اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه کسانی با اسیلوسکوپ TNM کار کردند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه کسانی با اسیلوسکوپ TNM کار کردند؟

چنانچه جریان دهی خروجی usb کامپیوتر پایین باشه
    جریان دهی خروجی یو اس پی تحت 5 ولت 500 میلی آمپر بیشتر نیست.که این کارت نیاز به برق 12 ولت 400 میلی آمپر داره.
    من از این مدل استفاده می کنم DS20080A توی دفترچش هم نوشته بدون پاور خارجی فقط با پورت ال پی تی میشه راهش انداخت.ضمنا الانم جلومه
    خوب چرا باور نمی کنید بدون کابل پاور روشن نمیشه oo:
    خواستیید بگید فیلم بگیرم.
    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

اینم سند
      اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
      مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
      مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
      اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
      هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
        خوب چرا باور نمی کنید بدون کابل پاور روشن نمیشه oo:
        :-B
        اگه توجه کرده باشین بنده هم در پست قبلیم عرض کردم که چنانچه کارت اسکوپ تون از مدل قدیمی باشه به پاور خارجی احتیاج داره . ولی در مدل جدید این ایراد برطرف شده .
        :NO:
        نوشته اصلی توسط armanifar
        قابل توجه آقا مهدی ، قضیه ی پاور خارجی بستگی به مدل کارت تون داره که اگر قدیمی باشه ( به نام DS20080A ) ویا usb کامپیوتر یا لپتابی داره که به کارت اسکوپ وصله لازمه از پاور خارجی استفاده بشه .

دیدگاه

من یه DSLR800B دارم. اصلا نیاز به برق نداره (یعنی اصلا جایی برای آداپتور و ... نداره). :agree:

در ضمن نرخ نمونه برداریش خیلی عالیه (من که تا 200 کیلو هرتز سوییچینگ رو راحت داخلش دیدم)
          امکاناتش هم زیاده
          ولتاژ بالا (در حد 250 ولت موثر) رو هم راحت باهاش گرفتم.
          خلاصه راضیم ازش .... :agree:

چند سال پیش که خریدمش 1/3 قیمت ارزونترین اسکوپ رو میزی بود.
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
            من یه DSLR800B دارم. اصلا نیاز به برق نداره (یعنی اصلا جایی برای آداپتور و ... نداره). :agree:

در ضمن نرخ نمونه برداریش خیلی عالیه (من که تا 200 کیلو هرتز سوییچینگ رو راحت داخلش دیدم)
            امکاناتش هم زیاده
            ولتاژ بالا (در حد 250 ولت موثر) رو هم راحت باهاش گرفتم.
            خلاصه راضیم ازش .... :agree:

چند سال پیش که خریدمش 1/3 قیمت ارزونترین اسکوپ رو میزی بود.
            منظورت یک میلیون و سی صد هزار تومنه؟؟؟؟ :surprised:
            چقدر گرون شده
            من Cش رو خریدم 400 تومن!!!

در ضمن تایید میشود که نیاز به پاور خارجی نداره و سه مدل هم داره؛ نه دو مدل!
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

منظورت یک میلیون و سی صد هزار تومنه؟؟؟؟ :surprised:
              چقدر گرون شده
              من Cش رو خریدم 400 تومن!!!
              :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
              من کی یه همچین چیزی گفتم؟ :surprised:
              گفتم یک سوم قیمت یک اسکوپ آنالوگ رو میزی. اون موقع حدود سیصد و خورده ای گرفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
                :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                من کی یه همچین چیزی گفتم؟ :surprised:
                گفتم یک سوم قیمت یک اسکوپ آنالوگ رو میزی. اون موقع حدود سیصد و خورده ای گرفتم.
                =)) =)) =))
                من اینجوری خوندم:
                چند سال پیش که خریدمش 1/3 ؛ قیمت ارزونترین اسکوپ رو میزی بود.
                :redface:
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

الان قیمتش چقدره ؟
                  در مقایسه با اسکوپهای بازار میصرفه ؟

دیدگاه

سلام
                    دوستان من می خوام یه دونه اسیلوسکوپ بخرم نمیدونم چی بگیرم ،من کار خیلی خاصی اسکوپ نمیخوام انجام بدم
                    ولی واسه ساختن اینورتر نیازم میشه . به نظر شما اسکوپ tnm رو بگیرم یا دو مدل هم سایت کویر الکترونیک داره
                    یا اینکه از این رو میزیا رو بگیرم . لطفا پیشنهاد بدید .البته من نمیخوام زیائ هزینه کنم ماکزیمم 700000 تومن

دیدگاه

به نظر من یدونه اسکوپ معمولی متناسب پولتون بخرید کارت اسکوپ هم با این قیمتهای جدیدش زیاد ارزش نداره هم در کارهای الکترونیک قدرت با اسکوپ معمولی راحت تر هستید و دائما گیر کامپیوتر نیستید
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo-h
                        به نظر من یدونه اسکوپ معمولی متناسب پولتون بخرید کارت اسکوپ هم با این قیمتهای جدیدش زیاد ارزش نداره هم در کارهای الکترونیک قدرت با اسکوپ معمولی راحت تر هستید و دائما گیر کامپیوتر نیستید
                        سلام
                        ممنون بابت پاسخ دادن شما .من چند روزی هست دارم در این رابطه تحقیق میکنم ولی به نتیجه نرسیدم
                        شما مدلی رو میشناسید که قیمت مناسبی داشته باشه. از نظر گیر بودن pc خیلی مشکلی ندارم .
                        اسکوپ tnm 1000000 تومن قیمتشه که یکم زیاده . به نظر شما 20mhz با سرعت نمونه گیری 48msps
                        به درد کار با منابع تغذیه سوییچینگ و اینورتر میخوره؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام خواهش می کنم عزیز

در مورد مشخصات اسکوپ مناسب سوچینگ من زیاد تجربه ندارم باید اساتید بیاند نظر بدهند اما من اکثرا دیدم با آنالوگ کار می کنند شاید هم دلیلش این باشه که از قدیم داشتند دیگه نو نخریدند .اما کلا tnmبا این قیمتهاش دیگه زیاد ارزش خرید نداره .به نظر من اگر قراره دیجیتال بخرید 300تومن بگذارید رو پولتون مثلا این مدل را بخرید

https://www.google.com/search?q=gds-1052u&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

50 مگ نمونه 250 حدودا یک تومن قیمتشه کلی امکانات دیگه هم داره

اگر بک موقع هم اساتید گفتند 250برای سویچینگ سرعت کمی است .و خواستید آنالوگ بخرید همین شرکت اینستک کیفیت و قیمتش مناسبه
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

البته من در حدی نیستم که بخوام نظر بدم :redface:
                            فقط اینو میدونم شرکت TNM با بالا رفتن قیمتها کیفیت محصولش رو اصلا پایین نیاورده
                            حتی کیفیتشون بهتر هم شده
                            خب طبیعیه که قیمتش به نسبت بیشتر رفت بالا

دیدگاه

دوستان من می خوام یه دونه اسیلوسکوپ بخرم نمیدونم چی بگیرم
                              چیزایی که من به ذهنم میرسه:
                              - کار با کارت اسکوپ فوق العاده راحته. با یه دکمه Auto setup شکل موج به طور ثابت و شیک نمایش داده میشه. ولی با اسکوپ آنالوگ یه کم باید ور رفت.
                              - کارت های اسکوپ (معمولا) تمام کمیت های مربوط به شکل موج رو (مثل فرکانس، پیک، پیک تا پیک، دیتوتی سایکل، مقدار موثر و میانگین و...) نشون میدن ولی آنالوگ ها (البته با قیمت های عادی نه نجومی) نه.
                              - کارت اسکوپ ها (معمولا) قابلیت ضبط سیگنال ها رو دارن و مثلا اگه شما سیگنال عجیب و غریبی داری که پریود خاصی نداره، به راحتی میتونی ضبطش کنی و بعد با دقت بررسیش کنی ولی آنالوگ...
                              - کارت اسکوپ ها (معمولا) قابلیت تفسیر سیگنال های منطقی رو دارن. مثلا تعداد پالس ها در یک بازه زمانی، آنالیز سیگنال های UART و SPI و ... ولی آنالوگ...
                              - کارت های اسکوپ (معمولا) میتونن مولفه های هارمونیک شکل موج رو در بیارن ولی آنالوگ...
                              - کارت های اسکوپ میتونن امکانات جانبی داشته باشن (مثل فانکشن)

این هم دو تا عکس از نرم افزار کارت اسکوپ من (مدل DSLR800B) (اولی دو تا سیگنال روی کانال ها و دومی اسپکتروم کانال 1)

من چند سالیه که کارت دارم ولی باز هم با اسکوپ آنالوگ رو میزی بیشتر حال میکنم احساس بهتری به آدم میده :agree:

دیدگاه

و ای کسانی که با اسیلوسکوپ TNM مدل C کار کرده اید آیا رکوردر اون همه سیگنال ورودی رو رکورد می کنه ویا بخش هایی از سیگنال رو رکورد می کنه ؟
                                از همه شیوخ الکترونیک در خواست پاسخ مکمل می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X