اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک به روش جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید

فوق العاده کار خوبیه.فقط اگه همه بپرسن یه جور هرجو مرج میشه کسی ام به جوابش نمیرسه.دوستای که تجربشون بالاس مثل آقای رستمی و شاهرخ خان خودشون مدار انتخاب کنن بزارن و تحلیل کنن بریم جلو هرکسم اطلاعاتی داشت ارائه بده :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
      سلام در کل دوست ما پیشنهادش با اینجور اموزش خیلی خیلی عالی هست و پور محتوا و پور مخاطب هستی ولی عذر می خوام دارم اینو میگم بعضی از دوستان حالا از هر لحاظ اختلال میدازن در این اینجا یا پاس میدن سر کتاب یا میگن خیلی سادست و خلی ساده هم توضیع میدن میرن
      اینجور اگه نباشه اموزش خوبی میشه :smile:
      1-دوستمون که سوال پرسیدن رشته شون برق نیست.

2-عکس هم ناقصه

انتظار دارین کسی 2 صفحه آنالیز انجام بده؟ :NO:

ارجاع دادنم به کتاب واسه افزایش عادت به مطالعه هست.شکر خدا مراجع هم که تو اینترنت پر هست.

همه چیز را همگان دانند!! اگه برای مدارها توضیح بهتری دارین، بسم الله...خوشحال میشم اگه کسی با تجربه تر و با سواد تر باشه تا ازش بیشتر یاد بگیرم و اشکالاتم رو تصحیح کنم.

نوشته اصلی توسط morteza7090
      فوق العاده کار خوبیه.فقط اگه همه بپرسن یه جور هرجو مرج میشه کسی ام به جوابش نمیرسه.دوستای که تجربشون بالاس مثل آقای رستمی و شاهرخ خان خودشون مدار انتخاب کنن بزارن و تحلیل کنن بریم جلو هرکسم اطلاعاتی داشت ارائه بده :applause: :applause:
      ممنون.اساتید تو انجمن خیلی فراوان هستن که من پیششون خجالت میکشم اسمم رو بزارم لیسانس الکترونیک! ^#(^

برای پیشنهاد مدار و تحلیلش هم سوال پیش میاد.اینکه مدار تئوری باشه و فقط روی کاغذ؟ یا نه، مدار عملی باشه.آنالوگ باشه یا دیجیتال؟(به آنالوگ بیشتر مشتاقم-قدرت تحلیل میخواد)

پیشنهاد؟

دیدگاه

ممنون از لطفت morteza7090
        باید از تجربه ی افراد بزرگی مثه آقای کی نژاد، آقای نحوی، آقای اکرمی، آقای بلورچیان و ... که از اساتید همه ی ما در این سایت هستن استفاده کنیم. پیشنهاد میکنم یکی از دوستان با پیام خصوصی از این اساتید دعوت کنه تا بیان به این تاپیک و نظراتشونو بگن که چطوری شروع کنیم و مسیر حرکتمون چی باشه. مطمئنم که چنین کارهایی قبلا انجام شده در این سایت و اگه اعضای اصلی نظر بدن میتونیم خیلی بهتر و زیباتر قدم برداریم.
        قبل از هرچیز باید یک سرفصل مشخص کنیم.
        باید بدونیم میخوایم از چی حرف بزنیم؟
        چه چیزی رو میخوایم توضیح بدیم؟
        ابتدا باید مفهوم کلی گفته بشه.
        بعد مثال های متعددی زده بشه و از زوایای مختلف به بحث نگاه بشه...
        اگه بخوایم یک کار اصولی انجام بدیم
        باید ابتدا برنامه ریزی کنیم!

:read:
        1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
        2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
        3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ

2-عکس هم ناقصه

ارجاع دادنم به کتاب واسه افزایش عادت به مطالعه هست.شکر خدا مراجع هم که تو اینترنت پر هست.

همه چیز را همگان دانند!! اگه برای مدارها توضیح بهتری دارین، بسم الله...خوشحال میشم اگه کسی با تجربه تر و با سواد تر باشه تا ازش بیشتر یاد بگیرم و اشکالاتم رو تصحیح کنم.
          ممنون.اساتید تو انجمن خیلی فراوان هستن که من پیششون خجالت میکشم اسمم رو بزارم لیسانس الکترونیک! ^#(^

برای پیشنهاد مدار و تحلیلش هم سوال پیش میاد.اینکه مدار تئوری باشه و فقط روی کاغذ؟ یا نه، مدار عملی باشه.آنالوگ باشه یا دیجیتال؟(به آنالوگ بیشتر مشتاقم-قدرت تحلیل میخواد)

پیشنهاد؟
          سلام ما اینجا عضو نشدیم که هر کسی بیشتر بلده به ما یاد بده امدیم اینجاتا باهم در کنار هم اطلاعات خودمون رو تکمیل کنم کار شما هم درست بود دوست من فرستادین دنبال کتاب تا به کتاب عادت کنه ولی مشکل اینجاست کتاب خوب هم پیدا کردن مشکل از هر 100 تا کتاب اموزش فارسیش بشیتر از 60% متن توی کتاب گنگ هست یا خیلی حرفه ای هست یا خیلی ساده باید کتاب پیدا بشه خوب باشه و ساده و روان باشه پس بهتر هست هم کتاب های فارسی معرفی کنیم و ساده و کامل باشه نظر شخصی بنده این هست ولی شاید شما بزرگان جوری دیگر دوست دارید :agree: حتما بگید تا ما استفاده کنید :rolleyes: ::
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

بنده مدار زیاد دارم اما تیکه تیکه گفتم بزارم تا بحث بشه گفتم شاید بچه ها قاطی کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ

2-عکس هم ناقصه

پیشنهاد؟
              جناب شاهرخ خان
              کارتون قابل تحسینه ادامه بدید ...

مدار بعدی رو من میذارم :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                پیشنهاد؟
                منم با آنالوگ موافقم.
                دوستانی که تجربشون بالاس شروع کنن.اساتید دیگم میان ما نباید منتظر بمونیم شاهرخ خان خودتون شروع کنید :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

دیگه قرار نشد که نامردی کنین :mrgreen: مداری که میذارین لااقل یه توضیحی هم بدین تا بفهمیم چی به چیه؟

الان یه توضیحی میدین که این مدار چیه؟ چه نوع تحلیلی؟ اون out چی هست؟ به کجا وصل میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                    دیگه قرار نشد که نامردی کنین :mrgreen: مداری که میذارین لااقل یه توضیحی هم بدین تا بفهمیم چی به چیه؟

الان یه توضیحی میدین که این مدار چیه؟ چه نوع تحلیلی؟ اون out چی هست؟ به کجا وصل میشه؟
                    :applause:

این مدار تولید کننده پالس سوزنی هست و خروجی یا OUT همون پالس سوزنی رو داریم.

دیدگاه

هر چی که هست ، اساس کار روی شارژ خازن از مسیر R5 و مقاومت موازی باهاش > خود خازن > مقاومت R2 > مقاومت R1 > مقاومت R3 هست.

خازن تا یه حدی شارژ میشه و افزایش ولتاژ خازن باعث هدایت یکی از ترانزیستورها میشه و هدایت اون ترانزیستور باعث دشارژ خازن و تکرار سیکل میشه.فقط این نقشه رو اونی که کشیده، آزار داشته،اومده برعکس کشیده!!هی برحسب عادت از بالا تحلیل میکنی میای پایین!! در حالی که پلاریته ی منبع برعکس هست.
                      حالا اینکه کدوم ترانزیستور روشن میشه؟ خب انتظار نداشته باشین که با این وضع خواب آلودگی بتونم اون رو هم تشخیص بدم!! :mrgreen: اون بمونه واسه قسمت بعد! اگه کسی پیدا کرد بگه تا دیگه تو زحمت نیفتیم :nice: اگه هم تحلیلم درست نیست که...

دیدگاه

سلام
                        اول اینکه من با عنوان این تاپیک مشکل دارم"آموزش الکترونیک به روش جدید" چرا که این روش جدیدی در آموزش الکترونیک نیست و هر کسی در هر علمی می بایست ابتدا قادر به تحلیل در راستای اون علم باشه
                        و دوم اینکه اگه ملاک از تحلیل مدار ،فقط و فقط تحلیله پس بنظرم این کار اشتباهیه، چون همین مدار رو تو نرمافزاری مثل ارکد ترسیم میکنی در عرض کسری از ثانیه و بدون خطا تحلیل میکنه و حتی میتونی شرایط خاص رو هم براش اعمال کنی و...
                        ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
                          سلام
                          اول اینکه من با عنوان این تاپیک مشکل دارم"آموزش الکترونیک به روش جدید" چرا که این روش جدیدی در آموزش الکترونیک نیست و هر کسی در هر علمی می بایست ابتدا قادر به تحلیل در راستای اون علم باشه
                          و دوم اینکه اگه ملاک از تحلیل مدار ،فقط و فقط تحلیله پس بنظرم این کار اشتباهیه، چون همین مدار رو تو نرمافزاری مثل ارکد ترسیم میکنی در عرض کسری از ثانیه و بدون خطا تحلیل میکنه و حتی میتونی شرایط خاص رو هم براش اعمال کنی و...
                          با فرمایشتون راجع به عنوان تاپیک موافق هستم.

ملاک از تحلیل، تا جاییکه من توی این تاپیک متوجه شدم، این هست که بیایم تحلیل دستی رو یاد بگیریم و یا مهارتمون رو ارتقا بدیم. وگرنه فرمایش شما کاملا صحیحه، نرم افزارهای شبیه سازی بسیار دقیق تر از تحلیل دستی هست.اما هدف اینه که روند تحلیل بیاد دستمون و بعد مثلا با تحلیل بگیم جریان فلان قطعه اینجوری میشه، و بعد تو شبیه ساز هم اون رو ببینیم و نهایتا توی عمل پیاده ش کنیم...ببینین تو این تاپیک هدف درست کردن و تحلیل کردن مولتی ویبراتور نیست که با تکمیل شدن تحلیل تاپیک تموم بشه!! یه تاپیک هست با هدفی والا و اون هم افزایش قدرت تحلیل هست که تو هر کس متفاوته. اما یه مهندس الکترونیک باید بتونه لااقل یه تشخیص کلی از یه مدار ساده داشته باشه و اینجا هم میخواییم این کار رو انجام بدیم به لطف خدا.
                          یه چی هم میخواستم بگم، هی خویشتن داری میکردم! :mrgreen: اما میبینم نمیشه.مخاطب خاصی هم مد نظرم نیست!
                          چرا بیشتر به جای کمک کردن و انجام تحلیل،جماعت شروع میکنن به پیشنهاد و انتقاد تشویق و توبیخ و ... آیا واقعا نیازه؟ نمیدونم والله....
                          به هر حال...موفق باشین.

دیدگاه

بسیار عالیه .. و به نظر من اگه از مدارات ساده تر هم شروع بشه و بعد این نوع تایپک های به صورت اموزشی و بحث دسته بندی بشه عالیه ... و بعد حتی میشه سطح بندی هم کردشون ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
                              سلام
                              کاملا درسته...
                              حتی میشه مهندسی معکوس هم کرد (در اوایل کار)
                              یعنی بدونیم قراره که به چی برسیم!
                              اما اگه خودمون تحلیل کنیم، یادمیگیریم که چطوری "طراحی" کنیم! :nice:
                              این مدل یادگیری برای رفتن به سمت طراح شدن لازمه!
                              حتی اگه بخوایم در اوایل بدونیم جواب چیه و سعی کنیم توجیهش کنیم!
                              (کاری که خودم بارها انجام دادم)
                              ...
                              :read:
                              1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                              2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                              3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                                هر چی که هست ، اساس کار روی شارژ خازن از مسیر R5 و مقاومت موازی باهاش > خود خازن > مقاومت R2 > مقاومت R1 > مقاومت R3 هست.

خازن تا یه حدی شارژ میشه و افزایش ولتاژ خازن باعث هدایت یکی از ترانزیستورها میشه و هدایت اون ترانزیستور باعث دشارژ خازن و تکرار سیکل میشه.فقط این نقشه رو اونی که کشیده، آزار داشته،اومده برعکس کشیده!!هی برحسب عادت از بالا تحلیل میکنی میای پایین!! در حالی که پلاریته ی منبع برعکس هست.
                                حالا اینکه کدوم ترانزیستور روشن میشه؟ خب انتظار نداشته باشین که با این وضع خواب آلودگی بتونم اون رو هم تشخیص بدم!! :mrgreen: اون بمونه واسه قسمت بعد! اگه کسی پیدا کرد بگه تا دیگه تو زحمت نیفتیم :nice: اگه هم تحلیلم درست نیست که...
                                آقا ممنون :applause:

من یه دستکاری توی نقشه کردم این شکلی :

خب منم تصویری کارشو بگم ...

همونطور که شاهرخ گفت ابتدا جریان توی این مسیر برقرار میشه تا خازن شارژ بشه

وقتی ولتاژ خازن به حدود 0.8 رسید جریان قبلی قطع و جریان زیر برقرار میشه ...

حالا چرا 0.8 ؟ چون دیود ژرمانیوم هست و 0.2 روش میمونه و روی بیس و امیتر Q1 هم 0.6 برای روشن شدن لازمه.

چون این جریان برقرار شده بنابراین ترانزیستور Q1 روشن میشه ، این جریان هم همزمان با جریان بالا برقرار میشه ...

چون این جریان برقرار شده ترانزیستور Q2 هم روشن میشه و جریان زیر هم راه میفته ...

این جریانها هم تا وقتی ولتاژ خازن افت میکنه ادامه داره و چون این زمان خیلی کوتاهه جریان سوزنی شکل خواهد بود.

ینی کولاک کردما... :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X