اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک به روش جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید

نوشته اصلی توسط سعید خیری
    دوست عزیز توی پست های قبلی رمزشو نوشتم
    سلام
    پسوردش در اینجا:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1273#msg511273
    1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
    3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

پسورد فایل: www.booktolearn.com
      عذر میخوام عجله ای جواب دادم

پسورد فایل: www.booktolearn.com
      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

و ما همچنان منتظریم
        به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

با سلام
          می دونم این تاپیک خسته کننده بوده واسه استاد ها اما بیاید دوباره راه اندازیش کنیم
          می خواین شروع کنیم دوباره این تاپیک خوبی بود

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
            با سلام
            می دونم این تاپیک خسته کننده بوده واسه استاد ها اما بیاید دوباره راه اندازیش کنیم
            می خواین شروع کنیم دوباره این تاپیک خوبی بود
            برو بریم
            راستی منبعی که میواستی با پاور کامپیوتر ساختی ؟
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

فکر کنم باید از آقای خیری دعوت به عمل بیاریم
              تا دوباره توضیحاتشونو از سر بگیرن :read:
              "مقاومت" و "خازن" ها رو توضیح دادن
              و الان نوبت "سلف" شده
              1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
              2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
              3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                برو بریم
                راستی منبعی که میواستی با پاور کامپیوتر ساختی ؟
                سلام نه با یه رگلاتور ساختم منبعی پیدانکردم که بشه با یه پاور دو منبع درست کرد
                پس ادامه می دیم شماهم همراهی کنید :job: :job: :job:

TABRIZ

دیدگاه

واسه شروع تو صفحه ی دوی همین تاپیک فکر کنم پست29باشه که اقای ms1003اومده یه مدارتولید پالس سوزنس رو تحلیل کرده من یه مشکل دارم
                  ایا این طور نمی شه که احظه ی اول جریان از طریق منبع و r3وr1وr2وr5وc1عبور کرده و به زمین وصل می شه بعد از شارز خازن تا جایی که بیس ترانزیستور q1تحریک شده و جریان از طریق r3به کلکتور و از اونجا هم به امیتر و در نهایت به زمین می رسه در حالی که تو تحلیل اقای ms1003از مقاومت r3جریانی عبور نمی کنه یکی اینو برا ما روشن کنه !!؟؟
                  یه جریانی هم که از r3عبور کرد و به کلکتور و بعد امیتر و زمین رسید یه جریان هم از طریق مقاومت r4به بیسq2رفته و باعث می شه امیتر وصل بشه و جریان از طریق منبه به امیتر و کلکتور و مقاومت r5و از اونجا هم به زمین می رسه ایا این تحلیل درست نیست؟؟؟
                  البته این حالت تا جایی ادامه می یابه که خازن دشارز بشه

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms1003
                    آقا ممنون :applause:

من یه دستکاری توی نقشه کردم این شکلی :

خب منم تصویری کارشو بگم ...

همونطور که شاهرخ گفت ابتدا جریان توی این مسیر برقرار میشه تا خازن شارژ بشه

وقتی ولتاژ خازن به حدود 0.8 رسید جریان قبلی قطع و جریان زیر برقرار میشه ...

حالا چرا 0.8 ؟ چون دیود ژرمانیوم هست و 0.2 روش میمونه و روی بیس و امیتر Q1 هم 0.6 برای روشن شدن لازمه.

چون این جریان برقرار شده بنابراین ترانزیستور Q1 روشن میشه ، این جریان هم همزمان با جریان بالا برقرار میشه ...

چون این جریان برقرار شده ترانزیستور Q2 هم روشن میشه و جریان زیر هم راه میفته ...

این جریانها هم تا وقتی ولتاژ خازن افت میکنه ادامه داره و چون این زمان خیلی کوتاهه جریان سوزنی شکل خواهد بود.

ینی کولاک کردما... :redface:
                    با سلام به اساتید
                    مشکل اول من سر این تحلیل اینه ، چرا در حالت اول باید اون جریا برقرار شه ، مگه طبق قانون نباید جریان از شاخه با مقاومت کمتر رد شه ؟
                    جواب خودم : چون که در این حالت کلکتور Q2 جریان عبور نمیده پس باید همون راه رو بره
                    سوال دوم : با فرض عبور از مقاومت5600چرا از مقاومت 1مگ گذشته نه از 470 اهم ؟ به نظر خودم درست تر اینیه که من میگم :mrgreen: و چون اگه از 470 بگذره بعدش کل تحلیل عوض میشه درسته ؟؟

دیدگاه

خواهشا اون دوستانی که تو تحلیل سر رشته دان
                      بیان و کمک کنن :angry:

TABRIZ

دیدگاه

سلام
                        ترانزیستور دوم نوع pnp است و اگر هم روشن شود جریان آن برعکس و از بیس به سمت مقاومت میباشد، بنابراین مسیر جریان قطعا به سمت مقاومت یک مگ میل میکنه
                        در لحظه ی اول دیود قطع و خازن شروع به شارژ میکنه ، خازن تا حدی شارژ میشه تا اینکه دیود را روشن کنه ، در این لحظه خازن از نظر جریان اتصال باز عمل میکنه و جریان از طریق ترانزیستور اول برقرار بشه و همونطور که در ابتدا گفتم ، در شکل آخر میبینید که جهت جریان رنگ صورتی به چه سمتیه
                        // - - - - - - - - - -
                        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                        // - - - - - - - - - -
                        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                          ترانزیستور دوم نوع pnp است و اگر هم روشن شود جریان آن برعکس و از بیس به سمت مقاومت میباشد، بنابراین مسیر جریان قطعا به سمت مقاومت یک مگ میل میکنه
                          در لحظه ی اول دیود قطع و خازن شروع به شارژ میکنه ، خازن تا حدی شارژ میشه تا اینکه دیود را روشن کنه ، در این لحظه خازن از نظر جریان اتصال باز عمل میکنه و جریان از طریق ترانزیستور اول برقرار بشه و همونطور که در ابتدا گفتم ، در شکل آخر میبینید که جهت جریان رنگ صورتی به چه سمتیه
                          یه نکته اگه بسته شه ( ترانزستور فعال شه ) مگه کلکتور به امیتر بسته نمیشه ؟

دیدگاه

واسه شروع تو صفحه ی دوی همین تاپیک فکر کنم پست29باشه که اقای ms1003اومده یه مدارتولید پالس سوزنس رو تحلیل کرده من یه مشکل دارم
                            ایا این طور نمی شه که احظه ی اول جریان از طریق منبع و r3وr1وr2وr5وc1عبور کرده و به زمین وصل می شه بعد از شارز خازن تا جایی که بیس ترانزیستور q1تحریک شده و جریان از طریق r3به کلکتور و از اونجا هم به امیتر و در نهایت به زمین می رسه در حالی که تو تحلیل اقای ms1003از مقاومت r3جریانی عبور نمی کنه یکی اینو برا ما روشن کنه !!؟؟
                            یه جریانی هم که از r3عبور کرد و به کلکتور و بعد امیتر و زمین رسید یه جریان هم از طریق مقاومت r4به بیسq2رفته و باعث می شه امیتر وصل بشه و جریان از طریق منبه به امیتر و کلکتور و مقاومت r5و از اونجا هم به زمین می رسه ایا این تحلیل درست نیست؟؟؟
                            البته این حالت تا جایی ادامه می یابه که خازن دشارز بشه
                            سلام
                            اقای خیری تحلیل منو که تو بالا نوشتمو بخونید ببینید ایا این تحلیل درست نیست؟؟
                            اگه درست نیست کجاش ایراد داره؟؟

TABRIZ

دیدگاه

سلام
                              اقای خیری تحلیل منو که تو بالا نوشتمو بخونید ببینید ایا این تحلیل درست نیست؟؟
                              اگه درست نیست کجاش ایراد داره؟؟
                              ببینید تحلیل شما درسته اما یه نکته ای فکر میکنم جا افتاده باشه
                              اینکه مقاومت R3 روی 5 کیلو اهم ، و مقاومت R4 حدود نیم کیلو اهم است . در حقیقت در اون لحظه ای که شما در تحلیل سوال فرمودید باید بگم که جریان از هر دو مقاومت عبور میکنه اما یکی از مقاومت ها 11 برابر دیگریه و هیچ جریان قابل ملاحظه ای ازش عبور نمیکنه.

حالا یه سوال جالب ازتون بپرسم ! با توجه به پلاریته ی خازن آیا مسیر شارژ خازن در لحظه ی اول صحیح است؟ آیا مسیر صحیح تری برای شارژ خازن وجود نداره؟ :job:
                              // - - - - - - - - - -
                              // - - - - - - - - - -
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                                یه نکته اگه بسته شه ( ترانزستور فعال شه ) مگه کلکتور به امیتر بسته نمیشه ؟
                                ببخشید سوالتونو با سوال جواب میدم

آیا ترانزیستورها در این مدار در حالت فعال بایاس میشوند یا در حالت اشباع هستند؟ :smile:
                                // - - - - - - - - - -
                                // - - - - - - - - - -
                                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X