میشه (14v , 12 A) خب حالا می تونیم از 2 یا 4 تا باتری دزدگیر ماشین استفاده کنیم
کوچک ترین باطری با قدرت 1000 وات حداقل 8 تا 15 کیلو گرم وزن دارد.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
...
باتری دزدگیر ماشین استفاده میشه (14v , 12 A) خب حالا می تونیم از 2 یا 4 تا باتری دزدگیر ماشین استفاده کنیم
باتری دزدگیر oo:
واقعا فکر کردید اون 12A یعنی 12 آمپر؟ :eek: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط m.damirloo
کوچک ترین باطری با قدرت 1000 وات حداقل 8 تا 15 کیلو گرم وزن دارد.
باتری لیتیوم پلیمر 3 سل 2200 میلی آمپر 50C هستش با وزنی حدود 300 گرم و 110 آمپر به صورت مداوم جریان میده
گفتم که اگه به یه همچین چیزی احتیاج داشتید بدونید که هست :rolleyes:
باتری لیتیوم پلیمر 3 سل 2200 میلی آمپر 50C هستش با وزنی حدود 300 گرم و 110 آمپر به صورت مداوم جریان میده
50C چیه ؟ :redface:
ولتاژ این باتری چقدره ؟
اگه میشه یه لینکی ازش قرار بدید. ممنون @};-
50C چیه ؟ :redface:
ولتاژ این باتری چقدره ؟
اگه میشه یه لینکی ازش قرار بدید. ممنون @};-
50c یعنی این باتری میتونه 50 برابر آمپر ساعنت خودش به صورت مداوم جریان بده
ولتاژ هر سل در حالت فول شارژ 4.2 ولت هستش یعنی 12.6 ولت در حالت فول شارژ
لینک ازش ندارم از فروشگاه های هابی که قطعات پروازی دارن میتونید خریداری کنید اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
حتما خیلی گرونن نه :sad:
این لینک یه باتری ضعیفتره که میبینید زده 163000 تومن
http://roboeq.ir/products/detail/%D9%BE%DA%A9%20%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%20%D 9%BE%D9%84%DB%8C%D9%85%D8%B1%2014.8%20%D9%88%D9%84 %D8%AA%202.2%20%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1%2032%20%D9 %88%D8%A7%D8%AA/
من ادعایی در مورد ارشد بودنم ندارم و نخواهم داشت انسان کاملی نیستم و نخواهم بود اینم اشتباه کردم اینجا نوشتم چون باعث شده کاربران فکر کنند هرچی من می گم درسته از این بابت عذر می خوام
در مورد 12 امپرش هم از باتری هایی مثل باتری دزدگیر ماشین استفاده میشه (14v , 12 A) خب حالا می تونیم از 2 یا 4 تا باتری دزدگیر ماشین استفاده کنیم
ُسلام ...این اعداد مخصوص سایز باتریه
مثلا سایز باتری معروف به قلمی AAمی باشد
یا سایز باتری معروف به نیم قلمی AAA می باشد
و سایز باتری های ریموت دزدگیر 23A و 27A و... میباشد
من ادعایی در مورد ارشد بودنم ندارم و نخواهم داشت انسان کاملی نیستم و نخواهم بود اینم اشتباه کردم اینجا نوشتم چون باعث شده کاربران فکر کنند هرچی من می گم درسته از این بابت عذر می خوام من خودم روی باتری کنترل دزدگیر ماشین این اعداد رو خوندم :agree:
این اعداد نشان دهنده سایز باتری هستش نه آمپر باتری این عدد هرچی بزرگتر باشه یعنی باتری کوچکآتره مثلا م ل 22a از این مدل 12a کوچکتره اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط بینوایان
ُسلام ...این اعداد مخصوص سایز باتریه
مثلا سایز باتری معروف به قلمی AAمی باشد
یا سایز باتری معروف به نیم قلمی AAA می باشد
و سایز باتری های ریموت دزدگیر 23A و 27A و... میباشد
باتری دزدگیر oo:
واقعا فکر کردید اون 12A یعنی 12 آمپر؟ :eek: اضافه شده در تاریخ : باتری لیتیوم پلیمر 3 سل 2200 میلی آمپر 50C هستش با وزنی حدود 300 گرم و 110 آمپر به صورت مداوم جریان میده
واقعا؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم 300 گرم باشه و 110 آمپر بده شاید ولتاژش مثلا 1 ولت باشه.
این امکان نداره اشتباه متوجه شدید.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
فکر نکنم 300 گرم باشه و 110 آمپر بده شاید ولتاژش مثلا 1 ولت باشه.
این امکان نداره اشتباه متوجه شدید.
این باتری هستش که توی مدل های پروازی به دلیل جریان کش بسیار بالای موتورا ( بستگی داره ولی مثلا یه موتور 600 وات حدود 40 آمپر جریان میکشه) و وزن کم این باتری استفاده میشه. تازه اون باتری که گفتم توی سری باتری های لیتیوم پلیمر خیلی قوی نیست.
دیدگاه