اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لانچر موشک - روشن کردن کبریت با ۱۲ ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لانچر موشک - روشن کردن کبریت با ۱۲ ولت

نوشته اصلی توسط arashmp64
    بعضی از دوستان یه طرح هایی میگن که کلا امکان نداره مثلا فشار و دمای آتیشی که از دهنه موشک خارج میشه اون رشته ی اون لامپ رشته ای رو درجا ذوب میکنه و من می خوام یه چیزی درست کنم که یک بار مصرف نباشه من هر بار که نمیتونم یه لامپ رشته ای پیدا کنم یا داخل یه لامپ رشته ای 3 ولتی چراغ قوه هر بار گوگرد بریزم تا منفجر بشه که اون وقت موشک روشن نمیشکه حرارت یهونه بلکه حداقلا باید 2 ثانیه بهش بخوره

یا مثلا فرمودند از سنگ جرقه استفاده کنم من میخوام از دور کنترلش کنم حالا باید واسه روشن کردن سنگ برم زیر موشک که امکانش هست منفجر هم بشه

من سیم مقاومتی خریدم دور یه سرامیک با قطر 8 میلیمتر با پیچش زیاد پیچیدم و حرارتش خوب هست ولی دیر گرم میشه و بچه ها چطور میتونم تقویتش کنم یا
    اینکه المنتی مثل المنت اتو هست ///همون چیز سفید که شبیه سلف های بزرگ هست/// که ولتاژش 12 و آمپرش 1 باشه ؟ خودم یه بار از اتو درآوردم 240v و 10A بود

این شکلی بود البته من لانچری که میخوام بسازم واسه یه بار پرتاب نیست همون که یه کبریت بزاری وسط داغ کنه بهتره تا فکر های دیگه

واسه این کار میخواستم از لیزر حرارتی استفاده کنم ولی دی وی دی های msi - pioner-lg -sumsong باز کردم که توشون اون دیود 3 پایه نبود و فقط یه دیود الکی ضعیف بود که نورش به دو سانتم نمیرسد

سلام
    اگر دنبال یک روش کاملا صنعتی و همیشگی هستید که حتی زیر بارون هم جواب بده و نیاز به تعویض وپرکردن نداشته باشه ودر عرض 2یا3ثانیه جواب بده بهتره از اینداکشن استفاده کنید.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
      عزی جان شما برای اینکار میتونی از فندک اتومبیل استفاده کنی که با 12 ولت کار میکنه اما نمیدونم چند آمپر میکشه من خودم با باتری 9 ولت تست کردم بعد از 30 ثانیه که دست زدم دستم سوخت تاول زد
      حالا اینو امتحان کن شاید بدردت بخوره

دیدگاه

دوست عزیز من قبلا یه ماشین اسباب بازی از وسایلم پیدا کرده بودم توش یه جعبه کوچک بود برای تولید دود در ایگزوز بهش 6ولت میدادم کیبریت رو 2ثانیه ای روشن میکرد.توش سیمی بود که مثل المنت عمل میکرد.دنبال اینجور المنت بگرد ببین هست.

دیدگاه

پاسخ : ساخت لانچر موشک - روشن کردن کبریت با 12 ولت

نوشته اصلی توسط arashmp64
          بعضی از دوستان یه طرح هایی میگن که کلا امکان نداره مثلا فشار و دمای آتیشی که از دهنه موشک خارج میشه اون رشته ی اون لامپ رشته ای رو درجا ذوب میکنه و من می خوام یه چیزی درست کنم که یک بار مصرف نباشه من هر بار که نمیتونم یه لامپ رشته ای پیدا کنم یا داخل یه لامپ رشته ای 3 ولتی چراغ قوه هر بار گوگرد بریزم تا منفجر بشه که اون وقت موشک روشن نمیشکه حرارت یهونه بلکه حداقلا باید 2 ثانیه بهش بخوره

یا مثلا فرمودند از سنگ جرقه استفاده کنم من میخوام از دور کنترلش کنم حالا باید واسه روشن کردن سنگ برم زیر موشک که امکانش هست منفجر هم بشه

من سیم مقاومتی خریدم دور یه سرامیک با قطر 8 میلیمتر با پیچش زیاد پیچیدم و حرارتش خوب هست ولی دیر گرم میشه و بچه ها چطور میتونم تقویتش کنم یا
          اینکه المنتی مثل المنت اتو هست ///همون چیز سفید که شبیه سلف های بزرگ هست/// که ولتاژش 12 و آمپرش 1 باشه ؟ خودم یه بار از اتو درآوردم 240v و 10A بود

این شکلی بود البته من لانچری که میخوام بسازم واسه یه بار پرتاب نیست همون که یه کبریت بزاری وسط داغ کنه بهتره تا فکر های دیگه

واسه این کار میخواستم از لیزر حرارتی استفاده کنم ولی دی وی دی های msi - pioner-lg -sumsong باز کردم که توشون اون دیود 3 پایه نبود و فقط یه دیود الکی ضعیف بود که نورش به دو سانتم نمیرسد

شما که نگفتی میخوای یه چیز دائمی باشه، بگو دقیقا این موشکت قراره این لانچره کجاش باشه و قراره چه حرارتی رو تحمل کنه(اگه عکس بزاری که خیلی خوبه) دقیقا میتونی یه چیزی درست کنی که وسطش کبریت بزاری روشن کنه، هر دفه فقط کبریتشو عوض کنی.با سیم المنت هویه یا اتو میشه،من خودم یه فندک سیگار قبلا درست کرده بودم با قسمتی از سیم یه المنت صنعتی، که با 3 ولت کار میکرد، کمتر از 2 ثانیه المنت کاملا سرخ میشد،در ضمن بگو میخوای سرعت عملکردشم چقدر باشه.

دیدگاه

قرار پایین موشک قرار بگیر توری که هربار کبریت رو عوض کنم .....سرعت واکنش حداکثر تو ۳تا۴ ثانیه باشه من از سیم مقاومتی استفاده کردم ولی تو ۱۰ ثانیه به اوج گرما میرسه که کبریت رو داغ کنه فردا میرم یه اهم بالا میگیرم تست کنم جوابش رو ببینم جافندکی رو امتحان کردن نیاز به جریان بالا داره و بعد یه مدت خودش خراب میشه به علت گرما و موادی که موشک به سمتش پرتاب میکنه میخواستم از فندک های هوا و گاز استفاده کنم ولی دیگه حوصله گذاشتن دینام گیربکس دارو طراحی اینارو نداشتم.

دیدگاه

:cry: :cry: سلام کسی نیست بهم کمک کنه بگه این لانچر که میگید چی هست اصلا می خواین باهاش موشک هوا کنید بخدا چند روز فکرم مشغولشه ولی به هیچ نتیجه هم نرسیدم میشه کامل توضیع بدید ممنونم میشم از دوستان مو اسایتید بهم یک توضیع کامل بدید تا ما هم یاد بگیرم
              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لانچری ابزاری هست برای روشن کردن موشک یا بمب از راه دور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                  لانچری ابزاری هست برای روشن کردن موشک یا بمب از راه دور

سلام ممنونم دوست عزیز شما بفرماید فقط برای روشن کرد موشک خب بعدش با چی موشک میره هوا یکم از امکان داره اطلاعات بیشتر برام بزارید ممنونم
                  !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

بابا یه کسی جواب مارو نداد

دوست عزیز میتونی از موشک آماده استفاده کنی یا از پتاسیم نیترات +شکر+آب مقطر و حرارت و موادش رو بزاری تو موشک اون موشکی که من خودم ساختم با مواد دیگه و یکمی ابتکار وچون امکانش هست که منفجر بشه باید با لانچر پرتابش کنم سرعتشم 2 تا 3 برابر پتاسیم نیترات واز چیز های ترکیبی مثل پتاسیم کلرات kclo3 هم میتونی توش استفاده کنی که قویتر باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                      سلام: کسی میدونه چطور با شمع موتور میشه جرقه ایجاد کرد؟
                      شمع موتور ولتاژ بالا میخاد که با کویل درست میشه ... اگه یه های ولتاژ تلوزیون داشته باشی و یا یه های ولتاژ بسازی که توی فروم با 555 ساختن بچه ها
                      راحت میتونی جرقه بسازی .. حتی میتونی انقدر ولتاژ رو بالا ببری که از 2-3 سانتیمتری هم برات آرک بزنه ... اما مراقب باش...

داداش شما سوخت جامد ساختین؟ فلز پایه هست؟با ترمایت ؟ شیمیایی؟؟ نازلشو خودتون ساختین؟ اکسید کننده رو هم گزاشتین روش؟ آقا جواب منو بده ... دارم کف میکنم :nice:

دیدگاه

اونیکی من ساختم یه چیز ابتکاری هست باید تست کنم ببینم میره هوا یا میترکه و نیاز به لانچر دارم

ولی تو میتونی با پتاسیم نیترات رو به اندازه 60 درصد+ 35 درصد شکر + آب مقطر (اگر میخوایی هنگام پرتاب از خودش نور سبز بده پودراکسید کوپر یا همون مس اگه میخوایی نور سفید بده که واقعا از همه باحال تره تو شب
                        از پودر اکسید منگنز یا آلومنیوم واسه نور نارنجی هم از پودر اکسید آهن که از همه ارزونتره استفاده کن)
                        اگه درصد هارو گرم حساب کنیم توباید از پودر اکسید فلزات حداکثر 3گرم اضافه کنی ودر آخر یعنی وقتی مواد رو میریزی تویه ماهی تابه و تو آتش کم اونقدر حرارت میدی که آب تبخیر شده و مواد به حالت خمیر مانند بیاید کار تموم هست آتش رو خاموش کن و اکسید فلز رو بهش بزن و آروم آروم با قاشق تخته ای به هم بزن و بعد پرشکن تو قالب راکت بعد آتیش کن بره (اگه تونستی بهش شربت ذرت اضافه کنی در حد 13 میلی لیتر باهمون درصد ها باعث میشه که شکر ترکیب خوبی با نیترات بده و سرعتش رو چند برابر کنه
                        اینم فروم ساخته موشک نیست هااااااااا

دیدگاه

اقا موقع ساخت امکان انفجار داره؟؟ روی ماهیتابه؟؟؟!

دیدگاه

سلام

بهترین راه برای روشن کردن اینجور چیز ها فقط 1 چیزه که اون هم پرمنگنات و گلیسیرین هست.

شما باید یه فیتیله وصل کنی به متور دست سازت بعد 10-20 سانت ببری اونور تر و روی زمین مقداری پرمنگنات پتاسیم بریزی و بعد یک قطره گلیسیرین تو وسط اون بریزی و بعد فرار کنی و این مواد بعد از 3-4 ثانیه دود کرده و مثل باروت آتش میگیره و اندازه بلور های پرمنگنات هرچی بزرگ تر باشه مدت بیشتری طول میکشه.

این بهترین راهه.

هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                            آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

به نظر من بهترین راه استفاده از همون فندک ماشین هستش البته اگه جریانش به جریان مور نظر ما برسه ( مشکل دیر داغ شدن همچنان پا برجاس )
                              برای زودتر داغ شدنش هم بازش کن نصف تعداد دورش رو حذف کن دوباره بزار سر جاش

اینم در نظر بگیریم که هر چی طول یک سیم مقاومتی کمتر بشه ولتاژ کمتری برای داغ شدن نیاز داره

شما میتونی سیم مقاومتی سشوار رو دربیاری و با گرفتن نسبت 220 به 12 و طول 220 به طول 12 مقداری که لازم داری برای داغ کردن رو به دست بیاری و همون مقدار رو برش بدی
                              فقط فکر نکنم با لحیم بتونی سیم بهش وصل کنی چون فورا ذوب میشه و باید گیره استفاده کنی

یا اگه میخوای خیلی سریع داغ بشه باید طول سیم رو خیلی کمتر در نظر بگیری که اونم باعث میشه المنت خیلی سریع داغ بشه و باید حواست باشه که المنت انقدری داغ نکنه که خودش ذوب بشه.
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

با سلام
                                اگر فندک اتومبیل که گفتم کارتو راه نمیندازه شما میتونی یک راه حل دیگه هم امتحان کنی. نیاز به یه شیر برقی و مخزن گاز بوتان و یک هی سی 555 که میتونی هم جرقه رو کنترک کنی هم حجم آتیش :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X